Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2064
20.3.11 14:56

Bruni č.ú. nemám uvedeno na stránkách, protože můj e-shop neodečítá položky - není propojen se skladem, takže přidávám a ubírám inzeráty ručně, proto se často stane, že něco není a tak by nějaký aktivní člověk třeba peníze poslala a musela bych je vracet, takže podklady k platbě posílám lidem sama..Tak písni pokud by jsi ještě chtěla něco s objednávkou doladit a podklady pošlu. Utěrku od Dedry nemám vyzkoušenou - já mám takovou starou a ta je perfektní…drahá ale byla jak čert a mám ji asi 5let..takže neporadím zda je dobrá - leda vyzkoušet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
20.3.11 15:29
Barbulka píše:
ahojky :mavam: copak používáte jako desinfekci v kuchyni a koupelně - koš na odpadky, záchod atd ? Já jsem do teď používala desprej ale už mi dochází, tak přemýšlím co koupit ( desprej, detol, sanytol) nebo je něco taky eko ?

Já nic nedesingikuju :nevim: Na koupelnu i záchod používám roztok kys. citronové, což určitě do jisté míry desinfekčně působí, ale rozhodně to není důvod, proč to dělám. Nehodlám si doma pěstovat resistentní kmeny bakterií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
20.3.11 15:31
Katy2 píše:
A ty Anavy vlňáčky to už jsou ty nové co psala Ivča a nebo ještě ty původní?

Už ty nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.3.11 15:41
ivuska.h píše:
Katy2 píše:
Už ty nové.

Hmmm, hmmm, ale ne musím se držet, dyť já nic nepotřebuji a nebo potřebuji? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.3.11 15:43

Ivčo tak že už se tak nevytahují? Jako já teď používám více méně flisáčky, ale tak na léto by se asi hodily spí vlňáčky.
Tak že tohle jsou už ty nové?
 http://www.anavy.cz/…y-sv-fialove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
20.3.11 15:51
Katy2 píše:
ivuska.h píše:
Katy2 píše:
Už ty nové.
Hmmm, hmmm, ale ne musím se držet, dyť já nic nepotřebuji a nebo potřebuji? :think:

ja si ted objednala od merinostar :-O doufam, ze budou fajn, chci je na den, jsou tenky … a pak na noc si poridim tyhle novy anavy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.3.11 15:53
careynka píše:
Katy2 píše:
ivuska.h píše:
Katy2 píše:
Už ty nové.
Hmmm, hmmm, ale ne musím se držet, dyť já nic nepotřebuji a nebo potřebuji? :think:
ja si ted objednala od merinostar :-O doufam, ze budou fajn, chci je na den, jsou tenky … a pak na noc si poridim tyhle novy anavy :-)

merinostár jsou prý blbé. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
20.3.11 15:58
Katy2 píše:
careynka píše:
Katy2 píše:
ivuska.h píše:
Katy2 píše:
Už ty nové.
ja si ted objednala od merinostar :-O doufam, ze budou fajn, chci je na den, jsou tenky … a pak na noc si poridim tyhle novy anavy :-)

Hm diiik :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.3.11 16:09
careynka píše:
Katy2 píše:
careynka píše:
Katy2 píše:
ivuska.h píše:
Katy2 píše:
Už ty nové.

NO ale to samé bych ti řekla o úplně původních Anavách, měla jsem je, teda ještě je někde mám a nejsou dobré, teď už je Iva šije jinak, tak že předpokládám, že jsou mnohem lepší. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
20.3.11 16:09
Katy2 píše:
careynka píše:
Katy2 píše:
careynka píše:
Katy2 píše:
ivuska.h píše:
Katy2 píše:
Už ty nové.
NO ale to samé bych ti řekla o úplně původních Anavách, měla jsem je, teda ještě je někde mám a nejsou dobré, teď už je Iva šije jinak, tak že předpokládám, že jsou mnohem lepší. :mrgreen:

no taky mi je teprv budou sit, tak snad budou ok, jsou to natahovaci jako Disany, mam je jen na doma, az bude lozit, tak snad ucel splni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
celestad
20.3.11 18:01

dezinfekce

Spíše si polož otázku, proč chceš dezinfikovat? Dnešní svět je posedlý desinfikováním a vzrůstají akorát alergie. Když budeš normálně čistit kuchyň a záchod a často měnit houbičky či je prát na 6O, bude to v pořádku. Jinak ekologických přípravků je plno. Buď přímo vyrobené, různé sloučeniny od ekologických výrobců nebo čistě přírodní za pár Kč. Já jsem od chemek, přešla k přírodním, ale plno lidí má pocit, že potřebuje pořádnou chemikálii, aby měla čisto. Je to velmi individuální. Toto je dost filozofická otázka a každý to má prostě jinak:)d

• Citovat
  • Upravit
22590
20.3.11 18:23

Careynko ja meka od merinostar vlnacky na patentky a na houby…jeden patentek se i vyskubnul a vubec se strasne vytahovaly a hlavne nic nedrzely! Pri stehovani se mi nekam ztratily :mrgreen: no nelituji toho vubec :-D za to Aio merinostar jsou perfektni a nikdy mi neprotekly, na ty vazne nedam dopustit a jsem rada,ze je mam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
20.3.11 19:01
Mirii píše:
Careynko ja meka od merinostar vlnacky na patentky a na houby…jeden patentek se i vyskubnul a vubec se strasne vytahovaly a hlavne nic nedrzely! Pri stehovani se mi nekam ztratily :mrgreen: no nelituji toho vubec :-D za to Aio merinostar jsou perfektni a nikdy mi neprotekly, na ty vazne nedam dopustit a jsem rada,ze je mam :palec:

ja mam jen ty natahovaci, tak tam snad neni co zkazit :-D na ty AIO jsem taky koukala, ale tech mam dost, cekam jeste na jednu tvoji obrazkovou a finito :-D pak uz jen normalni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.3.11 19:44
careynka píše:
Mirii píše:
Careynko ja meka od merinostar vlnacky na patentky a na houby…jeden patentek se i vyskubnul a vubec se strasne vytahovaly a hlavne nic nedrzely! Pri stehovani se mi nekam ztratily :mrgreen: no nelituji toho vubec :-D za to Aio merinostar jsou perfektni a nikdy mi neprotekly, na ty vazne nedam dopustit a jsem rada,ze je mam :palec:
ja mam jen ty natahovaci, tak tam snad neni co zkazit :-D na ty AIO jsem taky koukala, ale tech mam dost, cekam jeste na jednu tvoji obrazkovou a finito :-D pak uz jen normalni :-)

NO hele zkazit co je, když stoí vlna za prd, tak budou provlhat a je jedno zda jsou natahovací, či zapínací. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
20.3.11 19:45
careynka píše:
Mirii píše:
ja mam jen ty natahovaci, tak tam snad neni co zkazit :-D na ty AIO jsem taky koukala, ale tech mam dost, cekam jeste na jednu tvoji obrazkovou a finito :-D pak uz jen normalni :-)

Budu ráda, když pak napíšeš zkušenosti s nimi, taky o nich uvažuju. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí