Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
hm, n. zabere nohama, zaryje hubu do podložky a ječí, co to jako má být? ![]()
zuzanecka81 píše:
hm, n. zabere nohama, zaryje hubu do podložky a ječí, co to jako má být?
Přesně. Nebo se „hodí“ na záda a pak se diví, že se praští do hlavy a řve. ![]()
zuzanecka81 píše:
u nás zatím jen na břicho a tam taky vřeští
A ty máš kluka? Já právě tyhle „sebepoškozovací“
tendence od starší neznám. Byla opatrná, do půl roku si pěkně ležela. ![]()
zuzanecka81 píše:
presne tohle dela malej ![]()
- bodlinka - píše:zuzanecka81 píše:A ty máš kluka? Já právě tyhle „sebepoškozovací“
u nás zatím jen na břicho a tam taky vřeštítendence od starší neznám. Byla opatrná, do půl roku si pěkně ležela.
nevím, má to buchtu
tak asi ženu ![]()
zuzanecka81 píše:- bodlinka - píše:nevím, má to buchtuzuzanecka81 píše:A ty máš kluka? Já právě tyhle „sebepoškozovací“
u nás zatím jen na břicho a tam taky vřeštítendence od starší neznám. Byla opatrná, do půl roku si pěkně ležela.
tak asi ženu
Jé, tak se slečně omlouvám. ![]()
zuzanecka81 píše:
To mi něco připomíná
![]()
tak to ja mam kulivalose kterej se max pretoci na bruch… teda permanentne se prataci na bruch a couva…
ale dneska ma nejakou obzvlast kecavou a co ta vydava za slabiky a toniny to jsem teda neslysela ![]()
lenholka píše:
tak to ja mam kulivalose kterej se max pretoci na bruch… teda permanentne se prataci na bruch a couva…
ale dneska ma nejakou obzvlast kecavou a co ta vydava za slabiky a toniny to jsem teda neslysela
Ten náš na zádech taky není téměř vůbec. V poslední době se snaží být na všech čtyřech, takže ryje nebo buší čelem do nábytku a tak. ![]()
A o kvílivých zpěvech bych taky mohla povídat - v poslední době si oblíbil dobu tak okolo druhé ranní. Nic po mně nechce (ani kojit), jen si tak prostě hodinku „zazpívá“. A pěkně nahlas.. Zatím doufám, že ho to přejde, protože fakt nevím, jak mu v tom zabránit.
![]()
Ten náš na zádech taky není téměř vůbec. V poslední době se snaží být na všech čtyřech, takže ryje nebo buší čelem do nábytku a tak.
Na zádech já už malou neudrží ani při přebalování, oblíkáme na břiše
a jsem ráda když mi neuteče ze stolu při oblíkání ![]()
To nemluvím o tom, že prozkoumala v bytě už kde co (třeba botu která stála na rohožce si klidně olizovala ![]()
A už se snaží se zapřít o nábytek a klečet
- ach jo - to klidné období bylo nějak moc krátké ![]()
petka.konecna píše:Ten náš na zádech taky není téměř vůbec. V poslední době se snaží být na všech čtyřech, takže ryje nebo buší čelem do nábytku a tak.Na zádech já už malou neudrží ani při přebalování, oblíkáme na břiše
a jsem ráda když mi neuteče ze stolu při oblíkání
To nemluvím o tom, že prozkoumala v bytě už kde co (třeba botu která stála na rohožce si klidně olizovala
A už se snaží se zapřít o nábytek a klečet- ach jo - to klidné období bylo nějak moc krátké
malej zboznuje gymnastickej mic, ten velkej, snazi se ho taky ochutnat, ale moc mu to nejde
kdy zacala mala se pohybovat? Uz se tesim, az bude samostatnejsi ![]()
Careynka - dozadu se posunovala v 6m, dopředu za 14 dní potom
- zatím se spíše plazí nebo jak to říct - tahá to rukama, nohy nezapojuje tak jak by měla.
Předem hlásím, že nedočítám. ![]()
Jen poslední dvě stránky a musím tedy říct, že mé děťátko je líné (dle doktorky prostě pohodářka), ale zato v pozicích, kam ji dám, neřve.
Už si vystačí hrát s hračkou, kterou dostane a když upadne (hračka), tak má ještě prsty. ![]()
Zuzko: Teď čtu trochu zpětně. Já byla u zubařky taky na rtg pusy a nic o nekojení neříkala.
U mě by to BYL VELKÝ problém.
Dítě mi žije. .-)