Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
24.3.11 21:03
petka.konecna píše:
Naše nové místo k sušení - funkční to bude dokud si toho nevšimne malá a nebude to stahovat :)

To je hezky! :palec: Ja na postylce takhle vetram svrchnaky :lol: Ale jen pres den, jak je necham pres noc, je to rano nekde zdusany nebo zahozeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
24.3.11 21:26
asha píše:
Jedine to lecit zas tehotenstvim, ja uz nevim :nevim: :mrgreen:
:mrgreen: Já mám ekzém pravidelně už nějaký ten rok, a alergie od narození a celé těhu byl klid, neměla jsem ani ekzém a alerigie taky ne (a kolik kilo jahod jsem spořádala - to si letos asi nedám :think: . Tak si říkám že asi musím být pořád těhu :think:
  • Citovat
  • Upravit
PetkaK
24.3.11 21:27
zelazuzu píše:
petka.konecna píše:
Naše nové místo k sušení - funkční to bude dokud si toho nevšimne malá a nebude to stahovat :)
Jééé kráása…ale naše Mája by to stáhla..ona Anavy a barevné plíny miluje :-D..Jen se jí nesmí dávát na zadeček..to zuří :-P

No malá tam ještě nedošáhne :) - tenhle věšák bude fungovat tak 14 dní, pak příjde na to že na to došáhne :)

• Citovat
  • Upravit
547
24.3.11 21:29
petka.konecna píše:
asha píše:
:mrgreen: Já mám ekzém pravidelně už nějaký ten rok, a alergie od narození a celé těhu byl klid, neměla jsem ani ekzém a alerigie taky ne (a kolik kilo jahod jsem spořádala - to si letos asi nedám :think: . Tak si říkám že asi musím být pořád těhu :think:

V těhotenství se zjednodušeně řečeno mění imunita. :-) Já se takhle zbavila (snad natrvalo) senné rýmy. Ovšem astma se mi zhoršilo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
24.3.11 21:49
- bodlinka - píše:
petka.konecna píše:
asha píše:
:mrgreen: Já mám ekzém pravidelně už nějaký ten rok, a alergie od narození a celé těhu byl klid, neměla jsem ani ekzém a alerigie taky ne (a kolik kilo jahod jsem spořádala - to si letos asi nedám :think: . Tak si říkám že asi musím být pořád těhu :think:
V těhotenství se zjednodušeně řečeno mění imunita. :-) Já se takhle zbavila (snad natrvalo) senné rýmy. Ovšem astma se mi zhoršilo. :zed:

No jo, ona se oslabi a pak nevyvadi takovyhle veci…

Peti ale to neni fer, tohle mi psat :cert: Zrovna vcera jsem cestou do skoly premyslela, jestli jsem si miminecka dost uzila, hlavne to posledni, dospeju k nazoru, ze jo a ze uz mam dost… a pred skolou stoji jedna znama s cerstvym mimousem v naruci… :zed: :mrgreen: To je furt ode zdi ke zdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
24.3.11 21:50

asho jak to tak vidim tak u vas stejne na to ctvrty dojde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
24.3.11 21:55
zuzanecka81 píše:
caccorka píše:
Zuzanečka:buď máš udělanou vysokou výplň, nebo je bohužel potřeba zub umrtvit
no já jsem na zuby extra cíťa. i přes opíchání mě to vrtání bolelo. na to tahání nervů mě právě upozorňoval, že to asi bude muset být. teď tam mám nějakou vápníkovou cosi a nějakou bílou plombu, že by to mohlo zklidnit :nevim: nevím, vůbec tomu nerozumím :nevim:

jj to máš kalciovou vložku a plácnutou provizorní výplň. Pokud se ti zub zklidní, tak bys dostala definitivní výplň, ale zřejmě to u tebe asi nehrozí, když tě to bolí. Si k Dr. raděj zítra zavolej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
24.3.11 21:57

Holky, co máte ty posrážené vkládačky od Kisy, tady se to řeší – http://www.sijemdetem.cz/…alsi-v-lednu. Vypadá to fakt na špatnou várku materiálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
24.3.11 22:10

Ivuš může se ten B-K flís prát v mýdlovém slizu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
24.3.11 22:37
M-a-j-a píše:
Ivuš může se ten B-K flís prát v mýdlovém slizu?

Nevidím důvod, proč by neměl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
24.3.11 22:39

Ivuš děkuji :-) No víš jak, já slyším flís a mám strach, aby se to tím mýdlem nějak neucpávalo jako svrchňáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
25.3.11 07:00

tak jsem ty vlnaky nakonec vzala :zed: sice uz byly jenom s cervenyma patentkama, ale kdo zavaha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
25.3.11 07:16
  • Citovat
  • Upravit
Brunifid
25.3.11 07:27

Vlňáky - já mám doma pletené, jsem moc spokojená, fungují jak mají. A stály pár korun :palec:

Zuby - nervy mám vyrvané tak v půlce huby. Tyhle vložky nemám ráda, jednou jsem přiotrávila práškama poté, co mi v umrtvení dali tenhle sajrajt a pak to přišlo k sobě. Přilezla jsem po kolenou, ať mi to vytrhnou, plato Brufenu v sobě… :roll:

• Citovat
  • Upravit
4509
25.3.11 07:39

mno jo nam nikdo neplete tak musime calovat jako divy :-) moooozna bych je nejak splacala dohromady ale buhvi jak by to nakonec dopadlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure