Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
25.3.11 12:06
M-a-j-a píše:
Flyingfrog píše:
Majo: Vlňáčky bude mít Amálka úžasné. :-) Z fleru, že? Já taky uvažuju.

Fly jj z fleru. Už se těším až příjdou.

Ivuš a jak to vypadá s mýma plínama?

Ty kupuješ zase nějaké plíny? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22590
25.3.11 12:08
asha píše:
My chodime ven az odpoledne, jdem pro decka a rovnou zustanem na hristi. Dopo to nejak nezvladam, furt peru, to je sileny… kazdy den 4-7 pracek, jesteze to ted tak schne. Ale kdo to bude zehlit, to nevim, uz mam metrovou hromadu na prkne :zed:

Asho jaktoze tak moc pracek? Ja dam denne jednu,nekdy dve - ale teda 4 uz je hooodne.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
25.3.11 12:09
petka.konecna píše:
M-a-j-a píše:
Flyingfrog píše:
Majo: Vlňáčky bude mít Amálka úžasné. :-) Z fleru, že? Já taky uvažuju.

Fly jj z fleru. Už se těším až příjdou.

Ivuš a jak to vypadá s mýma plínama?
Ty kupuješ zase nějaké plíny? :mrgreen:

Jen jednu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.3.11 12:14
Mirii píše:
asha píše:
My chodime ven az odpoledne, jdem pro decka a rovnou zustanem na hristi. Dopo to nejak nezvladam, furt peru, to je sileny… kazdy den 4-7 pracek, jesteze to ted tak schne. Ale kdo to bude zehlit, to nevim, uz mam metrovou hromadu na prkne :zed:
Asho jaktoze tak moc pracek? Ja dam denne jednu,nekdy dve - ale teda 4 uz je hooodne.....

No jednak jsme byli tyden pryc, i kdyz jsem tam dvakrat vyprala, tak to zdaleka nestaci. A jednak ted peru zimni veci, bundy, kombosky a tak…pak cekaji vlneny veci…a ubrusy jeste z Vanoc :mrgreen: A k tomu denni naloz, coz jsou prumerne dve pracky. Teda fakt bych neverila, ale u nas je v tomhle sakra rozdil mezi 2 a 3 detma :think: Je to i tema plinama, no…ale hlavne mam asi cunata nebo nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
25.3.11 12:19

Ahoj holky :mavam:
Nevymáchala jsem lanolin z vlňáčků..jen jsem to vymačkala a nechala uschnout..je to hodně blbý? :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
25.3.11 12:20
macinka85 píše:
Nevymáchala jsem lanolin z vlňáčků..jen jsem to vymačkala a nechala uschnout..je to hodně blbý? :think: :oops:

Po lanolínování se už nic nemáchá, ty přece chceš, aby tam ten lanolin zůstal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
25.3.11 12:28
petka.konecna píše:
caccorka píše:
holky nemáte někdo zkušenost s neoprénovými plavečkami? např. http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Tyhle plavky mám pro malou nachystané, matroš je fajn, líbí se mi, ale zatím nám nesedí kolem bříška a nožiček :), takže jsou ve skříni.

A jakou máte velikost plavek a kolik malá váží (alespoň pro malou představu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.3.11 12:28

Nekde se pise machat, nekde nemachat. Ja jsem ze zacatku machala, pak uz jen trochu oplachla vodou…vysledek pokazdy stejny, myslim, ze ten lanolin studenou vodou jen tak neoplachnes, maximalne ty prebytky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
25.3.11 12:30
asha píše:
Nekde se pise machat, nekde nemachat. Ja jsem ze zacatku machala, pak uz jen trochu oplachla vodou…vysledek pokazdy stejny, myslim, ze ten lanolin studenou vodou jen tak neoplachnes, maximalne ty prebytky. :think:

Taky mě právě zmátlo, že na některém hotovém lanolinu je napsáno vymáchat. :nevim: Já máchám, jen když to přeženu v domácí kůře s lanolinem. A rozdíl ve funkčnosti nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
25.3.11 12:34
macinka85 píše:
Nevymáchala jsem lanolin z vlňáčků..jen jsem to vymačkala a nechala uschnout..je to hodně blbý? :think: :oops:

Nikdy jsem nic nemáchala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
25.3.11 12:36

Jé,to jsem ráda :oops: Právě mě zmátlo,že tu někdo z vás psal,že je vymáchala :lol: :lol: . No,je to na omak lepkavé,ale to se otře,že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
25.3.11 12:56

CuddleBamboo a CuddleOriginal jsou úplně jiné materiály. CuddleBamboo je celá z bambusového froté. CuddleOriginal jsou vně z látky s potiskem a vevnitř velur. A original opravdu není moc savá, ale rozhodně mi netvrdne. Navíc jsou menší, takže Original jsem vyřadila kolem 11 kg syna a CuddleVelour dokonce kolem 9.
Ta Cuddle Bamboo je větší, v pohodě ji oblíknem (12kg)
Jinak poměr cena/výkon opravdu nic moc. Ale všechny mám z nějaké akce, takže jsem spokojená. Hlavně ty orginal a velur se skoro neopírají, vypadají pořád jak nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
25.3.11 12:56
caccorka píše:
petka.konecna píše:
caccorka píše:
holky nemáte někdo zkušenost s neoprénovými plavečkami? např. http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Tyhle plavky mám pro malou nachystané, matroš je fajn, líbí se mi, ale zatím nám nesedí kolem bříška a nožiček :), takže jsou ve skříni.
A jakou máte velikost plavek a kolik malá váží (alespoň pro malou představu).

Máme velikost L od 9kg, zkoušela jsem to na malé když měla 8kg a měla to dost velké, až se vzbudí tak to zajdu vyzkoušet jak to vypadá teď, ale myslím že to bude mít pořád volné, protože má 8,5kg.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
25.3.11 15:26

Help me :)

Holky, když teď měla malá plenku více než 3 hodiny (neplánovaně, usnula na nějak dlouho) a měla už vlhké bodýčko, znamená to že bych měla vlňáky nalanolinovat?

• Citovat
  • Upravit
4509
25.3.11 15:48

ja bych rekla ze jo…

ale ja jsem laik co se tyce vlnaku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat