Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
zelazuzu píše:Mirii píše:Mirri tak Ti teda pěkně děkuju za odkaz- bodlinka - píše:
Díky za přivítání.
Anaví závislost už mám, jsem zvědavá, co dalšího tady „chytnu“.zkus tohle : http://www.fler.cz/zbozi?…
..ikdyž je teda ta Kisy nemá za moc dobrou cenu oproti profi Anavy..Iva by asi měla zdražit
![]()
![]()
. Ale vypadají taky hezky
Zuzu to sice nemá, ale je to bambus a konopí, takže by měla lépe sát a je fakt, že jsem jí dávala včera a krásně sála to byl vlastně vypraná jednou. ![]()
Kisy nema spatny plinky, jenom to zmensovani no
i kdyz teda jsem vubec netusila, ze na pozadani usije klasicky zmensovani, jsem to nejak nikde nevycetla..
lenholka píše:
Kisy nema spatny plinky, jenom to zmensovani noi kdyz teda jsem vubec netusila, ze na pozadani usije klasicky zmensovani, jsem to nejak nikde nevycetla..
Leni třeba to tam ted přidala nově. Já jsem ji objednávala myslím v pátek a měla to normálně v popisu u plínky.
M-a-j-a píše:lenholka píše:Leni třeba to tam ted přidala nově. Já jsem ji objednávala myslím v pátek a měla to normálně v popisu u plínky.
Kisy nema spatny plinky, jenom to zmensovani noi kdyz teda jsem vubec netusila, ze na pozadani usije klasicky zmensovani, jsem to nejak nikde nevycetla..
Ha!! tak jsem koukla na ty co jsem koupila a nema to tam, to je teda pekna zrada…tak ze bych jeste prubla jednu
nj jenze buh vi jak ja dopadnu s latkovanim ze jo, to dam latku a zjistim ze to nepujde a bude to v coudu ![]()
Holky nevím jestliby se vám to nehodilo, ale koukněte na TOHLE
lenholka píše:M-a-j-a píše:Ha!! tak jsem koukla na ty co jsem koupila a nema to tam, to je teda pekna zrada…tak ze bych jeste prubla jednulenholka píše:Leni třeba to tam ted přidala nově. Já jsem ji objednávala myslím v pátek a měla to normálně v popisu u plínky.
![]()
nj jenze buh vi jak ja dopadnu s latkovanim ze jo, to dam latku a zjistim ze to nepujde a bude to v coudu
ty jsi si koupila už tu ušitou ne?
A jak vůbec pokračujete Leni?
Majo ted jsme na alanach, zadecek zase mela jeden den hezkej, druhej se ji udelalo neco pupinku ale zatim se todrzi v nejaky unosny mezi, tak uvidim jak dal, o vikendu jedem k mamce tak ta do me zase bude hucet at uz latku dam, ale nevim porad no
a jo… ja kupovala uz hotovou, ale ted vazne slintam nad blaznivou zirafkou, zvlast kdyz tam je moznost klasickyho zmensovani, i kdyz zase na druhou stranu ja uz nezmensuju tak leda pak na druhy mimco ![]()
Leni a ty jí to teda nečím mažeš? Zatím látku nedávej, počkej až to bude úplně dobré.
zelazuzu píše:- bodlinka - píše:Mirii píše:Ajajajajajajajaj- bodlinka - píše:
Díky za přivítání.
Anaví závislost už mám, jsem zvědavá, co dalšího tady „chytnu“.zkus tohle : http://www.fler.cz/zbozi?…
![]()
![]()
Manžel mě zabije.. Už teď mám jednu Anaví mochomůrku ve skříni (skoro měsíc!!) a čekám, až ji budu moct vytáhnout.
![]()
- Hele Bodlinko nechodila jsi i na nějaké jiné diskuse? Mám pocit - že mi ta přezdívka něco říká
??Chudáci chlapi…my na ně teda šijem boudy co??
Zelazuzu, nechodila. Ale mám od tebe z MMB nějaké věci a pak taky z ekoplen.
Na MMB mám podobnou přezdívku. ![]()
M-a-j-a píše:
Leni a ty jí to teda nečím mažeš? Zatím látku nedávej, počkej až to bude úplně dobré.
mazu jenom na noc, jinak to nechavam bez niceho, jenom kdyz se ji to jooo hodne osype tak na ty pupence dam trosku babylove kremu na opruzeniny a vetsinou se to do pul dne uklidni…
lenholka píše:M-a-j-a píše:mazu jenom na noc, jinak to nechavam bez niceho, jenom kdyz se ji to jooo hodne osype tak na ty pupence dam trosku babylove kremu na opruzeniny a vetsinou se to do pul dne uklidni…
Tak možná fakt nesnáší nějakou látku v mastech ![]()
M-a-j-a píše:lenholka píše:Tak možná fakt nesnáší nějakou látku v mastechM-a-j-a píše:mazu jenom na noc, jinak to nechavam bez niceho, jenom kdyz se ji to jooo hodne osype tak na ty pupence dam trosku babylove kremu na opruzeniny a vetsinou se to do pul dne uklidni…
to by byla asi ta nejlepsi varianta ![]()
ahoj!
leni, tak snad se to už fakt zlepší! vypadá to nadějně!
jinak koukám na kisy, od včera změnila ceny! já si ještě objednávala 2 plínky - jedna za 357 a druhá za 354 ![]()