Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2639
21.3.11 22:32
pomeranca píše:
palošek píše:
uou, to už je obdivuhodné. Já chtěla vždy tak 4, ale to se uvidí 8-o
no ještě to není jistý, záleží, jestli se další podaří porodit přirozeně, protože jít pak šestkrát pod kudlu se mi fakt nechce :-?

To chápu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
21.3.11 22:33
palošek píše:
mehlo píše: čauky děvčata tak vy tu řešíte tři děti a více a já nevím jestli vůbec budeme mít druhý. Taky bych chtěla, ale asi zůstane jen u přání
Všechno má svůj čas. :hug:

no tak to teda nevím už nejsem nejmladší, ale ještě tak dva roky čas mám, tak se to možná do té doby vyřeší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
21.3.11 22:34
palošek píše:
Asho, neboj, oni vyrostou, v deseti už budou mít své zájmy. Mluvím ze zkušenosti. Jen je bude třeba financovat :mrgreen:

No ale to je prave to, ja si je chci uzit. Ted mi prijde, ze si nejstarsaka uzit nemuzu kvuli prckum. Kdyby byl jeste jeden, zas se to protahne a pak uz mne fakt nebude potrebovat :think: Kdyby byly babicky blizko, tak to neresim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
21.3.11 22:35
mehlo píše:
palošek píše:
mehlo píše: čauky děvčata tak vy tu řešíte tři děti a více a já nevím jestli vůbec budeme mít druhý. Taky bych chtěla, ale asi zůstane jen u přání
no tak to teda nevím už nejsem nejmladší, ale ještě tak dva roky čas mám, tak se to možná do té doby vyřeší

Jak nejmladsi, jaky sis dala limit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
21.3.11 22:40
mehlo píše:
palošek píše:
no tak to teda nevím už nejsem nejmladší, ale ještě tak dva roky čas mám, tak se to možná do té doby vyřeší

Tak schválně, je ti víc jak 40? :mrgreen: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
22.3.11 06:41

Ad víc jak 40 - chlapovo ségře bylo 40 vloni a teď v červenci má termín porodu :wink:
Sex - to jsou takové ty směšné pohyby? :mrgreen: Tuhle u toho Pavlínka radila, odkdy by se mělo dítě oddělit aspoň za plentu? :oops:

• Citovat
  • Upravit
4509
22.3.11 07:18

teda asi je zase jina doba ci co ptz ja taky premyslim nad 3 detma, proste 2 jsou takovej standard, ale ty 3 by byly takovy hezky :hug: akorat pak je zase lichej pocet v rodine a to nemam rada :zed:

a tak jsem si myslela, ze bych uz dneska mohla zacit davat ctverce, no tak mala od vcera srandi a uz je zase osypana, se z toho picnu, chudak mala z ceho tu srajdu jako ma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
22.3.11 07:18

a jinak sex, nevim vubec co je… uz mi to chlap v nedeli vycetl, takhle se k tomu tretimu nedostanem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
22.3.11 07:52

Jasně 40 dnes už není žádný limit. Jedné známé se v tolika podařilo až první dítě. Ne že by nechtěli dřív, prostě samé neúspěchy :nevim: A ted jsou nesmírně šťastní :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
22.3.11 07:55
palošek píše:
Achdarek píše:
pomeranca píše:
Achdarek píše:
Nové vlňáčky. Akorát je velikost S a tak je POli neužije. Doufám, že třetáko se zadaří brzo.
:potlesk: Krásné vlňáky. A kdy to plánujete :twisted: ?
Už na něm pracujem a furt nic. :cert: :cert: :cert:
To je super, že lidi chtějí víc než 2 děti :-D U nás v práci se každý díval úkosem, když jsem řekla, že čekáme třetí a že se těšíme… Však se zadaří, uvidíš. :hug:

Taky chceme 3 děti :-).

Achdárku neboj - to přijde. Přejeme mnoho úspěchů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
22.3.11 07:56
pomeranca píše:
palošek píše:
Achdarek píše:
pomeranca píše:
Achdarek píše:
Nové vlňáčky. Akorát je velikost S a tak je POli neužije. Doufám, že třetáko se zadaří brzo.
:potlesk: Krásné vlňáky. A kdy to plánujete :twisted: ?
Už na něm pracujem a furt nic. :cert: :cert: :cert:
To je super, že lidi chtějí víc než 2 děti :-D U nás v práci se každý díval úkosem, když jsem řekla, že čekáme třetí a že se těšíme… Však se zadaří, uvidíš. :hug:
Já jich chci šest :lol: (ale u mě se nikdo divně nedívá, páč to mám dědičně :lol: )

Jen tak dál :pankac: ..populace vymírá, tak ať nás ti arabové nepřeválcují :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
22.3.11 07:59
zelazuzu píše:
Jen tak dál :pankac: ..populace vymírá, tak ať nás ti arabové nepřeválcují :-D

co arabove, hlavne pigosi :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
22.3.11 07:59
mehlo píše:
palošek píše:

Lucko a kolik Ti je že nejsi nejmladší? Tak šup hup na to ať je druhé..Přece nechceš šít plíny jen na cizí děti :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
22.3.11 08:02

Lenholko a kdo jsou „pigosi“ :-D ty neznám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
22.3.11 08:08
zelazuzu píše:
Lenholko a kdo jsou „pigosi“ :-D ty neznám?

no dobre tak roooomove :mrgreen: ty si myslim nas prerustaj uz ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí