Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
547
29.3.11 22:02
pomeranca píše:
rozklikla jsem si novou diskuzi „Jak na kašílek“ a už se těšila, že bude debata o kalichu :lol: No musela jsem se pak držet, abych něco pěkného nenapsala :twisted:

Já taky. Myslela jsem, že je to o kalíšku. :pocitac: :zed:
Při nakupování na mimibazaru jsem už otrnula (platbička na účtík :zed: ), ale pojmenovávat zdrobnělinami i nemoci??

Příspěvek upraven 29.03.11 v 22:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
29.3.11 22:03
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
rozklikla jsem si novou diskuzi „Jak na kašílek“ a už se těšila, že bude debata o kalichu :lol: No musela jsem se pak držet, abych něco pěkného nenapsala :twisted:
To je ale hrůzička takový kašílek u mimíska :mrgreen: :mrgreen:

Taky jsem to četla a naskočila mi husina. To je hrozné slovo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887

Dítko mi taky ještě přijde OK…tuleníčko je hrůza děs :roll: Spermík? :zed: to jsem snad ještě ani neslyšela…

Jinak jsem teda taky tolerantní, tak se k tomu nevyjadřuju, sousedce nechávám její tetu, když ji to baví…a nakonec si říkám, jestli já nejsem tak divná, když všichni ostatní tak mluví jen já ne…jo a ještě mě hrozně baví slovo „prďácké“…to když jsem slyšela poprvé, tak jsem se málem vyvrátila…dnes si z toho děláme s manželem srandu, zvlášť když mu řeknu, že jsem si koupila nové prďácké tričko, tak je ze mě na nervy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
pomeranca píše:

Jeee ja se nachytala taky, holt stari no, pismenka mi preskakujou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
29.3.11 22:04
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
To je ale hrůzička takový kašílek u mimíska :mrgreen: :mrgreen:

A ty s tím máš zkušenosti, když o tom tak hanlivě píšeš? :mrgreen: :twisted: (á bohužel jo… asi zas nepudem plavat :-( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
29.3.11 22:05

No jo, ale posledni dobou je extremne preditkovano, ja na to mam nejaky citlivy tykadla… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
29.3.11 22:05

Kašílek je taky dobrý no :lol: Tak to je přesně ono, o čem tu píšu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
29.3.11 22:06

Hehe, u nas se ted kaslickuje o sto 6. Ale zitra nejstarsi startuje, nebo ho zahlusim, to se fakt neda :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
29.3.11 22:06
asha píše:
No jo, ale posledni dobou je extremne preditkovano, ja na to mam nejaky citlivy tykadla… :lol:

Dítko teda používám. :oops:
Co nesnáším asi nejvíc je „moje mladá“, „můj mladej“ (o „starým“ ani nemluvím). A „jdeme kalit“. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
29.3.11 22:07
asha píše:
pomeranca píše:
Jeee ja se nachytala taky, holt stari no, pismenka mi preskakujou :mrgreen:

Tak tam pojďme společně vtrhnout :mrgreen: No dobře, radši ne… naše chyba, že neumíme číst :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
29.3.11 22:08
- bodlinka - píše:
asha píše:
No jo, ale posledni dobou je extremne preditkovano, ja na to mam nejaky citlivy tykadla… :lol:
Co nesnáším asi nejvíc je „moje mladá“, „můj mladej“ (o „starým“ ani nemluvím). A „jdeme kalit“. :zed:

A ja bych zakalila, az bych brecela! :zed: :mrgreen: Uz doma vyhrozuju, ze bud podniknem dusevni ocistu, nebo mi muze rovnou zaplatit pobyt v sanatoriu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
29.3.11 22:10
asha píše:
- bodlinka - píše:
asha píše:
Co nesnáším asi nejvíc je „moje mladá“, „můj mladej“ (o „starým“ ani nemluvím). A „jdeme kalit“. :zed:
A ja bych zakalila, az bych brecela! :zed: :mrgreen: Uz doma vyhrozuju, ze bud podniknem dusevni ocistu, nebo mi muze rovnou zaplatit pobyt v sanatoriu.

Mně to zprotivil bratr. „Kalí“ téměř neustále. :zed:
Hmm, ale dala bych si taky říct. Musela bych ovšem udat děti, ranní vstávání pro prohýřené :mrgreen: noci už v mém věku není nic moc. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
29.3.11 22:12

teda ale taky jsem se s kasilkem nachytala, jsem nechapala co porad mate :lol:

ditko mi vubec nevadi, nektery vyrazy u me vyvolavaj tiky ale snazim se je prejit, ale teda spermik 8-o :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
29.3.11 22:14
lenholka píše:
teda ale taky jsem se s kasilkem nachytala, jsem nechapala co porad mate :lol:ditko mi vubec nevadi, nektery vyrazy u me vyvolavaj tiky ale snazim se je prejit, ale teda spermik 8-o :mrgreen: :mrgreen:

Tak hlenik asi vede :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
29.3.11 22:15

Jé holky my teda chodíme pařit :-) a hned bych někam šla. Asi nechám malou doma muži a někam vyrazím :-)

Spermík teda slyším poprvé a doufám, že naposledy. Zní to šíleně 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí