Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
24.3.11 12:56

hm, n. zabere nohama, zaryje hubu do podložky a ječí, co to jako má být? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
24.3.11 12:58
zuzanecka81 píše:
hm, n. zabere nohama, zaryje hubu do podložky a ječí, co to jako má být? :lol:

Přesně. Nebo se „hodí“ na záda a pak se diví, že se praští do hlavy a řve. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
24.3.11 13:00

u nás zatím jen na břicho a tam taky vřeští :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
24.3.11 13:03
zuzanecka81 píše:

A ty máš kluka? Já právě tyhle „sebepoškozovací“ :wink: tendence od starší neznám. Byla opatrná, do půl roku si pěkně ležela. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
24.3.11 13:08
zuzanecka81 píše:

presne tohle dela malej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
24.3.11 13:12
- bodlinka - píše:
zuzanecka81 píše:
A ty máš kluka? Já právě tyhle „sebepoškozovací“ :wink: tendence od starší neznám. Byla opatrná, do půl roku si pěkně ležela. :mrgreen:

nevím, má to buchtu :lol: tak asi ženu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
24.3.11 13:15
zuzanecka81 píše:
- bodlinka - píše:
zuzanecka81 píše:
A ty máš kluka? Já právě tyhle „sebepoškozovací“ :wink: tendence od starší neznám. Byla opatrná, do půl roku si pěkně ležela. :mrgreen:
nevím, má to buchtu :lol: tak asi ženu :lol:

Jé, tak se slečně omlouvám. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
24.3.11 13:15
zuzanecka81 píše:

To mi něco připomíná :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
24.3.11 13:26

tak to ja mam kulivalose kterej se max pretoci na bruch… teda permanentne se prataci na bruch a couva…
ale dneska ma nejakou obzvlast kecavou a co ta vydava za slabiky a toniny to jsem teda neslysela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
24.3.11 13:32
lenholka píše:
tak to ja mam kulivalose kterej se max pretoci na bruch… teda permanentne se prataci na bruch a couva…
ale dneska ma nejakou obzvlast kecavou a co ta vydava za slabiky a toniny to jsem teda neslysela :lol:

Ten náš na zádech taky není téměř vůbec. V poslední době se snaží být na všech čtyřech, takže ryje nebo buší čelem do nábytku a tak. :zed:
A o kvílivých zpěvech bych taky mohla povídat - v poslední době si oblíbil dobu tak okolo druhé ranní. Nic po mně nechce (ani kojit), jen si tak prostě hodinku „zazpívá“. A pěkně nahlas.. Zatím doufám, že ho to přejde, protože fakt nevím, jak mu v tom zabránit. :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
24.3.11 15:07
Ten náš na zádech taky není téměř vůbec. V poslední době se snaží být na všech čtyřech, takže ryje nebo buší čelem do nábytku a tak. :zed:

Na zádech já už malou neudrží ani při přebalování, oblíkáme na břiše :) a jsem ráda když mi neuteče ze stolu při oblíkání :)

To nemluvím o tom, že prozkoumala v bytě už kde co (třeba botu která stála na rohožce si klidně olizovala :poblion:

A už se snaží se zapřít o nábytek a klečet :-D - ach jo - to klidné období bylo nějak moc krátké :(

• Citovat
  • Upravit
19494
24.3.11 16:14
petka.konecna píše:

Na zádech já už malou neudrží ani při přebalování, oblíkáme na břiše :) a jsem ráda když mi neuteče ze stolu při oblíkání :)

To nemluvím o tom, že prozkoumala v bytě už kde co (třeba botu která stála na rohožce si klidně olizovala :poblion:

A už se snaží se zapřít o nábytek a klečet :-D - ach jo - to klidné období bylo nějak moc krátké :(

malej zboznuje gymnastickej mic, ten velkej, snazi se ho taky ochutnat, ale moc mu to nejde :-D kdy zacala mala se pohybovat? Uz se tesim, az bude samostatnejsi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
24.3.11 16:29

Careynka - dozadu se posunovala v 6m, dopředu za 14 dní potom :) - zatím se spíše plazí nebo jak to říct - tahá to rukama, nohy nezapojuje tak jak by měla.

• Citovat
  • Upravit
14103
24.3.11 16:49

Předem hlásím, že nedočítám. :-)
Jen poslední dvě stránky a musím tedy říct, že mé děťátko je líné (dle doktorky prostě pohodářka), ale zato v pozicích, kam ji dám, neřve. :-) Už si vystačí hrát s hračkou, kterou dostane a když upadne (hračka), tak má ještě prsty. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
24.3.11 16:54

Zuzko: Teď čtu trochu zpětně. Já byla u zubařky taky na rtg pusy a nic o nekojení neříkala. :-) U mě by to BYL VELKÝ problém. :-) Dítě mi žije. .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure