Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
30.3.11 14:01
Brunifid píše:
Ráďa69 píše:
Akorát jsem se nikdy nevěděla , jak se vložit do rozjeté debaty…
No vidíš, já to tu nečetla a s drzostí sobě vlastní jsem sem jednoho dne prostě vlezla. A ono to funguje :mrgreen:

Vid? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
30.3.11 14:03
Ráďa69 píše:
Ahoj holky , můžu se taky vecpat ? :oops: …když už vás asi půl roku čtu …původně jsem chtěla jen načerpat rozumy . Akorát jsem se nikdy nevěděla , jak se vložit do rozjeté debaty…

No aspon nejaka vicematka, kdyz se tu Farska objevi jednou za uherak! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
30.3.11 14:06

Tak já teda lezu taky :mrgreen: .
A máte mě na svědomí , protže jsem na stará kolena začala zase látkovat !
Mám odlátkované nejstarší dítko na čtvercích (v minulém století nic jiného skoro nebylo- trochu kecám - jednorázovky už začínaly) , prostřední byl na jednorázovkách a teď s holkou jsem objevila ty úžasné plínky :oops: (hlavně ANAVY) a stala se maniakem .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
30.3.11 14:07

Pro Ashu - jo vícematka a skorosousedka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
30.3.11 14:08
Ráďa69 píše:
a teď s holkou jsem objevila ty úžasné plínky :oops:

Takže plánuješ ještě čtvrté? Aby se Ti náklady na výbavičku rozpočítaly? 8-) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29730
30.3.11 14:08
Ráďa69 píše:
Mám odlátkované nejstarší dítko na čtvercích (v minulém století nic jiného skoro nebylo- trochu kecám - jednorázovky už začínaly) , prostřední byl na jednorázovkách a teď s holkou jsem objevila ty úžasné plínky :oops: (hlavně ANAVY) a stala se maniakem .

A jedes v tom od porodu, nebo az pozdeji? Mne totiz zacina desit doba, ktera se hodne blizi a my budem BEZ PLEN!!! Tohle fakt nemuzu nikde jinde napsat ani rict :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
30.3.11 14:09
Ráďa69 píše:
Pro Ashu - jo vícematka a skorosousedka :mrgreen:

Odkud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
30.3.11 14:22
asha píše:
Ráďa69 píše:
Mám odlátkované nejstarší dítko na čtvercích (v minulém století nic jiného skoro nebylo- trochu kecám - jednorázovky už začínaly) , prostřední byl na jednorázovkách a teď s holkou jsem objevila ty úžasné plínky :oops: (hlavně ANAVY) a stala se maniakem .
A jedes v tom od porodu, nebo az pozdeji? Mne totiz zacina desit doba, ktera se hodne blizi a my budem BEZ PLEN!!! Tohle fakt nemuzu nikde jinde napsat ani rict :zed:

No , tak já to klidně napíšu , mě to děsí taky :mrgreen: …ale nestydím se za to .
Brunfid, no já bych čtvrtý klidně plánovala, ale manžel už asi ne . Nejsme nejmladší :wink: Už i tak jsme si vyrobili vnouče…takže náklady asi nerozpočítám.

Asho, bydleli jsme v Modřanech , ale teď už bydlíme jinde . Ale prostřední chodí na Jílovskou a chodí dolů do DDM na florbal , tak jezdíme okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
30.3.11 14:25

Ráďo, takže nejstarší a nejmladší jsou o 14 let od sebe? My to taky tak máme, já jsem nejstarší, pak ségra a o 14 let nejmladší - ale dvojčata :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2845
30.3.11 14:26

Jo a od porodu nelátkujem - až cca bohužel od roka :oops: , nebyla jsem informovaná , že existuje něco jiného než čtverce , v mém okolí nikdo nelátkuje…tedy jo , jedna kamarádka , ale ta začala až po mně. Hlavně většina mých kamarádek má už jen ty puberťáky .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
30.3.11 14:27
asha píše:
Ráďa69 píše:
A jedes v tom od porodu, nebo az pozdeji? Mne totiz zacina desit doba, ktera se hodne blizi a my budem BEZ PLEN!!! Tohle fakt nemuzu nikde jinde napsat ani rict :zed:

Já se taky hlásím do klubu těch, co nechce, aby od nás zmizely plínky. :oops:
Už takhle bych někdy chtěla dítko, co mu nevadí počuraná plínka. Takhle mi tu zahálí třeba Anavky. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
30.3.11 14:27
Brunifid píše:
Ráďo, takže nejstarší a nejmladší jsou o 14 let od sebe? My to taky tak máme, já jsem nejstarší, pak ségra a o 14 let nejmladší - ale dvojčata :mrgreen:

jj 14 let , a ty dvojčata mi hrozily taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
30.3.11 14:28

Rado, tak to je skoda, tady v sirokym okoli snad neni jedina latkarka, nebo o ni aspon nevim (jak taky ze jo).
A jak jste si vyrobili vnouce?
Ja vcera zas sondovala postoj ke 4., tak jsem se dovedela, ze planovat teda uz nic neplanuje, ale jeden nikdy nevi :zed: (takmamtedasakraprodattenkocarahadry????)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
30.3.11 14:29
asha píše:
Rado, tak to je skoda, tady v sirokym okoli snad neni jedina latkarka, nebo o ni aspon nevim (jak taky ze jo).
A jak jste si vyrobili vnouce?
Ja vcera zas sondovala postoj ke 4., tak jsem se dovedela, ze planovat teda uz nic neplanuje, ale jeden nikdy nevi :zed: (takmamtedasakraprodattenkocarahadry????)

Jestli chceš otěhotnět, tak to všechno prodej. 8-) V okolí mám pár příkladů, u kterých to fungovalo. :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
30.3.11 14:32
- bodlinka - píše:
Jestli chceš otěhotnět, tak to všechno prodej. 8-)

Ano, to mi přijde jako logický argument :pankac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure