Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Achdarek píše:
Sčítání - taky mně nasr… Byl tady minou středu. Zjistil, že nás tady bydlí víc a neměl už formuláře. Slíbil, že je donese v pátek ráno. Nepřišel. tak jsem volala na tu jejich linku a domulvila si, že přijde dnes mezi 16-18. JEště tady nebyl.BYdlet v Praze, tak si pro formulář dojedu, ale tady pro nej musím do Berouna
![]()
![]()
A oni maji nejaky telefon, kde se s nima da domluvit? U nas teda ani tuk, jen jmeno a cislo toho komisare… fakt parada.
Navic je to buzerace, vsechny data maji, jenze to by museli pohnout zadkem a trochu neco delat ![]()
M-a-j-a píše:petka.konecna píše:Nesmíte to tak prožívatlenholka píše:No to jo, mamka ani neví kde bydlela
to mas stejny jako bydliste matky v dobe tvyho narozeni… tak je mi 30 tak k cemu jim to je?? no otazky na h****byli zrovna v období stěhování a existují 3 možností kde v tu dobu žila a říkala vyber si jednu
Já jim to vyplním a ať si s tím dělají co chtějí. Já už se nerozčiluju. Třeba my jsme nedostali obálku
My taky ne, ale my jí ani nechtěli, pošleme to přes net ![]()
David taky říká, neprožívej to
- u nás se to řeší, páč brácha s taťkou mají dvojí bydlení
a strašně to o víkendu řešili … hlavně teda ten bytový list, protože ten musí vyplnit i v tom druhém bytě a neví jak.
Navíc, pokud o víkendu budeme u Vás, tak bychom se měli u našich zapsat jako návštěva do toho bytového listu, to by byla sranda kdyby se tam jako návštěva dopsalo 5 lidí ![]()
petka.konecna píše:M-a-j-a píše:petka.konecna píše:Nesmíte to tak prožívatlenholka píše:No to jo, mamka ani neví kde bydlela
to mas stejny jako bydliste matky v dobe tvyho narozeni… tak je mi 30 tak k cemu jim to je?? no otazky na h****byli zrovna v období stěhování a existují 3 možností kde v tu dobu žila a říkala vyber si jednu
Já jim to vyplním a ať si s tím dělají co chtějí. Já už se nerozčiluju. Třeba my jsme nedostali obálku
My taky ne, ale my jí ani nechtěli, pošleme to přes net
David taky říká, neprožívej to
Navíc, pokud o víkendu budeme u Vás, tak bychom se měli u našich zapsat jako návštěva do toho bytového listu, to by byla sranda kdyby se tam jako návštěva dopsalo 5 lidí- u nás se to řeší, páč brácha s taťkou mají dvojí bydlení
a strašně to o víkendu řešili … hlavně teda ten bytový list, protože ten musí vyplnit i v tom druhém bytě a neví jak.
My to taky budeme posílat přes net,, ale to ona nemůže vědět.
No tak to asi budou muset.
Ad sčítátní. Komisařka tady byla, byla i milá. Dala mi papír na byt, papír na mě jen na potomka jaksi zapomněla, zrovna spal tak ho nebylo slyšet. Tak jsem musela na poštu…
jo dneska mi chlap vyzvedne lanolin v lékárně
. Sice měli kecy, že to musí navážit a připravit a že až do druhýho dne, ale pochopte to, od víkendu mám ušitý vlňáky a lanolin furt nikde
![]()
Ja myslela, ze ten papir potrebujes, i kdyz to posilas pres net?
M-a-j-a píše:
Asho to jo, ale nepotřebuješ obálku
Jezisi o obalce nic nevim ![]()
Tak vztek mne presel, zitra si to oznameni musim precist zase, abych byla hezky v razi ![]()
asha píše:M-a-j-a píše:Jezisi o obalce nic nevim
Asho to jo, ale nepotřebuješ obálku
Tak vztek mne presel, zitra si to oznameni musim precist zase, abych byla hezky v razi
Měli by k tomu dát i obálku.
Jen jim pěkně vynadej ![]()
Asho - stačí zavolat na tuto linku a můžeš si domluvit, kdy ti komisař přinese formuláře. Ale moc jim to asi nefugnuje, když dnes nepřišel. A to zrovna bylo tak hezky, a já se s dětma plácála na zahradě.
![]()
Dneska se velmi těším na noc… mladej si svůj odpolední spánek načasoval až na 6 hodin večer…
a k tomu ta rýma ![]()
Co myslíte, mám se omluvit ve čtvrtek z plavání, nebo mám ještě šanci, že ta rýma do čtvrtka přejde? ![]()
ahoj holky, tak jsme plavecky Tots swim vyzkouseli v praxi
http://www.youtube.com/watch?…
Achdarek píše:
Sčítání - taky mně nasr… Byl tady minou středu. Zjistil, že nás tady bydlí víc a neměl už formuláře. Slíbil, že je donese v pátek ráno. Nepřišel. tak jsem volala na tu jejich linku a domulvila si, že přijde dnes mezi 16-18. JEště tady nebyl.BYdlet v Praze, tak si pro formulář dojedu, ale tady pro nej musím do Berouna
![]()
![]()
tak se jim na to vyprdni, ne? KDyby sem neprisla, tak se jim na to vykaslu ![]()
petka.konecna píše:
Katy, Mahjo krásné plínky.Asho, Májo - vezmete mě do klubu nešicích?
Májo - plést náhodou umím, ale musí mi někdo nahodit první řadua umím jen hladce
Jakyho klubu nesicich zas…do 14ti dnu dostanu stroj!
![]()
careynka píše:
ahoj holky, tak jsme plavecky Tots swim vyzkouseli v praxihttp://www.youtube.com/watch?…
Hezky ![]()
My jdem za 14 dni, po trictvrte roce, to jsem zvedava..
No a je to tu… totálně se zeblil (mě taky) a teď se nechce nechat nakojit. Vždyť už musí mít doprkýnka hlad, ne?
Snad se nehodlá odstavit ![]()