Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Brunifid píše:Ráďa69 píše:No vidíš, já to tu nečetla a s drzostí sobě vlastní jsem sem jednoho dne prostě vlezla. A ono to funguje
Akorát jsem se nikdy nevěděla , jak se vložit do rozjeté debaty…
Vid? ![]()
Ráďa69 píše:
Ahoj holky , můžu se taky vecpat ?…když už vás asi půl roku čtu …původně jsem chtěla jen načerpat rozumy . Akorát jsem se nikdy nevěděla , jak se vložit do rozjeté debaty…
No aspon nejaka vicematka, kdyz se tu Farska objevi jednou za uherak! ![]()
Tak já teda lezu taky
.
A máte mě na svědomí , protže jsem na stará kolena začala zase látkovat !
Mám odlátkované nejstarší dítko na čtvercích (v minulém století nic jiného skoro nebylo- trochu kecám - jednorázovky už začínaly) , prostřední byl na jednorázovkách a teď s holkou jsem objevila ty úžasné plínky
(hlavně ANAVY) a stala se maniakem .
Ráďa69 píše:
a teď s holkou jsem objevila ty úžasné plínky
Takže plánuješ ještě čtvrté? Aby se Ti náklady na výbavičku rozpočítaly?
![]()
Ráďa69 píše:
Tak já teda lezu taky.
Mám odlátkované nejstarší dítko na čtvercích (v minulém století nic jiného skoro nebylo- trochu kecám - jednorázovky už začínaly) , prostřední byl na jednorázovkách a teď s holkou jsem objevila ty úžasné plínky(hlavně ANAVY) a stala se maniakem .
A jedes v tom od porodu, nebo az pozdeji? Mne totiz zacina desit doba, ktera se hodne blizi a my budem BEZ PLEN!!! Tohle fakt nemuzu nikde jinde napsat ani rict ![]()
asha píše:Ráďa69 píše:A jedes v tom od porodu, nebo az pozdeji? Mne totiz zacina desit doba, ktera se hodne blizi a my budem BEZ PLEN!!! Tohle fakt nemuzu nikde jinde napsat ani rict
Tak já teda lezu taky.
Mám odlátkované nejstarší dítko na čtvercích (v minulém století nic jiného skoro nebylo- trochu kecám - jednorázovky už začínaly) , prostřední byl na jednorázovkách a teď s holkou jsem objevila ty úžasné plínky(hlavně ANAVY) a stala se maniakem .
No , tak já to klidně napíšu , mě to děsí taky
…ale nestydím se za to .
Brunfid, no já bych čtvrtý klidně plánovala, ale manžel už asi ne . Nejsme nejmladší
Už i tak jsme si vyrobili vnouče…takže náklady asi nerozpočítám.
Asho, bydleli jsme v Modřanech , ale teď už bydlíme jinde . Ale prostřední chodí na Jílovskou a chodí dolů do DDM na florbal , tak jezdíme okolo.
Ráďo, takže nejstarší a nejmladší jsou o 14 let od sebe? My to taky tak máme, já jsem nejstarší, pak ségra a o 14 let nejmladší - ale dvojčata ![]()
Jo a od porodu nelátkujem - až cca bohužel od roka
, nebyla jsem informovaná , že existuje něco jiného než čtverce , v mém okolí nikdo nelátkuje…tedy jo , jedna kamarádka , ale ta začala až po mně. Hlavně většina mých kamarádek má už jen ty puberťáky .
asha píše:Ráďa69 píše:A jedes v tom od porodu, nebo az pozdeji? Mne totiz zacina desit doba, ktera se hodne blizi a my budem BEZ PLEN!!! Tohle fakt nemuzu nikde jinde napsat ani rict
Tak já teda lezu taky.
Já se taky hlásím do klubu těch, co nechce, aby od nás zmizely plínky. ![]()
Už takhle bych někdy chtěla dítko, co mu nevadí počuraná plínka. Takhle mi tu zahálí třeba Anavky. ![]()
Brunifid píše:
Ráďo, takže nejstarší a nejmladší jsou o 14 let od sebe? My to taky tak máme, já jsem nejstarší, pak ségra a o 14 let nejmladší - ale dvojčata
jj 14 let , a ty dvojčata mi hrozily taky ![]()
Rado, tak to je skoda, tady v sirokym okoli snad neni jedina latkarka, nebo o ni aspon nevim (jak taky ze jo).
A jak jste si vyrobili vnouce?
Ja vcera zas sondovala postoj ke 4., tak jsem se dovedela, ze planovat teda uz nic neplanuje, ale jeden nikdy nevi
(takmamtedasakraprodattenkocarahadry????)
asha píše:
Rado, tak to je skoda, tady v sirokym okoli snad neni jedina latkarka, nebo o ni aspon nevim (jak taky ze jo).
A jak jste si vyrobili vnouce?
Ja vcera zas sondovala postoj ke 4., tak jsem se dovedela, ze planovat teda uz nic neplanuje, ale jeden nikdy nevi(takmamtedasakraprodattenkocarahadry????)
Jestli chceš otěhotnět, tak to všechno prodej.
V okolí mám pár příkladů, u kterých to fungovalo.
![]()
- bodlinka - píše:
Jestli chceš otěhotnět, tak to všechno prodej.
Ano, to mi přijde jako logický argument
![]()