Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
16.3.11 16:08
M-a-j-a píše:
Holky hezky mi radíte, takže mám další dotaz. Chtěla bych zkusit mýdlový sliz, ale všude píšou, že se dává nna praní 200-500ml, ale to se mi nevejde do nádobky na prášek :think: :think: Nebo se ten sliz dává přímo do bubnu pračky?

To se dává do bubnu pračky!!! Mám za to, že do přihrádky na prášek se to ani dát nesmí!
A místo aviváže trochu octa.
Já slizu udělala kýbl a byla jsem spokojená. Jenže pak jsem začala používat fleesové separačky a to nejde dokupy, sliz ucpává fleese :-( Jinak fleesové svrchňáky jsem v tom klidně prala, tam mi to nevadilo, že budou neprůstřelné :lol:
Na ostatní plíny (čč, bambus) byl dobrej, jako hlavně za ty prachy, co si budeme povídat. Nejhorčí bylo koupit ingredience, hotové to bylo za chvilku. :palec:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
16.3.11 16:09
M-a-j-a píše:
petka.konecna píše:
M-a-j-a píše:
Holky hezky mi radíte, takže mám další dotaz. Chtěla bych zkusit mýdlový sliz, ale všude píšou, že se dává nna praní 200-500ml, ale to se mi nevejde do nádobky na prášek :think: :think: Nebo se ten sliz dává přímo do bubnu pračky?
Májo ale ve slizu nesmíš prát flísové plínky, takovou žádnou nemáš?
TO je to, z čeho jsou udělané svrchňáky ne? Já mám teď jen anavy, 3 bambusové kalhotovky, kisy a čtverce a vkládačky. :think:

No některé plíny mají flís i jako savé jádro (třeba BabyIdea Bamboo extra, jiné nevím, já mám jen tuto).

Svrchňáky ANAVY by jsi v tom prát nemohla, jinak to co píšeš asi jo, ale určitě ti ještě holky poradí.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
16.3.11 16:12
petka.konecna píše:
Svrchňáky ANAVY by jsi v tom prát nemohla, jinak to co píšeš asi jo, ale určitě ti ještě holky poradí.

A proč ne? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8651
16.3.11 16:12
petka.konecna píše:
M-a-j-a píše:
petka.konecna píše:
M-a-j-a píše:
TO je to, z čeho jsou udělané svrchňáky ne? Já mám teď jen anavy, 3 bambusové kalhotovky, kisy a čtverce a vkládačky. :think:

No některé plíny mají flís i jako savé jádro (třeba BabyIdea Bamboo extra, jiné nevím, já mám jen tuto).

Mohla! Sliz vadí na flís v případě, že chceš, aby propouštěl tekutinu. To u flísáků nechceš, naopak ti sliz ještě podpoří žádanou vlastnost – vodoodpudivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.3.11 16:14
Brunifid píše:
petka.konecna píše:
A proč ne? :nevim:

No se všude píše že flís ne :think:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
16.3.11 16:14
ivuska.h píše:
petka.konecna píše:
M-a-j-a píše:
petka.konecna píše:
M-a-j-a píše:

Mohla! Sliz vadí na flís v případě, že chceš, aby propouštěl tekutinu. To u flísáků nechceš, naopak ti sliz ještě podpoří žádanou vlastnost – vodoodpudivost.

Aha, takže svrchňáky jo, ale zbytek ne. Tož jsem zase chytřejší :)

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
16.3.11 16:18
petka.konecna píše:
No se všude píše že flís ne :think:

Tobě vadí, když svrchňáky nepropouštěj? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16492
16.3.11 16:22

No tak já v tom teda radši prát nebudu, protože nevím jaké mám vnitřky plínek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
16.3.11 16:57
M-a-j-a píše:
No tak já v tom teda radši prát nebudu, protože nevím jaké mám vnitřky plínek :-)

Májo a co máš za plínky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
16.3.11 17:02

Holky mě to počasí tak vytáčí :cert: :cert: Konečně se manžel dostavil v rozumnou dobu domů a tak jsem myslela, že pošlu balíčky a prd. Venku lije jako z konve. Jediný deštník je polámaný a auto stojí u M. práce. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
16.3.11 17:04
zelazuzu píše:
M-a-j-a píše:
No tak já v tom teda radši prát nebudu, protože nevím jaké mám vnitřky plínek :-)
Májo a co máš za plínky?

Zuzu mám anavy, kisy, sijemdetem, bambinex, tots bots, popin (AIO), čtverce a lilipop

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
16.3.11 17:05
M-a-j-a píše:
mám anavy, kisy, sijemdetem, bambinex, tots bots, popin (AIO), čtverce

To bych slizem klidně prala.

Jinak tady taky prší, začalo až odpoledne, ještě že jsme šly s kočárkem dřív, i tak jsem radši dala pláštěnku.

• Citovat
  • Upravit
16492
16.3.11 17:14
Brunifid píše:
M-a-j-a píše:
mám anavy, kisy, sijemdetem, bambinex, tots bots, popin (AIO), čtverce

To bych slizem klidně prala.

Jinak tady taky prší, začalo až odpoledne, ještě že jsme šly s kočárkem dřív, i tak jsem radši dala pláštěnku.

Jenže já se n poštu s kočárem nedostanu a nenechala bych kočár dole po schody bez dozoru, i když bych se malu brala s sebou.

No já právě přemýšlím, že bych ten sliz zkusila, že to nemusí být špatné a hlavně je o levné. Sice mám doma ještě 4,5 persilu, ale ten se určitě nezkazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
16.3.11 17:18
M-a-j-a píše:
zelazuzu píše:
M-a-j-a píše:
Májo a co máš za plínky?
Zuzu mám anavy, kisy, sijemdetem, bambinex, tots bots, popin (AIO), čtverce a lilipop

No mě se zdá, že ani správně bambusové pleny se nemají prát ve slizu :-D…Ale holky je perou a nestěžují si :-).
Myslíš Lollipop? Ty máš bambusové, nebo mikrovlákno, nebo flísové? Mikrovláknu ve slizu taky nevím, ale jinak myslím, že bych prala ve slizu klidně vše z toho co píšeš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
16.3.11 17:24
ivuska.h píše:
zelazuzu píše:
Mirii píše:
Annetka píše:
holky dekuji vsem. Ja si to vse prostuduji.. A jak pisete nakoupim od kazdeho jeden kousek a uvidim, co nam padne az se mala narodi! Dekuji jeste jednou vsem. Uz aby byla mala na svete, mysim ze mi hrabe :lol: :lol:
Jako na prcka ti nejlepe sedne opravdu haipa daipa pastelka, ja ji mela dokonce radeji nez novorozenecke kalhotkove pleny…ale zase ted uz ji nedavam vubec a lezej mi ve skrini…takze kup nejlepe z druhe ruky…a dovnitr je jeste super baby idea vkladacka,ty se hodi vzdycky :wink: ja mam dve a plne vyuzivam od malicka…
Já se celkem pořád divím, jak vás tady plno holek píše, jak je HD pastelka teňoučké balení :roll: ..Prdlajs…malá se mi v tom ani hýbat nemůže jak je to široké a dát to na malé mimi? Já HD dávám fakt jen na spaní - přijde mi obrovská.
Souhlasím…

Tak holky uz nevim.. kazda ma totiz jiny nazor. Asi proste budu muset prijit casem na to co me a miminku bude vyhovovat nejlepe. Chtela bych kazdopadne koupit vicevelikostni pleny. Protoze planujeme brzo si poridit druhe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure