Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Brunifid píše:M-a-j-a píše:Já mám opačný problém
Jj jsou,žeJen nevím jestli budou na moji obr prdel
Hmm tak to závidím ![]()
M-a-j-a píše:Brunifid píše:Hmm tak to závidímM-a-j-a píše:Já mám opačný problém
Jj jsou,žeJen nevím jestli budou na moji obr prdel
Zas ze mne všechno padá a furt je mi zima, není co závidět. ![]()
tak ja mam obr prdel a stejne je mi zima ![]()
kalhotky jsou moooc pekny, takovej strih bych na sebe uvitala, akorat teda v mych proporcich ![]()
to mi nedělejte s tím flerem!!!!!!!!!!
TY patchworkový věci jsou úžasný.
Já ho sice taky šila, ale tááákhle krásný to teda nemám ani omylem ![]()
lenholka píše:
tak ja mam obr prdel a stejne je mi zima
kalhotky jsou moooc pekny, takovej strih bych na sebe uvitala, akorat teda v mych proporcich
Paní mi je ušije na mé mega míry akorát budou oranžové. Modrá a růžová už není ![]()
Bruni mi je taky zima a to mám prdel jako čuník ![]()
zelazuzu píše:- bodlinka - píše:Jo tááák…Tak proto Tě známzelazuzu píše:Zelazuzu, nechodila. Ale mám od tebe z MMB nějaké věci a pak taky z ekoplen.- bodlinka - píše:Mirii píše:Ajajajajajajajaj- bodlinka - píše:
Díky za přivítání.
Anaví závislost už mám, jsem zvědavá, co dalšího tady „chytnu“.zkus tohle : http://www.fler.cz/zbozi?…
![]()
![]()
Manžel mě zabije.. Už teď mám jednu Anaví mochomůrku ve skříni (skoro měsíc!!) a čekám, až ji budu moct vytáhnout.
![]()
- Hele Bodlinko nechodila jsi i na nějaké jiné diskuse? Mám pocit - že mi ta přezdívka něco říká
??Chudáci chlapi…my na ně teda šijem boudy co??
Na MMB mám podobnou přezdívku.
..Tak doufám že Ti všechny věci ode mě pasují
- teda spíš miminku
Zelazuzu - pasují.
Pořád koukám po dalších, ale fakt nemůžu. Při současné spotřebě max. tří plen na den a plné skříni plínek další nákup opravdu manželovi nezdůvodním. ![]()
M-a-j-a píše:
JJ kalhoty pro mě a šaty tady (jsem tě špatně pochopila) http://www.fler.cz/…afou-1406418
ty červené
Šatičky jsou boží, já chci taky holčičku!!! ![]()
M-a-j-a píše:petka.konecna píše:JJ čepičku bych chtěa taky, ale musím najít tady na emiminu paní, která je dělá. Má je moc hezké.M-a-j-a píše:Teda ty jsou pěkné. Mě se líbí háčkované čepičky a vybírám pro malou na jaro/léto. Jednu už má, tak bych jí chtěla koupit druhou, ale nevím. Zas můj brácha říkal že jí nějakou koupí na léto, tak jsem zvědavá jako co jí koupí.
JJ kalhoty pro mě a šaty tady (jsem tě špatně pochopila) http://www.fler.cz/…afou-1406418
ty červené
Šatičky jsou fakt nádherný. Že bych si udělala radost aspoň takhle?
Čepičku už neriskuju, naše mladá má atypickou hlavu (po mně), musím to vyzkoušet přímo na ní. ![]()
- bodlinka - píše:zelazuzu píše:Zelazuzu - pasují.- bodlinka - píše:Jo tááák…Tak proto Tě známzelazuzu píše:Zelazuzu, nechodila. Ale mám od tebe z MMB nějaké věci a pak taky z ekoplen.- bodlinka - píše:Mirii píše:Ajajajajajajajaj- bodlinka - píše:
Díky za přivítání.
Anaví závislost už mám, jsem zvědavá, co dalšího tady „chytnu“.zkus tohle : http://www.fler.cz/zbozi?…
![]()
![]()
Manžel mě zabije.. Už teď mám jednu Anaví mochomůrku ve skříni (skoro měsíc!!) a čekám, až ji budu moct vytáhnout.
![]()
- Hele Bodlinko nechodila jsi i na nějaké jiné diskuse? Mám pocit - že mi ta přezdívka něco říká
- teda spíš miminku
Pořád koukám po dalších, ale fakt nemůžu. Při současné spotřebě max. tří plen na den a plné skříni plínek další nákup opravdu manželovi nezdůvodním.
No popravdě si taky neumím představit, co budu dělat, až bude malá chodit na nočník
…asi mě klepne..
zelazuzu píše:- bodlinka - píše:No popravdě si taky neumím představit, co budu dělat, až bude malá chodit na nočníkzelazuzu píše:Zelazuzu - pasují.- bodlinka - píše:Jo tááák…Tak proto Tě známzelazuzu píše:Zelazuzu, nechodila. Ale mám od tebe z MMB nějaké věci a pak taky z ekoplen.- bodlinka - píše:Mirii píše:Ajajajajajajajaj- bodlinka - píše:
Díky za přivítání.
![]()
![]()
![]()
- teda spíš miminku
Pořád koukám po dalších, ale fakt nemůžu. Při současné spotřebě max. tří plen na den a plné skříni plínek další nákup opravdu manželovi nezdůvodním.
![]()
![]()
…asi mě klepne..
Mladý pán má necelý půlrok. Bezplenkujem. Z mé strany docela nedobrovolně, ale nechat ho vřískat, když vím, co chce, to fakt nedám. ![]()
Starší se mi odplínkovala sama v roce, ale jely jsme v čč a vv, to se mi spíš ulevilo. ![]()
Tak teď přemýšlím, proč pořád číhám na Anavy Easy obrázkové.. ![]()
zelazuzu píše:
No popravdě si taky neumím představit, co budu dělat, až bude malá chodit na nočník![]()
![]()
…asi mě klepne..
Si najdeš jinej koníček ![]()
Brunifid píše:zelazuzu píše:Si najdeš jinej koníček
No popravdě si taky neumím představit, co budu dělat, až bude malá chodit na nočník![]()
![]()
…asi mě klepne..
Třeba?
Prosím o nějaký tip. ![]()
- bodlinka - píše:
Mladý pán má necelý půlrok. Bezplenkujem. Z mé strany docela nedobrovolně, ale nechat ho vřískat, když vím, co chce, to fakt nedám.
Starší se mi odplínkovala sama v roce, ale jely jsme v čč a vv, to se mi spíš ulevilo.
Faaaakt? Já o tom kolikrát taky přemýšlela, že malé by to asi šlo. Ne že by vřeštěla po každém čúráno do plíny, to ne. Ale když kadila 4× denně, tak se jí to pravidelně 2-3× za den povedlo v moment, kdy byla rozbalená na přebalováku. To jsem říkala, jak je chytrá, že se vykadí takhle a ne do plíny. Nebo když to nestihla, tak to pustila v momentě, kdy jsem zapínala svrchňáky, prostě jako by to věděla, že když si toho takhle všimnu, tak že v tom nebude ležet. Čúrání se taky občas takhle povede.
To ho máš pořád rozbaleného nebo jak to děláš?
Brunifid píše:zelazuzu píše:Si najdeš jinej koníček
![]()
…asi mě klepne..
Myslíš jako jiný fetiš
? No to nevím..asi pak zavřu obchod
- budu muset - aby mě nekleplo.
Já mám opačný problém