Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Sufik píše:
Hlásím plenka od Kisi přes noc. Na ní svrchňáky od Thirsties. Byla totálně na ždímání, ale pobrala to komplet a plný program. Dokonce ani nic neuteklo kolem nožiček. Jen má otlačený nohy.
A to si tam nedala zadnou jinou vkladacku navic?
ty si dobrej machr
ale je fakt,ze ta plina od Kisy saje vazne prvotridne- jednou ji mela Izabelka neplanovane 3 hodiny a ja skoro nepoznala jestli je mokra,neprosakla ani na povrch.
M-a-j-a píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli nevadí, že ten bambusovokonopný flís peru ve slizu?
Tak to netusim.....spis bych myslela,ze to vadit bude,ale nevim ![]()
Ahoj holky. Před pár dny jsme tu řešily plenky Sweet Monkey a ty čínské z e-Bay a Aukra…Mrkněte tady pro více informací a udělejte si obrázek
https://www.emimino.cz/…onkey-65751/
Mirii píše:
Bruni co tve testovani plinek od Kisy a od Katy?
Ještě nedorazily ![]()
Ale vydatně testujeme šátek
A tu kuklu, ona je sice pletená, jenže venku svítí sluníčko, je teplo, ale fouká vítr, tak si myslím, že nedělám chybu, když jí to dávám na hlavičku. V čepici by jí táhlo za krk. A zpocená pod tím není.
ahoj!
já se nakonec na to pletení vyprdla. nechám si tu vlnu na příští zimu. teď už to odchodíme s bavlněnou čapkou a kapucí.
a jinak asi fakt polezou zuby, z mého nesravce je sravec
dnes už dvakrát
jestli bude takhle nadělovat dál, asi začnu plácat ty hnusky, co mi tu leží zbytečně ![]()
zuzanecka81 píše:
a jinak asi fakt polezou zuby, z mého nesravce je sravecdnes už dvakrát
jestli bude takhle nadělovat dál, asi začnu plácat ty hnusky, co mi tu leží zbytečně
malej je zase tak protivnej, ubrecenej a nechce jist…na to ze jedl kazdy dve hodiny i vic, tak ted chodi spat s prazdnym zaludkem :-/ zase ublinkaval, tak jsem mu dala Gastrotuss a s tim sladkym usnul hned i bez place. Doufam,ze je to zub nebo ten zaludek, protoze tomu porozumim, ale jestli si na me vymysli neco novyho tak mi houkne
zuzanecka81 píše:
jestli bude takhle nadělovat dál, asi začnu plácat ty hnusky, co mi tu leží zbytečně
Jsi rozmazlená, já si libuju, že teď kadí JEN dvakrát denně, normální průměr je 4× ![]()
careynka píše:zuzanecka81 píše:malej je zase tak protivnej, ubrecenej a nechce jist…na to ze jedl kazdy dve hodiny i vic, tak ted chodi spat s prazdnym zaludkem :-/ zase ublinkaval, tak jsem mu dala Gastrotuss a s tim sladkym usnul hned i bez place. Doufam,ze je to zub nebo ten zaludek, protoze tomu porozumim, ale jestli si na me vymysli neco novyho tak mi houkne
Ten můj drahoušek je taky dneska k sežrání. Dopoledne provřeštěl, pak se prospal a lepší. Teď už půl hodiny leží polonahý na gauči a péruje na všech čtyřech - a blindí u toho mrkvičku, co měl k obědu.
Když ho zkusím sundat, řve a řve. Tak budu asi radši čistit gauč.. ![]()
jo u nas se taky srandi o 106, dneska teda byla JEN 2× a mezi tim jak poprdava ji sem tam neco ulitne k tomu tak jsem zvedava jak to pujde dal…
Brunifid píše:zuzanecka81 píše:Jsi rozmazlená, já si libuju, že teď kadí JEN dvakrát denně, normální průměr je 4×
U nás se zadaří i 6× - někdy teda třeba dva dny nic. Ale pravidelnost v tom žádná není. Začali jsme přikrmovat, jsem zvědavá. ![]()
Brunifid píše:zuzanecka81 píše:Jsi rozmazlená, já si libuju, že teď kadí JEN dvakrát denně, normální průměr je 4×
Bruni tak to máme podobně. Někdy si říkám, kde se to v ní pořád bere ![]()
- bodlinka - píše:careynka píše:Ten můj drahoušek je taky dneska k sežrání. Dopoledne provřeštěl, pak se prospal a lepší. Teď už půl hodiny leží polonahý na gauči a péruje na všech čtyřech - a blindí u toho mrkvičku, co měl k obědu.zuzanecka81 píše:malej je zase tak protivnej, ubrecenej a nechce jist…na to ze jedl kazdy dve hodiny i vic, tak ted chodi spat s prazdnym zaludkem :-/ zase ublinkaval, tak jsem mu dala Gastrotuss a s tim sladkym usnul hned i bez place. Doufam,ze je to zub nebo ten zaludek, protoze tomu porozumim, ale jestli si na me vymysli neco novyho tak mi houkne
Když ho zkusím sundat, řve a řve. Tak budu asi radši čistit gauč..
malej se snazi vystrkovat zadek a zvedat se na kolinkach, ale na rukou se jeste nesponuje, a to mu vadi a pak rve, ale pritom to chce ale vlastne nechce … asi mi sibne ![]()
careynka píše:- bodlinka - píše:malej se snazi vystrkovat zadek a zvedat se na kolinkach, ale na rukou se jeste nesponuje, a to mu vadi a pak rve, ale pritom to chce ale vlastne nechce … asi mi sibnecareynka píše:Ten můj drahoušek je taky dneska k sežrání. Dopoledne provřeštěl, pak se prospal a lepší. Teď už půl hodiny leží polonahý na gauči a péruje na všech čtyřech - a blindí u toho mrkvičku, co měl k obědu.zuzanecka81 píše:malej je zase tak protivnej, ubrecenej a nechce jist…na to ze jedl kazdy dve hodiny i vic, tak ted chodi spat s prazdnym zaludkem :-/ zase ublinkaval, tak jsem mu dala Gastrotuss a s tim sladkym usnul hned i bez place. Doufam,ze je to zub nebo ten zaludek, protoze tomu porozumim, ale jestli si na me vymysli neco novyho tak mi houkne
Když ho zkusím sundat, řve a řve. Tak budu asi radši čistit gauč..
Tohle je fakt hrozné období - nechce být miminko, ale na víc zatím „nemá“.
Největší legrace (pro mě) je, když se snaží na něco dosáhnout, ale místo dopředu víc a víc couvá.
U nás už se šlo spát, naštěstí, za hodinu musíme být ve školce pro starší a šupat do plavání. ![]()