Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5708
16.3.11 18:57
Achdarek píše:
Sufik píše:
holky jaké máte zkušenosti s těmahle vrchňákama http://www.ekopleny.cz/…l156093.html

vypadají dobře…

a máma srazila svetr, takže se chystám spáchat vlňáčky. Dneska jsem se v lékárně dožadovala lanolinu koukali na mě jak… že něco takovýho fakt nemají
jak se to přesně jmenuje a kde se dá koupit??? Koukala jsem na lázně od Disany a pod. ale přijde mi to docela pálka.
NE v každé lékarně ho mají, lepší jsou lékarny u polikliniky. Mám ho doma hodně, klidně ti trochu odeberu. A nebo pošlu manžela do lékarny u něj v práci.

jee, děkuju! Aspoň to vyzkouším. Lanolin jsem ještě nemíchala.

A ukážeš mi ovečky od Kisi? jsem na to hrooozně zvědavá, když jsou z toho všichni tak nadšení. Asi kouknu na ty její vzory.
A musíš taky vyzkoušet mojí plínku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
16.3.11 19:08
:
Brunifid píše:
careynka píše:
protoze jsem ZASE nepremyslela a koupila pouzitou, sice se vsema dokladama a bla bla bla, ale ted se ho tam bojim dat :-D

Proč? :nevim:

A k čemu jsou dobrý golfky, když mám kočár trojkombinaci? :oops:

Taky mám trojkombinaci, ale sporťák je veliký a těžký, nevynesu ho sama do schodů v autobusu, zabere hodně místa, když ho dám do kufru pidiauta, už se tam nevleze nic dalšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.3.11 19:14

Ty neumíš ořezávat fotky, já tu fotku jen kazím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
16.3.11 19:25
Katy2 píše:
Ty neumíš ořezávat fotky, já tu fotku jen kazím.

Nač ořezávat? Nekazíš. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
16.3.11 19:26

Katy ale to by vypadalo, že tam Eli byla sama, tak máme důkaz, že jsi tam byla s ní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
16.3.11 20:08

A co fleecové oblečení - mikiny apod.? Vadí mu sliz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
16.3.11 21:23

Holky tak ja dnes neplanovane mela malou 3 hodine v plence od Kisy a pohoda, plena byla tak normo mokra- ani ne nazdimani. Ja jsem z te pleny normalne mega nadsena :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
16.3.11 21:29

Achdarku kolik vkladacek si mela u orvni pleny od Kisy - jen jednu dlouou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
16.3.11 21:29
Mirii píše:
-PET- píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? :-)

klido,pido :mavam:

a jak mas ci nemas stare ditko… a jak plenkujes ci neplenkujes? :mrgreen:

Děkuji za hezké přivítání :-)
Lacenkovi je 10 týdnů, látkuju ve dne v noci :-D V našem městě jsem tak trošku za exota, ale hrozně mě to baví :mrgreen: Plenky zatím zkouším, co nám bude vyhohovat, ale nejoblíenější na noc mám zatím Disanu s bambuskou a na to vlňáčky, přes den čtvercovky nebo Anavy nebo plenky od Kisy z Fler.cz a na to flísáčky nebo vlňáčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
16.3.11 21:30

Oskarku ja myslim,ze vadi…tam orece nechces aby bylo nepropustne,ne? Chces aby vetralo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
16.3.11 21:33
-PET- píše:
Mirii píše:
-PET- píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? :-)

klido,pido :mavam:

a jak mas ci nemas stare ditko… a jak plenkujes ci neplenkujes? :mrgreen:
Děkuji za hezké přivítání :-)
Lacenkovi je 10 týdnů, látkuju ve dne v noci :-D V našem městě jsem tak trošku za exota, ale hrozně mě to baví :mrgreen: Plenky zatím zkouším, co nám bude vyhohovat, ale nejoblíenější na noc mám zatím Disanu s bambuskou a na to vlňáčky, přes den čtvercovky nebo Anavy nebo plenky od Kisy z Fler.cz a na to flísáčky nebo vlňáčky

Ja jeste doted malicke na noc nedala latku :oops: ale je to hlavne proto,ze se pokazde pokadi nad ranem a takovou naloz,ze jsem rada,ze ma hnusku :-) disany jsem mela u malinke taky rada,ale ted uz mi lezi ve skrini a jedu vicemene v kalhotkovych plenach :srdce:
Kisy plenu mam ted novou a 2 x pouzitou a jsem z ni prevelice nadsena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
16.3.11 21:43
Mirii píše:
Achdarku kolik vkladacek si mela u orvni pleny od Kisy - jen jednu dlouou?

U té první jsem měla jen jednu dlouhou, těd mám jednu dlouhou a jednu krátkou.

Jak už jsem několikrát psala, já jsem z ní taky nadšená. :srdce: :dance: FAkt je hodně savá a přitom to není megabalík. A navíc rychle schne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
16.3.11 21:43
kvetinka56 píše:
Bruni je tam podminka min. 9 mesicu a 9 kg a musi sam sedet, az pak muze do posmerne sedacky. My jsme tu 0-18 kupovali Britaxku ktera jde otocit obema smery, ted jak uz je vetsi, tak ji ma posmerne. Predtim proti smeru jizdy, blbe se tam nandaval, ale zas nejezdime tak casto, aby se to nedalo vydrzet.HOlky, ktera mate plinky Kisy, jake mate reference? Ja sice potrebuji nove plinky driv, ale premyslim nad nimi.
Květinko, plínky mám 3, na mrňouska sedí dobře (malý má 10 týdnů), u většího dítěte nevím, ale holky určitě poreferují… :nevim: . Jsou precizně ušité, vydrží i přes noc. Kolem nožiček zatím neprotekly (ale bobana mi do nich mládě zatím nepustilo). Akorát se mi moc nelíbi způsob zmenšování, ale Kisy na přání ušije i plenky s klasickým zmenšováním na 3 řady patentků. Dnes mi jedna taková přišla a jsem úplně nadšená :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
16.3.11 21:45
Mirii píše:
kvetinka56 píše:
Pani na Fleru ma napsano doruceni za 3 tydny, proto jsem nad nimi neuvazovala. Ale kamoska z nasi diskuze me lame na siti, sice sit zatim neumim, ani stroj jeste nemam, ale za ty penize bych mohla mit plinek vic. :think: Akorat nebudou do 2 tydnu :-?
No hele ji napsi a uvidis :wink: Ja myslim,ze to bude urco driv…

Já měla plenku do týdne doma (ovečkovanou, dnes přišla) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
16.3.11 21:56

Můžu se přidat?

Hezký večer,
můžu se také přidat? Nějak nenacházím v okolí pro mé nadšení z látkovek pochopení. :-)
Látkuju druhé dítě, to první jsem zvládla s čč a vv, teď už mě to chytlo a „řádím“. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure