Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
28.3.11 12:58

Bruni anebo když si kýchne s plnou pusou :) :) - málem jsme měli vymalováno jablíčkem s jogurtem, na té červené stěně by se to opravdu vyjímalo :mrgreen:

Jinak bryndáku a plíny na pusu neřeším, jsou prostě flekaté, dvě bodýčka jsem musela nabatikovat, neb jsem to sice potřela žlučákem ale nepustilo to ani na 60°C, tak nevím no :nevim: , batika to pěkně zakryla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19494
28.3.11 13:00
celestad píše:
Bakterie máš všude, to by se člověk zbláznil, kdyby to měl furt řešit. Opravář na pračky mi řekl, že fakt stačí jednou za čas vyprat na 90. Další varianta je ta octová lázeň či kyselina citronová, musí se to ředit. Lepší je prý ocet vinný, který neobsahuje barvivo karamel (kvůli nějakým součástkám v pračce). Já jsem si pořídila speciální deinkrustátor, je český, ekologický a užívá se v prádelnách, čistí usazeniny v pračce, ve kterých se to právě drží. (www.dongemini.cz).

chhiii ja tam ted nalila asi 2 dcl neredenyho :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
28.3.11 15:23

careynka: já myslím, že se nic nestane, ale prý je to lepší trochu zředit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
28.3.11 15:26

Ahoj holky, zkoušely jste některá flísáčky anavy, jsou dobré, neprotýkají?
Díky moc za odpovědi.
Ahoj Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
28.3.11 15:35

Ahoj :mavam:
Tak jsem si právě zahrála na „ekoteroristu“. Byla jsem venku věšet plíny a vzala si mládě s sebou (přece si nemůžu dovolit, abych se mu hodiny nevěnovala) No a soused řezal dřevo motorovkou… jenže to u mláděte způsobovalo hrůzu a řev. Soused pochopil rychle a šel radši zalívat do skleníku :mrgreen:

Jinak bakterie neřeším, mládě venku oblízlo starou pecku od meruňky… a nějak nevím, co by tchýňka řekla na to, že jí chci nalít do pračky ocet :nevim: My budem mega odolní :dance: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.3.11 15:40
Jamalu píše:
Díky moc za odpovědi.
Ahoj Jana

Davam je na noc a neprotykaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
28.3.11 15:56
Jamalu píše:
Díky moc za odpovědi.
Ahoj Jana

Mám na sucháč, dávala jsem je i na noc, a neproteklo mi to. Jednou je měla s plínou na zadku 3-4h v autosedačce a vyržely.

• Citovat
  • Upravit
19494
28.3.11 17:00
Jamalu píše:
Díky moc za odpovědi.
Ahoj Jana

ja je mam a mam je moooc rada :-) vubec neprotykaj, na noc je zkusim teda dneska :-) ale zustavaji hebky, nezmolkovati, jsou mekoucky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
28.3.11 17:03

Mám geniální nápad… :twisted:
koupím si plastové nádobí. Místo hodin umývání nádobí se budu radši věnovat svému dítěti. A pochopitelně nebudu ani vařit (koupím si někde hotovky). Ono to totiž je mnohem pohodlnější, jen to použité nádobí vyhodit. A té vody co se spotřebuje na to mytí, hrozně neekologické, že?

Nepořipomíná vám to něco :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
28.3.11 17:04
pomeranca píše:
koupím si plastové nádobí. Místo hodin umývání nádobí se budu radši věnovat svému dítěti. A pochopitelně nebudu ani vařit (koupím si někde hotovky). Ono to totiž je mnohem pohodlnější, jen to použité nádobí vyhodit. A té vody co se spotřebuje na to mytí, hrozně neekologické, že?Nepořipomíná vám to něco :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kdes to vzala? Ja uz se lekla, co to jdes praktikovat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.3.11 17:05
pomeranca píše:
koupím si plastové nádobí. Místo hodin umývání nádobí se budu radši věnovat svému dítěti. A pochopitelně nebudu ani vařit (koupím si někde hotovky). Ono to totiž je mnohem pohodlnější, jen to použité nádobí vyhodit. A té vody co se spotřebuje na to mytí, hrozně neekologické, že?Nepořipomíná vám to něco :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No jo, to je furt dokola. A nejvic mne vytoci, kdyz se pisu s odpovedi jak debil a ve finale si to tyhle typy stejne neprectou :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
28.3.11 17:09

ahoj holky, vždycky jsem přemýšlela jestli má dcera je spokojená v látce a včera jsem dostala krásnou odpověď. Dceři jsou skoro tři roky a pořád látkujeme na noc a na ven, ale protože Deniska už umí řádně čůrat a plenka to už tolik nepochytí, tak jsem to poslední týdny začala kombinovat s jednorázovými kalhotkami. Včera na noc, když jsem ji chtěla uložit, tak jsem ji nabídla jednorázovku na noc a Deniska odmítla a řekla, že chce ty co se perou. Tak se ji ptám proč a odpověděla mi, že jí pipi pálí a že nemůže dýchat :lol: . Nikdy jsem jí nevysvětlovala rozdíl mezi plenami. Tak mě její odpověď zarazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
28.3.11 17:09

Pomerančo - přesně tak…plně s Tebou souhlasím :palec: ..

Asho nemá cenu se pořád dokola vypisovat…je to jak když hrach na stěnu házet..Já už se tomu kolikrát směju..on totiž kdo nechce, tak nepochopí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
28.3.11 17:11
PetraKad píše:
ahoj holky, vždycky jsem přemýšlela jestli má dcera je spokojená v látce a včera jsem dostala krásnou odpověď. Dceři jsou skoro tři roky a pořád látkujeme na noc a na ven, ale protože Deniska už umí řádně čůrat a plenka to už tolik nepochytí, tak jsem to poslední týdny začala kombinovat s jednorázovými kalhotkami. Včera na noc, když jsem ji chtěla uložit, tak jsem ji nabídla jednorázovku na noc a Deniska odmítla a řekla, že chce ty co se perou. Tak se ji ptám proč a odpověděla mi, že jí pipi pálí a že nemůže dýchat :lol: . Nikdy jsem jí nevysvětlovala rozdíl mezi plenami. Tak mě její odpověď zarazila.

Cože? Myslíš že je to fakt? Že jako před ní nemluvíš o jednorázovkách jak jsou neprodyšné atd. atd. ? Že by to to prtě v tom fakt pálilo :think: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.3.11 17:13
PetraKad píše:

Sikovna holka :palec: No ono se to da vyzkouset na vlastni kuzi, vlozka Always vs. latkova, je to uplne stejny. Ale to zas ne kazdy zkousne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure