Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
lenholka píše:
cozeeeeeee?? 24 hodin nekojit?? a co tomu diteti dam?? jako jenom kvuli zubari mu mam frknout UM?? jdu 1.4. tak abych mela info
leni, mi říkal, že stačí jednou to mlíko vylít a pak už normálně. pak jsem ale zaslechla nějakých 24 hodin, ale teda jsem byla nějak mimo, tak kdoví, k čemu mi to říkal… ![]()
zuzanecka81 píše:lenholka píše:leni, mi říkal, že stačí jednou to mlíko vylít a pak už normálně. pak jsem ale zaslechla nějakých 24 hodin, ale teda jsem byla nějak mimo, tak kdoví, k čemu mi to říkal…
cozeeeeeee?? 24 hodin nekojit?? a co tomu diteti dam?? jako jenom kvuli zubari mu mam frknout UM?? jdu 1.4. tak abych mela info
Já bych to tak sama udělala - jednou odstříkat obě prsa a pak už kojit normálně. ![]()
Kojící a těhotné jsou logicky dost neprobádaná skupina obyvatel, co se nežádoucích účinků týče. ![]()
Příspěvek upraven 23.03.11 v 20:14
- bodlinka - píše:palošek píše:Mně je téměř stejně, ale začala jsem s dětmi později. A další už fakt ne. Sice je mi líto, že už nebudu těhotná ani nebudu rodit a chovat to pidimimi, ale stačí mi dva malí ďábli.Brunifid píše:Mě je 34 a zatím to zvládám. Dvě starší mají 11 a skoro10. Pomáhají a dá se, ale další bych asi už nezvládla…no, vypíraného chleba největší krajícmehlo píše:Moje máma měla nejmladší sourozence (dvojčata) taktéž v 39 a nestěžuje si, že by na to nestačila
palošek ne tak 40 naštěstí ne. to mám ještě daleko, ale bojím se, že kolem 40 už bych to nezvládala. mojemáma měla nejmladšího bráchu ve 39, ted je mu 15 a ona nedávno přiznala, že na to nestačí, že je už prostě stará
Letos jim bude dvacet.Spíš mi jde o to, že stárnem, tak ať z nás děti něco za 10let mají
![]()
Taky mám někdy pocit, jestli se vůbec dožiju jejich puberty.![]()
mně je taky skoro stejně a mám první dítě.
- bodlinka - píše:zuzanecka81 píše:Já bych to tak sama udělala - jednou odstříkat obě prsa a pak už kojit normálně.lenholka píše:leni, mi říkal, že stačí jednou to mlíko vylít a pak už normálně. pak jsem ale zaslechla nějakých 24 hodin, ale teda jsem byla nějak mimo, tak kdoví, k čemu mi to říkal…
no jo, však to říkal… těch 24 hodin bylo asi něco k bolesti
no jo, dement sem ![]()
zuzanecka81 píše:- bodlinka - píše:no jo, však to říkal… těch 24 hodin bylo asi něco k bolestizuzanecka81 píše:Já bych to tak sama udělala - jednou odstříkat obě prsa a pak už kojit normálně.lenholka píše:leni, mi říkal, že stačí jednou to mlíko vylít a pak už normálně. pak jsem ale zaslechla nějakých 24 hodin, ale teda jsem byla nějak mimo, tak kdoví, k čemu mi to říkal…
cozeeeeeee?? 24 hodin nekojit?? a co tomu diteti dam?? jako jenom kvuli zubari mu mam frknout UM?? jdu 1.4. tak abych mela infono jo, dement sem
Nejsi dement, to je normálka. Já taky vždycky kývu jako oslíček a pak vím prd. ![]()
Nebo se chovám jako blázen - při pokynu „položte se na záda“ se vrhám na břicho a tak. ![]()
no jo holky ale ja nemam tolik mlika abych si v klidu odstrikala a cekala az se mi udela novy…ona mala je nevyzpytatelna, muze chrnet 3 hodky ale taky muze delat vyrval a chtit co hodinu mliko…
a jeste ja odstrikam mnohem min nez co ona si vytahne ze jo, tkz si stejne asi cucne chemie…
smarjaa ![]()
Zuzi: já byla včera u zubaře, opichl mi zub tak, že jsem 5hodin poté nejedla ani nepila(by mi to vyteklo koutkem - pocit), ale kojila jsem normálně a s malou to fakt nic neudělalo. To se do mléka nevstřebává. ![]()
já mám mlíka dva plný šuplíky v mrazáku, takže i těch 24 hodin bychom v pohodě dali (i několikrát
)
mehlo píše:- bodlinka - píše:mně je taky skoro stejně a mám první dítě.palošek píše:Mně je téměř stejně, ale začala jsem s dětmi později. A další už fakt ne. Sice je mi líto, že už nebudu těhotná ani nebudu rodit a chovat to pidimimi, ale stačí mi dva malí ďábli.Brunifid píše:Mě je 34 a zatím to zvládám. Dvě starší mají 11 a skoro10. Pomáhají a dá se, ale další bych asi už nezvládla…no, vypíraného chleba největší krajícmehlo píše:Moje máma měla nejmladší sourozence (dvojčata) taktéž v 39 a nestěžuje si, že by na to nestačila
palošek ne tak 40 naštěstí ne. to mám ještě daleko, ale bojím se, že kolem 40 už bych to nezvládala. mojemáma měla nejmladšího bráchu ve 39, ted je mu 15 a ona nedávno přiznala, že na to nestačí, že je už prostě stará
Letos jim bude dvacet.Spíš mi jde o to, že stárnem, tak ať z nás děti něco za 10let mají
![]()
Taky mám někdy pocit, jestli se vůbec dožiju jejich puberty.![]()
Ale řeknu vám dámy, že je snažší se postarat o to pidimimi, než furt napomínat dvě skoropuberťačky. Z toho jsem na prášky ![]()
zuzanecka81 píše:
já mám mlíka dva plný šuplíky v mrazáku, takže i těch 24 hodin bychom v pohodě dali (i několikrát)
Ale to mlíčko taky nemůže být dlouho zamrazený…teda může, ale … ![]()
Zuzi mi je jí taky líto. JSem í to i psala. Ona za to nemůže.
palošek píše:zuzanecka81 píše:Ale to mlíčko taky nemůže být dlouho zamrazený…teda může, ale …
já mám mlíka dva plný šuplíky v mrazáku, takže i těch 24 hodin bychom v pohodě dali (i několikrát)
no hele 3 měsíce může. já tam mám nejstarší mlíko z půlky ledna - to jsem teď vytáhla, že ho spucne. já mám pořád mlíkový přebytky - nějak se nedovedu donutit odsávat jen to, co potřebuju - se bojím, co kdyby najednou chtěla víc mlíka a já neměla… a vylejvat, to už teprve nezvládám ![]()
zuzanecka81 píše:palošek píše:no hele 3 měsíce může. já tam mám nejstarší mlíko z půlky ledna - to jsem teď vytáhla, že ho spucne. já mám pořád mlíkový přebytky - nějak se nedovedu donutit odsávat jen to, co potřebuju - se bojím, co kdyby najednou chtěla víc mlíka a já neměla… a vylejvat, to už teprve nezvládámzuzanecka81 píše:Ale to mlíčko taky nemůže být dlouho zamrazený…teda může, ale …
Lenholko, já to dělám tak, že odsávám asi tak 2 hodiny po večerním kojení. Mladík má docela dlouhou pauzu, tak se mlíka stihne udělat dost. A postupně to slívám do sklenice, kterou mám v mrazáku. Máš ještě čas, to nasyslíš. Je to sice „opruz“, ale lepší než dát UM.. ![]()
tak zkoušíme plínku od Kisi (půjčenou). První dojem - jsme přesně na hraně velikostí - zmenšená je moc malá a škrtí gumičky a zvětšená je zas moc velká.
Ale jinak má fakt malou prdelku i ty vkládačky jsou takové hubené. tak uvidím, kolik nasaje.