Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
24.3.11 11:01
Sufik píše:
Hlásím plenka od Kisi přes noc. Na ní svrchňáky od Thirsties. Byla totálně na ždímání, ale pobrala to komplet a plný program. Dokonce ani nic neuteklo kolem nožiček. Jen má otlačený nohy.

A to si tam nedala zadnou jinou vkladacku navic? :mrgreen: ty si dobrej machr :lol: ale je fakt,ze ta plina od Kisy saje vazne prvotridne- jednou ji mela Izabelka neplanovane 3 hodiny a ja skoro nepoznala jestli je mokra,neprosakla ani na povrch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
24.3.11 11:02
M-a-j-a píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli nevadí, že ten bambusovokonopný flís peru ve slizu?

Tak to netusim.....spis bych myslela,ze to vadit bude,ale nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
24.3.11 11:03

Bruni co tve testovani plinek od Kisy a od Katy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
24.3.11 11:28

Ahoj holky. Před pár dny jsme tu řešily plenky Sweet Monkey a ty čínské z e-Bay a Aukra…Mrkněte tady pro více informací a udělejte si obrázek :-? https://www.emimino.cz/…onkey-65751/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
24.3.11 11:37
Mirii píše:
Bruni co tve testovani plinek od Kisy a od Katy?

Ještě nedorazily :cry:
Ale vydatně testujeme šátek :palec: A tu kuklu, ona je sice pletená, jenže venku svítí sluníčko, je teplo, ale fouká vítr, tak si myslím, že nedělám chybu, když jí to dávám na hlavičku. V čepici by jí táhlo za krk. A zpocená pod tím není.

• Citovat
  • Upravit
5393
24.3.11 12:14

ahoj!
já se nakonec na to pletení vyprdla. nechám si tu vlnu na příští zimu. teď už to odchodíme s bavlněnou čapkou a kapucí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
24.3.11 12:15

a jinak asi fakt polezou zuby, z mého nesravce je sravec :lol: dnes už dvakrát :zed: jestli bude takhle nadělovat dál, asi začnu plácat ty hnusky, co mi tu leží zbytečně :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
24.3.11 12:23
zuzanecka81 píše:
a jinak asi fakt polezou zuby, z mého nesravce je sravec :lol: dnes už dvakrát :zed: jestli bude takhle nadělovat dál, asi začnu plácat ty hnusky, co mi tu leží zbytečně :twisted:

malej je zase tak protivnej, ubrecenej a nechce jist…na to ze jedl kazdy dve hodiny i vic, tak ted chodi spat s prazdnym zaludkem :-/ zase ublinkaval, tak jsem mu dala Gastrotuss a s tim sladkym usnul hned i bez place. Doufam,ze je to zub nebo ten zaludek, protoze tomu porozumim, ale jestli si na me vymysli neco novyho tak mi houkne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
24.3.11 12:25
zuzanecka81 píše:
a jinak asi fakt polezou zuby, z mého nesravce je sravec :lol: dnes už dvakrát :zed: jestli bude takhle nadělovat dál, asi začnu plácat ty hnusky, co mi tu leží zbytečně :twisted:

Jsi rozmazlená, já si libuju, že teď kadí JEN dvakrát denně, normální průměr je 4× :lol:

• Citovat
  • Upravit
547
24.3.11 12:28
careynka píše:
zuzanecka81 píše:
malej je zase tak protivnej, ubrecenej a nechce jist…na to ze jedl kazdy dve hodiny i vic, tak ted chodi spat s prazdnym zaludkem :-/ zase ublinkaval, tak jsem mu dala Gastrotuss a s tim sladkym usnul hned i bez place. Doufam,ze je to zub nebo ten zaludek, protoze tomu porozumim, ale jestli si na me vymysli neco novyho tak mi houkne

Ten můj drahoušek je taky dneska k sežrání. Dopoledne provřeštěl, pak se prospal a lepší. Teď už půl hodiny leží polonahý na gauči a péruje na všech čtyřech - a blindí u toho mrkvičku, co měl k obědu. :zed: Když ho zkusím sundat, řve a řve. Tak budu asi radši čistit gauč.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
24.3.11 12:29

jo u nas se taky srandi o 106, dneska teda byla JEN 2× a mezi tim jak poprdava ji sem tam neco ulitne k tomu tak jsem zvedava jak to pujde dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
Brunifid píše:
zuzanecka81 píše:
Jsi rozmazlená, já si libuju, že teď kadí JEN dvakrát denně, normální průměr je 4× :lol:

U nás se zadaří i 6× - někdy teda třeba dva dny nic. Ale pravidelnost v tom žádná není. Začali jsme přikrmovat, jsem zvědavá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
Brunifid píše:
zuzanecka81 píše:
Jsi rozmazlená, já si libuju, že teď kadí JEN dvakrát denně, normální průměr je 4× :lol:

Bruni tak to máme podobně. Někdy si říkám, kde se to v ní pořád bere 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
24.3.11 12:52
- bodlinka - píše:
careynka píše:
zuzanecka81 píše:
malej je zase tak protivnej, ubrecenej a nechce jist…na to ze jedl kazdy dve hodiny i vic, tak ted chodi spat s prazdnym zaludkem :-/ zase ublinkaval, tak jsem mu dala Gastrotuss a s tim sladkym usnul hned i bez place. Doufam,ze je to zub nebo ten zaludek, protoze tomu porozumim, ale jestli si na me vymysli neco novyho tak mi houkne
Ten můj drahoušek je taky dneska k sežrání. Dopoledne provřeštěl, pak se prospal a lepší. Teď už půl hodiny leží polonahý na gauči a péruje na všech čtyřech - a blindí u toho mrkvičku, co měl k obědu. :zed: Když ho zkusím sundat, řve a řve. Tak budu asi radši čistit gauč.. :zed:

malej se snazi vystrkovat zadek a zvedat se na kolinkach, ale na rukou se jeste nesponuje, a to mu vadi a pak rve, ale pritom to chce ale vlastne nechce … asi mi sibne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
24.3.11 12:55
careynka píše:
- bodlinka - píše:
careynka píše:
zuzanecka81 píše:
Ten můj drahoušek je taky dneska k sežrání. Dopoledne provřeštěl, pak se prospal a lepší. Teď už půl hodiny leží polonahý na gauči a péruje na všech čtyřech - a blindí u toho mrkvičku, co měl k obědu. :zed: Když ho zkusím sundat, řve a řve. Tak budu asi radši čistit gauč.. :zed:
malej se snazi vystrkovat zadek a zvedat se na kolinkach, ale na rukou se jeste nesponuje, a to mu vadi a pak rve, ale pritom to chce ale vlastne nechce … asi mi sibne :-D

Tohle je fakt hrozné období - nechce být miminko, ale na víc zatím „nemá“. 8-) Největší legrace (pro mě) je, když se snaží na něco dosáhnout, ale místo dopředu víc a víc couvá. :wink: U nás už se šlo spát, naštěstí, za hodinu musíme být ve školce pro starší a šupat do plavání. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure