Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky prosím o radu, jak přebalujete hyperaktivní mimino? Adam mi poslední tři dny vůbec nechce vydržet na zádech, přebalit ho je boj kdo z koho, dneska ráno jsem ho přebalovala 20 minut a z toho 15 minut jsem se mu snažila nasadit plínu!!!
Ještě jak na potvoru jsem měla nachystanou Anavu na snapku…
Mám pocit, že přebalovák brzy povalí do sklepa a budu radši přebalovat na zemi, nerada bych byla svědkem bungee bez gumy…
evi.an píše:
Holky prosím o radu, jak přebalujete hyperaktivní mimino? Adam mi poslední tři dny vůbec nechce vydržet na zádech, přebalit ho je boj kdo z koho, dneska ráno jsem ho přebalovala 20 minut a z toho 15 minut jsem se mu snažila nasadit plínu!!!Ještě jak na potvoru jsem měla nachystanou Anavu na snapku…
Mám pocit, že přebalovák brzy povalí do sklepa a budu radši přebalovat na zemi, nerada bych byla svědkem bungee bez gumy…
ja malyho prebaluju na posteli, tam jaks taks vydrzi, na prebalovaku v koupelne se mi toci na brisko a krade kosmetiku a na prebalovaku v pokoji na nad sebou nalepeny zaby, tak tam trosku vydrzi, mam tam takovy ty bocnice. Ale bude hur, pocitam tak do mesice ![]()
Evi me se u toho mala taky desne krouti, nekdy mam u toho neskutecnyho nerva, ale oproti Petce mam porad klid ![]()
chce to neco hoooodne zajimavyho do ruky prckovi a pak rychle nasadit, mit to pripraveny vsechno predem a nejlepe uz na prichystanou plinu mimco polozit uz s nejakou zajimavosti v ruce…
tak hodne zdaru
![]()
Alergie se dá léčit i homeopaticky, jde o změnu v celém systému (tzn. myšlení, pak se mění i imunitní systém). Léčba je dlouhodobá, několik měsíců,někdy i let. V těhotenství dochází u někoho k zhoršení, u někoho naopak k zlepšení. Sama jsem měla alergii na kočky,dusila jsem se a nemohla dýchat, dnes mám dvě kočičky, ale byla to dlouhá cesta.
anebo zpivat. Ja kdyz malymu zpivam, tak lezi a posloucha. Zatim mu to usi netrha ![]()
celestad píše:
Alergie se dá léčit i homeopaticky, jde o změnu v celém systému (tzn. myšlení, pak se mění i imunitní systém). Léčba je dlouhodobá, několik měsíců,někdy i let. V těhotenství dochází u někoho k zhoršení, u někoho naopak k zlepšení. Sama jsem měla alergii na kočky,dusila jsem se a nemohla dýchat, dnes mám dvě kočičky, ale byla to dlouhá cesta.
taky bych neco potrebovala, mam alergii na nejaky potraviny, ale v krvi mi nic nenasli :-/ Staci, ze krajim nejaky agresivni rajce a opuchnu i na puse a to ho jist nemusim, nebo kdyz je neco vic slany. Vypadam pak jak papulanec a ruce si muzu uskrabat ![]()
mam velice dobryho kamarada, ktery ma neskutecnou alergii na psi a kocici srst, ALE desne miluje kocky…
tak si po letech jednu poridil… a ejhle, zvykl si a je v pohode… to ale neplati o „cizich“ kockach…
tkz urcita tolerance asi jde ziskat…
jinak muj chlap je alrgik na vsechno mozny, na srst tedy nebyl, po dvou letech souziti s moji cicinou uz tedy je
ale taky, zvykl si a ona mu nevadi… pak prijedem k mamce, ta ma 3 kocky a tam si zase musi zvykat…nejakou dobu to trva, ale nakonec se to nejak ustali a valej se mu po kline a on je v pohode…
Careynka: tos mi pripomnela jak jsem byla na alergologii ze porad prskam a tak..tak jestli neco nemam… no jediny co mi udelali byl odber krve, kde nic nezjistili a zaver byl komplikovana ryma…
je to asi 8 let a prskam porad stejne…tak nevim, ze bych byla porad nastydla?? nezda se mi…
careynka píše:
anebo zpivat. Ja kdyz malymu zpivam, tak lezi a posloucha. Zatim mu to usi netrha
Vidíš, to mě nenapadlo, to můžu ale produkovat jen když jsem sama doma
. S mým hudebním hluchem… Za chvíli vyzkoušeím… No a odpoledne šoupnu malého k přebalení manželovi, ať se taky potrápí on
![]()
Jinak malej mi taky bordelaří, dneska jsem na přebalováku měla čtyři látkovky a po přebalení jsem je sbírala po celým pokoji ![]()
Tak takhle přebalujeme my ![]()
Je to boj, sice plínu zvládám docela dobře, ale oblíknout jí už je boj kdo s koho ![]()
Hračka nezabírá, na chvilku zabere křupka do ruky (pusy) ale jinak jí zajímá všechno co leží kolem. Když je nejhůř tak to dávám na zem tu podložku ![]()
petka.konecna píše:
Tak takhle přebalujeme my![]()
Je to boj, sice plínu zvládám docela dobře, ale oblíknout jí už je boj kdo s koho
Hračka nezabírá, na chvilku zabere křupka do ruky (pusy) ale jinak jí zajímá všechno co leží kolem. Když je nejhůř tak to dávám na zem tu podložku
Jj, přesně tohle mi dělá
. Zkoušela jsem mu dát i plínu do ruky, která ho na bříšku tak strašně zajímala, ale tu odhodil pryč a zajímal se o to, co tam zůstalo
. A když vyházel všechno, začal se zajímat o krémy, tubičky, lahvičky…
. Na zádech je nuda, na bříšku to je ONO. ![]()
evi.an píše:
Na zádech je nuda, na bříšku to je ONO.
Bohužel i u nás, malá se rozhodla že bude i pít s flašky na bříšku a pak se vzteká že jí to neteče
, otočím jí zpátky, párkrát si sosne a je zase na břichu
a to tak krásně papala sama, vydrželo jí to měsíc a zase jí musím hlídat ![]()
A včera po plavání - všechny děti leží na zádech jak chcíplinky unavené z plavání a naše si lozí po celé místnosti, někdy přeleze dítě přes břicho
prostě dělá ostudu
- včera dokonce dvě děti pusinkovala
a krade hračky straka jedna ![]()
petka.konecna píše:
Tak takhle přebalujeme my![]()
Je to boj, sice plínu zvládám docela dobře, ale oblíknout jí už je boj kdo s koho
Hračka nezabírá, na chvilku zabere křupka do ruky (pusy) ale jinak jí zajímá všechno co leží kolem. Když je nejhůř tak to dávám na zem tu podložku
na nozicce ma ten hemangiom nebo jak se to rika??
petka.konecna píše:evi.an píše:
Na zádech je nuda, na bříšku to je ONO.Bohužel i u nás, malá se rozhodla že bude i pít s flašky na bříšku a pak se vzteká že jí to neteče
A včera po plavání - všechny děti leží na zádech jak chcíplinky unavené z plavání a naše si lozí po celé místnosti, někdy přeleze dítě přes břicho, otočím jí zpátky, párkrát si sosne a je zase na břichu
a to tak krásně papala sama, vydrželo jí to měsíc a zase jí musím hlídat
prostě dělá ostudu
- včera dokonce dvě děti pusinkovala
a krade hračky straka jedna
malej ma na plavani takovou plavaci penovou zabu a tu miluje. Celou dobu v bazene si ji kouse a kdyz na nej nekdo saha tak je vylozene nasranej, asi nebude mit moc kamaradu ![]()