Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Flyingfrog píše:
ivuško: Dík za tip. Dám si višeň do aromalampy, tu já ráda. Plus mi pak pomohlo nahřáté obilí. Tampon sice mám, ale nezdálo se mi, že se bolest zhoršuje. Měla jsem teda půlku paralenu zhruba kolem půl jedenácté a od té doby už to docela jde. Plus nahřívám.
Bolest teda ustupuje, ale jinak… Grrr. A já si tak říkala, že určitě dlouho nebudu potřebovat pokukovat u tebe po vložkách.![]()
A přeju dobrý výběr foťáku.
Zuzu: Koupím.A trapný dotaz, vlňáčky pořád nic?
A už jsi odesílala balíček nebo ne? Že bych přihodila ten prací gel?:-)
Višeň nevím, ale ten jasmín a růže jsou speciálně tady na ty ženské věci. Na Eoné mají pleťovou vodu s růží a ta je skvělá, pak pleťový olej s jasmínem a s růží nebo oba zvlášť. A pak mají i výborný olej na intimní hygienu.
Vlňáky – mám tu 6 kusů, budu vkládat za chvíli.
careynka píše:ivuska.h píše:a jak je delate? Na stroji? Asi urcite cocareynka píše:Dosud byly hodně tenké, spíš na den. Ale změnili jsme materiál, budou teď tlustší, mnohem líp berou lanolín a o dost víc vydrží.
Ivus, chtela jsem se zeptat, jak tluste jsou vlnacky od Tebe? Ty fleece mi na toho myho hubenoura prijdou jeste dost tluste na pline, tak jsem premyslela o vlnaccich, protoze co mam Disany, tak ty hezky prilehnou na telo … tak co??ja mam doma tu supr trupr vlnu a jeste jsem s ni nehnula a nejak najednou nevim, co s ni. Na jehlicich 3 mi prijdou dost velke mezery, je tenoucka jako kazda kvalitni 100% vlna a pry se to da jeste plest dvojite na 6, ale to si nedovedu predstavit, jak by to vypadlao
Ty naše nejsou pletené, teda jsou z úpletu, ale z metráže. Máme teď novou biovlnu, kterou před šitím vysrážíme na takovou akorát tloušťku, první reference od testerů mám fakt dobré, měla by být vychytaná většina much předchozí verze (zejména až přílišná pružnost a nedostatečná výkonnost vlňáků). Bohužel i nadále zůstává velká nevýhoda – nemáme barvenou vlnu, vše jen přírodní.
ivuska.h píše:careynka píše:Ty naše nejsou pletené, teda jsou z úpletu, ale z metráže. Máme teď novou biovlnu, kterou před šitím vysrážíme na takovou akorát tloušťku, první reference od testerů mám fakt dobré, měla by být vychytaná většina much předchozí verze (zejména až přílišná pružnost a nedostatečná výkonnost vlňáků). Bohužel i nadále zůstává velká nevýhoda – nemáme barvenou vlnu, vše jen přírodní.ivuska.h píše:a jak je delate? Na stroji? Asi urcite cocareynka píše:Dosud byly hodně tenké, spíš na den. Ale změnili jsme materiál, budou teď tlustší, mnohem líp berou lanolín a o dost víc vydrží.
Ivus, chtela jsem se zeptat, jak tluste jsou vlnacky od Tebe? Ty fleece mi na toho myho hubenoura prijdou jeste dost tluste na pline, tak jsem premyslela o vlnaccich, protoze co mam Disany, tak ty hezky prilehnou na telo … tak co??ja mam doma tu supr trupr vlnu a jeste jsem s ni nehnula a nejak najednou nevim, co s ni. Na jehlicich 3 mi prijdou dost velke mezery, je tenoucka jako kazda kvalitni 100% vlna a pry se to da jeste plest dvojite na 6, ale to si nedovedu predstavit, jak by to vypadlao
mne se ta prirodni libi vic… do prkynka, ted nemam abych udelala dalsi objednavku ![]()
koukám, že se s vlňáčkama budu opičit, máma srazila svetr přesně v týhle barvě
ale asi udělám jen natahovací.
ivuško: Já jediné, co doma mám, jakžtakž mně voňavého, je právě jen višeň.
Ale jasmín koupím, ten mi voní.
A vlňáčky jsem stihla. ![]()
Byste nevěřily, jak rychle jsem chlapa vykopla od počítače. ![]()
Achdarek píše:
a tady ještě jednou. TA se povedla. To fotil Tobík.
ovečky super, konečně je vidím v akci ![]()
careynka píše:
a jsou v pr*eli
Zítra ještě budou, zjistila jsem, že tu mám pár barev, které nemám nafocené.
ivuska.h píše:careynka píše:Zítra ještě budou, zjistila jsem, že tu mám pár barev, které nemám nafocené.
a jsou v pr*eli
ja bych potrebovala po dalsi vyplate ![]()
Tak záhada olízací prdelky a pipinky vyřešena… nebo nevyřešena, ale odstraněna… stačilo tak málo, vyrobit v látce povrch jako v hnusce, tudíž dát separačku… (nemohl mi to někdo říct před 4ma měsícem
)
LENHOLKO - tak to zkus taky ![]()
mabis píše:
Tak záhada olízací prdelky a pipinky vyřešena… nebo nevyřešena, ale odstraněna… stačilo tak málo, vyrobit v látce povrch jako v hnusce, tudíž dát separačku… (nemohl mi to někdo říct před 4ma měsícem)
LENHOLKO - tak to zkus taky
Asi se to fakt musí vyzkoušet. Ségře malý „olízal“ zas když dala separačku. ![]()
A našemu mladému začaly vadit PULky.
Přemýšlím co s těmi, co mám nakoupené, asi prodat, že.. ![]()
careynka píše:
Ivus, chtela jsem se zeptat, jak tluste jsou vlnacky od Tebe? Ty fleece mi na toho myho hubenoura prijdou jeste dost tluste na pline, tak jsem premyslela o vlnaccich, protoze co mam Disany, tak ty hezky prilehnou na telo … tak co??
Fleecáky jsem měla jen HD (šly rychle z domu, nějak jsem se nesžila, přišlo mi, že po jednom počurání strašně páchnou), ale vlňáčky Anavky mi přijdou tenčí. Co mlaďoch nesnáší PULky, jedem jen ve vlňáčcích - Anavy na blbnutí, Babyidea do kočárku a do šátku. Ty jsou o DOST tlustší a neforemnější.
no nám totiž vadil ten hrubší materiál, ale fleecovou separačku mít nemůže musí to být taková ta z té netkané textilie ![]()
- bodlinka - píše:mabis píše:Asi se to fakt musí vyzkoušet. Ségře malý „olízal“ zas když dala separačku.
Tak záhada olízací prdelky a pipinky vyřešena… nebo nevyřešena, ale odstraněna… stačilo tak málo, vyrobit v látce povrch jako v hnusce, tudíž dát separačku… (nemohl mi to někdo říct před 4ma měsícem)
LENHOLKO - tak to zkus taky
A našemu mladému začaly vadit PULky.Přemýšlím co s těmi, co mám nakoupené, asi prodat, že..
a jaky pulky mas? ![]()