Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
22.3.11 18:13
Achdarek píše:
Sčítání - taky mně nasr… Byl tady minou středu. Zjistil, že nás tady bydlí víc a neměl už formuláře. Slíbil, že je donese v pátek ráno. Nepřišel. tak jsem volala na tu jejich linku a domulvila si, že přijde dnes mezi 16-18. JEště tady nebyl. :zed: BYdlet v Praze, tak si pro formulář dojedu, ale tady pro nej musím do Berouna :zed: :zed: :zed:

A oni maji nejaky telefon, kde se s nima da domluvit? U nas teda ani tuk, jen jmeno a cislo toho komisare… fakt parada.

Navic je to buzerace, vsechny data maji, jenze to by museli pohnout zadkem a trochu neco delat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
22.3.11 18:19
M-a-j-a píše:
petka.konecna píše:
lenholka píše:
to mas stejny jako bydliste matky v dobe tvyho narozeni… tak je mi 30 tak k cemu jim to je?? no otazky na h****
No to jo, mamka ani neví kde bydlela :) byli zrovna v období stěhování a existují 3 možností kde v tu dobu žila a říkala vyber si jednu :)
Nesmíte to tak prožívat :-D Já jim to vyplním a ať si s tím dělají co chtějí. Já už se nerozčiluju. Třeba my jsme nedostali obálku :think:

My taky ne, ale my jí ani nechtěli, pošleme to přes net :)

David taky říká, neprožívej to :) - u nás se to řeší, páč brácha s taťkou mají dvojí bydlení :) a strašně to o víkendu řešili … hlavně teda ten bytový list, protože ten musí vyplnit i v tom druhém bytě a neví jak.

Navíc, pokud o víkendu budeme u Vás, tak bychom se měli u našich zapsat jako návštěva do toho bytového listu, to by byla sranda kdyby se tam jako návštěva dopsalo 5 lidí :)

• Citovat
  • Upravit
16492
22.3.11 18:21
petka.konecna píše:
M-a-j-a píše:
petka.konecna píše:
lenholka píše:
to mas stejny jako bydliste matky v dobe tvyho narozeni… tak je mi 30 tak k cemu jim to je?? no otazky na h****
No to jo, mamka ani neví kde bydlela :) byli zrovna v období stěhování a existují 3 možností kde v tu dobu žila a říkala vyber si jednu :)
Nesmíte to tak prožívat :-D Já jim to vyplním a ať si s tím dělají co chtějí. Já už se nerozčiluju. Třeba my jsme nedostali obálku :think:

My taky ne, ale my jí ani nechtěli, pošleme to přes net :)

David taky říká, neprožívej to :) - u nás se to řeší, páč brácha s taťkou mají dvojí bydlení :) a strašně to o víkendu řešili … hlavně teda ten bytový list, protože ten musí vyplnit i v tom druhém bytě a neví jak.

Navíc, pokud o víkendu budeme u Vás, tak bychom se měli u našich zapsat jako návštěva do toho bytového listu, to by byla sranda kdyby se tam jako návštěva dopsalo 5 lidí :)

My to taky budeme posílat přes net,, ale to ona nemůže vědět.
No tak to asi budou muset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
22.3.11 18:29

Ad sčítátní. Komisařka tady byla, byla i milá. Dala mi papír na byt, papír na mě jen na potomka jaksi zapomněla, zrovna spal tak ho nebylo slyšet. Tak jsem musela na poštu…

jo dneska mi chlap vyzvedne lanolin v lékárně :dance: . Sice měli kecy, že to musí navážit a připravit a že až do druhýho dne, ale pochopte to, od víkendu mám ušitý vlňáky a lanolin furt nikde :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.3.11 18:35

Ja myslela, ze ten papir potrebujes, i kdyz to posilas pres net?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
22.3.11 18:38

Asho to jo, ale nepotřebuješ obálku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.3.11 18:49
M-a-j-a píše:

Jezisi o obalce nic nevim :mrgreen:
Tak vztek mne presel, zitra si to oznameni musim precist zase, abych byla hezky v razi :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
22.3.11 18:52
asha píše:
M-a-j-a píše:
Jezisi o obalce nic nevim :mrgreen:
Tak vztek mne presel, zitra si to oznameni musim precist zase, abych byla hezky v razi :cert:

Měli by k tomu dát i obálku.
Jen jim pěkně vynadej :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
22.3.11 18:52

Asho - stačí zavolat na tuto linku a můžeš si domluvit, kdy ti komisař přinese formuláře. Ale moc jim to asi nefugnuje, když dnes nepřišel. A to zrovna bylo tak hezky, a já se s dětma plácála na zahradě. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
22.3.11 20:21

Dneska se velmi těším na noc… mladej si svůj odpolední spánek načasoval až na 6 hodin večer… :zed: a k tomu ta rýma :roll:

Co myslíte, mám se omluvit ve čtvrtek z plavání, nebo mám ještě šanci, že ta rýma do čtvrtka přejde? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
22.3.11 20:34

ahoj holky, tak jsme plavecky Tots swim vyzkouseli v praxi :-D http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
22.3.11 20:35
Achdarek píše:
Sčítání - taky mně nasr… Byl tady minou středu. Zjistil, že nás tady bydlí víc a neměl už formuláře. Slíbil, že je donese v pátek ráno. Nepřišel. tak jsem volala na tu jejich linku a domulvila si, že přijde dnes mezi 16-18. JEště tady nebyl. :zed: BYdlet v Praze, tak si pro formulář dojedu, ale tady pro nej musím do Berouna :zed: :zed: :zed:

tak se jim na to vyprdni, ne? KDyby sem neprisla, tak se jim na to vykaslu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.3.11 20:51
petka.konecna píše:
Katy, Mahjo krásné plínky.

Asho, Májo - vezmete mě do klubu nešicích?

Májo - plést náhodou umím, ale musí mi někdo nahodit první řadu :) a umím jen hladce :)

Jakyho klubu nesicich zas…do 14ti dnu dostanu stroj! :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.3.11 20:57
careynka píše:
ahoj holky, tak jsme plavecky Tots swim vyzkouseli v praxi :-D http://www.youtube.com/watch?…

Hezky :palec:
My jdem za 14 dni, po trictvrte roce, to jsem zvedava..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
22.3.11 22:00

No a je to tu… totálně se zeblil (mě taky) a teď se nechce nechat nakojit. Vždyť už musí mít doprkýnka hlad, ne? :pocitac: Snad se nehodlá odstavit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure