Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
lenholka píše:- bodlinka - píše:mozna by stalo za to to vyzkouset…omg ja snad jeste pujdu do bezplenkovkylenholka píše:Fakt? Tak ji zkus podržet nad umyvadlem/bidetem/nočníčkem a máš o starost méně.zuzanecka81 píše:
tak holky, ve středu jsem si objednala od Kisy plínky - na objednání - a už mi psala, že je má hotové a zítra posílá![]()
no teda fakt?? ja si je objednavala tusim ve ctvrtek nebo v patek… ale platbu jsem teda jeste neposlala…
a vypozorovala jsem, ze to moje dite nekadi zamerne do pleny ale vzdycky si to necha az kdyz je rozbalena… i kdyby se mela ukroutit…Náš mladý to taky drží a pěkně si počká.
![]()
U nás to právě takhle začalo..
Teď už nesnese ani mokrou plínu, řve (spíš tak zvláštně kňourá) teda ještě předtím, než se vyčurá, tak to většinou odchytnu. Ale běda, když ne. To si to „slíznu“.
Zas je to super na hojení toho jeho ekzému.
Ale v noci na to musí zapomenout. To už jsme si vyjasnili.
V noci spím. ![]()
Sufik píše:
holky, nevíte co je s Ashou? nějak dlouho se neobjevila…
POKud vím, tak jela s dětmi na jarní prazdniny.
Sufik píše:
holky, nevíte co je s Ashou? nějak dlouho se neobjevila…
Myslím že psala že mají děti prázdniny a někam pojedou.
Ahoj!
Tak uz mame po prazdninach, vecer jsme dorazili, mne se teda tak nechce..ja normalne obvykle vstavala az v pul 12!!!…tesne pred obedem, ktery jsem navic nemusela varit ![]()
A co je tady novyho?
Asho ja uz se taky zacinala bat kde ses ![]()
Co vyrazka,zmizela?
Achdarku ty vlnaky jsou krasne, ja bych si je vzala,jestli se nikdo neprihlasil
pisni mi dyztak do SZ co za ne chces a ktere z tech dvou to jsou?
Lenholko at chces jak chces stejne ti budou za chvilu pliny naprd ![]()
Mala to za tebe vyresi ![]()
Achdarek píše:
Kdybyste někdo chtěl natahovací vlňáčky, tak bych tu jedny měla, červené s černými lemy.
A joo,uz koukam - jedny jsou skrtnute
ale stejne bych je brala ![]()
Mirii píše:
Lenholko at chces jak chces stejne ti budou za chvilu pliny naprd
Mala to za tebe vyresi
no asi jooo
potvora ![]()
Mirii píše:
Asho ja uz se taky zacinala bat kde ses
Co vyrazka,zmizela?Achdarku ty vlnaky jsou krasne, ja bych si je vzala,jestli se nikdo neprihlasilpisni mi dyztak do SZ co za ne chces a ktere z tech dvou to jsou?
No ja chtela docitat (haha
) a pak koukam, jaka je po mne shanka
![]()
A vyrazka je normalne fuc. Po umyti si mazali ruce takovou detskou masti na zimu… a taky jina voda. Tak jsem zvedava, jak dlouho to vydrzi.
A ted jdu okouknout ty Anavy vlnaky… Tyden na hnuskach a ja mam abstak jak blazen…
Asho jestli nez budes docitat
…nedoporucila bys neco s tech prirodnich veci na lepsi spanek pro prcka 19mecicu??
Majo nooo dedicny to byt castecne muze.. jeho tatinek mel problemy se spanim..
s tema merinovlnakama jste mne zrovna nepotesili
zatim jsou tedy v pohode (neprotekly), ale mne moc nevyhovuje zapinani natahovacky jsou natahovacky…
ravena píše:
Asho jestli nez budes docitat…nedoporucila bys neco s tech prirodnich veci na lepsi spanek pro prcka 19mecicu??
Majo nooo dedicny to byt castecne muze.. jeho tatinek mel problemy se spanim..s tema merinovlnakama jste mne zrovna nepotesilizatim jsou tedy v pohode (neprotekly), ale mne moc nevyhovuje zapinani natahovacky jsou natahovacky…
Joo se spankem ti neporadim, mozna jen odvar z makovic a drevenou narkozu
U nas je to katastrofa od druhyho mesice, mam totalniho nespavce, jediny skrivan v rodine, v pul 7 budicek a pres den prumerne 30 minut
Obe starsi decka spaly dlouho a navic cekaly, az nekdo pohne okem a ne se hned vrhat hlava nehlava ![]()
Ale jinak je na spanek fajn medunka, tu muzou i prckove.
ivuska.h píše:Barbulka píše:Já nic nedesingikuju
ahojkycopak používáte jako desinfekci v kuchyni a koupelně - koš na odpadky, záchod atd ? Já jsem do teď používala desprej ale už mi dochází, tak přemýšlím co koupit ( desprej, detol, sanytol) nebo je něco taky eko ?
Na koupelnu i záchod používám roztok kys. citronové, což určitě do jisté míry desinfekčně působí, ale rozhodně to není důvod, proč to dělám. Nehodlám si doma pěstovat resistentní kmeny bakterií.
já měla tu desinfekci z práce
tak jsem jí chtěla nějak udolat a ten koš mi po tom tak hezky voní
ale už mi skoro došla, tak jsem přemýšlela jestli něco pořídit nebo se na to vyprdnout, musím se přiznat že mi to desinfikování drobet chybí - ten smrádek
v práci jsme musely laboratorní stoly a přístroje desinfikovat dvakrát denně, tak to člověku přijde jako rutina ![]()
Asho diky to uz jsem segre taky radila a pak jeste pivo to uspi kazdyho chlapa ![]()
Achdarek píše:
Kdybyste někdo chtěl natahovací vlňáčky, tak bych tu jedny měla, červené s černými lemy.
Tak jestli jsou takové, jako máme my se sukýnkou, tak ty jsou super!
Neprůstřelné, dodané už nalanolinované (mimochodem - Achdarek má hezky voňavý šampon
), krásně sedí. Chtěla jsem je trochu větší, aby vydržely, takže v nich je rezerva, ale nijak drastická, takže hezky sedí už teď. ![]()