Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky tak jsem sháněla u nás lanolin a ani v jednéé lékárně ho nemají ![]()
M-a-j-a píše:
Holky tak jsem sháněla u nás lanolin a ani v jednéé lékárně ho nemají
Hele já ho mám dost, bych ti mohla dát
- v sobotu k Vám asi pojedeme, takže bych ti ho i dovezla, jen vymyslet do čeho bych ti ho dala. ![]()
Katy
poznáváš? Už je z toho plenka…
Další do sbírky, tentokráte můj výtvor, ale už je opičák vzhůru, tak mám po šití…
Mahja píše:
Katy
poznáváš? Už je z toho plenka…Další do sbírky, tentokráte můj výtvor, ale už je opičák vzhůru, tak mám po šití…
Já všem, kdo umí šít, závidím.
Klobouk dolů. Moc hezká plenka. ![]()
Tady v akci.
Tady ta, to je první výtvor, a musím říct, že to těžké není, to zvládne snad každý.
Mahja píše:
Tady v akci.
Tady ta, to je první výtvor, a musím říct, že to těžké není, to zvládne snad každý.
Já jsem fakt levá. Kdysi v pubertě jsem to zkoušela a zlomila jsem několik jehel, pak už mě k tomu mamka nepustila.
Ani se teda nedivím. A v ruce zvládnu tak max. něco zašít.. Ovšem manžel, když mě u toho vidí, bere jehlu a šije raději sám. ![]()
petka.konecna píše:M-a-j-a píše:Hele já ho mám dost, bych ti mohla dát
Holky tak jsem sháněla u nás lanolin a ani v jednéé lékárně ho nemají- v sobotu k Vám asi pojedeme, takže bych ti ho i dovezla, jen vymyslet do čeho bych ti ho dala.
Peti tak to by bylo super. A jak je to husté? Chtělo by to nějakou krabičku
Tak to dovez celé a já nějakou seženu a příjdeme k tetě a nějak to vykutíme ![]()
MAhjo závidím, že umíš šít
Plínka je super!
Holky která mě naučíte šít??? ![]()
- bodlinka - píše:Mahja píše:Já jsem fakt levá. Kdysi v pubertě jsem to zkoušela a zlomila jsem několik jehel, pak už mě k tomu mamka nepustila.
Tady v akci.
Tady ta, to je první výtvor, a musím říct, že to těžké není, to zvládne snad každý.Ani se teda nedivím. A v ruce zvládnu tak max. něco zašít.. Ovšem manžel, když mě u toho vidí, bere jehlu a šije raději sám.
Hele nejsme příbuzné ![]()
Já jsem mamce zničila šicí stroj LADA (ten šlapací), a pak si koupila nový, páč LADA nešla už opravit a ani ne do roka jsem ho taky zničila a nešlo to opravit, a od té doby na šicí stroj nesmím šáhnout ![]()
M-a-j-a píše:petka.konecna píše:M-a-j-a píše:Hele já ho mám dost, bych ti mohla dát
Holky tak jsem sháněla u nás lanolin a ani v jednéé lékárně ho nemají- v sobotu k Vám asi pojedeme, takže bych ti ho i dovezla, jen vymyslet do čeho bych ti ho dala.
Tak to dovez celé a já nějakou seženu a příjdeme k tetě a nějak to vykutíme
Holky která mě naučíte šít???Plínka je super!
Husté asi jak med ![]()
Já se ještě mrknu po nějaké krabičce a dám ti vědět jestli jsem něco našla nebo ne.
A taky ti dám vědět jestli přijedeme, protože Petra je už týden nemocná a je furt nemocná, tak se to nějak odkládá ten náš příjezd, ale pokud to klapne tak určitě příjďte páč tam bude i Matěj ![]()
petka.konecna píše:- bodlinka - píše:Mahja píše:Já jsem fakt levá. Kdysi v pubertě jsem to zkoušela a zlomila jsem několik jehel, pak už mě k tomu mamka nepustila.
Tady v akci.
Tady ta, to je první výtvor, a musím říct, že to těžké není, to zvládne snad každý.Ani se teda nedivím. A v ruce zvládnu tak max. něco zašít.. Ovšem manžel, když mě u toho vidí, bere jehlu a šije raději sám.
Hele nejsme příbuzné
Já jsem mamce zničila šicí stroj LADA (ten šlapací), a pak si koupila nový, páč LADA nešla už opravit a ani ne do roka jsem ho taky zničila a nešlo to opravit, a od té doby na šicí stroj nesmím šáhnout
Asi jo. ![]()
Já na rozdíl od tebe ale nedokázala šlapací stroj uvést ani do chodu - prostě mi to šlapání nešlo. Nikdo to nechápal.
Málem jsem kvůli tomu měla trojku z ručních prací, v sedmé třídě tuším.
No, nezbývá mi, než nakupovat od těch, kdo umí. ![]()
petka.konecna píše:- bodlinka - píše:Mahja píše:Já jsem fakt levá. Kdysi v pubertě jsem to zkoušela a zlomila jsem několik jehel, pak už mě k tomu mamka nepustila.
Tady v akci.
Hele nejsme příbuzné
Já jsem mamce zničila šicí stroj LADA (ten šlapací), a pak si koupila nový, páč LADA nešla už opravit a ani ne do roka jsem ho taky zničila a nešlo to opravit, a od té doby na šicí stroj nesmím šáhnout
Ha to mi připomněla, že se mě tatka snažil naučit plést. Po dvou hod. to vzdal, že jsem kopyto
![]()
petka.konecna píše:M-a-j-a píše:Husté asi jak medpetka.konecna píše:M-a-j-a píše:Hele já ho mám dost, bych ti mohla dát
Já se ještě mrknu po nějaké krabičce a dám ti vědět jestli jsem něco našla nebo ne.
A taky ti dám vědět jestli přijedeme, protože Petra je už týden nemocná a je furt nemocná, tak se to nějak odkládá ten náš příjezd, ale pokud to klapne tak určitě příjďte páč tam bude i Matěj
Peti tak to je super
O víkendu má být hezky tak by jsme vyrazili s kočárkama ![]()
M-a-j-a píše:petka.konecna píše:Peti tak to je superM-a-j-a píše:Husté asi jak medpetka.konecna píše:M-a-j-a píše:Hele já ho mám dost, bych ti mohla dát
A taky ti dám vědět jestli přijedeme, protože Petra je už týden nemocná a je furt nemocná, tak se to nějak odkládá ten náš příjezd, ale pokud to klapne tak určitě příjďte páč tam bude i MatějO víkendu má být hezky tak by jsme vyrazili s kočárkama
Holky tak škoda že nebudu zrovna ve Zlíně..Mohly jsme vyrazit spolu ![]()
Mahjo jsi šikula. To byl jako první pokus ta plenka?
Tak to klobouk dolů.