Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
25.3.11 09:15
petka.konecna píše:
A včera po plavání - všechny děti leží na zádech jak chcíplinky unavené z plavání a naše si lozí po celé místnosti, někdy přeleze dítě přes břicho :) prostě dělá ostudu :) - včera dokonce dvě děti pusinkovala :) a krade hračky straka jedna :cert:

Pavlínka v úterý vypadala, že doma nemá vůbec žádné hračky. Paní nasypala do bazénu míčky, P. jedním hmatem ukořistila rovnou tři a nedala :lol: Předtím nějaká zvířátka, do pusinky se jí vešla dvě a ještě další dvě do tlapek :lol:
Po koupání další hračky v herničce, to se jí taky líbilo. Jak je něco nového, tak to je ono :lol:

• Citovat
  • Upravit
4509
25.3.11 09:16

Petko koukam, ze mas vazne veselo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
25.3.11 09:18

holky, nemate nektera tuhle plenku? http://www.latkove-pleny.cz/…uddlebamboo/

ja jsem nadsena, uz dvakrat jsem ji prala a furt je jak pericko, mekoucka, nemusim ji zmoulat v ruce :-) kdybych tohle vedela, tak za tu polovinu jsem jich vzala pet :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
25.3.11 09:20

Careynko - ano to je hemangiom - na noze má takový veliký, na krku menší.

Bruni - tak to malá v bazénu bere už dva týdny za sebou jeden a tentýž balónek - fialový trošku větší s takovými bodlinky a ten nedá a nedá :)

A hračky krade jen proto, že mamka jí zapomíná vzít s sebou nějakou hračku, už minule jsem si říkala že jí musím vzít myšáka, jenže jsem zase zapomněla :cert: , tak snad příště :)

Lenholko - jo malá je veselá kopa :) :)

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
25.3.11 09:28

Petko, já hračky beru jen když jedeme někam, kde vím, že žádné nebudou. Jinak ona má ráda cokoliv nového, to se nejlíp zkoumá. Když jí vezmu její chobotnici, tak si s ní bude hrát, ale cizí je cizí. To je jak se psema, koupíš dva ty samé balonky a budou si je krát, protože ten druhej má zaručeně lepší :lol:

careynka: Na ty Cuddle jsem koukala, měli je v těch slevách, už jsem je měla v košíku a pak jsem se na to vykašlala s tím, že plen máme dost :lol:
Tak je tak nechval, aby mi to nebylo líto :twisted:

• Citovat
  • Upravit
19494
25.3.11 09:33
Brunifid píše:
Petko, já hračky beru jen když jedeme někam, kde vím, že žádné nebudou. Jinak ona má ráda cokoliv nového, to se nejlíp zkoumá. Když jí vezmu její chobotnici, tak si s ní bude hrát, ale cizí je cizí. To je jak se psema, koupíš dva ty samé balonky a budou si je krát, protože ten druhej má zaručeně lepší :lol:careynka: Na ty Cuddle jsem koukala, měli je v těch slevách, už jsem je měla v košíku a pak jsem se na to vykašlala s tím, že plen máme dost :lol:
Tak je tak nechval, aby mi to nebylo líto :twisted:

Ty jo, tos mozna nemela, jsou tenoucky a krasne sedi a fakt jako hebky, jediny plenky co mam doma, co po prani a na slunicku neztvrdly … :-) zatim ji ma ted podruhy, po prvy mi ji po dvou minutach posral :-D tak uvidim jeste jakej je to drzak … :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
25.3.11 09:39
careynka píše:
holky, nemate nektera tuhle plenku? http://www.latkove-pleny.cz/…uddlebamboo/ja jsem nadsena, uz dvakrat jsem ji prala a furt je jak pericko, mekoucka, nemusim ji zmoulat v ruce :-) kdybych tohle vedela, tak za tu polovinu jsem jich vzala pet :-/

taky lituju, že jsem jich ve slevě nevzala víc… a to jsem váhala jen nad tou jednou…taky jsem nadšená, hezky sedí, měkkoučká, savá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
25.3.11 09:39

Jop, holky, nevim jestli jsem vam davala odkaz na www.kubino.eu , ted mi od nich prislo obleceni a nektery je fakt super. Mam tu bodycka a overalky a jsou z matrosku jako se sijou plenky, tak mam overalek i body Tuuut :-) a jsou pekne siroky dole, takze na plinku super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
25.3.11 09:40
careynka píše:
jsou tenoucky a krasne sedi a fakt jako hebky, jediny plenky co mam doma, co po prani a na slunicku neztvrdly … :-) zatim ji ma ted podruhy, po prvy mi ji po dvou minutach posral :-D tak uvidim jeste jakej je to drzak … :palec:

To jsem dobře udělala. By mě ani nebavily plíny, co nemusím po uschnutí drbat, aby změkly, navíc tenký, to pobere leda to ho.no, jak píšeš, vydrží to na zadku dvě minuty, zato „krásně sedět“,… :cert: :twisted: :jazyk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4509
25.3.11 09:43

ja mam pocit ze tu holky psaly ze tyhle plenky az tak nepoberou… ale zase bych nerada kecala…
kazdopadne za tu cenu…pfff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
25.3.11 09:46
lenholka píše:
ja mam pocit ze tu holky psaly ze tyhle plenky az tak nepoberou… ale zase bych nerada kecala…
kazdopadne za tu cenu…pfff

ono ve finale stejne prebalujem kazdou hodinu, mx dve :-D a jako nocni tam maji tlustou, a jestli bude tak mekka tak bych ji taky zkusila, ale 600??? musela by byt v akci :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
25.3.11 09:47

:mavam: nějak nestíhám :-D Mládě nemocné (=pěkně protivné), takže mám veselo. Zrušila jsem všechny kolektivní aktivity (i plavání :cry: ale snad už to bude příští týden ok a půjdem zase) a místo toho vyrazila na čerstvý vzduch. Včera bylo tááák krásně :dance:

A co se týče přebalování: já už nějaký ten pátek přebaluji na zemi. Sice to neřeši hyperaktivitu dítěte, ale aspoň nemusím mít strach, že mi spadne. Zatím většinou zabírá hračka do ruky, ale pak musím být rychlá, aby nepřišel na to, že ho to vlastně nebaví. Nejlepší je mobil :-D Jinak ho prostě držím, dokud nepovolí a nechá se přebalit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
25.3.11 09:55

jo a někdo tu chtěl větší přebalovací podložky. Napadly mě takové ty nepropustné chrániče matrace a pak jsem našla tohle (největší z nich má 100×70 cm a stojí 359 kč)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
25.3.11 09:57

jezis ty to maj nafoceny, ze by jim dal clovek ranu,to me fakt dokaze vytocit, kdyz je obrazek detailni stejne velky nebo mensi nez ten u inzeratu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
25.3.11 09:59
pomeranca píše:
jo a někdo tu chtěl větší přebalovací podložky. Napadly mě takové ty nepropustné chrániče matrace a pak jsem našla tohle (největší z nich má 100×70 cm a stojí 359 kč)

a ta je z jedny strany nepropustna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí