Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
asha píše:
Ja prave chci kupovat ten cesky, tak jestli to neni on
Ten český se taky celkem sráží, ale pak už se nehýbe, už ho celkem dlouho testuju.
mehlo píše:
asha řekla jsem, že poslední dítě max ve píše: Více
No tak to mám co dělat ![]()
palošek ne tak 40 naštěstí ne. to mám ještě daleko, ale bojím se, že kolem 40 už bych to nezvládala. mojemáma měla nejmladšího bráchu ve 39, ted je mu 15 a ona nedávno přiznala, že na to nestačí, že je už prostě stará
Ahoj, mám dotaz. Potřebuju koupit fleecové svrchňáky - malého mi bude občas hlídat babička a netroufá si na vlňáky.
PULky malý nemůže. Měla jsem Haipa Daipa fleecáky a ty mi přišly hned „smradlavé“. ![]()
Kdo máte Anavy, můžete mi napsat, jak jste spokojené? Díky.
mehlo píše:
palošek ne tak 40 naštěstí ne. to mám ještě daleko, ale bojím se, že kolem 40 už bych to nezvládala. mojemáma měla nejmladšího bráchu ve 39, ted je mu 15 a ona nedávno přiznala, že na to nestačí, že je už prostě stará
Moje máma měla nejmladší sourozence (dvojčata) taktéž v 39 a nestěžuje si, že by na to nestačila ![]()
Letos jim bude dvacet.
Zuzu no jo šup hup- na to musí být dva, manžel by asi taky chtěl, ale hned rozhodně ne a jestli za dva roky to se taky neví.
Teda ty plíny vyfoukané z venku jsou úplně jinačí než když to suším doma ![]()
Nj,ja vim kralici maj pletivo ![]()
Btw jsem umyla i par oken zevnitr,pak se probudil nejmladsi narusitel ![]()
- bodlinka - píše:
Ahoj, mám dotaz. Potřebuju koupit fleecové svrchňáky - malého mi bude občas hlídat babička a netroufá si na vlňáky.PULky malý nemůže. Měla jsem Haipa Daipa fleecáky a ty mi přišly hned „smradlavé“.
Kdo máte Anavy, můžete mi napsat, jak jste spokojené? Díky.
ja moc
hezky padnou a jsou mekoucky a navic kraaasny ![]()
bruni jestli myslíš tu moji tak ta vkládačka je z bambuskonopnýho. Je pravda, že se celkem dost srazí při předepírání, ale já jsem s ním spokojená.
asha píše:
Asho z českého šiju, ale ten český je přeci jen bambusový a né konopný, ne?
mehlo píše:
asha řekla jsem, že poslední dítě max ve píše: Více
Hm, tak to uz bych mela smolika ![]()
Katy2 píše:asha píše:Asho z českého šiju, ale ten český je přeci jen bambusový a né konopný, ne?
To je fuk, mne jde o to srazeni, jestli koupim pul metru, tak aby to k necemu vubec bylo…