Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
16.3.11 13:34
kvetinka56 píše:
Bruni je tam podminka min. 9 mesicu a 9 kg a musi sam sedet, az pak muze do posmerne sedacky. My jsme tu 0-18 kupovali Britaxku ktera jde otocit obema smery, ted jak uz je vetsi, tak ji ma posmerne. Predtim proti smeru jizdy, blbe se tam nandaval, ale zas nejezdime tak casto, aby se to nedalo vydrzet.

o, tak si to myslím dobře, že 9měsíců a 9kg a obojí musí být splněno současně. Já bych ráda, aby vajíčko vydrželo co nejdýl, ono je to nejbezpečnější. Akorát fakt nevím, jak to udělám s ročním dítětem, když bude mít 8kg, to bude mít nohy v kufru? :mrgreen:

careynka: Já na sedačky ještě nekoukala, vajíčko jsme koupili s kočárem. Ale Romer je pěkný název, když mám auto Roomster, že? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22590
16.3.11 13:36
kvetinka56 píše:
Nemate nekdo tajne info, kdy budou nove Anavy? Nahodou jsem prisla k penezum (prodala jsem satek) a potrebuji je nekde utratit :mrgreen: A kde, to neni takovy problem :mrgreen:

A neprodavalas na MMB za 400? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
16.3.11 13:37
Brunifid píše:
careynka píše:
protoze jsem ZASE nepremyslela a koupila pouzitou, sice se vsema dokladama a bla bla bla, ale ted se ho tam bojim dat :-D

Proč? :nevim:

A k čemu jsou dobrý golfky, když mám kočár trojkombinaci? :oops:

no protoze kdyby byla treba bourana, tak ty plasty uz nedrzi…s jeho vahou tam pujde nejdriv v lete az na podzim a rok mi taky bude stat a plasty starnout :-D jsem proste debil, ja vim…
A golfky jsem koupila protoze jsem kupovala tu autosedacku Romer, bezpecnou atd atd a nemela k tomu kocar :-D proste kdybych si koupila rovnou Gesslein tak mi to vyslo stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
petka.konecna píše:
Brunifid píše:A k čemu jsou dobrý golfky, když mám kočár trojkombinaci? :oops:

Jako kdybych slyšela manžela :cert: :) - ten taky nechápe na co chci golfky když mám trojkombinaci.

Golfky jsou skladnější než sporťák, tudíž zaberou v autě méně místa :) - jsou lehké na cestování MHD nebo vlakem. Toť moje důvody.

Omluv můj chlapský způsob myšlení, tvrdí to psychotesty a koukám, že mají pravdu :lol:
Tak leda, že v autě zaberou míň místa, jinak jsem si správně myslela, že je to pro mne k prdu. MHD jedu jednou za rok, ve vlaku jsem neseděla tak deset let a mám pod prdelí auto :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK

Holky, vypadá ten lanolín jako med?
Cosik jsem koupila, tak snad je to ono.

• Citovat
  • Upravit
19494
16.3.11 13:40
Brunifid píše:
petka.konecna píše:

Jako kdybych slyšela manžela :cert: :) - ten taky nechápe na co chci golfky když mám trojkombinaci.

Golfky jsou skladnější než sporťák, tudíž zaberou v autě méně místa :) - jsou lehké na cestování MHD nebo vlakem. Toť moje důvody.
Omluv můj chlapský způsob myšlení, tvrdí to psychotesty a koukám, že mají pravdu :lol:
Tak leda, že v autě zaberou míň místa, jinak jsem si správně myslela, že je to pro mne k prdu. MHD jedu jednou za rok, ve vlaku jsem neseděla tak deset let a mám pod prdelí auto :mrgreen:

ja golfky strcim za predni sedadlo, tudiz kdyz jedeme na obrany, tak jednu sedacku zaberu ja, druhou mama, treti Vojtik, k tomu je tam kennel s jednim rotvikem a v kufru je velkej kennel s malinakem :-D a takhle vyrazime… kocar bych tam nedala, kdybych se posrala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.3.11 13:41

A hlavně já bych dala golfky k našim, neb jejich dveřma neprojde náš kočárek, nevejde se ani do výtahu :cert: - tudíž když jsem u našich tak chodíme na 3krát - první dítě, pak korba a pak podvozek.

Nejhorší s tím sporťákem je to místo v autě, nějak si nedovedu představit že pojedeme v létě na dovolenou. Nedejbože až budeme mít druhé dítě … proto bych chtěla golfáč, ale zatím mi to nebylo schváleno, takže nic.

• Citovat
  • Upravit
19494
16.3.11 13:42
petka.konecna píše:
A hlavně já bych dala golfky k našim, neb jejich dveřma neprojde náš kočárek, nevejde se ani do výtahu :cert: - tudíž když jsem u našich tak chodíme na 3krát - první dítě, pak korba a pak podvozek.Nejhorší s tím sporťákem je to místo v autě, nějak si nedovedu představit že pojedeme v létě na dovolenou. Nedejbože až budeme mít druhé dítě … proto bych chtěla golfáč, ale zatím mi to nebylo schváleno, takže nic.

ja mam ABC Design golfky, docela se mi libi, jdou az do lehu a maji dlooouhou strisku a jde na ne to moje vajicko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
16.3.11 13:53

mám Leifheit twist za 729 kaček a 10 metrovej sušák za 260,– :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
16.3.11 13:58
kvetinka56 píše:
My zatim autosedacku neptrebujeme novou, ale golfky jo :think: Ale stejne NUTNE POTREBUJI dalsi plinky :mrgreen:

Tak my jsme právě objednali tyto golfky http://superbaby.mimishop.cz/detail.php?…

Dle referencí jsou skvělé a když jsme je zkoušeli v obchodě, tak oproti všem ostatním jsou fakt luxusní na poježdění.

Normálně jsou drahé jak mrcha, ale teď se vyprodávají staré vzory, tak jsou levnější - toto jsou úplně ty nejjednodušší, ale dají se kopupit i odpružené asi o 1000kč dráž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
16.3.11 14:02
careynka píše:
Brunifid píše:
petka.konecna píše:

Tak leda, že v autě zaberou míň místa, jinak jsem si správně myslela, že je to pro mne k prdu. MHD jedu jednou za rok, ve vlaku jsem neseděla tak deset let a mám pod prdelí auto :mrgreen:
ja golfky strcim za predni sedadlo, tudiz kdyz jedeme na obrany, tak jednu sedacku zaberu ja, druhou mama, treti Vojtik, k tomu je tam kennel s jednim rotvikem a v kufru je velkej kennel s malinakem :-D a takhle vyrazime… kocar bych tam nedala, kdybych se posrala :-D

Tak právě proto kupujem golfky i my..Skrz to, že zaberou v káře mnohem míň místa než sporťák.
Na obrany už nejezdíme - bohužel manža můj zájem o pejskařinu nesdílí a sama jsem nějak líná se hecovat a makat na stopách, poslušnosti a všem co to obnáší, ale až budou golfky, tak budeme moc brát konečně i psice do Zlína k našim, což takhle nešlo- takže golfky jo :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
16.3.11 14:04
zelazuzu píše:
careynka píše:
Brunifid píše:
petka.konecna píše:

ja golfky strcim za predni sedadlo, tudiz kdyz jedeme na obrany, tak jednu sedacku zaberu ja, druhou mama, treti Vojtik, k tomu je tam kennel s jednim rotvikem a v kufru je velkej kennel s malinakem :-D a takhle vyrazime… kocar bych tam nedala, kdybych se posrala :-D
Tak právě proto kupujem golfky i my..Skrz to, že zaberou v káře mnohem míň místa než sporťák.
Na obrany už nejezdíme - bohužel manža můj zájem o pejskařinu nesdílí a sama jsem nějak líná se hecovat a makat na stopách, poslušnosti a všem co to obnáší, ale až budou golfky, tak budeme moc brát konečně i psice do Zlína k našim, což takhle nešlo- takže golfky jo :palec: :palec: :palec:

to ja bych makala, ale nejak nemam jak :-( mam tam mladyho rozpracovanyho psa a nemam na nej vubec cas, vidi me jednou za 14 dni az se za to stydim a je mi ho lito, je takovej zaostalej :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
16.3.11 14:06

Já chci taky golfky, ale můj muž nesdílí mé nadšení :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
16.3.11 14:08
careynka píše:
zelazuzu píše:
careynka píše:
Brunifid píše:
petka.konecna píše:

Na obrany už nejezdíme - bohužel manža můj zájem o pejskařinu nesdílí a sama jsem nějak líná se hecovat a makat na stopách, poslušnosti a všem co to obnáší, ale až budou golfky, tak budeme moc brát konečně i psice do Zlína k našim, což takhle nešlo- takže golfky jo :palec: :palec: :palec:
to ja bych makala, ale nejak nemam jak :-( mam tam mladyho rozpracovanyho psa a nemam na nej vubec cas, vidi me jednou za 14 dni az se za to stydim a je mi ho lito, je takovej zaostalej :-(

Jo, tak to znám :-( ..Mám fenu DKK 0/0 - Je to NO, ale divoká je jak maliňák a v povaze prostě super..a chudina je doma a je z ní zahradový pes :cry: ..Dala bych ji hned někomu na výcvik, aby s ní aspoň jedničku udělal a uchovnil ji, ale nemám prachy na drahého cvičitele, takže se taky stydím..ale manža je tak aktivní, takže pořád něco podnikáme, a tohle už nedávám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
16.3.11 14:13
Mirii píše:
kvetinka56 píše:
Nemate nekdo tajne info, kdy budou nove Anavy? Nahodou jsem prisla k penezum (prodala jsem satek) a potrebuji je nekde utratit :mrgreen: A kde, to neni takovy problem :mrgreen:
A neprodavalas na MMB za 400? :lol:

Myslis satek? Ne, ten byl za temer 2tis Didymos.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí