Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
pomeranca píše:palošek píše:no ještě to není jistý, záleží, jestli se další podaří porodit přirozeně, protože jít pak šestkrát pod kudlu se mi fakt nechce
uou, to už je obdivuhodné. Já chtěla vždy tak 4, ale to se uvidí
To chápu… ![]()
palošek píše:mehlo píše: čauky děvčata tak vy tu řešíte tři děti a více a já nevím jestli vůbec budeme mít druhý. Taky bych chtěla, ale asi zůstane jen u přáníVšechno má svůj čas.
no tak to teda nevím už nejsem nejmladší, ale ještě tak dva roky čas mám, tak se to možná do té doby vyřeší
palošek píše:
Asho, neboj, oni vyrostou, v deseti už budou mít své zájmy. Mluvím ze zkušenosti. Jen je bude třeba financovat
No ale to je prave to, ja si je chci uzit. Ted mi prijde, ze si nejstarsaka uzit nemuzu kvuli prckum. Kdyby byl jeste jeden, zas se to protahne a pak uz mne fakt nebude potrebovat
Kdyby byly babicky blizko, tak to neresim…
mehlo píše:palošek píše:no tak to teda nevím už nejsem nejmladší, ale ještě tak dva roky čas mám, tak se to možná do té doby vyřešímehlo píše: čauky děvčata tak vy tu řešíte tři děti a více a já nevím jestli vůbec budeme mít druhý. Taky bych chtěla, ale asi zůstane jen u přáníVšechno má svůj čas.
Jak nejmladsi, jaky sis dala limit?
mehlo píše:palošek píše:no tak to teda nevím už nejsem nejmladší, ale ještě tak dva roky čas mám, tak se to možná do té doby vyřešímehlo píše: čauky děvčata tak vy tu řešíte tři děti a více a já nevím jestli vůbec budeme mít druhý. Taky bych chtěla, ale asi zůstane jen u přáníVšechno má svůj čas.
Tak schválně, je ti víc jak 40?
![]()
Ad víc jak 40 - chlapovo ségře bylo 40 vloni a teď v červenci má termín porodu ![]()
Sex - to jsou takové ty směšné pohyby?
Tuhle u toho Pavlínka radila, odkdy by se mělo dítě oddělit aspoň za plentu? ![]()
teda asi je zase jina doba ci co ptz ja taky premyslim nad 3 detma, proste 2 jsou takovej standard, ale ty 3 by byly takovy hezky
akorat pak je zase lichej pocet v rodine a to nemam rada ![]()
a tak jsem si myslela, ze bych uz dneska mohla zacit davat ctverce, no tak mala od vcera srandi a uz je zase osypana, se z toho picnu, chudak mala z ceho tu srajdu jako ma ![]()
a jinak sex, nevim vubec co je… uz mi to chlap v nedeli vycetl, takhle se k tomu tretimu nedostanem ![]()
Jasně 40 dnes už není žádný limit. Jedné známé se v tolika podařilo až první dítě. Ne že by nechtěli dřív, prostě samé neúspěchy
A ted jsou nesmírně šťastní ![]()
palošek píše:Achdarek píše:To je super, že lidi chtějí víc než 2 dětipomeranca píše:Už na něm pracujem a furt nic.Achdarek píše:
Nové vlňáčky. Akorát je velikost S a tak je POli neužije. Doufám, že třetáko se zadaří brzo.Krásné vlňáky. A kdy to plánujete
?
![]()
![]()
U nás v práci se každý díval úkosem, když jsem řekla, že čekáme třetí a že se těšíme… Však se zadaří, uvidíš.
Taky chceme 3 děti
.
Achdárku neboj - to přijde. Přejeme mnoho úspěchů ![]()
pomeranca píše:palošek píše:Já jich chci šestAchdarek píše:To je super, že lidi chtějí víc než 2 dětipomeranca píše:Už na něm pracujem a furt nic.Achdarek píše:
Nové vlňáčky. Akorát je velikost S a tak je POli neužije. Doufám, že třetáko se zadaří brzo.Krásné vlňáky. A kdy to plánujete
?
![]()
![]()
U nás v práci se každý díval úkosem, když jsem řekla, že čekáme třetí a že se těšíme… Však se zadaří, uvidíš.
(ale u mě se nikdo divně nedívá, páč to mám dědičně
)
Jen tak dál
..populace vymírá, tak ať nás ti arabové nepřeválcují ![]()
zelazuzu píše:
Jen tak dál..populace vymírá, tak ať nás ti arabové nepřeválcují
co arabove, hlavne pigosi ![]()
Lucko a kolik Ti je že nejsi nejmladší? Tak šup hup na to ať je druhé..Přece nechceš šít plíny jen na cizí děti ![]()
zelazuzu píše:
Lenholko a kdo jsou „pigosi“ty neznám?
no dobre tak roooomove
ty si myslim nas prerustaj uz ted