Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Katy2 píše:M-a-j-a píše:Já když dělala sliz, tak jsem ho dělala večer a ráno byl tuhý.
Katy tak uvidíme zítra
A potom jsi to před praním trochu rozmíchala s vodou?
Tak nové vzory plínek dneska vkládat nebudu, odešel mi foťák
Uprostřed je černý flek, špína na čočce to není, asi už odchází ten čip vevnitř, foťák je prastarý… Tak mi manžel večer dovezl foťák od babičky (můj starý, co měli půjčený), takže budu fotit zítra rádno. No a pak musíme vybrat nějaký nový.
M-a-j-a píše:Katy2 píše:A potom jsi to před praním trochu rozmíchala s vodou?M-a-j-a píše:Já když dělala sliz, tak jsem ho dělala večer a ráno byl tuhý.
Katy tak uvidíme zítra
Ne nějak jsem to nerozmíchavala, prostě jsem jen nabírala, ten sliz je prostě pak takový zulcovitý, nebo jak to popsat. ![]()
Katy2 píše:M-a-j-a píše:Ne nějak jsem to nerozmíchavala, prostě jsem jen nabírala, ten sliz je prostě pak takový zulcovitý, nebo jak to popsat.Katy2 píše:A potom jsi to před praním trochu rozmíchala s vodou?M-a-j-a píše:Já když dělala sliz, tak jsem ho dělala večer a ráno byl tuhý.
Katy tak uvidíme zítra
A je si lepší to dát do bubnu pračky, že? No ale já přidávám sůl na skvrny, tak můžu dát trochu slizu i do nádobky a přidat tu sůl?
Mirii píše:
Achdarku kdy bude foto ovecek?
Tady.Dnes jsem vyfotila. Poli nechtěla pozovat. ![]()
Achdarek píše:Mirii píše:Tady.Dnes jsem vyfotila. Poli nechtěla pozovat.
ivuško: Dík za tip. Dám si višeň do aromalampy, tu já ráda. Plus mi pak pomohlo nahřáté obilí. Tampon sice mám, ale nezdálo se mi, že se bolest zhoršuje. Měla jsem teda půlku paralenu zhruba kolem půl jedenácté a od té doby už to docela jde. Plus nahřívám.
Bolest teda ustupuje, ale jinak… Grrr. A já si tak říkala, že určitě dlouho nebudu potřebovat pokukovat u tebe po vložkách. ![]()
A přeju dobrý výběr foťáku.
A trapný dotaz, vlňáčky pořád nic? ![]()
Zuzu: Koupím.
A už jsi odesílala balíček nebo ne? Že bych přihodila ten prací gel?:-)
Achdarek píše:Mirii píše:Tady.Dnes jsem vyfotila. Poli nechtěla pozovat.
Krásné ovečky.
![]()
Ivus, chtela jsem se zeptat, jak tluste jsou vlnacky od Tebe? Ty fleece mi na toho myho hubenoura prijdou jeste dost tluste na pline, tak jsem premyslela o vlnaccich, protoze co mam Disany, tak ty hezky prilehnou na telo … tak co?? ![]()
careynka píše:
Ivus, chtela jsem se zeptat, jak tluste jsou vlnacky od Tebe? Ty fleece mi na toho myho hubenoura prijdou jeste dost tluste na pline, tak jsem premyslela o vlnaccich, protoze co mam Disany, tak ty hezky prilehnou na telo … tak co??
Posílám foto Anavy vlňáčků na naší malé http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
careynka píše:
Ivus, chtela jsem se zeptat, jak tluste jsou vlnacky od Tebe? Ty fleece mi na toho myho hubenoura prijdou jeste dost tluste na pline, tak jsem premyslela o vlnaccich, protoze co mam Disany, tak ty hezky prilehnou na telo … tak co??
Dosud byly hodně tenké, spíš na den. Ale změnili jsme materiál, budou teď tlustší, mnohem líp berou lanolín a o dost víc vydrží.
zelazuzu píše:careynka píše:Posílám foto Anavy vlňáčků na naší malé http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
a co ma pod tim za plinu?
ivuska.h píše:careynka píše:Dosud byly hodně tenké, spíš na den. Ale změnili jsme materiál, budou teď tlustší, mnohem líp berou lanolín a o dost víc vydrží.
a jak je delate? Na stroji? Asi urcite co
ja mam doma tu supr trupr vlnu a jeste jsem s ni nehnula a nejak najednou nevim, co s ni. Na jehlicich 3 mi prijdou dost velke mezery, je tenoucka jako kazda kvalitni 100% vlna a pry se to da jeste plest dvojite na 6, ale to si nedovedu predstavit, jak by to vypadlao