Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
asha píše:
A ja testuju ty vlnaky…jsou teda docela kousavy, i kdyz lanolin trochu pomohl. Ale nevypada to, ze by mu to vadilo, dokonce si je vyzadal
A to foceni je udesny, on se nezastavi na vterinu
A já to říkala, že jsou kousavý a nikdo mi nevěřil. ![]()
Ale sluší mu. ![]()
HOlky a co myslíte? Mám už teda začít?
Jo a taky jsem dala nové vlňáky a malá má všchno mokré
a to jsem je lanolinovala.Asi budu muset ještě jednou.
M-a-j-a píše:asha píše:Ash já jsem ráda, že vůbec kojím. Je to jeden velký stres.M-a-j-a píše:A proc myslis, ze nemas? Ja ten pocit mela taky a kojila jsem do toho roka plne, takze to byl jen pocit. Ted mam pocit, ze nemam uz vubec zadny a presto kojim furtasha píše:Ona mi řekla, že už 40let začíná jablkem a je to v pohodě.M-a-j-a píše:Ze zacatku se vsechno vari. Ale sladkym bych nezacla, ta mrkev je proste nejlepsi. Nazoru je fura, ale je hodne deti, co pak nechteji jist nesladky veci, ta mrkev je takova neskodna ze vsech hledisek. Pokud teda zrovna nezpusobi nejakou zacpu, ale to u nas nebylo.
Ahoj holky,
dočetla jsem jen poslední stránku.
Když řešíte ty příkrmy. Mi včera doktorka řekla, že mám začít jablkemTak nevím jestli je to dobré
a když už bych měla začít, tak je lepší ho uvařit nebo dát syrové?
Děkuji za rady
Bruni soráč, že to se přiživuji na tvém tématu![]()
Jenže je to moje věc čím začnu.
Spíše se bojím ať nezačnu moc brzy, jenže toho mlíka už taky tolik nemám
Nohlavně to poznám podle toho, že malá se brzy prsa pustí a ječí, takže kojím z obou prsou a tak co 2-3hod. teda kromě dopoledne, protože to se mi prsa v noci nalijí a to vydrží i 4 hod bez jídla, ale od 12hod fakt skoro co dvě hod.
tak ja to mam presne obracene, malej pres noc tak 4× ji, takze rano mam kokrspaneli usi ![]()
M-a-j-a píše:
No to záleží na tobě, ale míry má malá pěkné, tak že já bych nikam nespěchala.
M-a-j-a píše:asha píše:Ash já jsem ráda, že vůbec kojím. Je to jeden velký stres.M-a-j-a píše:A proc myslis, ze nemas? Ja ten pocit mela taky a kojila jsem do toho roka plne, takze to byl jen pocit. Ted mam pocit, ze nemam uz vubec zadny a presto kojim furtasha píše:Ona mi řekla, že už 40let začíná jablkem a je to v pohodě.M-a-j-a píše:Ze zacatku se vsechno vari. Ale sladkym bych nezacla, ta mrkev je proste nejlepsi. Nazoru je fura, ale je hodne deti, co pak nechteji jist nesladky veci, ta mrkev je takova neskodna ze vsech hledisek. Pokud teda zrovna nezpusobi nejakou zacpu, ale to u nas nebylo.
Ahoj holky,
Když řešíte ty příkrmy. Mi včera doktorka řekla, že mám začít jablkemTak nevím jestli je to dobré
Děkuji za rady
Nohlavně to poznám podle toho, že malá se brzy prsa pustí a ječí, takže kojím z obou prsou a tak co 2-3hod. teda kromě dopoledne, protože to se mi prsa v noci nalijí a to vydrží i 4 hod bez jídla, ale od 12hod fakt skoro co dvě hod.
Tak hlavne se nestresuj, ted uz je dost velka, ani prikrm by uz nic nepohnojil…
A doktorka uz 40 let zacina jablkem jo?
Nebo ji maminky nereknou vsechno ![]()
Ja nasi byvaly nakecala hodne veci, abych mela pokoj, ona byla trosku mimo.
Katy2 píše:asha píše:A já to říkala, že jsou kousavý a nikdo mi nevěřil.
A ja testuju ty vlnaky…jsou teda docela kousavy, i kdyz lanolin trochu pomohl. Ale nevypada to, ze by mu to vadilo, dokonce si je vyzadal
Ale sluší mu.
Taaak to mi uniklo!!!
Hmm a ted koukam, ze se nejak zacina drapat na brise…a sundava si bambusky pod nima…to je objev ![]()
Příspěvek upraven 31.03.11 v 13:49
asha píše:Oskárek píše:No asi se nebyli podivat na plantazi… Banany nejsou skodlivy jen tim, ze se postrika slupka. A dobre, ja to napisu… kamarad hodne cestuje po latinsky Americe a zajel na par plantazi. Dovedel se, ze CELA plantaz je jedina rostlina, narizkovana, a tak je to desne choulostivy. Porad to prolivaji tunama pesticidu, aby jim to nepochcipalo. Normalka no… Pak se to nezraly otrha a snad jeste necim nastrika, aby to prezilo transport. Takze ja bych to kojencum fakt nedavala, buhvi, co to muze za x let zpusobit.
no já třeba zas četla, že u banánu (i jiné ovozeleniny se silnou šlupkou) moc bio nemá smysl, právě kvůli té tlusté šlupce, že se k samotnému ovoci těch sajrajtů moc nedostane…
banán jsme dávali brzy, hned jak jsme začli s ovocem…dokonce mi ho doktorka doporučovala, že ho dělaj v nemocnici dětem (pod 6 měsíců) proti průjmům. to jsem si teda neriskla, ale nedávno tu byla diskuze, že ho podávaj i nedonošeným dětem na optimalizaci stolice v nějakém perinatologickém centru
ja uz se tesim az mi vyrasi na zahradce mrkvicka a pod
budu malymu kupovat i bio maso, kure a krutu mam tady kousek z farmy a hovezi budu kupovat primo asi v obchudku, jo to mi pripomnelo
Bruni hod link na ten obchudek
Ja mela bio kurata v mrazaku skoro porad. A on to NEZRAL!!! To by se jeden…
asha píše:Katy2 píše:asha píše:A já to říkala, že jsou kousavý a nikdo mi nevěřil.
Ale sluší mu.Taaak to mi uniklo!!!
Příspěvek upraven 31.03.11 v 13:49
Hmm a ted koukam, ze se nejak zacina drapat na brise…a sundava si bambusky pod nima…to je objev
Já to ale fakt psala. ![]()
asha píše:
Jůůů paráda ![]()
Máme úplně ty samé
Foto taky dodámm ![]()
M-a-j-a píše:asha píše:Jůůů paráda
Máme úplně ty saméFoto taky dodámm
to jsou kupovamy?
asha píše:Oskárek píše:No asi se nebyli podivat na plantazi… Banany nejsou skodlivy jen tim, ze se postrika slupka. A dobre, ja to napisu… kamarad hodne cestuje po latinsky Americe a zajel na par plantazi. Dovedel se, ze CELA plantaz je jedina rostlina, narizkovana, a tak je to desne choulostivy. Porad to prolivaji tunama pesticidu, aby jim to nepochcipalo. Normalka no… Pak se to nezraly otrha a snad jeste necim nastrika, aby to prezilo transport. Takze ja bych to kojencum fakt nedavala, buhvi, co to muze za x let zpusobit.
no já třeba zas četla, že u banánu (i jiné ovozeleniny se silnou šlupkou) moc bio nemá smysl, právě kvůli té tlusté šlupce, že se k samotnému ovoci těch sajrajtů moc nedostane…
banán jsme dávali brzy, hned jak jsme začli s ovocem…dokonce mi ho doktorka doporučovala, že ho dělaj v nemocnici dětem (pod 6 měsíců) proti průjmům. to jsem si teda neriskla, ale nedávno tu byla diskuze, že ho podávaj i nedonošeným dětem na optimalizaci stolice v nějakém perinatologickém centru
no otázka je, jestli v těch státech, kde se to pěstuje pojem bio vůbec něco znamená a kdo nad tím drží kontrolu ![]()
nevim, já zas nevěřim něčemu, že je bio a pěstuje se to bůhví kde, bůhví jak a bůhví kdo tomu dá nálepku bio:-)
ale třeba se pletu ![]()
ale jinak si nedělám iluze, že to tak jak píšeš není…oni ty majitelé banánových plantáží mi připadaj jak mafiani - četla jsem o tom nějakou reportáž…
Katy2 píše:M-a-j-a píše:No to záleží na tobě, ale míry má malá pěkné, tak že já bych nikam nespěchala.
Katy to má, ale vždycky jí večer musím dokrmit mlíkem (odsátým) a přes den je to boj.
No asi ještě týden počkám.
careynka píše:M-a-j-a píše:to jsou kupovamy?asha píše:Jůůů paráda
Máme úplně ty saméFoto taky dodámm
To jsou ty z toho Fleru.
asha píše:M-a-j-a píše:Tak hlavne se nestresuj, ted uz je dost velka, ani prikrm by uz nic nepohnojil…asha píše:Ash já jsem ráda, že vůbec kojím. Je to jeden velký stres.M-a-j-a píše:A proc myslis, ze nemas? Ja ten pocit mela taky a kojila jsem do toho roka plne, takze to byl jen pocit. Ted mam pocit, ze nemam uz vubec zadny a presto kojim furtasha píše:Ona mi řekla, že už 40let začíná jablkem a je to v pohodě.M-a-j-a píše:Ze zacatku se vsechno vari. Ale sladkym bych nezacla, ta mrkev je proste nejlepsi. Nazoru je fura, ale je hodne deti, co pak nechteji jist nesladky veci, ta mrkev je takova neskodna ze vsech hledisek. Pokud teda zrovna nezpusobi nejakou zacpu, ale to u nas nebylo.
Ahoj holky,
Děkuji za rady
A doktorka uz 40 let zacina jablkem jo?Nebo ji maminky nereknou vsechno
Ja nasi byvaly nakecala hodne veci, abych mela pokoj, ona byla trosku mimo.
No Asho já si taky myslím, že jí neřeknou všechno. No a já i taky řeknu, že dostala jabko a bude mít mrkev a je klid ![]()