Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ravena píše:
na Anavy jsou krasny kosisky…sakris svrbi mne rukaAsho prosim (doufam ze to nepletu a jsi to ty kdo pise o pouzivani prirodni kosmetiky
) mohla bys doporucit neco z te prirodni kosmetiky na lepsi spani pro prcka? Segra ma totalniho nespavavce 19mesicu a zkousi cokoli..zaujal ji ten myci mandarinkovy balzam od Eone a chtela by neco i do aroma lampy (resp chce zkusit tu jejich muslicku)… diky moc
na to si pockam
a jeste neco co ho udrzi spinkat vic jak tri hodiny
je furt jak novorozene
Raveno a netrpí u vás někdo v rodině nespavostí? Ono to totiž taky může být vrozené. Máme tak v rodině chlapečka a ten taky vůbec nechce spát a zjistilo se, že jeho dědeček má taky problémy (velké) se spaním a že to asi bude mít po něm.
JInak vás holky všechny zdravím
Nestihla jsem dočíst. BOlí mě šíleně břicho už mě taky ta mrcha dostihla ![]()
ahojky
copak používáte jako desinfekci v kuchyni a koupelně - koš na odpadky, záchod atd ? Já jsem do teď používala desprej ale už mi dochází, tak přemýšlím co koupit ( desprej, detol, sanytol) nebo je něco taky eko ?
Barbulka: No vidíš, já nepoužívám nic
Ale co malá skoro leze a hrozně ji zajímá odpadkový koš apod., tak bych asi taky měla něco koupit. A mám u Zelazuzu rozdělanou objednávku, teda ne rozdělanou, ale ještě jsem neplatila, tak třeba něco přihodím ![]()
Brunifid píše:
Barbulka: No vidíš, já nepoužívám nicAle co malá skoro leze a hrozně ji zajímá odpadkový koš apod., tak bych asi taky měla něco koupit. A mám u Zelazuzu rozdělanou objednávku, teda ne rozdělanou, ale ještě jsem neplatila, tak třeba něco přihodím
já jsem dřív taky nedesinfikovala
já to mám spíš jako nemoc z povolání
mě ta desinfekce voní
ale zase desinfikuju jen občas a vlastně jen ten odpaďák, skřínku ve kterém ho máme a záchod ![]()
Barbulka píše:
ahojkycopak používáte jako desinfekci v kuchyni a koupelně - koš na odpadky, záchod atd ? Já jsem do teď používala desprej ale už mi dochází, tak přemýšlím co koupit ( desprej, detol, sanytol) nebo je něco taky eko ?
Já taky nepoužívám nic.
Ani u starší jsem nepoužívala, ale ji ten koš naštěstí až tak nezajímal.
Mlaďoch zatím neleze (teda jen couvá), tak počkám.
Barbulka píše:Brunifid píše:já jsem dřív taky nedesinfikovala
Barbulka: No vidíš, já nepoužívám nicAle co malá skoro leze a hrozně ji zajímá odpadkový koš apod., tak bych asi taky měla něco koupit. A mám u Zelazuzu rozdělanou objednávku, teda ne rozdělanou, ale ještě jsem neplatila, tak třeba něco přihodím
já to mám spíš jako nemoc z povolání
mě ta desinfekce voní
![]()
ale zase desinfikuju jen občas a vlastně jen ten odpaďák, skřínku ve kterém ho máme a záchod
Mně hrozně voní savo.
Ale moc ho nepoužívám..
kvetinka56 píše:
Barbulko na desinfekci pouzivam ocet
Hm, to mě nenapadlo.
Umývám to čističem od Eurony, jediný, co mi i v těhotenství nesmrděl, ale myslím, že moc nedesinfikuje. ![]()
careynka píše:
Ivus, budou jeste nejaky vlnacky, nebo to fialovou konci?
BYly tam ještě růžové a lososové.
careynka píše:- bodlinka - píše:dneska byl malej celou noc v BI bamboo extra, rano bylo uplne durch ale vevnitr byl malej teplouckejcareynka píše:Já tu mám balík Alan, naštěstí na ně zatím nedošlo. U starší jsme dávali leccos, co bylo zrovna v akci (jen na noc..). Nesmrděly mi ty z dm, jinak všechno. Snaha odlátkovat to i v noci mě přivedla ke kalhotkovkám.zelazuzu píše:mam tu jeden balik, kdyby nahodou neco doslo nebo proste pro strycka prihodu. Jsou prvni, ktery za neco stoji, jeste neprotekly a nesmrdi! A jsou to Huggies premium![]()
![]()
to je dílo jak jsem na ty jednorázovky vysazená, ale jak to tu tak probíráme a když si vzpomenu co v nich je a jak páchnou, tak se mi prostě kufr zvedá
..Leckterá mamina by si ťukala na čelo, ale mě se ty hnusky fakt hnusí tak, že bych vrhla
..Kde to jde, má látku - vždycky..No asi by jsme dopadly jak píšeš..pořád zkoušely nové a nové hnusky..no to zkoušíme i s látkou
..ale i tak myslím že ušetříme
Mladý pán kromě porodnice hnusku neměl.
tak mam 3 BI a 3 bum huggery, tak snad to na noc bude stacit
My máme 3 BI Bamboo extra a 2 BumHuggery a stačí. Peru co tři dny - ale v noci nepřebaluju. S jeho stylem spaní už by do rána nezabral. A ze mě by byla do týdne zombie. ![]()
M-a-j-a píše:careynka píše:BYly tam ještě růžové a lososové.
Teď jsem se mrkla a ty světle fialové jsou taky moc hezké.. Až prodám PULky, mohla bych si „zařádit“. ![]()
- bodlinka - píše:M-a-j-a píše:Teď jsem se mrkla a ty světle fialové jsou taky moc hezké.. Až prodám PULky, mohla bych si „zařádit“.careynka píše:BYly tam ještě růžové a lososové.
Já jsem teď jedny PULky prodala (už je má malé
) tak jsem vzala ty lososové. Jsem zvědavá jak se s těmi vlňáky poperu. Mám z toho celkem vítr, že se o to nebudu umět starat.
M-a-j-a píše:- bodlinka - píše:Já jsem teď jedny PULky prodala (už je má maléM-a-j-a píše:Teď jsem se mrkla a ty světle fialové jsou taky moc hezké.. Až prodám PULky, mohla bych si „zařádit“.careynka píše:BYly tam ještě růžové a lososové.
Ivus, budou jeste nejaky vlnacky, nebo to fialovou konci?) tak jsem vzala ty lososové. Jsem zvědavá jak se s těmi vlňáky poperu. Mám z toho celkem vítr, že se o to nebudu umět starat.
Myslím, že obavy má na začátku každý.
Ale už bych teď nechtěla nic jiného.
Jen mi chvíli trvalo vychytat doma vyráběnou impregnaci, poprvé jsem dala moc lanolínu a málo šamponu a vyrobila jsem lepkavou nechutnost. ![]()
Malý mi PULky teď nesnese, začal se po nich osypávat (v tříslech a podbřišku, prostě tam, kde přiléhají).
A tady ty nové biovlněné Anavy jsou fakt super. Máme je už 14 dní. ![]()