Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
18.3.11 18:34
Katy2 píše:
M-a-j-a píše:
Katy tak uvidíme zítra :-)
Já když dělala sliz, tak jsem ho dělala večer a ráno byl tuhý. :mrgreen:

A potom jsi to před praním trochu rozmíchala s vodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
18.3.11 18:52

Tak nové vzory plínek dneska vkládat nebudu, odešel mi foťák :( Uprostřed je černý flek, špína na čočce to není, asi už odchází ten čip vevnitř, foťák je prastarý… Tak mi manžel večer dovezl foťák od babičky (můj starý, co měli půjčený), takže budu fotit zítra rádno. No a pak musíme vybrat nějaký nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
18.3.11 18:59
M-a-j-a píše:
Katy2 píše:
M-a-j-a píše:

Ne nějak jsem to nerozmíchavala, prostě jsem jen nabírala, ten sliz je prostě pak takový zulcovitý, nebo jak to popsat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
18.3.11 19:06
Katy2 píše:
M-a-j-a píše:
Katy2 píše:
M-a-j-a píše:
Ne nějak jsem to nerozmíchavala, prostě jsem jen nabírala, ten sliz je prostě pak takový zulcovitý, nebo jak to popsat. :think:

A je si lepší to dát do bubnu pračky, že? No ale já přidávám sůl na skvrny, tak můžu dát trochu slizu i do nádobky a přidat tu sůl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
18.3.11 19:10
Mirii píše:
Achdarku kdy bude foto ovecek?

Tady.Dnes jsem vyfotila. Poli nechtěla pozovat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
18.3.11 19:11
Achdarek píše:
Mirii píše:
:palec: :palec: To hlavní jde vidět :mrgreen: Krásná :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
18.3.11 19:12

a tady ještě jednou. TA se povedla. To fotil Tobík. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
18.3.11 19:13

ivuško: Dík za tip. Dám si višeň do aromalampy, tu já ráda. Plus mi pak pomohlo nahřáté obilí. Tampon sice mám, ale nezdálo se mi, že se bolest zhoršuje. Měla jsem teda půlku paralenu zhruba kolem půl jedenácté a od té doby už to docela jde. Plus nahřívám.
Bolest teda ustupuje, ale jinak… Grrr. A já si tak říkala, že určitě dlouho nebudu potřebovat pokukovat u tebe po vložkách. :-)

A přeju dobrý výběr foťáku. :-) A trapný dotaz, vlňáčky pořád nic? :oops:

Zuzu: Koupím. :-) A už jsi odesílala balíček nebo ne? Že bych přihodila ten prací gel?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
18.3.11 19:13
Achdarek píše:
Mirii píše:

Krásné ovečky. :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
18.3.11 19:16

ovečky super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
18.3.11 19:44

Ivus, chtela jsem se zeptat, jak tluste jsou vlnacky od Tebe? Ty fleece mi na toho myho hubenoura prijdou jeste dost tluste na pline, tak jsem premyslela o vlnaccich, protoze co mam Disany, tak ty hezky prilehnou na telo … tak co?? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
18.3.11 20:17
careynka píše:
Ivus, chtela jsem se zeptat, jak tluste jsou vlnacky od Tebe? Ty fleece mi na toho myho hubenoura prijdou jeste dost tluste na pline, tak jsem premyslela o vlnaccich, protoze co mam Disany, tak ty hezky prilehnou na telo … tak co?? :-D

Posílám foto Anavy vlňáčků na naší malé http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
18.3.11 20:27
careynka píše:
Ivus, chtela jsem se zeptat, jak tluste jsou vlnacky od Tebe? Ty fleece mi na toho myho hubenoura prijdou jeste dost tluste na pline, tak jsem premyslela o vlnaccich, protoze co mam Disany, tak ty hezky prilehnou na telo … tak co?? :-D

Dosud byly hodně tenké, spíš na den. Ale změnili jsme materiál, budou teď tlustší, mnohem líp berou lanolín a o dost víc vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
18.3.11 20:27
zelazuzu píše:
careynka píše:
Posílám foto Anavy vlňáčků na naší malé http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

a co ma pod tim za plinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
18.3.11 20:29
ivuska.h píše:
careynka píše:
Dosud byly hodně tenké, spíš na den. Ale změnili jsme materiál, budou teď tlustší, mnohem líp berou lanolín a o dost víc vydrží.

a jak je delate? Na stroji? Asi urcite co :-D ja mam doma tu supr trupr vlnu a jeste jsem s ni nehnula a nejak najednou nevim, co s ni. Na jehlicich 3 mi prijdou dost velke mezery, je tenoucka jako kazda kvalitni 100% vlna a pry se to da jeste plest dvojite na 6, ale to si nedovedu predstavit, jak by to vypadlao

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure