Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
holky, nemate nektera tuhle plenku? http://www.latkove-pleny.cz/…uddlebamboo/
ja jsem nadsena, uz dvakrat jsem ji prala a furt je jak pericko, mekoucka, nemusim ji zmoulat v ruce
kdybych tohle vedela, tak za tu polovinu jsem jich vzala pet :-/
Careynko - ano to je hemangiom - na noze má takový veliký, na krku menší.
Bruni - tak to malá v bazénu bere už dva týdny za sebou jeden a tentýž balónek - fialový trošku větší s takovými bodlinky a ten nedá a nedá ![]()
A hračky krade jen proto, že mamka jí zapomíná vzít s sebou nějakou hračku, už minule jsem si říkala že jí musím vzít myšáka, jenže jsem zase zapomněla
, tak snad příště ![]()
Lenholko - jo malá je veselá kopa
![]()
Petko, já hračky beru jen když jedeme někam, kde vím, že žádné nebudou. Jinak ona má ráda cokoliv nového, to se nejlíp zkoumá. Když jí vezmu její chobotnici, tak si s ní bude hrát, ale cizí je cizí. To je jak se psema, koupíš dva ty samé balonky a budou si je krát, protože ten druhej má zaručeně lepší ![]()
careynka: Na ty Cuddle jsem koukala, měli je v těch slevách, už jsem je měla v košíku a pak jsem se na to vykašlala s tím, že plen máme dost ![]()
Tak je tak nechval, aby mi to nebylo líto ![]()
Brunifid píše:
Petko, já hračky beru jen když jedeme někam, kde vím, že žádné nebudou. Jinak ona má ráda cokoliv nového, to se nejlíp zkoumá. Když jí vezmu její chobotnici, tak si s ní bude hrát, ale cizí je cizí. To je jak se psema, koupíš dva ty samé balonky a budou si je krát, protože ten druhej má zaručeně lepšícareynka: Na ty Cuddle jsem koukala, měli je v těch slevách, už jsem je měla v košíku a pak jsem se na to vykašlala s tím, že plen máme dost
Tak je tak nechval, aby mi to nebylo líto
Ty jo, tos mozna nemela, jsou tenoucky a krasne sedi a fakt jako hebky, jediny plenky co mam doma, co po prani a na slunicku neztvrdly …
zatim ji ma ted podruhy, po prvy mi ji po dvou minutach posral
tak uvidim jeste jakej je to drzak … ![]()
careynka píše:
holky, nemate nektera tuhle plenku? http://www.latkove-pleny.cz/…uddlebamboo/ja jsem nadsena, uz dvakrat jsem ji prala a furt je jak pericko, mekoucka, nemusim ji zmoulat v rucekdybych tohle vedela, tak za tu polovinu jsem jich vzala pet :-/
taky lituju, že jsem jich ve slevě nevzala víc… a to jsem váhala jen nad tou jednou…taky jsem nadšená, hezky sedí, měkkoučká, savá…
Jop, holky, nevim jestli jsem vam davala odkaz na www.kubino.eu , ted mi od nich prislo obleceni a nektery je fakt super. Mam tu bodycka a overalky a jsou z matrosku jako se sijou plenky, tak mam overalek i body Tuuut
a jsou pekne siroky dole, takze na plinku super ![]()
careynka píše:
jsou tenoucky a krasne sedi a fakt jako hebky, jediny plenky co mam doma, co po prani a na slunicku neztvrdly …zatim ji ma ted podruhy, po prvy mi ji po dvou minutach posral
tak uvidim jeste jakej je to drzak …
To jsem dobře udělala. By mě ani nebavily plíny, co nemusím po uschnutí drbat, aby změkly, navíc tenký, to pobere leda to ho.no, jak píšeš, vydrží to na zadku dvě minuty, zato „krásně sedět“,…
![]()
ja mam pocit ze tu holky psaly ze tyhle plenky az tak nepoberou… ale zase bych nerada kecala…
kazdopadne za tu cenu…pfff
lenholka píše:
ja mam pocit ze tu holky psaly ze tyhle plenky az tak nepoberou… ale zase bych nerada kecala…
kazdopadne za tu cenu…pfff
ono ve finale stejne prebalujem kazdou hodinu, mx dve
a jako nocni tam maji tlustou, a jestli bude tak mekka tak bych ji taky zkusila, ale 600??? musela by byt v akci ![]()
nějak nestíhám
Mládě nemocné (=pěkně protivné), takže mám veselo. Zrušila jsem všechny kolektivní aktivity (i plavání
ale snad už to bude příští týden ok a půjdem zase) a místo toho vyrazila na čerstvý vzduch. Včera bylo tááák krásně ![]()
A co se týče přebalování: já už nějaký ten pátek přebaluji na zemi. Sice to neřeši hyperaktivitu dítěte, ale aspoň nemusím mít strach, že mi spadne. Zatím většinou zabírá hračka do ruky, ale pak musím být rychlá, aby nepřišel na to, že ho to vlastně nebaví. Nejlepší je mobil
Jinak ho prostě držím, dokud nepovolí a nechá se přebalit… ![]()
jo a někdo tu chtěl větší přebalovací podložky. Napadly mě takové ty nepropustné chrániče matrace a pak jsem našla tohle (největší z nich má 100×70 cm a stojí 359 kč)
jezis ty to maj nafoceny, ze by jim dal clovek ranu,to me fakt dokaze vytocit, kdyz je obrazek detailni stejne velky nebo mensi nez ten u inzeratu ![]()
pomeranca píše:
jo a někdo tu chtěl větší přebalovací podložky. Napadly mě takové ty nepropustné chrániče matrace a pak jsem našla tohle (největší z nich má 100×70 cm a stojí 359 kč)
a ta je z jedny strany nepropustna?
Pavlínka v úterý vypadala, že doma nemá vůbec žádné hračky. Paní nasypala do bazénu míčky, P. jedním hmatem ukořistila rovnou tři a nedala
Předtím nějaká zvířátka, do pusinky se jí vešla dvě a ještě další dvě do tlapek 

Po koupání další hračky v herničce, to se jí taky líbilo. Jak je něco nového, tak to je ono