Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
lenholka píše:- bodlinka - píše:jojo ja uz taky nemuzulenholka píše:Taky slintám.. Ale mám stop-stav. Chjo…
hoooolky tak blazniva zirafka bude fakt uzasna… koukejte
a tady ma pani nafoceny ovecky normalne slintamto bych musela leda tak neco prodat a to zas se mi nechce, jeste jsem si to dost neuzila
Udělala jsem si radost jinak.
http://www.dulinka.cz/…rodukt-3427/
Mám ji o hodně levněji. ![]()
Taky budu mit novou plinu.
AIO s Máky.
Ale jsem zjistila, ze akutne potrebuju na sebe kalhotky a zjistila jsem, ze takove, co chci (bokove, bavlnene a pres cely zadek), nejspis prestali vyrabet.
Asi se naucim sit a budu si na to kupovat matros jako na pliny. ![]()
jee,to by byly krásný kalhoty s ovečkama,nebo autíčkama,nebo s žirafkama.Fakt by ses odlišovala.
Holky prodám kuklu mnm z biobavlny hnědozelenou vel.1-1,5 roku za 100Kč.
Mládě spalo dvě hodiny… stihla jsem upéct bábovku, pověsit plíny, umýt nádobí, dočíst
a připálit bramboru potomkovi k obědu…
Jinak už nevím co kdo psal… tak se omlouvám, že na nic nebudu reagovat. ![]()
pomeranca píše:
Mládě spalo dvě hodiny… stihla jsem upéct bábovku, pověsit plíny, umýt nádobí, dočísta připálit bramboru potomkovi k obědu…
Malá spala po obědě půl hodiny, já jsem vytuhla s ní (obě u nás v posteli), a než jsem se stihla probudit tak visela hlavou dolů z postele
![]()
Já chci taky spací dítě. Ta moje vytuhla u kojení, tak jsem se téměř dvacet minut nepohnula, jenže pak jsem musela na WC a v tu ránu byla vzhůru.
Jo a dostihla mě MS.
A bolíííí, mrcha. ![]()
Holky, která používáte fleecové separačky, v čem eko perete?
petka.konecna píše:pomeranca píše:Malá spala po obědě půl hodiny, já jsem vytuhla s ní (obě u nás v posteli), a než jsem se stihla probudit tak visela hlavou dolů z postele
Mládě spalo dvě hodiny… stihla jsem upéct bábovku, pověsit plíny, umýt nádobí, dočísta připálit bramboru potomkovi k obědu…
![]()
Peti ta vaše Bětule je ale číslo.
Flyingfrog píše:
Já chci taky spací dítě. Ta moje vytuhla u kojení, tak jsem se téměř dvacet minut nepohnula, jenže pak jsem musela na WC a v tu ránu byla vzhůru.Jo a dostihla mě MS.
Holky, která používáte fleecové separačky, v čem eko perete?A bolíííí, mrcha.
Fly mi se rozjíždí už třetí den a ne a ne se dostvit
Už bych ji chtěla mít zasebou.
petka.konecna píše:pomeranca píše:Malá spala po obědě půl hodiny, já jsem vytuhla s ní (obě u nás v posteli), a než jsem se stihla probudit tak visela hlavou dolů z postele
![]()
Jezismarjaaaaa, my jsme takhle v nejakych 9 mesicich meli Denisku nad ranem u sebe,lezela mezi mnou a manzou a manza se sel umyt a ja usnula mikrospankem a najednou me probudila silena rana a sileny rev. Holky ja myslela,ze umru strachem- jsem se bala kouknout na zem. Mala spadla nastesti na brisko,takze zadnej pad na hlavu ci tak,ale od te doby uz se mi nikdy nic takoveho nestalo a hlavne si na to davam hroznej majzl. Kdyz jdu spat s malou- ted naposled kdyz jsem byla nemocna,tak za ni nacpu perinu,aby nemohla prelezt a ani spadnout.....co si budeme povidat,nejlepsi je doposele si deti nebrat ![]()
petka.konecna píše:Mirii píše:Má tam dvoje holčičí
A kdo to tu psal,ze budou nove vzory kisy a vi se uz jake?a fakt pěkné teda
Uaaaaaaa , chjoooo ![]()
Flyingfrog píše:
Já chci taky spací dítě. Ta moje vytuhla u kojení, tak jsem se téměř dvacet minut nepohnula, jenže pak jsem musela na WC a v tu ránu byla vzhůru.Jo a dostihla mě MS.
Holky, která používáte fleecové separačky, v čem eko perete?A bolíííí, mrcha.
Ja porad v eko balonu a ted budu prechazet na orechy…
Mirii - jako já jsem jí taky zachytila snad v posledním okamžiku
kdyby slítla tak to vezme hlavou o zem a o stěnu … to bych asi nepřežila. (Já sama jsem v šesti měsících našim sletěla o patro níž v baráku - prostě jsem se vydala po schodech dolů a vzala jsem to krásně po hlavě dolů letem
- a naši prý v pohodě - že jsem brečela a pak se smála tak ani nejeli k Dr.)
Ona je strašně zkoumává, fakt vleze všude, na všechno se natahuje …, já jsem zvědavá jestli nám nějak pomůže ohrádka, která příjde v pondělí nebo v úterý.
A taky je sranda, jako lozí (teda plazí se) a jak se jí postupně svlíkají tepláky
- musím jí dávat tepláky a pak až na to hodit bodýčko, protože ona je každou chvilku nahá ![]()
Flyingfrog píše:Holky, která používáte fleecové separačky, v čem eko perete?
Qalt excel (není úplně eko, je jen ekologicky šetrný) a nebo v bambinexu (jestli je eko nevím)
Padání z postele - Tobík spadnul asi 2×. Vzhledem k tomu, že máme postel vysokou 1m, tak to byla docela rána. Ale naštěstí v pohodě. Poli zatím nespadla. Ona je taková opatrnější.