Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
20.3.11 09:56
ravena píše:
na Anavy jsou krasny kosisky…sakris svrbi mne ruka :oops:Asho prosim (doufam ze to nepletu a jsi to ty kdo pise o pouzivani prirodni kosmetiky :wink: ) mohla bys doporucit neco z te prirodni kosmetiky na lepsi spani pro prcka? Segra ma totalniho nespavavce 19mesicu a zkousi cokoli..zaujal ji ten myci mandarinkovy balzam od Eone a chtela by neco i do aroma lampy (resp chce zkusit tu jejich muslicku)… diky moc

na to si pockam :-D a jeste neco co ho udrzi spinkat vic jak tri hodiny :-D je furt jak novorozene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
20.3.11 10:53

Raveno a netrpí u vás někdo v rodině nespavostí? Ono to totiž taky může být vrozené. Máme tak v rodině chlapečka a ten taky vůbec nechce spát a zjistilo se, že jeho dědeček má taky problémy (velké) se spaním a že to asi bude mít po něm.

JInak vás holky všechny zdravím :mavam: :mavam: Nestihla jsem dočíst. BOlí mě šíleně břicho už mě taky ta mrcha dostihla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
20.3.11 11:10

Ivus, budou jeste nejaky vlnacky, nebo to fialovou konci? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
20.3.11 11:19

ahojky :mavam: copak používáte jako desinfekci v kuchyni a koupelně - koš na odpadky, záchod atd ? Já jsem do teď používala desprej ale už mi dochází, tak přemýšlím co koupit ( desprej, detol, sanytol) nebo je něco taky eko ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
20.3.11 11:33

Barbulka: No vidíš, já nepoužívám nic :oops: Ale co malá skoro leze a hrozně ji zajímá odpadkový koš apod., tak bych asi taky měla něco koupit. A mám u Zelazuzu rozdělanou objednávku, teda ne rozdělanou, ale ještě jsem neplatila, tak třeba něco přihodím :lol:

• Citovat
  • Upravit
2762
20.3.11 11:37
Brunifid píše:
Barbulka: No vidíš, já nepoužívám nic :oops: Ale co malá skoro leze a hrozně ji zajímá odpadkový koš apod., tak bych asi taky měla něco koupit. A mám u Zelazuzu rozdělanou objednávku, teda ne rozdělanou, ale ještě jsem neplatila, tak třeba něco přihodím :lol:

já jsem dřív taky nedesinfikovala :-D já to mám spíš jako nemoc z povolání :mrgreen: mě ta desinfekce voní :oops: :-D ale zase desinfikuju jen občas a vlastně jen ten odpaďák, skřínku ve kterém ho máme a záchod :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
20.3.11 11:46
Barbulka píše:
ahojky :mavam: copak používáte jako desinfekci v kuchyni a koupelně - koš na odpadky, záchod atd ? Já jsem do teď používala desprej ale už mi dochází, tak přemýšlím co koupit ( desprej, detol, sanytol) nebo je něco taky eko ?

Já taky nepoužívám nic. :oops: Ani u starší jsem nepoužívala, ale ji ten koš naštěstí až tak nezajímal. :wink: Mlaďoch zatím neleze (teda jen couvá), tak počkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
20.3.11 11:47
Barbulka píše:
Brunifid píše:
Barbulka: No vidíš, já nepoužívám nic :oops: Ale co malá skoro leze a hrozně ji zajímá odpadkový koš apod., tak bych asi taky měla něco koupit. A mám u Zelazuzu rozdělanou objednávku, teda ne rozdělanou, ale ještě jsem neplatila, tak třeba něco přihodím :lol:
já jsem dřív taky nedesinfikovala :-D já to mám spíš jako nemoc z povolání :mrgreen: mě ta desinfekce voní :oops: :-D ale zase desinfikuju jen občas a vlastně jen ten odpaďák, skřínku ve kterém ho máme a záchod :-D

Mně hrozně voní savo. :oops: Ale moc ho nepoužívám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
20.3.11 11:48

Barbulko na desinfekci pouzivam ocet :wink:

• Citovat
  • Upravit
547
20.3.11 11:55
kvetinka56 píše:
Barbulko na desinfekci pouzivam ocet :wink:

Hm, to mě nenapadlo. :think: :palec: Umývám to čističem od Eurony, jediný, co mi i v těhotenství nesmrděl, ale myslím, že moc nedesinfikuje. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
20.3.11 12:01
careynka píše:
Ivus, budou jeste nejaky vlnacky, nebo to fialovou konci? :-)

BYly tam ještě růžové a lososové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
20.3.11 12:02
careynka píše:
- bodlinka - píše:
careynka píše:
zelazuzu píše: :poblion: :poblion: :poblion: to je dílo jak jsem na ty jednorázovky vysazená, ale jak to tu tak probíráme a když si vzpomenu co v nich je a jak páchnou, tak se mi prostě kufr zvedá :nevim: ..Leckterá mamina by si ťukala na čelo, ale mě se ty hnusky fakt hnusí tak, že bych vrhla :jazyk: ..Kde to jde, má látku - vždycky..No asi by jsme dopadly jak píšeš..pořád zkoušely nové a nové hnusky..no to zkoušíme i s látkou :wink: ..ale i tak myslím že ušetříme :palec:
mam tu jeden balik, kdyby nahodou neco doslo nebo proste pro strycka prihodu. Jsou prvni, ktery za neco stoji, jeste neprotekly a nesmrdi! A jsou to Huggies premium :-D
Já tu mám balík Alan, naštěstí na ně zatím nedošlo. U starší jsme dávali leccos, co bylo zrovna v akci (jen na noc..). Nesmrděly mi ty z dm, jinak všechno. Snaha odlátkovat to i v noci mě přivedla ke kalhotkovkám. :-D Mladý pán kromě porodnice hnusku neměl. :potlesk:
dneska byl malej celou noc v BI bamboo extra, rano bylo uplne durch ale vevnitr byl malej teplouckej :-) tak mam 3 BI a 3 bum huggery, tak snad to na noc bude stacit :-)

My máme 3 BI Bamboo extra a 2 BumHuggery a stačí. Peru co tři dny - ale v noci nepřebaluju. S jeho stylem spaní už by do rána nezabral. A ze mě by byla do týdne zombie. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
20.3.11 12:03
M-a-j-a píše:
careynka píše:

Teď jsem se mrkla a ty světle fialové jsou taky moc hezké.. Až prodám PULky, mohla bych si „zařádit“. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
20.3.11 12:05
- bodlinka - píše:
M-a-j-a píše:
careynka píše:
Teď jsem se mrkla a ty světle fialové jsou taky moc hezké.. Až prodám PULky, mohla bych si „zařádit“. :lol:

Já jsem teď jedny PULky prodala (už je má malé :-( ) tak jsem vzala ty lososové. Jsem zvědavá jak se s těmi vlňáky poperu. Mám z toho celkem vítr, že se o to nebudu umět starat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
20.3.11 12:11
M-a-j-a píše:
- bodlinka - píše:
M-a-j-a píše:
careynka píše:
Teď jsem se mrkla a ty světle fialové jsou taky moc hezké.. Až prodám PULky, mohla bych si „zařádit“. :lol:
Já jsem teď jedny PULky prodala (už je má malé :-( ) tak jsem vzala ty lososové. Jsem zvědavá jak se s těmi vlňáky poperu. Mám z toho celkem vítr, že se o to nebudu umět starat.

Myslím, že obavy má na začátku každý. :-D Ale už bych teď nechtěla nic jiného. :potlesk: Jen mi chvíli trvalo vychytat doma vyráběnou impregnaci, poprvé jsem dala moc lanolínu a málo šamponu a vyrobila jsem lepkavou nechutnost. :roll:
Malý mi PULky teď nesnese, začal se po nich osypávat (v tříslech a podbřišku, prostě tam, kde přiléhají).

A tady ty nové biovlněné Anavy jsou fakt super. Máme je už 14 dní. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí