Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kvetinka56
16.3.11 14:14
zelazuzu píše:
kvetinka56 píše:
My zatim autosedacku neptrebujeme novou, ale golfky jo :think: Ale stejne NUTNE POTREBUJI dalsi plinky :mrgreen:

Tak my jsme právě objednali tyto golfky http://superbaby.mimishop.cz/detail.php?…

Dle referencí jsou skvělé a když jsme je zkoušeli v obchodě, tak oproti všem ostatním jsou fakt luxusní na poježdění.

Normálně jsou drahé jak mrcha, ale teď se vyprodávají staré vzory, tak jsou levnější - toto jsou úplně ty nejjednodušší, ale dají se kopupit i odpružené asi o 1000kč dráž.

Maji pro me moc male kolecka, u nas bych si s nima udelala jenom nervy

• Citovat
  • Upravit
22590
16.3.11 14:14
Brunifid píše:
careynka píše:
protoze jsem ZASE nepremyslela a koupila pouzitou, sice se vsema dokladama a bla bla bla, ale ted se ho tam bojim dat :-D

Proč? :nevim:

A k čemu jsou dobrý golfky, když mám kočár trojkombinaci? :oops:

Ja mam taky trojkombinaci do terenu :-)) takze do mesta jsem si koupila peg perego Si golfky…ja je teda ale hlavne kupovala pac jsem byla tehu a nedovedla jsem si predstavit,ze s brichem budu skladat ten nas 15 kg kocar a nakladat ho do kufru( jakoze jezdime autem furt nekam) …jinak golfac je super ze je lehouckej a vsude se vlezes…ale nebyt tehu tak ho nekupuji a vyuzivam trojkombinaci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
16.3.11 14:17

Tak uz vim kdo vybrakoval Anavy obchod, vsechny plinky jsou u Zelazuzu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22590
16.3.11 14:17
kvetinka56 píše:
Mirii píše:
kvetinka56 píše:
Nemate nekdo tajne info, kdy budou nove Anavy? Nahodou jsem prisla k penezum (prodala jsem satek) a potrebuji je nekde utratit :mrgreen: A kde, to neni takovy problem :mrgreen:
A neprodavalas na MMB za 400? :lol:
Myslis satek? Ne, ten byl za temer 2tis Didymos.

Ok,tak to bude hodne plen :mrgreen:

Savost Kisy nemam odzkousenou,ale tusim ze Achdarek psal ze je dobra. Jako na noc ji budes muset dovycpat urcite,ale fakt sedi dost dobre. A ja ji mela taky hned doma- do dvou dnu od uzavreni obchudku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
16.3.11 14:19

Pani na Fleru ma napsano doruceni za 3 tydny, proto jsem nad nimi neuvazovala. Ale kamoska z nasi diskuze me lame na siti, sice sit zatim neumim, ani stroj jeste nemam, ale za ty penize bych mohla mit plinek vic. :think: Akorat nebudou do 2 tydnu :-?

• Citovat
  • Upravit
14

Ahoj holky,

omlouva ze, ze vam takto vpadam do zabehle diskuze, ale potrebovala bych poradit. Jsem v sedmem mesici tehotenstvi a chtela bych od zacatku zacit latkovat. Procetla jsem spoustu diskuzi a spoustu clanku, ale vubec nevim kde zacit. Vubec se v tech pojmech nevyznam a kazdy doporucuje neco jineho :cry: :cry:
Uz jsem z toho tak zmatena, ze uvazuji o jednorazovkach.

Uvazovala jsem ze bych si koupila obycejne plinky ale zase nevim zda cvercove nebo vycevrstve nebo ty frote. Na internetu jsem si uz nasla jak je skladat na draka nebo na sklad. K tomu budu potrebovat jeste separacni plinky a ty vkladove. Plus svrchni kalhotky a tech je zase tolik (PUL, PVC,Vlnene) Ale kolik toho vseho? A budu s malym detatkem stihat skladat a prebalovat? Nebo radeji koupit vse AIO? ach jo… uz se mi z toho chce brecet. Navic me od latkovani okoli jenom odrazuje…

Naslaby se tady nejaka hodna dusicka, ktere by mi vysvetlila co me ceka a co vse si nakoupit pro zacatek a popripade co pak dokoupit casem? Me ty pojmy opravdu moc nerikaji, takze nejlepsi by bylo i s odkazama.
Pro me by bylo asi opravdu nejlepsi kdyby mi nekdo proste rekl kup si toto a tato a a jeste toto a je to :evil: :evil: Jsem fakt asi uplne negramotna. Pro me asi bude reseni ty jednorazovky! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
petka.konecna píše:
Holky, vypadá ten lanolín jako med?
Cosik jsem koupila, tak snad je to ono.

Ano, myslim zes koupila dobre :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.3.11 14:21

Mirii - pokud mi golfky neprojdou na toto léto, tak předpokládám že na příští léto už jo - teda doufám že budu těhu a na těhu to svedu, dík za radu :)

• Citovat
  • Upravit
22590
16.3.11 14:21
caccorka píše:
mám Leifheit twist za 729 kaček a 10 metrovej sušák za 260,– :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
:palec:
Jsme to ale hospodynky, radost z takovejch blbosti,vid :mrgreen:
Ja si ted preji na narozeniny domaci pekarnu :lol: , predloni jsem si vybrala vysavac. No manzel stastnej jak ma super zenu,ze chci same uzitecne dary :-) . Kdyz ja z toho mam fakt radost…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
16.3.11 14:22
kvetinka56 píše:
Pani na Fleru ma napsano doruceni za 3 tydny, proto jsem nad nimi neuvazovala. Ale kamoska z nasi diskuze me lame na siti, sice sit zatim neumim, ani stroj jeste nemam, ale za ty penize bych mohla mit plinek vic. :think: Akorat nebudou do 2 tydnu :-?

No hele ji napsi a uvidis :wink: Ja myslim,ze to bude urco driv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
16.3.11 14:23

bruni, vybrala jsem si sloníky a berušky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
16.3.11 14:24
kvetinka56 píše:
zelazuzu píše:
kvetinka56 píše:
My zatim autosedacku neptrebujeme novou, ale golfky jo :think: Ale stejne NUTNE POTREBUJI dalsi plinky :mrgreen:

Tak my jsme právě objednali tyto golfky http://superbaby.mimishop.cz/detail.php?…

Dle referencí jsou skvělé a když jsme je zkoušeli v obchodě, tak oproti všem ostatním jsou fakt luxusní na poježdění.

Normálně jsou drahé jak mrcha, ale teď se vyprodávají staré vzory, tak jsou levnější - toto jsou úplně ty nejjednodušší, ale dají se kopupit i odpružené asi o 1000kč dráž.
Maji pro me moc male kolecka, u nas bych si s nima udelala jenom nervy

No, my bydlíme v horách …Ale tento kočár se dá koupit i s nafukovacími koly, ale je drahý jak mrcha, proto jsme na přibližování a na výlety vzali tento. Kola má gumová a ne plastová jak většina golfek, takže to snad bude dobré..no uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
16.3.11 14:24
petka.konecna píše:
Mirii - pokud mi golfky neprojdou na toto léto, tak předpokládám že na příští léto už jo - teda doufám že budu těhu a na těhu to svedu, dík za radu :)

Jj,to je dobra rada :wink: ale pristi leto uz je ani potrebovat nebudete :andel: to uz budes spis koukat po skatu za kocar :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
16.3.11 14:25
kvetinka56 píše:
Tak uz vim kdo vybrakoval Anavy obchod, vsechny plinky jsou u Zelazuzu :mrgreen:

:mrgreen: no všechny néé..Jen některé… :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
16.3.11 14:26
Annetka píše:
Ahoj holky,

omlouva ze, ze vam takto vpadam do zabehle diskuze, ale potrebovala bych poradit. Jsem v sedmem mesici tehotenstvi a chtela bych od zacatku zacit latkovat. Procetla jsem spoustu diskuzi a spoustu clanku, ale vubec nevim kde zacit. Vubec se v tech pojmech nevyznam a kazdy doporucuje neco jineho :cry: :cry:
Uz jsem z toho tak zmatena, ze uvazuji o jednorazovkach.

Uvazovala jsem ze bych si koupila obycejne plinky ale zase nevim zda cvercove nebo vycevrstve nebo ty frote. Na internetu jsem si uz nasla jak je skladat na draka nebo na sklad. K tomu budu potrebovat jeste separacni plinky a ty vkladove. Plus svrchni kalhotky a tech je zase tolik (PUL, PVC,Vlnene) Ale kolik toho vseho? A budu s malym detatkem stihat skladat a prebalovat? Nebo radeji koupit vse AIO? ach jo… uz se mi z toho chce brecet. Navic me od latkovani okoli jenom odrazuje…

Naslaby se tady nejaka hodna dusicka, ktere by mi vysvetlila co me ceka a co vse si nakoupit pro zacatek a popripade co pak dokoupit casem? Me ty pojmy opravdu moc nerikaji, takze nejlepsi by bylo i s odkazama.
Pro me by bylo asi opravdu nejlepsi kdyby mi nekdo proste rekl kup si toto a tato a a jeste toto a je to :evil: :evil: Jsem fakt asi uplne negramotna. Pro me asi bude reseni ty jednorazovky! :cert:

Ale ne.kdyz chces latkovat, tak to udelej a na okoli se vyprdni, jich do toho neni nic. Ja mam dobre zkusenosti s klasickymi ctverci (cc), sklad pro novorozence je otazka cviku, po 10 plinkach to budes mit hotovy za par vterin. Kup si na zacatek teda ty cc, jako vrchni kalhotky pro maly mimino jsou lepsi asi PULky, lip se perou, male mimino kadi tekute, obcas to vytece, PULky rychle schnou. Taky bych zkusila par zavazovacek Disana, na maly mimino jsou super a dovnitr muzes davat bud zase cc nebo nejake jine vkladacky. A jasne separacky, nejdriv celulozove, na tuhsi hovinko pak viskozove. Dulezita soucast je snappy sponka, skvele drzi sklady cc. A pak jak se trosku zajedes, muzes si zkusit kupovat kalhotkovy nebo jiny plinky, doporucuji vzdy jednu na vyzkouseni, kdyz nebude vyhovovat, muzes prodat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí