Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
23.3.11 20:11
lenholka píše:
cozeeeeeee?? 24 hodin nekojit?? a co tomu diteti dam?? jako jenom kvuli zubari mu mam frknout UM?? jdu 1.4. tak abych mela info :cert:

leni, mi říkal, že stačí jednou to mlíko vylít a pak už normálně. pak jsem ale zaslechla nějakých 24 hodin, ale teda jsem byla nějak mimo, tak kdoví, k čemu mi to říkal… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
23.3.11 20:13
zuzanecka81 píše:
lenholka píše:
cozeeeeeee?? 24 hodin nekojit?? a co tomu diteti dam?? jako jenom kvuli zubari mu mam frknout UM?? jdu 1.4. tak abych mela info :cert:
leni, mi říkal, že stačí jednou to mlíko vylít a pak už normálně. pak jsem ale zaslechla nějakých 24 hodin, ale teda jsem byla nějak mimo, tak kdoví, k čemu mi to říkal… :oops:

Já bych to tak sama udělala - jednou odstříkat obě prsa a pak už kojit normálně. :jazyk:
Kojící a těhotné jsou logicky dost neprobádaná skupina obyvatel, co se nežádoucích účinků týče. :zed:

Příspěvek upraven 23.03.11 v 20:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
23.3.11 20:13
- bodlinka - píše:
palošek píše:
Brunifid píše:
mehlo píše:
palošek ne tak 40 naštěstí ne. to mám ještě daleko, ale bojím se, že kolem 40 už bych to nezvládala. mojemáma měla nejmladšího bráchu ve 39, ted je mu 15 a ona nedávno přiznala, že na to nestačí, že je už prostě stará
Moje máma měla nejmladší sourozence (dvojčata) taktéž v 39 a nestěžuje si, že by na to nestačila :wink:
Letos jim bude dvacet.
Mě je 34 a zatím to zvládám. Dvě starší mají 11 a skoro10. Pomáhají a dá se, ale další bych asi už nezvládla…no, vypíraného chleba největší krajíc :lol: Spíš mi jde o to, že stárnem, tak ať z nás děti něco za 10let mají :lol:
Mně je téměř stejně, ale začala jsem s dětmi později. A další už fakt ne. Sice je mi líto, že už nebudu těhotná ani nebudu rodit a chovat to pidimimi, ale stačí mi dva malí ďábli. :cert: :mrgreen:
Taky mám někdy pocit, jestli se vůbec dožiju jejich puberty. :roll: :lol:

mně je taky skoro stejně a mám první dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
23.3.11 20:14
- bodlinka - píše:
zuzanecka81 píše:
lenholka píše:
leni, mi říkal, že stačí jednou to mlíko vylít a pak už normálně. pak jsem ale zaslechla nějakých 24 hodin, ale teda jsem byla nějak mimo, tak kdoví, k čemu mi to říkal… :oops:
Já bych to tak sama udělala - jednou odstříkat obě prsa a pak už kojit normálně. :jazyk:

no jo, však to říkal… těch 24 hodin bylo asi něco k bolesti :oops: no jo, dement sem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
23.3.11 20:17
zuzanecka81 píše:
- bodlinka - píše:
zuzanecka81 píše:
lenholka píše:
no jo, však to říkal… těch 24 hodin bylo asi něco k bolesti :oops: no jo, dement sem :oops:

Nejsi dement, to je normálka. Já taky vždycky kývu jako oslíček a pak vím prd. :zed:
Nebo se chovám jako blázen - při pokynu „položte se na záda“ se vrhám na břicho a tak. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
23.3.11 20:26

no jo holky ale ja nemam tolik mlika abych si v klidu odstrikala a cekala az se mi udela novy…ona mala je nevyzpytatelna, muze chrnet 3 hodky ale taky muze delat vyrval a chtit co hodinu mliko…

a jeste ja odstrikam mnohem min nez co ona si vytahne ze jo, tkz si stejne asi cucne chemie…

smarjaa :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
23.3.11 20:27

Zuzi: já byla včera u zubaře, opichl mi zub tak, že jsem 5hodin poté nejedla ani nepila(by mi to vyteklo koutkem - pocit), ale kojila jsem normálně a s malou to fakt nic neudělalo. To se do mléka nevstřebává. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
23.3.11 20:29

já mám mlíka dva plný šuplíky v mrazáku, takže i těch 24 hodin bychom v pohodě dali (i několikrát :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
23.3.11 20:29
mehlo píše:
- bodlinka - píše:
palošek píše:
Brunifid píše:
mehlo píše:
palošek ne tak 40 naštěstí ne. to mám ještě daleko, ale bojím se, že kolem 40 už bych to nezvládala. mojemáma měla nejmladšího bráchu ve 39, ted je mu 15 a ona nedávno přiznala, že na to nestačí, že je už prostě stará
Moje máma měla nejmladší sourozence (dvojčata) taktéž v 39 a nestěžuje si, že by na to nestačila :wink:
Letos jim bude dvacet.
Mě je 34 a zatím to zvládám. Dvě starší mají 11 a skoro10. Pomáhají a dá se, ale další bych asi už nezvládla…no, vypíraného chleba největší krajíc :lol: Spíš mi jde o to, že stárnem, tak ať z nás děti něco za 10let mají :lol:
Mně je téměř stejně, ale začala jsem s dětmi později. A další už fakt ne. Sice je mi líto, že už nebudu těhotná ani nebudu rodit a chovat to pidimimi, ale stačí mi dva malí ďábli. :cert: :mrgreen:
Taky mám někdy pocit, jestli se vůbec dožiju jejich puberty. :roll: :lol:
mně je taky skoro stejně a mám první dítě.

Ale řeknu vám dámy, že je snažší se postarat o to pidimimi, než furt napomínat dvě skoropuberťačky. Z toho jsem na prášky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
23.3.11 20:30
zuzanecka81 píše:
já mám mlíka dva plný šuplíky v mrazáku, takže i těch 24 hodin bychom v pohodě dali (i několikrát :mrgreen: )

Ale to mlíčko taky nemůže být dlouho zamrazený…teda může, ale … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
23.3.11 20:30

bodli, díky za rady! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
23.3.11 20:31

Zuzi mi je jí taky líto. JSem í to i psala. Ona za to nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
23.3.11 20:34
palošek píše:
zuzanecka81 píše:
já mám mlíka dva plný šuplíky v mrazáku, takže i těch 24 hodin bychom v pohodě dali (i několikrát :mrgreen: )
Ale to mlíčko taky nemůže být dlouho zamrazený…teda může, ale … :mrgreen:

no hele 3 měsíce může. já tam mám nejstarší mlíko z půlky ledna - to jsem teď vytáhla, že ho spucne. já mám pořád mlíkový přebytky - nějak se nedovedu donutit odsávat jen to, co potřebuju - se bojím, co kdyby najednou chtěla víc mlíka a já neměla… a vylejvat, to už teprve nezvládám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
23.3.11 20:41
zuzanecka81 píše:
palošek píše:
zuzanecka81 píše:
Ale to mlíčko taky nemůže být dlouho zamrazený…teda může, ale … :mrgreen:
no hele 3 měsíce může. já tam mám nejstarší mlíko z půlky ledna - to jsem teď vytáhla, že ho spucne. já mám pořád mlíkový přebytky - nějak se nedovedu donutit odsávat jen to, co potřebuju - se bojím, co kdyby najednou chtěla víc mlíka a já neměla… a vylejvat, to už teprve nezvládám :mrgreen:

Lenholko, já to dělám tak, že odsávám asi tak 2 hodiny po večerním kojení. Mladík má docela dlouhou pauzu, tak se mlíka stihne udělat dost. A postupně to slívám do sklenice, kterou mám v mrazáku. Máš ještě čas, to nasyslíš. Je to sice „opruz“, ale lepší než dát UM.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
23.3.11 20:41

tak zkoušíme plínku od Kisi (půjčenou). První dojem - jsme přesně na hraně velikostí - zmenšená je moc malá a škrtí gumičky a zvětšená je zas moc velká.
Ale jinak má fakt malou prdelku i ty vkládačky jsou takové hubené. tak uvidím, kolik nasaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure