Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Tak teď nevím zda je ta látka tenší, musím to osahat..ale ten Tots Bots mi asi tedy nepřijde tenší..prostě to mají asi pořešené a líp ušité..
Tak Anavy pytel zatím asi nebude, tak holky teď mi poraďte, který pytel z těchto dvou pořídit..Pořád váhám, když asi se mi líbí víc ten ovocný ![]()
Jinak upozorňuji, že ty pytle vypadají ve skutečnosti líp než na obrázku
.
holky, to se neda
kdyz je clovek hloupej, tak je hloupej
nejlepsi bylo kdyz jsem si v srpnu s prvnim koupenym balikem pampers rikala, jakej je to vynalez ty papirovky
![]()
teda já nevím, co se vám na těch pytlech od pop-in nelíbí, já je mám ráda a líbí se mi. A neříkejte mi, že ty plíny máte tak hrozně nacucaný, že musíte řešit, jestli z toho něco vyteče.
Že jo
…já jsem se do něj zamilovala..jen jsem si pořád říkala, že chci Anavácký, ale když bude až za dlouho, tak půjdu asi do ovoce ![]()
Sufik píše:
teda já nevím, co se vám na těch pytlech od pop-in nelíbí, já je mám ráda a líbí se mi. A neříkejte mi, že ty plíny máte tak hrozně nacucaný, že musíte řešit, jestli z toho něco vyteče.
ja teda zadnej pytel nemam, ale obcas bych ty pliny mohla zdimat :-/ chcanda prochcana je to … ted usnul v tots bots a ma tam jen dve vkladacky a asi bude durch az se vzbudi ![]()
Tak ja mam pytel na snurku tusim od tots bots a netesni ani omylem…a pliny teda mokre nemam na zdimani,ale ten smradek z pytle by sel ven
pytel teda pouzivam na veci z plavani a na pliny ven mam bud tasticky haipa daipa na 1 ks a pak jeden pytel cca na 4 pliny z Etsi a ten je na zip a je proste uzasnej ![]()
Ivus jaktoze budete mit vypadek ve vyrobe?
Mně se na Pop-In nelíbí to, že z něj ten smrádek jde ven.
Když to srovnám s Popolini na druk, je to propastný rozdíl.
Vzhledově ale vede Pop-In. ![]()
koukám, že se bavíte o Pop in pytli na pleny… a já se divila, že mi ho dali jako dárek k nákupu v bráně
(ale já mám teda jen prťavej na jednu plínu)
ivuško: to mi neříkej, že nebudeš šít
zrovna jsem začala manžela zpracovávat, jestli bych si jako nemohla koupit nějaké nové plínky ![]()
ivuska.h píše:zelazuzu píše:Jo, bohužel. Za 14 dní začíná měsíční pauza ve výrobě a pytle teď nejsou priorita mezi věcma, co se musí stihnout ještě ušítlocika píše:
Díky holky
Bodlinko, to je vlastně dobrý nápad s dvěma kbelíkama, protože já taky budu přebalovat na dvou místech - po koupání dole v přízemí, ráno, večer, v noci - nahoře v patře…no ale vlastně - po kadění stejně tu plenu budu muset jít sprchnout dolů, takže v tomto případě ten kyblík nahoře v patře pozbývá smyslJeště to teda musím vykoumat, jak to budu provádět
Ještě se zeptám na další věc - kdo z vás používá nebo používal klasické čtverce - dávaly jste na ně ještě nějakou další sací vrstvu? Nebo jen čtverec a na to kalhotky?
Tak já na tu čtvercovku dávala ještě vkládačku Haipa Daipa. Je hodně tenká a savost se tím zvýší. Nebo jsou dobré ty čtvercovky z bambusu Kikko..ty sají excelentně .
Pytle na plenky - Ten Pop-in pytel je fakt na pytel
Aprp. Ivuško takže pytle na plenky jsou hodně vzdálené? Já právě pořád čekám na ten Tvůj, protože jinak načnu ten od Tots Bots Ovocný - ten je Božííí..nebrat..
Mám právě taky ten Pop-in a tak mě točí, že potřebuji nutně jiný.
ups … to neeee a co je priorita?
Mirii píše:
Ivus jaktoze budete mit vypadek ve vyrobe?
Vedoucí dílny má měsíc dovolenou, jedna ze švadlen jde na operaci a ty zbývající tam nemůžou být samy (kvůli zodpovědnosti za ty prostory atd.).
pomeranca píše:
ivuško: to mi neříkej, že nebudeš šítzrovna jsem začala manžela zpracovávat, jestli bych si jako nemohla koupit nějaké nové plínky
Bohužel… Původně jsme doufali, že se stihneme zásobit, jenže bohužel (nebo bohudík?
) je poptávka taková, že nám nic navíc nezbývá… Takže zavření eshopu cca na 14 dní asi bude nevyhnutelné, taková nucená dovolená ![]()
careynka píše:ivuska.h píše:ups … to neeee a co je priorita?zelazuzu píše:Jo, bohužel. Za 14 dní začíná měsíční pauza ve výrobě a pytle teď nejsou priorita mezi věcma, co se musí stihnout ještě ušítlocika píše:
Díky holky
Bodlinko, to je vlastně dobrý nápad s dvěma kbelíkama, protože já taky budu přebalovat na dvou místech - po koupání dole v přízemí, ráno, večer, v noci - nahoře v patře…no ale vlastně - po kadění stejně tu plenu budu muset jít sprchnout dolů, takže v tomto případě ten kyblík nahoře v patře pozbývá smyslJeště to teda musím vykoumat, jak to budu provádět
Ještě se zeptám na další věc - kdo z vás používá nebo používal klasické čtverce - dávaly jste na ně ještě nějakou další sací vrstvu? Nebo jen čtverec a na to kalhotky?
Tak já na tu čtvercovku dávala ještě vkládačku Haipa Daipa. Je hodně tenká a savost se tím zvýší. Nebo jsou dobré ty čtvercovky z bambusu Kikko..ty sají excelentně .
Aprp. Ivuško takže pytle na plenky jsou hodně vzdálené? Já právě pořád čekám na ten Tvůj, protože jinak načnu ten od Tots Bots Ovocný - ten je Božííí..nebrat..
Plínky přece ![]()
ivuska.h píše:careynka píše:Plínky přeceivuska.h píše:ups … to neeee a co je priorita?zelazuzu píše:Jo, bohužel. Za 14 dní začíná měsíční pauza ve výrobě a pytle teď nejsou priorita mezi věcma, co se musí stihnout ještě ušítlocika píše:
Díky holky
no to viiiim, ale jaky
ja cekam na ty barevny AIO a k tomu jeste nejaky zluty zviratka treba
s obrazkem jeste zadny nemam ![]()
careynka píše:ivuska.h píše:no to viiiim, ale jakycareynka píše:Plínky přeceivuska.h píše:ups … to neeee a co je priorita?zelazuzu píše:Jo, bohužel. Za 14 dní začíná měsíční pauza ve výrobě a pytle teď nejsou priorita mezi věcma, co se musí stihnout ještě ušítlocika píše:
Díky holky
Mám právě taky ten Pop-in a tak mě točí, že potřebuji nutně jiný.ja cekam na ty barevny AIO a k tomu jeste nejaky zluty zviratka treba
s obrazkem jeste zadny nemam
Jojo, během těch 14 dní ještě bude hodně jednovel. kalhotkovek, Easy, flísáků a vlňáků. Jak dlouho to pak vydrží, se uvidí.