Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
19.3.11 15:44
careynka píše:
Katy2 píše:
careynka píše:
Katy2 píše:
zuzanecka81 píše:
holky, neznáte některá tyhle plíny?
http://www.sweetmonkey.cz/…p/obchod.php
Zuzi no to jsou přeci ty, co jsme tady už řešily. Jsou k vidění na ebay, dle některých zdrojů jsou snad z číny, či odkud. Na mě moc důvěryhodně nepůsobí. :nevim:
Navíc praní jen na 40 stupňů, tak nevím zda něco ty plíny vydrží. Ale tak kup a můžeš pak dát vědět jaké jsou. :mrgreen:
to snad nejsou ony ne? Tam bylo vic vzoru..jestli se dobre pamatuju :-)
Jsou to ony, koukej
http://www.angel-wings.cz/…weet-monkey/
tam pise, ze jsou CESKE 8-o

Hele já nevím jaké jsou, ale jsou prostě ty samé vzory k vidění i na ebay a vypadají naprosto stejně, tak že fakt nevím, no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
19.3.11 15:47
Katy2 píše:
careynka píše:
Katy2 píše:
careynka píše:
Katy2 píše:
zuzanecka81 píše:
Zuzi no to jsou přeci ty, co jsme tady už řešily. Jsou k vidění na ebay, dle některých zdrojů jsou snad z číny, či odkud. Na mě moc důvěryhodně nepůsobí. :nevim:
Navíc praní jen na 40 stupňů, tak nevím zda něco ty plíny vydrží. Ale tak kup a můžeš pak dát vědět jaké jsou. :mrgreen:
Jsou to ony, koukej
Hele já nevím jaké jsou, ale jsou prostě ty samé vzory k vidění i na ebay a vypadají naprosto stejně, tak že fakt nevím, no. :nevim:

ja vim ze o tech cinskych jste psaly, ze jsou umely a tady pise, ze je bambus. TO jsem z toho jelen, covece :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
19.3.11 15:54

No my objednali Totsbots kapsovku - hvězdičky…a ty mě zklamaly. Vypadá to totálně jak igelitka :(
Pěkné jsou, fugují jak mají, perou se na 60, neopruzují zadeček, ale …na omak jak igelit. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
19.3.11 15:55
palošek píše:
No my objednali Totsbots kapsovku - hvězdičky…a ty mě zklamaly. Vypadá to totálně jak igelitka :(
Pěkné jsou, fugují jak mají, perou se na 60, neopruzují zadeček, ale …na omak jak igelit. :(

Oni se operou, mam jedny funglovky a jedny od Miri a ty jsou uz takovy mekkoucky :-) ale fungujou porad. Mam modry a ty mu davam kdyz chcem nekde zazarit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
19.3.11 15:58
careynka píše:
palošek píše:
Pěkné jsou, fugují jak mají, perou se na 60, neopruzují zadeček, ale …na omak jak igelit. :(

Oni se operou, mam jedny funglovky a jedny od Miri a ty jsou uz takovy mekkoucky :-) ale fungujou porad. Mam modry a ty mu davam kdyz chcem nekde zazarit :-D [/citace
Jsi mě trochu uklidnila :)
jj, se těším na léta, dáme šatišky…a všichni budou koukat 8-o , co to máme…žádné hnusky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
19.3.11 16:00

se mi povedla citace :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
19.3.11 16:01
palošek píše:
careynka píše:
ankasz píše:
Tak jen tak pro zajímavost, znám dvě holky co to mají s hnuskama rozpočítané- 3 na den a jedna na noc, a nezáleží na tom zda dítě mělo stolici nebo jen čůralo - to je teprve humáček :poblion: :poblion: :poblion: a ke všemu to jsou obě zdravotní sestry :zed: :zed: :zed: hnus…
To si delas srandu 8-o malej jich mel na den dobrejch 6 a to byl jeste malinkej, tak tolik necural a v noci jsem ho prebalovala 2× az 3×. Mela jsem balik plen na tyden
Taky bych v tom malou tak dlouho nenechala. šetření na nepravým místě. Ještě, že jsou látkovky :lol:

srandu si nedělám je to prostě humus :poblion: , ale jsou to jejich děti a jejich volba šetřit právě na nich :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
19.3.11 16:03
careynka píše:
palošek píše:
Oni se operou, mam jedny funglovky a jedny od Miri a ty jsou uz takovy mekkoucky :-) ale fungujou porad. Mam modry a ty mu davam kdyz chcem nekde zazarit :-D

No já právě kvůli té umělosti je moc nedávám, a jedny se mi už podařilo prodat, tak ale jestli změknou, tak uvažuju že ty druhé si nechám, no ještě uvidím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
19.3.11 16:38
ankasz píše:
careynka píše:
palošek píše:
Oni se operou, mam jedny funglovky a jedny od Miri a ty jsou uz takovy mekkoucky :-) ale fungujou porad. Mam modry a ty mu davam kdyz chcem nekde zazarit :-D
No já právě kvůli té umělosti je moc nedávám, a jedny se mi už podařilo prodat, tak ale jestli změknou, tak uvažuju že ty druhé si nechám, no ještě uvidím :think:

ja je mam moc rada, jedina nevyhoda ze maji blbou gumicku a malymu se zarezavaj :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
19.3.11 17:12

To se tady tuhle řešilo, že ty Angwe Wings jsou české, ne čínské.

• Citovat
  • Upravit
2064
19.3.11 17:17
careynka píše:
Katy2 píše:
careynka píše:
Katy2 píše:
careynka píše:
Katy2 píše:
zuzanecka81 píše:
Jsou to ony, koukej
Hele já nevím jaké jsou, ale jsou prostě ty samé vzory k vidění i na ebay a vypadají naprosto stejně, tak že fakt nevím, no. :nevim:
ja vim ze o tech cinskych jste psaly, ze jsou umely a tady pise, ze je bambus. TO jsem z toho jelen, covece :roll:

Ty čínské jsou z mikrovlákna a tyto jsou z bambusu - teda vkládačku mají z bambusu. Je to kapsovka - uvnitř tuším flís. No ale mě se moc nepozdávají..Přijde mi ta kapsa na vkládačku hodně malá, takže se tam bude plenka špatně cpát..

Tots Bots jsou v pohodě co se týče materiálu - on někdy ten PUL vypadá divně, ale je kolikrát lepší, než ten co vypadá dobře - u TB se prcka nepaří, ale nám nesedí. Mám dvě s modrýma hvězdičkama k prodeji na MMB - kdyby jste někdo chtěl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
19.3.11 17:18

Teda dvě modré s bílýma hvězdičkama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
19.3.11 17:20
careynka píše:
Nevim, jestli jste si vsimly, ale psala jsem, ze jsme nasli odrostly stene ovcouna…tak uz si pro nej jedou z Decina :-) zamilovali si ho, majitel se nepidi ani u starosty, ani u vet, ani v utulku… lidi jsou zvlastni. Tak kdyby se ted ozval, tak reknu, ze tohle byl jinej pes a majitel si pro nej uz prisel :-D

A jak víš že se po něm majitel nepídí? Co když utekl z jiné vesnice a majitel ho shání, ale nemůže ho najít..Kdyby to byl nějaký vořech, ale vlčák? Třeba po něm někde někdo brečí :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
19.3.11 17:23
zelazuzu píše:
careynka píše:
Nevim, jestli jste si vsimly, ale psala jsem, ze jsme nasli odrostly stene ovcouna…tak uz si pro nej jedou z Decina :-) zamilovali si ho, majitel se nepidi ani u starosty, ani u vet, ani v utulku… lidi jsou zvlastni. Tak kdyby se ted ozval, tak reknu, ze tohle byl jinej pes a majitel si pro nej uz prisel :-D
A jak víš že se po něm majitel nepídí? Co když utekl z jiné vesnice a majitel ho shání, ale nemůže ho najít..Kdyby to byl nějaký vořech, ale vlčák? Třeba po něm někde někdo brečí :cry:

vedeli to starostove, veterinari i utulky a nikdo se po nem neptal, uz maji smulu, prave je na ceste domu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
19.3.11 17:23
palošek píše:
careynka píše:
ankasz píše:
Tak jen tak pro zajímavost, znám dvě holky co to mají s hnuskama rozpočítané- 3 na den a jedna na noc, a nezáleží na tom zda dítě mělo stolici nebo jen čůralo - to je teprve humáček :poblion: :poblion: :poblion: a ke všemu to jsou obě zdravotní sestry :zed: :zed: :zed: hnus…
To si delas srandu 8-o malej jich mel na den dobrejch 6 a to byl jeste malinkej, tak tolik necural a v noci jsem ho prebalovala 2× az 3×. Mela jsem balik plen na tyden
Taky bych v tom malou tak dlouho nenechala. šetření na nepravým místě. Ještě, že jsou látkovky :lol:

Holky co to je za matky????? Tak s nějakou takovou jsem se já naštěstí osobně nikdy nesetkala :poblion:

Tak zdravotní sestry jsou někdy zvláštní bytosti..Nemusím chodit daleko. Od manželového bratrance manželka je zdravotní sestra, jejich malý má necelých 6měsíců - nesedí a oni ho vozí úplně v sedě v kočárku, dávají hnusky a krmí ho snad vším co jí oni - nechápu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure