Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
zuzanecka81 píše:
holky, za mě teda kisy veeelké zklamání! jsem vyprala a tuším, v čem je problém - plínka v cajku. ale matroš na vkládačky asi nebyl předepraný - je tam flees a ten se asi zdrcnul. takže aksamit na vkládačce má dobrý cenťák, dva vůliuvidím, jestli se to neupraví, až to uschne. jinak bude reklamace
Zuzi mě to udělalo to samé. Co ti na to napsala?
Brunifid píše:mehlo píše:Moje máma měla nejmladší sourozence (dvojčata) taktéž v 39 a nestěžuje si, že by na to nestačila
palošek ne tak 40 naštěstí ne. to mám ještě daleko, ale bojím se, že kolem 40 už bych to nezvládala. mojemáma měla nejmladšího bráchu ve 39, ted je mu 15 a ona nedávno přiznala, že na to nestačí, že je už prostě stará
Letos jim bude dvacet.
Moje mamka mě měla taky v 39… dnes je jí 70!
M-a-j-a píše:zuzanecka81 píše:Zuzi mě to udělalo to samé. Co ti na to napsala?
holky, za mě teda kisy veeelké zklamání! jsem vyprala a tuším, v čem je problém - plínka v cajku. ale matroš na vkládačky asi nebyl předepraný - je tam flees a ten se asi zdrcnul. takže aksamit na vkládačce má dobrý cenťák, dva vůliuvidím, jestli se to neupraví, až to uschne. jinak bude reklamace
Já mám od Kisy tři plíny a ani jedna mi to neudělala - ona změnila materiál?
careynka píše:- bodlinka - píše:ja moc
Ahoj, mám dotaz. Potřebuju koupit fleecové svrchňáky - malého mi bude občas hlídat babička a netroufá si na vlňáky.PULky malý nemůže. Měla jsem Haipa Daipa fleecáky a ty mi přišly hned „smradlavé“.
Kdo máte Anavy, můžete mi napsat, jak jste spokojené? Díky.hezky padnou a jsou mekoucky a navic kraaasny
Díky, já pořád váhám.. To jsem se zařekla, že už nebudu nic kupovat. ![]()
A máš na sucháč nebo patentkové?
Brunifid píše:mehlo píše:Moje máma měla nejmladší sourozence (dvojčata) taktéž v 39 a nestěžuje si, že by na to nestačila
palošek ne tak 40 naštěstí ne. to mám ještě daleko, ale bojím se, že kolem 40 už bych to nezvládala. mojemáma měla nejmladšího bráchu ve 39, ted je mu 15 a ona nedávno přiznala, že na to nestačí, že je už prostě stará
Letos jim bude dvacet.
Mě je 34 a zatím to zvládám. Dvě starší mají 11 a skoro10. Pomáhají a dá se, ale další bych asi už nezvládla…no, vypíraného chleba největší krajíc
Spíš mi jde o to, že stárnem, tak ať z nás děti něco za 10let mají ![]()
je to bambusovo-konopný. já si z něj doma chystám vložky a blbka jsem si nejdřív nastříhala obdelníčky a pak mi došlo, že jsem je neprala. tak jsem to mrskla na 60st vyprat a pak jsem čuměla, jak mi ty proužky vyšly na ty vložky tak tak. se to fakt děsně srazilo.
s kisy to řešíme. takže se určitě nějak domluvíme. ale nechápu, že se mi to takhle (o 2 cm na šířku) zdrclo při praní na 40st
takhle hlavně tu vkládačku nepřicvaknu do plínky. ![]()
holky, jak dlouho nekojit po rentgenu huby? já byla u zubáka a dostala jsem oblbovačku do huby a dělali mi rentgen. a prý 24 hodin stačí. ![]()
palošek píše:Brunifid píše:Mě je 34 a zatím to zvládám. Dvě starší mají 11 a skoro10. Pomáhají a dá se, ale další bych asi už nezvládla…no, vypíraného chleba největší krajícmehlo píše:Moje máma měla nejmladší sourozence (dvojčata) taktéž v 39 a nestěžuje si, že by na to nestačila
Letos jim bude dvacet.Spíš mi jde o to, že stárnem, tak ať z nás děti něco za 10let mají
Mně je téměř stejně, ale začala jsem s dětmi později. A další už fakt ne. Sice je mi líto, že už nebudu těhotná ani nebudu rodit a chovat to pidimimi, ale stačí mi dva malí ďábli.
![]()
Taky mám někdy pocit, jestli se vůbec dožiju jejich puberty.
![]()
zuzanecka81 píše:
je to bambusovo-konopný. já si z něj doma chystám vložky a blbka jsem si nejdřív nastříhala obdelníčky a pak mi došlo, že jsem je neprala. tak jsem to mrskla na 60st vyprat a pak jsem čuměla, jak mi ty proužky vyšly na ty vložky tak tak. se to fakt děsně srazilo.
s kisy to řešíme. takže se určitě nějak domluvíme. ale nechápu, že se mi to takhle (o 2 cm na šířku) zdrclo při praní na 40sttakhle hlavně tu vkládačku nepřicvaknu do plínky.
holky, jak dlouho nekojit po rentgenu huby? já byla u zubáka a dostala jsem oblbovačku do huby a dělali mi rentgen. a prý 24 hodin stačí.
Kdo ti řekl, že po rentgenu huby
nemáš kojit????
Totální blbost, to by ti museli zrentgenovat obě prsa.
Spíš bych řešila tu oblbovačku, ale i tak, jestli to nebylo do žíly (jakože píšeš, že ne), byla bych naprosto v klidu.
S tím rentgenem to vím na 100%.
zuzanecka81 píše:
s kisy to řešíme. takže se určitě nějak domluvíme. ale nechápu, že se mi to takhle (o 2 cm na šířku) zdrclo při praní na 40sttakhle hlavně tu vkládačku nepřicvaknu do plínky.
holky, jak dlouho nekojit po rentgenu huby? já byla u zubáka a dostala jsem oblbovačku do huby a dělali mi rentgen. a prý 24 hodin stačí.
Zuzi mi psala, že to udělala jedna várka. Ale paní je moc příjemná a všechno vždycky hezky vyřešíme ![]()
M-a-j-a píše:zuzanecka81 píše:Zuzi mi psala, že to udělala jedna várka. Ale paní je moc příjemná a všechno vždycky hezky vyřešíme
jj, už jsme si taky psaly. našije nové. až je mi jí líto, že na tom takhle tratí… asi objednám aspoň ještě plínu ![]()
- bodlinka - píše:zuzanecka81 píše:Kdo ti řekl, že po rentgenu huby
nemáš kojit????
![]()
![]()
Spíš bych řešila tu oblbovačku, ale i tak, jestli to nebylo do žíly (jakože píšeš, že ne), byla bych naprosto v klidu.
no a ten oblbovák stačí 24 hodin? teda oblbovák… necítím půlku pusy ![]()
zuzanecka81 píše:- bodlinka - píše:no a ten oblbovák stačí 24 hodin? teda oblbovák… necítím půlku pusyzuzanecka81 píše:Kdo ti řekl, že po rentgenu huby
nemáš kojit????
![]()
![]()
A co ti dal, to netušíš? Mrkla bych se do AISLPu na poločas odbourávání. ![]()
cozeeeeeee?? 24 hodin nekojit?? a co tomu diteti dam?? jako jenom kvuli zubari mu mam frknout UM?? jdu 1.4. tak abych mela info ![]()
asha- takhle jsem si to určila sama, ale říká se člověk míní, život mění že jo. Takže uvidíme co na to řekne příroda a třeba taky osud a nakonec budu mít třeba taky tři děti a poslední v 38-39. První jsem taky chtěla v 25 letech a nakonec ho mám o pět let později.
Mahja- takže taky v 39 letech? No ta moje máma je taková lítostivá a furt ji něco bolí, takže ono to taky dělá asi hodně no a taky to, že Romana- nejml. bráchu vychovává sama, to bude asi taky hodně dělat.
lenholka píše:
cozeeeeeee?? 24 hodin nekojit?? a co tomu diteti dam?? jako jenom kvuli zubari mu mam frknout UM?? jdu 1.4. tak abych mela info
Nejčastěji se dává lidokain, u toho není vůbec známo, že by prostupoval do mateřského mléka. Poločas v krvi (kdyby ti to dal do žíly) je 15 minut.. Doktor se prostě jen „kryje“, no. ![]()