Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
547
18.3.11 13:02
lenholka píše:
- bodlinka - píše:
lenholka píše:
hoooolky tak blazniva zirafka bude fakt uzasna… koukejte
a tady ma pani nafoceny ovecky normalne slintam :huban:
Taky slintám.. Ale mám stop-stav. Chjo… :cry:
jojo ja uz taky nemuzu :zed: to bych musela leda tak neco prodat a to zas se mi nechce, jeste jsem si to dost neuzila :mrgreen:

Udělala jsem si radost jinak.
http://www.dulinka.cz/…rodukt-3427/
Mám ji o hodně levněji. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
18.3.11 13:19

Taky budu mit novou plinu. :-) AIO s Máky. :-) Ale jsem zjistila, ze akutne potrebuju na sebe kalhotky a zjistila jsem, ze takove, co chci (bokove, bavlnene a pres cely zadek), nejspis prestali vyrabet. :cert: Asi se naucim sit a budu si na to kupovat matros jako na pliny. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
18.3.11 13:31

jee,to by byly krásný kalhoty s ovečkama,nebo autíčkama,nebo s žirafkama.Fakt by ses odlišovala.
Holky prodám kuklu mnm z biobavlny hnědozelenou vel.1-1,5 roku za 100Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
18.3.11 13:43

Mládě spalo dvě hodiny… stihla jsem upéct bábovku, pověsit plíny, umýt nádobí, dočíst :pankac: a připálit bramboru potomkovi k obědu… :pocitac: Jinak už nevím co kdo psal… tak se omlouvám, že na nic nebudu reagovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
18.3.11 13:49
pomeranca píše:
Mládě spalo dvě hodiny… stihla jsem upéct bábovku, pověsit plíny, umýt nádobí, dočíst :pankac: a připálit bramboru potomkovi k obědu…

Malá spala po obědě půl hodiny, já jsem vytuhla s ní (obě u nás v posteli), a než jsem se stihla probudit tak visela hlavou dolů z postele :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
14105
18.3.11 13:53

Já chci taky spací dítě. Ta moje vytuhla u kojení, tak jsem se téměř dvacet minut nepohnula, jenže pak jsem musela na WC a v tu ránu byla vzhůru.

Jo a dostihla mě MS. :cry: A bolíííí, mrcha. :cry:

Holky, která používáte fleecové separačky, v čem eko perete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
18.3.11 13:54
petka.konecna píše:
pomeranca píše:
Mládě spalo dvě hodiny… stihla jsem upéct bábovku, pověsit plíny, umýt nádobí, dočíst :pankac: a připálit bramboru potomkovi k obědu…
Malá spala po obědě půl hodiny, já jsem vytuhla s ní (obě u nás v posteli), a než jsem se stihla probudit tak visela hlavou dolů z postele :zed: :zed:

Peti ta vaše Bětule je ale číslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
18.3.11 13:55
Flyingfrog píše:
Já chci taky spací dítě. Ta moje vytuhla u kojení, tak jsem se téměř dvacet minut nepohnula, jenže pak jsem musela na WC a v tu ránu byla vzhůru.

Fly mi se rozjíždí už třetí den a ne a ne se dostvit :cert: Už bych ji chtěla mít zasebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
18.3.11 14:20
petka.konecna píše:
pomeranca píše:
Malá spala po obědě půl hodiny, já jsem vytuhla s ní (obě u nás v posteli), a než jsem se stihla probudit tak visela hlavou dolů z postele :zed: :zed:

Jezismarjaaaaa, my jsme takhle v nejakych 9 mesicich meli Denisku nad ranem u sebe,lezela mezi mnou a manzou a manza se sel umyt a ja usnula mikrospankem a najednou me probudila silena rana a sileny rev. Holky ja myslela,ze umru strachem- jsem se bala kouknout na zem. Mala spadla nastesti na brisko,takze zadnej pad na hlavu ci tak,ale od te doby uz se mi nikdy nic takoveho nestalo a hlavne si na to davam hroznej majzl. Kdyz jdu spat s malou- ted naposled kdyz jsem byla nemocna,tak za ni nacpu perinu,aby nemohla prelezt a ani spadnout.....co si budeme povidat,nejlepsi je doposele si deti nebrat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
18.3.11 14:23
petka.konecna píše:
Mirii píše:
A kdo to tu psal,ze budou nove vzory kisy a vi se uz jake? :andel:
Má tam dvoje holčičí :) a fakt pěkné teda :think:

Uaaaaaaa , chjoooo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
18.3.11 14:25
Flyingfrog píše:

Ja porad v eko balonu a ted budu prechazet na orechy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
18.3.11 14:30

Mirii - jako já jsem jí taky zachytila snad v posledním okamžiku :nevim: kdyby slítla tak to vezme hlavou o zem a o stěnu … to bych asi nepřežila. (Já sama jsem v šesti měsících našim sletěla o patro níž v baráku - prostě jsem se vydala po schodech dolů a vzala jsem to krásně po hlavě dolů letem :) - a naši prý v pohodě - že jsem brečela a pak se smála tak ani nejeli k Dr.)

Ona je strašně zkoumává, fakt vleze všude, na všechno se natahuje …, já jsem zvědavá jestli nám nějak pomůže ohrádka, která příjde v pondělí nebo v úterý.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
18.3.11 14:33

A taky je sranda, jako lozí (teda plazí se) a jak se jí postupně svlíkají tepláky :lol: - musím jí dávat tepláky a pak až na to hodit bodýčko, protože ona je každou chvilku nahá :)

• Citovat
  • Upravit
10170
18.3.11 14:38
Flyingfrog píše:Holky, která používáte fleecové separačky, v čem eko perete?

Qalt excel (není úplně eko, je jen ekologicky šetrný) a nebo v bambinexu (jestli je eko nevím)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
18.3.11 14:42

Padání z postele - Tobík spadnul asi 2×. Vzhledem k tomu, že máme postel vysokou 1m, tak to byla docela rána. Ale naštěstí v pohodě. Poli zatím nespadla. Ona je taková opatrnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure