Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
23.3.11 18:53
zuzanecka81 píše:
holky, za mě teda kisy veeelké zklamání! jsem vyprala a tuším, v čem je problém - plínka v cajku. ale matroš na vkládačky asi nebyl předepraný - je tam flees a ten se asi zdrcnul. takže aksamit na vkládačce má dobrý cenťák, dva vůli :pocitac: uvidím, jestli se to neupraví, až to uschne. jinak bude reklamace :evil:

Zuzi mě to udělalo to samé. Co ti na to napsala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
23.3.11 18:53
Brunifid píše:
mehlo píše:
palošek ne tak 40 naštěstí ne. to mám ještě daleko, ale bojím se, že kolem 40 už bych to nezvládala. mojemáma měla nejmladšího bráchu ve 39, ted je mu 15 a ona nedávno přiznala, že na to nestačí, že je už prostě stará
Moje máma měla nejmladší sourozence (dvojčata) taktéž v 39 a nestěžuje si, že by na to nestačila :wink:
Letos jim bude dvacet.

Moje mamka mě měla taky v 39… dnes je jí 70!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
23.3.11 19:17
M-a-j-a píše:
zuzanecka81 píše:
holky, za mě teda kisy veeelké zklamání! jsem vyprala a tuším, v čem je problém - plínka v cajku. ale matroš na vkládačky asi nebyl předepraný - je tam flees a ten se asi zdrcnul. takže aksamit na vkládačce má dobrý cenťák, dva vůli :pocitac: uvidím, jestli se to neupraví, až to uschne. jinak bude reklamace :evil:
Zuzi mě to udělalo to samé. Co ti na to napsala?

Já mám od Kisy tři plíny a ani jedna mi to neudělala - ona změnila materiál?

• Citovat
  • Upravit
547
23.3.11 19:29
careynka píše:
- bodlinka - píše:
Ahoj, mám dotaz. Potřebuju koupit fleecové svrchňáky - malého mi bude občas hlídat babička a netroufá si na vlňáky. :cert: PULky malý nemůže. Měla jsem Haipa Daipa fleecáky a ty mi přišly hned „smradlavé“. :nevim:
Kdo máte Anavy, můžete mi napsat, jak jste spokojené? Díky.
ja moc :-) hezky padnou a jsou mekoucky a navic kraaasny :-)

Díky, já pořád váhám.. To jsem se zařekla, že už nebudu nic kupovat. :zed:
A máš na sucháč nebo patentkové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
23.3.11 19:42
Brunifid píše:
mehlo píše:
palošek ne tak 40 naštěstí ne. to mám ještě daleko, ale bojím se, že kolem 40 už bych to nezvládala. mojemáma měla nejmladšího bráchu ve 39, ted je mu 15 a ona nedávno přiznala, že na to nestačí, že je už prostě stará
Moje máma měla nejmladší sourozence (dvojčata) taktéž v 39 a nestěžuje si, že by na to nestačila :wink:
Letos jim bude dvacet.

Mě je 34 a zatím to zvládám. Dvě starší mají 11 a skoro10. Pomáhají a dá se, ale další bych asi už nezvládla…no, vypíraného chleba největší krajíc :lol: Spíš mi jde o to, že stárnem, tak ať z nás děti něco za 10let mají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
23.3.11 19:51

je to bambusovo-konopný. já si z něj doma chystám vložky a blbka jsem si nejdřív nastříhala obdelníčky a pak mi došlo, že jsem je neprala. tak jsem to mrskla na 60st vyprat a pak jsem čuměla, jak mi ty proužky vyšly na ty vložky tak tak. se to fakt děsně srazilo.
s kisy to řešíme. takže se určitě nějak domluvíme. ale nechápu, že se mi to takhle (o 2 cm na šířku) zdrclo při praní na 40st :nevim: takhle hlavně tu vkládačku nepřicvaknu do plínky. :nevim:

holky, jak dlouho nekojit po rentgenu huby? já byla u zubáka a dostala jsem oblbovačku do huby a dělali mi rentgen. a prý 24 hodin stačí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
23.3.11 19:52
palošek píše:
Brunifid píše:
mehlo píše:
Letos jim bude dvacet.
Mě je 34 a zatím to zvládám. Dvě starší mají 11 a skoro10. Pomáhají a dá se, ale další bych asi už nezvládla…no, vypíraného chleba největší krajíc :lol: Spíš mi jde o to, že stárnem, tak ať z nás děti něco za 10let mají :lol:

Mně je téměř stejně, ale začala jsem s dětmi později. A další už fakt ne. Sice je mi líto, že už nebudu těhotná ani nebudu rodit a chovat to pidimimi, ale stačí mi dva malí ďábli. :cert: :mrgreen:
Taky mám někdy pocit, jestli se vůbec dožiju jejich puberty. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
23.3.11 19:55
zuzanecka81 píše:
je to bambusovo-konopný. já si z něj doma chystám vložky a blbka jsem si nejdřív nastříhala obdelníčky a pak mi došlo, že jsem je neprala. tak jsem to mrskla na 60st vyprat a pak jsem čuměla, jak mi ty proužky vyšly na ty vložky tak tak. se to fakt děsně srazilo.
s kisy to řešíme. takže se určitě nějak domluvíme. ale nechápu, že se mi to takhle (o 2 cm na šířku) zdrclo při praní na 40st :nevim: takhle hlavně tu vkládačku nepřicvaknu do plínky. :nevim:holky, jak dlouho nekojit po rentgenu huby? já byla u zubáka a dostala jsem oblbovačku do huby a dělali mi rentgen. a prý 24 hodin stačí. :nevim:

Kdo ti řekl, že po rentgenu huby :mrgreen: nemáš kojit???? :zed: :zed: :cert: Totální blbost, to by ti museli zrentgenovat obě prsa. :-) Spíš bych řešila tu oblbovačku, ale i tak, jestli to nebylo do žíly (jakože píšeš, že ne), byla bych naprosto v klidu.
S tím rentgenem to vím na 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
23.3.11 19:56
zuzanecka81 píše:
s kisy to řešíme. takže se určitě nějak domluvíme. ale nechápu, že se mi to takhle (o 2 cm na šířku) zdrclo při praní na 40st :nevim: takhle hlavně tu vkládačku nepřicvaknu do plínky. :nevim:holky, jak dlouho nekojit po rentgenu huby? já byla u zubáka a dostala jsem oblbovačku do huby a dělali mi rentgen. a prý 24 hodin stačí. :nevim:

Zuzi mi psala, že to udělala jedna várka. Ale paní je moc příjemná a všechno vždycky hezky vyřešíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
23.3.11 20:03
M-a-j-a píše:
zuzanecka81 píše:
Zuzi mi psala, že to udělala jedna várka. Ale paní je moc příjemná a všechno vždycky hezky vyřešíme :-)

jj, už jsme si taky psaly. našije nové. až je mi jí líto, že na tom takhle tratí… asi objednám aspoň ještě plínu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
23.3.11 20:04
- bodlinka - píše:
zuzanecka81 píše:
Kdo ti řekl, že po rentgenu huby :mrgreen: nemáš kojit???? :zed: :zed: :cert: Totální blbost, to by ti museli zrentgenovat obě prsa. :-) Spíš bych řešila tu oblbovačku, ale i tak, jestli to nebylo do žíly (jakože píšeš, že ne), byla bych naprosto v klidu.
S tím rentgenem to vím na 100%.

no a ten oblbovák stačí 24 hodin? teda oblbovák… necítím půlku pusy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
23.3.11 20:05
zuzanecka81 píše:
- bodlinka - píše:
zuzanecka81 píše:
S tím rentgenem to vím na 100%.
no a ten oblbovák stačí 24 hodin? teda oblbovák… necítím půlku pusy :mrgreen:

A co ti dal, to netušíš? Mrkla bych se do AISLPu na poločas odbourávání. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
23.3.11 20:08

cozeeeeeee?? 24 hodin nekojit?? a co tomu diteti dam?? jako jenom kvuli zubari mu mam frknout UM?? jdu 1.4. tak abych mela info :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
23.3.11 20:08

asha- takhle jsem si to určila sama, ale říká se člověk míní, život mění že jo. Takže uvidíme co na to řekne příroda a třeba taky osud a nakonec budu mít třeba taky tři děti a poslední v 38-39. První jsem taky chtěla v 25 letech a nakonec ho mám o pět let později.
Mahja- takže taky v 39 letech? No ta moje máma je taková lítostivá a furt ji něco bolí, takže ono to taky dělá asi hodně no a taky to, že Romana- nejml. bráchu vychovává sama, to bude asi taky hodně dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
23.3.11 20:11
lenholka píše:
cozeeeeeee?? 24 hodin nekojit?? a co tomu diteti dam?? jako jenom kvuli zubari mu mam frknout UM?? jdu 1.4. tak abych mela info :cert:

Nejčastěji se dává lidokain, u toho není vůbec známo, že by prostupoval do mateřského mléka. Poločas v krvi (kdyby ti to dal do žíly) je 15 minut.. Doktor se prostě jen „kryje“, no. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure