Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
kvetinka56 píše:
Nemate nekdo tajne info, kdy budou nove Anavy? Nahodou jsem prisla k penezum (prodala jsem satek) a potrebuji je nekde utratitA kde, to neni takovy problem
A neprodavalas na MMB za 400? ![]()
Brunifid píše:careynka píše:
protoze jsem ZASE nepremyslela a koupila pouzitou, sice se vsema dokladama a bla bla bla, ale ted se ho tam bojim datProč?
A k čemu jsou dobrý golfky, když mám kočár trojkombinaci?
no protoze kdyby byla treba bourana, tak ty plasty uz nedrzi…s jeho vahou tam pujde nejdriv v lete az na podzim a rok mi taky bude stat a plasty starnout
jsem proste debil, ja vim…
A golfky jsem koupila protoze jsem kupovala tu autosedacku Romer, bezpecnou atd atd a nemela k tomu kocar
proste kdybych si koupila rovnou Gesslein tak mi to vyslo stejne
petka.konecna píše:Brunifid píše:A k čemu jsou dobrý golfky, když mám kočár trojkombinaci?Jako kdybych slyšela manžela
Golfky jsou skladnější než sporťák, tudíž zaberou v autě méně místa![]()
- ten taky nechápe na co chci golfky když mám trojkombinaci.
- jsou lehké na cestování MHD nebo vlakem. Toť moje důvody.
Omluv můj chlapský způsob myšlení, tvrdí to psychotesty a koukám, že mají pravdu ![]()
Tak leda, že v autě zaberou míň místa, jinak jsem si správně myslela, že je to pro mne k prdu. MHD jedu jednou za rok, ve vlaku jsem neseděla tak deset let a mám pod prdelí auto ![]()
Holky, vypadá ten lanolín jako med?
Cosik jsem koupila, tak snad je to ono.
Brunifid píše:petka.konecna píše:Omluv můj chlapský způsob myšlení, tvrdí to psychotesty a koukám, že mají pravduBrunifid píše:A k čemu jsou dobrý golfky, když mám kočár trojkombinaci?Jako kdybych slyšela manžela
Tak leda, že v autě zaberou míň místa, jinak jsem si správně myslela, že je to pro mne k prdu. MHD jedu jednou za rok, ve vlaku jsem neseděla tak deset let a mám pod prdelí auto
ja golfky strcim za predni sedadlo, tudiz kdyz jedeme na obrany, tak jednu sedacku zaberu ja, druhou mama, treti Vojtik, k tomu je tam kennel s jednim rotvikem a v kufru je velkej kennel s malinakem
a takhle vyrazime… kocar bych tam nedala, kdybych se posrala ![]()
A hlavně já bych dala golfky k našim, neb jejich dveřma neprojde náš kočárek, nevejde se ani do výtahu
- tudíž když jsem u našich tak chodíme na 3krát - první dítě, pak korba a pak podvozek.
Nejhorší s tím sporťákem je to místo v autě, nějak si nedovedu představit že pojedeme v létě na dovolenou. Nedejbože až budeme mít druhé dítě … proto bych chtěla golfáč, ale zatím mi to nebylo schváleno, takže nic.
petka.konecna píše:
A hlavně já bych dala golfky k našim, neb jejich dveřma neprojde náš kočárek, nevejde se ani do výtahu- tudíž když jsem u našich tak chodíme na 3krát - první dítě, pak korba a pak podvozek.Nejhorší s tím sporťákem je to místo v autě, nějak si nedovedu představit že pojedeme v létě na dovolenou. Nedejbože až budeme mít druhé dítě … proto bych chtěla golfáč, ale zatím mi to nebylo schváleno, takže nic.
ja mam ABC Design golfky, docela se mi libi, jdou az do lehu a maji dlooouhou strisku a jde na ne to moje vajicko ![]()
mám Leifheit twist za 729 kaček a 10 metrovej sušák za 260,–
![]()
kvetinka56 píše:
My zatim autosedacku neptrebujeme novou, ale golfky joAle stejne NUTNE POTREBUJI dalsi plinky
Tak my jsme právě objednali tyto golfky http://superbaby.mimishop.cz/detail.php?…
Dle referencí jsou skvělé a když jsme je zkoušeli v obchodě, tak oproti všem ostatním jsou fakt luxusní na poježdění.
Normálně jsou drahé jak mrcha, ale teď se vyprodávají staré vzory, tak jsou levnější - toto jsou úplně ty nejjednodušší, ale dají se kopupit i odpružené asi o 1000kč dráž.
careynka píše:Brunifid píše:ja golfky strcim za predni sedadlo, tudiz kdyz jedeme na obrany, tak jednu sedacku zaberu ja, druhou mama, treti Vojtik, k tomu je tam kennel s jednim rotvikem a v kufru je velkej kennel s malinakempetka.konecna píše:Omluv můj chlapský způsob myšlení, tvrdí to psychotesty a koukám, že mají pravduBrunifid píše:A k čemu jsou dobrý golfky, když mám kočár trojkombinaci?Jako kdybych slyšela manžela
Tak leda, že v autě zaberou míň místa, jinak jsem si správně myslela, že je to pro mne k prdu. MHD jedu jednou za rok, ve vlaku jsem neseděla tak deset let a mám pod prdelí autoa takhle vyrazime… kocar bych tam nedala, kdybych se posrala
Tak právě proto kupujem golfky i my..Skrz to, že zaberou v káře mnohem míň místa než sporťák.
Na obrany už nejezdíme - bohužel manža můj zájem o pejskařinu nesdílí a sama jsem nějak líná se hecovat a makat na stopách, poslušnosti a všem co to obnáší, ale až budou golfky, tak budeme moc brát konečně i psice do Zlína k našim, což takhle nešlo- takže golfky jo
![]()
zelazuzu píše:careynka píše:Tak právě proto kupujem golfky i my..Skrz to, že zaberou v káře mnohem míň místa než sporťák.Brunifid píše:ja golfky strcim za predni sedadlo, tudiz kdyz jedeme na obrany, tak jednu sedacku zaberu ja, druhou mama, treti Vojtik, k tomu je tam kennel s jednim rotvikem a v kufru je velkej kennel s malinakempetka.konecna píše:Omluv můj chlapský způsob myšlení, tvrdí to psychotesty a koukám, že mají pravduBrunifid píše:A k čemu jsou dobrý golfky, když mám kočár trojkombinaci?Jako kdybych slyšela manžela
Tak leda, že v autě zaberou míň místa, jinak jsem si správně myslela, že je to pro mne k prdu. MHD jedu jednou za rok, ve vlaku jsem neseděla tak deset let a mám pod prdelí autoa takhle vyrazime… kocar bych tam nedala, kdybych se posrala
Na obrany už nejezdíme - bohužel manža můj zájem o pejskařinu nesdílí a sama jsem nějak líná se hecovat a makat na stopách, poslušnosti a všem co to obnáší, ale až budou golfky, tak budeme moc brát konečně i psice do Zlína k našim, což takhle nešlo- takže golfky jo![]()
![]()
to ja bych makala, ale nejak nemam jak
mam tam mladyho rozpracovanyho psa a nemam na nej vubec cas, vidi me jednou za 14 dni az se za to stydim a je mi ho lito, je takovej zaostalej ![]()
careynka píše:zelazuzu píše:to ja bych makala, ale nejak nemam jakcareynka píše:Tak právě proto kupujem golfky i my..Skrz to, že zaberou v káře mnohem míň místa než sporťák.Brunifid píše:ja golfky strcim za predni sedadlo, tudiz kdyz jedeme na obrany, tak jednu sedacku zaberu ja, druhou mama, treti Vojtik, k tomu je tam kennel s jednim rotvikem a v kufru je velkej kennel s malinakempetka.konecna píše:Omluv můj chlapský způsob myšlení, tvrdí to psychotesty a koukám, že mají pravduBrunifid píše:A k čemu jsou dobrý golfky, když mám kočár trojkombinaci?Jako kdybych slyšela manžela
Na obrany už nejezdíme - bohužel manža můj zájem o pejskařinu nesdílí a sama jsem nějak líná se hecovat a makat na stopách, poslušnosti a všem co to obnáší, ale až budou golfky, tak budeme moc brát konečně i psice do Zlína k našim, což takhle nešlo- takže golfky jo![]()
![]()
mam tam mladyho rozpracovanyho psa a nemam na nej vubec cas, vidi me jednou za 14 dni az se za to stydim a je mi ho lito, je takovej zaostalej
Jo, tak to znám
..Mám fenu DKK 0/0 - Je to NO, ale divoká je jak maliňák a v povaze prostě super..a chudina je doma a je z ní zahradový pes
..Dala bych ji hned někomu na výcvik, aby s ní aspoň jedničku udělal a uchovnil ji, ale nemám prachy na drahého cvičitele, takže se taky stydím..ale manža je tak aktivní, takže pořád něco podnikáme, a tohle už nedávám..
Mirii píše:kvetinka56 píše:A neprodavalas na MMB za 400?
Nemate nekdo tajne info, kdy budou nove Anavy? Nahodou jsem prisla k penezum (prodala jsem satek) a potrebuji je nekde utratitA kde, to neni takovy problem
Myslis satek? Ne, ten byl za temer 2tis Didymos.
o, tak si to myslím dobře, že 9měsíců a 9kg a obojí musí být splněno současně. Já bych ráda, aby vajíčko vydrželo co nejdýl, ono je to nejbezpečnější. Akorát fakt nevím, jak to udělám s ročním dítětem, když bude mít 8kg, to bude mít nohy v kufru?
careynka: Já na sedačky ještě nekoukala, vajíčko jsme koupili s kočárem. Ale Romer je pěkný název, když mám auto Roomster, že?