Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
hoooolky tak blazniva zirafka bude fakt uzasna… koukejte
a tady ma pani nafoceny ovecky normalne slintam ![]()
lenholka píše:
a tady ma pani nafoceny ovecky normalne slintam
Taky slintám.. Ale mám stop-stav. Chjo… ![]()
- bodlinka - píše:lenholka píše:Taky slintám.. Ale mám stop-stav. Chjo…
a tady ma pani nafoceny ovecky normalne slintam
jojo ja uz taky nemuzu
to bych musela leda tak neco prodat a to zas se mi nechce, jeste jsem si to dost neuzila ![]()
Hokly já budu mít taky ještě dvě, ale vzory ukážu až příjdou, ať jste překvapené. Nemůžu vám všechno vykecat
![]()
M-a-j-a píše:
Hokly já budu mít taky ještě dvě, ale vzory ukážu až příjdou, ať jste překvapené. Nemůžu vám všechno vykecat![]()
Další dvě Kisy, jo? Hele a nedráždíš nějak moc manžela? ![]()
Dobre ranko
,cekam na gauc
a uklizim.
Achdarku to je asi zase nejaka viroza co radi vsude
At jste brzo fit a nechytnes to i ty s manzelem ![]()
Fotky a pleny jsou nadherny, Kisy z nas musi mit radost ![]()
Taky bych jeste do nejake sla,ale uz mam tez stop stav. S ocekavanym balikem koncem brezna ci zacatkem dubna uz budu mit preplenkovano a hadam vybavicku na dve deti
. Snad balik neuvidi manza,jinak ho klepne ![]()
Lenholko to mam radost,ze uz je prdelka ok. Ted uz to bude dost o pokusech,ale ja verim,ze to nebude latkou ![]()
Mirii píše:
A kdo to tu psal,ze budou nove vzory kisy a vi se uz jake?
Má tam dvoje holčičí
a fakt pěkné teda ![]()
petka.konecna píše:M-a-j-a píše:Další dvě Kisy, jo? Hele a nedráždíš nějak moc manžela?
Hokly já budu mít taky ještě dvě, ale vzory ukážu až příjdou, ať jste překvapené. Nemůžu vám všechno vykecat![]()
On to ještě neví
Ae třeba včera jsem před ním máchala novou plínou od Kisy a on na to nereagoval, vůbec nepoznal nový vzor
TAk jsem mu říkala, že si vlastně můžu koupit co chci, že on stejně nic nového nepozná.
Mirii nech se překvapit ![]()
ahoj!
náhodou, pátrala jsem po netu a našla jsem prací prostředek za studena - a dokonce EKO!
sodasan
M-a-j-a píše:petka.konecna píše:M-a-j-a píše:Další dvě Kisy, jo? Hele a nedráždíš nějak moc manžela?
On to ještě neví
Mirii nech se překvapit![]()
Ae třeba včera jsem před ním máchala novou plínou od Kisy a on na to nereagoval, vůbec nepoznal nový vzor
TAk jsem mu říkala, že si vlastně můžu koupit co chci, že on stejně nic nového nepozná.
já se zas včera přiznala, že budou další plíny… no prý to tušil, že kecám, když jsem říkala, že už nenakupuju ![]()
zuzanecka81 píše:M-a-j-a píše:já se zas včera přiznala, že budou další plíny… no prý to tušil, že kecám, když jsem říkala, že už nenakupujupetka.konecna píše:M-a-j-a píše:Další dvě Kisy, jo? Hele a nedráždíš nějak moc manžela?
On to ještě neví
Mirii nech se překvapit![]()
Zuzi já jsem to zatím neříkala, ale stejně si je zaplatím ze své dovolené ![]()
Vážím si Tvojí snahy mě uklidnit. Ale že je 31 stupňů TEPLÁ voda mi nevysvětlí nikdo