Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
22.3.11 14:44

Holky tak jsem sháněla u nás lanolin a ani v jednéé lékárně ho nemají :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
22.3.11 14:52
M-a-j-a píše:
Holky tak jsem sháněla u nás lanolin a ani v jednéé lékárně ho nemají :cert:

Hele já ho mám dost, bych ti mohla dát :) - v sobotu k Vám asi pojedeme, takže bych ti ho i dovezla, jen vymyslet do čeho bych ti ho dala. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4742
22.3.11 15:04

Katy
poznáváš? Už je z toho plenka…

Další do sbírky, tentokráte můj výtvor, ale už je opičák vzhůru, tak mám po šití…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
22.3.11 15:08
Mahja píše:
Katy
poznáváš? Už je z toho plenka…Další do sbírky, tentokráte můj výtvor, ale už je opičák vzhůru, tak mám po šití…

Já všem, kdo umí šít, závidím. :oops: Klobouk dolů. Moc hezká plenka. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
22.3.11 15:11

Tady v akci.
Tady ta, to je první výtvor, a musím říct, že to těžké není, to zvládne snad každý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
22.3.11 15:14
Mahja píše:
Tady v akci.
Tady ta, to je první výtvor, a musím říct, že to těžké není, to zvládne snad každý.

Já jsem fakt levá. Kdysi v pubertě jsem to zkoušela a zlomila jsem několik jehel, pak už mě k tomu mamka nepustila. :mrgreen: Ani se teda nedivím. A v ruce zvládnu tak max. něco zašít.. Ovšem manžel, když mě u toho vidí, bere jehlu a šije raději sám. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
22.3.11 15:21
petka.konecna píše:
M-a-j-a píše:
Hele já ho mám dost, bych ti mohla dát :) - v sobotu k Vám asi pojedeme, takže bych ti ho i dovezla, jen vymyslet do čeho bych ti ho dala. :nevim:

Peti tak to by bylo super. A jak je to husté? Chtělo by to nějakou krabičku :think: Tak to dovez celé a já nějakou seženu a příjdeme k tetě a nějak to vykutíme :-)

MAhjo závidím, že umíš šít :oops: Plínka je super!

Holky která mě naučíte šít??? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
22.3.11 15:46
- bodlinka - píše:
Mahja píše:
Tady v akci.
Tady ta, to je první výtvor, a musím říct, že to těžké není, to zvládne snad každý.
Já jsem fakt levá. Kdysi v pubertě jsem to zkoušela a zlomila jsem několik jehel, pak už mě k tomu mamka nepustila. :mrgreen: Ani se teda nedivím. A v ruce zvládnu tak max. něco zašít.. Ovšem manžel, když mě u toho vidí, bere jehlu a šije raději sám. :oops:

Hele nejsme příbuzné :)

Já jsem mamce zničila šicí stroj LADA (ten šlapací), a pak si koupila nový, páč LADA nešla už opravit a ani ne do roka jsem ho taky zničila a nešlo to opravit, a od té doby na šicí stroj nesmím šáhnout :nevim:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
22.3.11 15:48
M-a-j-a píše:
petka.konecna píše:
M-a-j-a píše:
Hele já ho mám dost, bych ti mohla dát :) - v sobotu k Vám asi pojedeme, takže bych ti ho i dovezla, jen vymyslet do čeho bych ti ho dala. :nevim:

Peti tak to by bylo super. A jak je to husté? Chtělo by to nějakou krabičku :think: Tak to dovez celé a já nějakou seženu a příjdeme k tetě a nějak to vykutíme :-)

Husté asi jak med :)
Já se ještě mrknu po nějaké krabičce a dám ti vědět jestli jsem něco našla nebo ne.
A taky ti dám vědět jestli přijedeme, protože Petra je už týden nemocná a je furt nemocná, tak se to nějak odkládá ten náš příjezd, ale pokud to klapne tak určitě příjďte páč tam bude i Matěj :)

• Citovat
  • Upravit
547
22.3.11 15:50
petka.konecna píše:
- bodlinka - píše:
Mahja píše:
Tady v akci.
Já jsem fakt levá. Kdysi v pubertě jsem to zkoušela a zlomila jsem několik jehel, pak už mě k tomu mamka nepustila. :mrgreen: Ani se teda nedivím. A v ruce zvládnu tak max. něco zašít.. Ovšem manžel, když mě u toho vidí, bere jehlu a šije raději sám. :oops:

Já jsem mamce zničila šicí stroj LADA (ten šlapací), a pak si koupila nový, páč LADA nešla už opravit a ani ne do roka jsem ho taky zničila a nešlo to opravit, a od té doby na šicí stroj nesmím šáhnout :nevim:

Asi jo. :lol:
Já na rozdíl od tebe ale nedokázala šlapací stroj uvést ani do chodu - prostě mi to šlapání nešlo. Nikdo to nechápal. :roll: Málem jsem kvůli tomu měla trojku z ručních prací, v sedmé třídě tuším. :-D No, nezbývá mi, než nakupovat od těch, kdo umí. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
22.3.11 16:08
petka.konecna píše:
- bodlinka - píše:
Mahja píše:
Tady v akci.

Já jsem mamce zničila šicí stroj LADA (ten šlapací), a pak si koupila nový, páč LADA nešla už opravit a ani ne do roka jsem ho taky zničila a nešlo to opravit, a od té doby na šicí stroj nesmím šáhnout :nevim:

Ha to mi připomněla, že se mě tatka snažil naučit plést. Po dvou hod. to vzdal, že jsem kopyto :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
22.3.11 16:09
petka.konecna píše:
M-a-j-a píše:
petka.konecna píše:
M-a-j-a píše:

Já se ještě mrknu po nějaké krabičce a dám ti vědět jestli jsem něco našla nebo ne.
A taky ti dám vědět jestli přijedeme, protože Petra je už týden nemocná a je furt nemocná, tak se to nějak odkládá ten náš příjezd, ale pokud to klapne tak určitě příjďte páč tam bude i Matěj :)

Peti tak to je super :palec: O víkendu má být hezky tak by jsme vyrazili s kočárkama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
22.3.11 16:21
M-a-j-a píše:
petka.konecna píše:
M-a-j-a píše:
petka.konecna píše:
M-a-j-a píše:

A taky ti dám vědět jestli přijedeme, protože Petra je už týden nemocná a je furt nemocná, tak se to nějak odkládá ten náš příjezd, ale pokud to klapne tak určitě příjďte páč tam bude i Matěj :)
Peti tak to je super :palec: O víkendu má být hezky tak by jsme vyrazili s kočárkama :mrgreen:

Holky tak škoda že nebudu zrovna ve Zlíně..Mohly jsme vyrazit spolu :-(

Mahjo jsi šikula. To byl jako první pokus ta plenka? :palec: Tak to klobouk dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
22.3.11 16:25

Zuzi ale my budeme u nás :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
22.3.11 16:27
M-a-j-a píše: