Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
careynka píše:Katy2 píše:tam pise, ze jsou CESKEcareynka píše:Jsou to ony, koukejKaty2 píše:to snad nejsou ony ne? Tam bylo vic vzoru..jestli se dobre pamatujuzuzanecka81 píše:Zuzi no to jsou přeci ty, co jsme tady už řešily. Jsou k vidění na ebay, dle některých zdrojů jsou snad z číny, či odkud. Na mě moc důvěryhodně nepůsobí.
holky, neznáte některá tyhle plíny?
http://www.sweetmonkey.cz/…p/obchod.php
Navíc praní jen na 40 stupňů, tak nevím zda něco ty plíny vydrží. Ale tak kup a můžeš pak dát vědět jaké jsou.
http://www.angel-wings.cz/…weet-monkey/
Hele já nevím jaké jsou, ale jsou prostě ty samé vzory k vidění i na ebay a vypadají naprosto stejně, tak že fakt nevím, no. ![]()
Katy2 píše:careynka píše:Hele já nevím jaké jsou, ale jsou prostě ty samé vzory k vidění i na ebay a vypadají naprosto stejně, tak že fakt nevím, no.Katy2 píše:tam pise, ze jsou CESKEcareynka píše:Jsou to ony, koukejKaty2 píše:to snad nejsou ony ne? Tam bylo vic vzoru..jestli se dobre pamatujuzuzanecka81 píše:Zuzi no to jsou přeci ty, co jsme tady už řešily. Jsou k vidění na ebay, dle některých zdrojů jsou snad z číny, či odkud. Na mě moc důvěryhodně nepůsobí.
Navíc praní jen na 40 stupňů, tak nevím zda něco ty plíny vydrží. Ale tak kup a můžeš pak dát vědět jaké jsou.
ja vim ze o tech cinskych jste psaly, ze jsou umely a tady pise, ze je bambus. TO jsem z toho jelen, covece ![]()
No my objednali Totsbots kapsovku - hvězdičky…a ty mě zklamaly. Vypadá to totálně jak igelitka ![]()
Pěkné jsou, fugují jak mají, perou se na 60, neopruzují zadeček, ale …na omak jak igelit. ![]()
palošek píše:
No my objednali Totsbots kapsovku - hvězdičky…a ty mě zklamaly. Vypadá to totálně jak igelitka
Pěkné jsou, fugují jak mají, perou se na 60, neopruzují zadeček, ale …na omak jak igelit.
Oni se operou, mam jedny funglovky a jedny od Miri a ty jsou uz takovy mekkoucky
ale fungujou porad. Mam modry a ty mu davam kdyz chcem nekde zazarit ![]()
careynka píše:palošek píše:
No my objednali Totsbots kapsovku - hvězdičky…a ty mě zklamaly. Vypadá to totálně jak igelitka
Pěkné jsou, fugují jak mají, perou se na 60, neopruzují zadeček, ale …na omak jak igelit.Oni se operou, mam jedny funglovky a jedny od Miri a ty jsou uz takovy mekkoucky
ale fungujou porad. Mam modry a ty mu davam kdyz chcem nekde zazarit
[/citace
Jsi mě trochu uklidnila
jj, se těším na léta, dáme šatišky…a všichni budou koukat, co to máme…žádné hnusky
palošek píše:careynka píše:Taky bych v tom malou tak dlouho nenechala. šetření na nepravým místě. Ještě, že jsou látkovkyankasz píše:To si delas srandu
Tak jen tak pro zajímavost, znám dvě holky co to mají s hnuskama rozpočítané- 3 na den a jedna na noc, a nezáleží na tom zda dítě mělo stolici nebo jen čůralo - to je teprve humáček![]()
![]()
a ke všemu to jsou obě zdravotní sestry
![]()
![]()
hnus…
malej jich mel na den dobrejch 6 a to byl jeste malinkej, tak tolik necural a v noci jsem ho prebalovala 2× az 3×. Mela jsem balik plen na tyden
srandu si nedělám je to prostě humus
, ale jsou to jejich děti a jejich volba šetřit právě na nich ![]()
careynka píše:palošek píše:Oni se operou, mam jedny funglovky a jedny od Miri a ty jsou uz takovy mekkoucky
Pěkné jsou, fugují jak mají, perou se na 60, neopruzují zadeček, ale …na omak jak igelit.ale fungujou porad. Mam modry a ty mu davam kdyz chcem nekde zazarit
No já právě kvůli té umělosti je moc nedávám, a jedny se mi už podařilo prodat, tak ale jestli změknou, tak uvažuju že ty druhé si nechám, no ještě uvidím ![]()
ankasz píše:careynka píše:No já právě kvůli té umělosti je moc nedávám, a jedny se mi už podařilo prodat, tak ale jestli změknou, tak uvažuju že ty druhé si nechám, no ještě uvidímpalošek píše:Oni se operou, mam jedny funglovky a jedny od Miri a ty jsou uz takovy mekkoucky
Pěkné jsou, fugují jak mají, perou se na 60, neopruzují zadeček, ale …na omak jak igelit.ale fungujou porad. Mam modry a ty mu davam kdyz chcem nekde zazarit
ja je mam moc rada, jedina nevyhoda ze maji blbou gumicku a malymu se zarezavaj ![]()
To se tady tuhle řešilo, že ty Angwe Wings jsou české, ne čínské.
careynka píše:Katy2 píše:ja vim ze o tech cinskych jste psaly, ze jsou umely a tady pise, ze je bambus. TO jsem z toho jelen, covececareynka píše:Hele já nevím jaké jsou, ale jsou prostě ty samé vzory k vidění i na ebay a vypadají naprosto stejně, tak že fakt nevím, no.Katy2 píše:tam pise, ze jsou CESKEcareynka píše:Jsou to ony, koukejKaty2 píše:to snad nejsou ony ne? Tam bylo vic vzoru..jestli se dobre pamatujuzuzanecka81 píše:Zuzi no to jsou přeci ty, co jsme tady už řešily. Jsou k vidění na ebay, dle některých zdrojů jsou snad z číny, či odkud. Na mě moc důvěryhodně nepůsobí.
Ty čínské jsou z mikrovlákna a tyto jsou z bambusu - teda vkládačku mají z bambusu. Je to kapsovka - uvnitř tuším flís. No ale mě se moc nepozdávají..Přijde mi ta kapsa na vkládačku hodně malá, takže se tam bude plenka špatně cpát..
Tots Bots jsou v pohodě co se týče materiálu - on někdy ten PUL vypadá divně, ale je kolikrát lepší, než ten co vypadá dobře - u TB se prcka nepaří, ale nám nesedí. Mám dvě s modrýma hvězdičkama k prodeji na MMB - kdyby jste někdo chtěl ![]()
careynka píše:
Nevim, jestli jste si vsimly, ale psala jsem, ze jsme nasli odrostly stene ovcouna…tak uz si pro nej jedou z Decinazamilovali si ho, majitel se nepidi ani u starosty, ani u vet, ani v utulku… lidi jsou zvlastni. Tak kdyby se ted ozval, tak reknu, ze tohle byl jinej pes a majitel si pro nej uz prisel
A jak víš že se po něm majitel nepídí? Co když utekl z jiné vesnice a majitel ho shání, ale nemůže ho najít..Kdyby to byl nějaký vořech, ale vlčák? Třeba po něm někde někdo brečí ![]()
zelazuzu píše:careynka píše:A jak víš že se po něm majitel nepídí? Co když utekl z jiné vesnice a majitel ho shání, ale nemůže ho najít..Kdyby to byl nějaký vořech, ale vlčák? Třeba po něm někde někdo brečí
Nevim, jestli jste si vsimly, ale psala jsem, ze jsme nasli odrostly stene ovcouna…tak uz si pro nej jedou z Decinazamilovali si ho, majitel se nepidi ani u starosty, ani u vet, ani v utulku… lidi jsou zvlastni. Tak kdyby se ted ozval, tak reknu, ze tohle byl jinej pes a majitel si pro nej uz prisel
vedeli to starostove, veterinari i utulky a nikdo se po nem neptal, uz maji smulu, prave je na ceste domu ![]()
palošek píše:careynka píše:Taky bych v tom malou tak dlouho nenechala. šetření na nepravým místě. Ještě, že jsou látkovkyankasz píše:To si delas srandu
Tak jen tak pro zajímavost, znám dvě holky co to mají s hnuskama rozpočítané- 3 na den a jedna na noc, a nezáleží na tom zda dítě mělo stolici nebo jen čůralo - to je teprve humáček![]()
![]()
a ke všemu to jsou obě zdravotní sestry
![]()
![]()
hnus…
malej jich mel na den dobrejch 6 a to byl jeste malinkej, tak tolik necural a v noci jsem ho prebalovala 2× az 3×. Mela jsem balik plen na tyden
Holky co to je za matky????? Tak s nějakou takovou jsem se já naštěstí osobně nikdy nesetkala ![]()
Tak zdravotní sestry jsou někdy zvláštní bytosti..Nemusím chodit daleko. Od manželového bratrance manželka je zdravotní sestra, jejich malý má necelých 6měsíců - nesedí a oni ho vozí úplně v sedě v kočárku, dávají hnusky a krmí ho snad vším co jí oni - nechápu ![]()