Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1720
25.3.11 08:12

Holky prosím o radu, jak přebalujete hyperaktivní mimino? Adam mi poslední tři dny vůbec nechce vydržet na zádech, přebalit ho je boj kdo z koho, dneska ráno jsem ho přebalovala 20 minut a z toho 15 minut jsem se mu snažila nasadit plínu!!! :cert: Ještě jak na potvoru jsem měla nachystanou Anavu na snapku… :zed: Mám pocit, že přebalovák brzy povalí do sklepa a budu radši přebalovat na zemi, nerada bych byla svědkem bungee bez gumy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
25.3.11 08:24
evi.an píše:
Holky prosím o radu, jak přebalujete hyperaktivní mimino? Adam mi poslední tři dny vůbec nechce vydržet na zádech, přebalit ho je boj kdo z koho, dneska ráno jsem ho přebalovala 20 minut a z toho 15 minut jsem se mu snažila nasadit plínu!!! :cert: Ještě jak na potvoru jsem měla nachystanou Anavu na snapku… :zed: Mám pocit, že přebalovák brzy povalí do sklepa a budu radši přebalovat na zemi, nerada bych byla svědkem bungee bez gumy…

ja malyho prebaluju na posteli, tam jaks taks vydrzi, na prebalovaku v koupelne se mi toci na brisko a krade kosmetiku a na prebalovaku v pokoji na nad sebou nalepeny zaby, tak tam trosku vydrzi, mam tam takovy ty bocnice. Ale bude hur, pocitam tak do mesice :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
25.3.11 08:26

Evi me se u toho mala taky desne krouti, nekdy mam u toho neskutecnyho nerva, ale oproti Petce mam porad klid :mrgreen:
chce to neco hoooodne zajimavyho do ruky prckovi a pak rychle nasadit, mit to pripraveny vsechno predem a nejlepe uz na prichystanou plinu mimco polozit uz s nejakou zajimavosti v ruce…
tak hodne zdaru :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
25.3.11 08:27

alergie a změny v těhotenství

Alergie se dá léčit i homeopaticky, jde o změnu v celém systému (tzn. myšlení, pak se mění i imunitní systém). Léčba je dlouhodobá, několik měsíců,někdy i let. V těhotenství dochází u někoho k zhoršení, u někoho naopak k zlepšení. Sama jsem měla alergii na kočky,dusila jsem se a nemohla dýchat, dnes mám dvě kočičky, ale byla to dlouhá cesta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
25.3.11 08:28

anebo zpivat. Ja kdyz malymu zpivam, tak lezi a posloucha. Zatim mu to usi netrha :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
25.3.11 08:29
celestad píše:
Alergie se dá léčit i homeopaticky, jde o změnu v celém systému (tzn. myšlení, pak se mění i imunitní systém). Léčba je dlouhodobá, několik měsíců,někdy i let. V těhotenství dochází u někoho k zhoršení, u někoho naopak k zlepšení. Sama jsem měla alergii na kočky,dusila jsem se a nemohla dýchat, dnes mám dvě kočičky, ale byla to dlouhá cesta.

taky bych neco potrebovala, mam alergii na nejaky potraviny, ale v krvi mi nic nenasli :-/ Staci, ze krajim nejaky agresivni rajce a opuchnu i na puse a to ho jist nemusim, nebo kdyz je neco vic slany. Vypadam pak jak papulanec a ruce si muzu uskrabat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
25.3.11 08:30

mam velice dobryho kamarada, ktery ma neskutecnou alergii na psi a kocici srst, ALE desne miluje kocky…
tak si po letech jednu poridil… a ejhle, zvykl si a je v pohode… to ale neplati o „cizich“ kockach…
tkz urcita tolerance asi jde ziskat…

jinak muj chlap je alrgik na vsechno mozny, na srst tedy nebyl, po dvou letech souziti s moji cicinou uz tedy je :lol: ale taky, zvykl si a ona mu nevadi… pak prijedem k mamce, ta ma 3 kocky a tam si zase musi zvykat…nejakou dobu to trva, ale nakonec se to nejak ustali a valej se mu po kline a on je v pohode…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
25.3.11 08:31

Careynka: tos mi pripomnela jak jsem byla na alergologii ze porad prskam a tak..tak jestli neco nemam… no jediny co mi udelali byl odber krve, kde nic nezjistili a zaver byl komplikovana ryma…

je to asi 8 let a prskam porad stejne…tak nevim, ze bych byla porad nastydla?? nezda se mi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
25.3.11 08:40
careynka píše:
anebo zpivat. Ja kdyz malymu zpivam, tak lezi a posloucha. Zatim mu to usi netrha :-D

Vidíš, to mě nenapadlo, to můžu ale produkovat jen když jsem sama doma :oops: . S mým hudebním hluchem… Za chvíli vyzkoušeím… No a odpoledne šoupnu malého k přebalení manželovi, ať se taky potrápí on :pankac: :mrgreen:
Jinak malej mi taky bordelaří, dneska jsem na přebalováku měla čtyři látkovky a po přebalení jsem je sbírala po celým pokoji :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
25.3.11 08:44

Tak takhle přebalujeme my :)

Je to boj, sice plínu zvládám docela dobře, ale oblíknout jí už je boj kdo s koho :)

Hračka nezabírá, na chvilku zabere křupka do ruky (pusy) ale jinak jí zajímá všechno co leží kolem. Když je nejhůř tak to dávám na zem tu podložku :)

• Citovat
  • Upravit
4509
25.3.11 08:46

no hezky pekne :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
25.3.11 08:57
petka.konecna píše:
Tak takhle přebalujeme my :)

Je to boj, sice plínu zvládám docela dobře, ale oblíknout jí už je boj kdo s koho :)

Hračka nezabírá, na chvilku zabere křupka do ruky (pusy) ale jinak jí zajímá všechno co leží kolem. Když je nejhůř tak to dávám na zem tu podložku :)

Jj, přesně tohle mi dělá :-) . Zkoušela jsem mu dát i plínu do ruky, která ho na bříšku tak strašně zajímala, ale tu odhodil pryč a zajímal se o to, co tam zůstalo :roll: . A když vyházel všechno, začal se zajímat o krémy, tubičky, lahvičky… :roll: . Na zádech je nuda, na bříšku to je ONO. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
25.3.11 09:12
evi.an píše:
Na zádech je nuda, na bříšku to je ONO. :cert:

Bohužel i u nás, malá se rozhodla že bude i pít s flašky na bříšku a pak se vzteká že jí to neteče :), otočím jí zpátky, párkrát si sosne a je zase na břichu :) a to tak krásně papala sama, vydrželo jí to měsíc a zase jí musím hlídat :)

A včera po plavání - všechny děti leží na zádech jak chcíplinky unavené z plavání a naše si lozí po celé místnosti, někdy přeleze dítě přes břicho :) prostě dělá ostudu :) - včera dokonce dvě děti pusinkovala :) a krade hračky straka jedna :cert:

• Citovat
  • Upravit
19494
25.3.11 09:12
petka.konecna píše:
Tak takhle přebalujeme my :)

Hračka nezabírá, na chvilku zabere křupka do ruky (pusy) ale jinak jí zajímá všechno co leží kolem. Když je nejhůř tak to dávám na zem tu podložku :)

na nozicce ma ten hemangiom nebo jak se to rika??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
25.3.11 09:14
petka.konecna píše:
evi.an píše:
Na zádech je nuda, na bříšku to je ONO. :cert:

Bohužel i u nás, malá se rozhodla že bude i pít s flašky na bříšku a pak se vzteká že jí to neteče :), otočím jí zpátky, párkrát si sosne a je zase na břichu :) a to tak krásně papala sama, vydrželo jí to měsíc a zase jí musím hlídat :)

A včera po plavání - všechny děti leží na zádech jak chcíplinky unavené z plavání a naše si lozí po celé místnosti, někdy přeleze dítě přes břicho :) prostě dělá ostudu :) - včera dokonce dvě děti pusinkovala :) a krade hračky straka jedna :cert:

malej ma na plavani takovou plavaci penovou zabu a tu miluje. Celou dobu v bazene si ji kouse a kdyz na nej nekdo saha tak je vylozene nasranej, asi nebude mit moc kamaradu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure