Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
pomeranca píše:
rozklikla jsem si novou diskuzi „Jak na kašílek“ a už se těšila, že bude debata o kalichuNo musela jsem se pak držet, abych něco pěkného nenapsala
Já taky. Myslela jsem, že je to o kalíšku.
![]()
Při nakupování na mimibazaru jsem už otrnula (platbička na účtík
), ale pojmenovávat zdrobnělinami i nemoci??
Příspěvek upraven 29.03.11 v 22:03
ivuska.h píše:pomeranca píše:To je ale hrůzička takový kašílek u mimíska
rozklikla jsem si novou diskuzi „Jak na kašílek“ a už se těšila, že bude debata o kalichuNo musela jsem se pak držet, abych něco pěkného nenapsala
![]()
Taky jsem to četla a naskočila mi husina. To je hrozné slovo ![]()
Dítko mi taky ještě přijde OK…tuleníčko je hrůza děs
Spermík?
to jsem snad ještě ani neslyšela…
Jinak jsem teda taky tolerantní, tak se k tomu nevyjadřuju, sousedce nechávám její tetu, když ji to baví…a nakonec si říkám, jestli já nejsem tak divná, když všichni ostatní tak mluví jen já ne…jo a ještě mě hrozně baví slovo „prďácké“…to když jsem slyšela poprvé, tak jsem se málem vyvrátila…dnes si z toho děláme s manželem srandu, zvlášť když mu řeknu, že jsem si koupila nové prďácké tričko, tak je ze mě na nervy ![]()
pomeranca píše:
Jeee ja se nachytala taky, holt stari no, pismenka mi preskakujou ![]()
ivuska.h píše:pomeranca píše:To je ale hrůzička takový kašílek u mimíska
![]()
A ty s tím máš zkušenosti, když o tom tak hanlivě píšeš?
(á bohužel jo… asi zas nepudem plavat
)
No jo, ale posledni dobou je extremne preditkovano, ja na to mam nejaky citlivy tykadla… ![]()
Kašílek je taky dobrý no
Tak to je přesně ono, o čem tu píšu ![]()
Hehe, u nas se ted kaslickuje o sto 6. Ale zitra nejstarsi startuje, nebo ho zahlusim, to se fakt neda ![]()
asha píše:
No jo, ale posledni dobou je extremne preditkovano, ja na to mam nejaky citlivy tykadla…
Dítko teda používám. ![]()
Co nesnáším asi nejvíc je „moje mladá“, „můj mladej“ (o „starým“ ani nemluvím). A „jdeme kalit“. ![]()
asha píše:pomeranca píše:Jeee ja se nachytala taky, holt stari no, pismenka mi preskakujou
Tak tam pojďme společně vtrhnout
No dobře, radši ne… naše chyba, že neumíme číst ![]()
- bodlinka - píše:asha píše:Dítko teda používám.
No jo, ale posledni dobou je extremne preditkovano, ja na to mam nejaky citlivy tykadla…
Co nesnáším asi nejvíc je „moje mladá“, „můj mladej“ (o „starým“ ani nemluvím). A „jdeme kalit“.
A ja bych zakalila, az bych brecela!
Uz doma vyhrozuju, ze bud podniknem dusevni ocistu, nebo mi muze rovnou zaplatit pobyt v sanatoriu.
asha píše:- bodlinka - píše:A ja bych zakalila, az bych brecela!asha píše:Dítko teda používám.
Co nesnáším asi nejvíc je „moje mladá“, „můj mladej“ (o „starým“ ani nemluvím). A „jdeme kalit“.![]()
Uz doma vyhrozuju, ze bud podniknem dusevni ocistu, nebo mi muze rovnou zaplatit pobyt v sanatoriu.
Mně to zprotivil bratr. „Kalí“ téměř neustále. ![]()
Hmm, ale dala bych si taky říct. Musela bych ovšem udat děti, ranní vstávání pro prohýřené
noci už v mém věku není nic moc. ![]()
teda ale taky jsem se s kasilkem nachytala, jsem nechapala co porad mate ![]()
ditko mi vubec nevadi, nektery vyrazy u me vyvolavaj tiky ale snazim se je prejit, ale teda spermik
![]()
lenholka píše:
teda ale taky jsem se s kasilkem nachytala, jsem nechapala co porad mateditko mi vubec nevadi, nektery vyrazy u me vyvolavaj tiky ale snazim se je prejit, ale teda spermik
![]()
![]()
Tak hlenik asi vede
![]()
Jé holky my teda chodíme pařit
a hned bych někam šla. Asi nechám malou doma muži a někam vyrazím ![]()
Spermík teda slyším poprvé a doufám, že naposledy. Zní to šíleně ![]()