Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
16.3.11 13:10
Brunifid píše:
careynka píše:
M-a-j-a píše:
Holky nevíte o někom kdo by mi ušil plínku? Vybrala jsem si na sijemdetem vzor, ale neumím šít :oops: :oops:
moje tchyne :-) zrovna ma rozsity plinky pro me :-D
Spíš pro Vojtíška, ne? Zas tak stará nejsi :mrgreen:

Ne, pro me!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
16.3.11 13:10

jojo taky prisly dane, mile… ale taky to padne na autosedacku…

Bruni, nemam elastickej satek, psala jsem tu ze mam didymos, ale jsem tele a samozrejme mam jinej, hoppediz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
16.3.11 13:13
lenholka píše:
jojo taky prisly dane, mile… ale taky to padne na autosedacku…Bruni, nemam elastickej satek, psala jsem tu ze mam didymos, ale jsem tele a samozrejme mam jinej, hoppediz

uz vam prisly dane?? Ja cekam nejakou mega castku za uroky z hypoteky :-D :-D do prkynka, musim prodat tu autosedacku co jsem koupila z bazaru a chci koupit malymu novou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
16.3.11 13:17

My zatim autosedacku neptrebujeme novou, ale golfky jo :think: Ale stejne NUTNE POTREBUJI dalsi plinky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19494
16.3.11 13:19
kvetinka56 píše:
My zatim autosedacku neptrebujeme novou, ale golfky jo :think: Ale stejne NUTNE POTREBUJI dalsi plinky :mrgreen:

golfky jsem uz koupila kvuli vajicku autosedacce :-D vyslo me to na desitku :-O a ted potrebuju prodat tu pouzitou Romer 9-18 a koupit novou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.3.11 13:23
careynka píše:
kvetinka56 píše:
My zatim autosedacku neptrebujeme novou, ale golfky jo :think: Ale stejne NUTNE POTREBUJI dalsi plinky :mrgreen:
golfky jsem uz koupila kvuli vajicku autosedacce :-D vyslo me to na desitku :-O a ted potrebuju prodat tu pouzitou Romer 9-18 a koupit novou

A proč prodáváš tu autosedačku?

• Citovat
  • Upravit
kvetinka56

My jsme prckovi kupovali autosedacku kategorie 0-18, byl ponekud vetsi uz ve 4 mesicich, jeli jsme 7 hodin za rodinou na vychod SK a ja mela strach ho tam vezt ve vajicku, ktere bylo asi po 3 detech. Takze doufam ze mu ta autosedacka jeste rok vydrzi, pak uz dostane kategorii 15-36

• Citovat
  • Upravit
kvetinka56

Jake golfky by jste mi doporucily? Mate nejake osvedcene? ja premyslim nad Jane Energy, cetla jsem na ne hodne pozitivnich referenci, ale nove stoji kolem 4tis :think:

• Citovat
  • Upravit
19494
16.3.11 13:24
petka.konecna píše:
careynka píše:
kvetinka56 píše:
golfky jsem uz koupila kvuli vajicku autosedacce :-D vyslo me to na desitku :-O a ted potrebuju prodat tu pouzitou Romer 9-18 a koupit novou
A proč prodáváš tu autosedačku?

protoze jsem ZASE nepremyslela a koupila pouzitou, sice se vsema dokladama a bla bla bla, ale ted se ho tam bojim dat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
16.3.11 13:26

lenholka: Já mám za to, že KsK venku je právě pro pružné šátky, ne pro pevné :nevim:
Já nosím venku v KsK uvnitř, doma zkoušíme i batoh a kapsu na záda :mrgreen:

careynka: To budeš sedačku prodávat a kupovat tu samou? :oops:
Od kdy jsou vůbec větší sedačky než vajíčko? 9 měsíců věk a 9kg váha? A to musí být obojí? To váhově to roka vystačíme s vajíčkem :lol:

• Citovat
  • Upravit
kvetinka56
16.3.11 13:28

Bruni je tam podminka min. 9 mesicu a 9 kg a musi sam sedet, az pak muze do posmerne sedacky. My jsme tu 0-18 kupovali Britaxku ktera jde otocit obema smery, ted jak uz je vetsi, tak ji ma posmerne. Predtim proti smeru jizdy, blbe se tam nandaval, ale zas nejezdime tak casto, aby se to nedalo vydrzet.

HOlky, ktera mate plinky Kisy, jake mate reference? Ja sice potrebuji nove plinky driv, ale premyslim nad nimi.

• Citovat
  • Upravit
19494
16.3.11 13:28
Brunifid píše:
lenholka: Já mám za to, že KsK venku je právě pro pružné šátky, ne pro pevné :nevim:
Já nosím venku v KsK uvnitř, doma zkoušíme i batoh a kapsu na záda :mrgreen:careynka: To budeš sedačku prodávat a kupovat tu samou? :oops:
Od kdy jsou vůbec větší sedačky než vajíčko? 9 měsíců věk a 9kg váha? A to musí být obojí? To váhově to roka vystačíme s vajíčkem :lol:

jj, melo by to byt oboji… no jo, ale chci tu kravi od Romeru :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
16.3.11 13:30
careynka píše:
protoze jsem ZASE nepremyslela a koupila pouzitou, sice se vsema dokladama a bla bla bla, ale ted se ho tam bojim dat :-D

Proč? :nevim:

A k čemu jsou dobrý golfky, když mám kočár trojkombinaci? :oops:

• Citovat
  • Upravit
16492
16.3.11 13:31
kvetinka56 píše:
Bruni je tam podminka min. 9 mesicu a 9 kg a musi sam sedet, az pak muze do posmerne sedacky. My jsme tu 0-18 kupovali Britaxku ktera jde otocit obema smery, ted jak uz je vetsi, tak ji ma posmerne. Predtim proti smeru jizdy, blbe se tam nandaval, ale zas nejezdime tak casto, aby se to nedalo vydrzet.HOlky, ktera mate plinky Kisy, jake mate reference? Ja sice potrebuji nove plinky driv, ale premyslim nad nimi.

Květinko já jsem ji měla do dvou dnů od zaplacení :-)
JInak malé sedí hezky :-) Jak jsou savé ještě nevím. Má ji dneska poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.3.11 13:33
Brunifid píše:A k čemu jsou dobrý golfky, když mám kočár trojkombinaci? :oops:

Jako kdybych slyšela manžela :cert: :) - ten taky nechápe na co chci golfky když mám trojkombinaci.

Golfky jsou skladnější než sporťák, tudíž zaberou v autě méně místa :) - jsou lehké na cestování MHD nebo vlakem. Toť moje důvody.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí