Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
18.3.11 14:43
petka.konecna píše:
pomeranca píše:
Mládě spalo dvě hodiny… stihla jsem upéct bábovku, pověsit plíny, umýt nádobí, dočíst :pankac: a připálit bramboru potomkovi k obědu…
Malá spala po obědě půl hodiny, já jsem vytuhla s ní (obě u nás v posteli), a než jsem se stihla probudit tak visela hlavou dolů z postele :zed: :zed:

8-o šikulka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
18.3.11 14:49

HOlky obnovovala jsem diskuzi mýdlový sliz a zatím žádná reakce a proto prosím o pomoc i tady.
Chystám se dělat mýdlový sliz a koupila jsem sodu na praná – kalcinovanou (300g) Na obalu je napsáno, že na 10L je 8g sody. Není to nějak málo na mýdlový sliz?? Budu dělat 10l.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
18.3.11 14:55
M-a-j-a píše:
HOlky obnovovala jsem diskuzi mýdlový sliz a zatím žádná reakce a proto prosím o pomoc i tady.
Chystám se dělat mýdlový sliz a koupila jsem sodu na praná – kalcinovanou (300g) Na obalu je napsáno, že na 10L je 8g sody. Není to nějak málo na mýdlový sliz?? Budu dělat 10l.

já dávám cca čtvrtinu balíčku na 1 kbelík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
18.3.11 14:58
pomeranca píše:
M-a-j-a píše:
Chystám se dělat mýdlový sliz a koupila jsem sodu na praná – kalcinovanou (300g) Na obalu je napsáno, že na 10L je 8g sody. Není to nějak málo na mýdlový sliz?? Budu dělat 10l.
já dávám cca čtvrtinu balíčku na 1 kbelík

A to máš tu kalcinovanou? A jak velký kbelík máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
18.3.11 15:22

Mirii: Mýdlové ořechy? Není to na fleecové separačky špatně?

Achdarku: Omrknu to, díky.

Já chci, až dopotřebuju ten Persil, přejít na ekopraní, jenže většina obsahuje mýdlo a to těm separačkám škodí. :-(

Majo: Mně se teda nerozjíždí, ale rozjela v plné parádě a dneska jsem tu bolestí lezla po zdi. Až mi kamarádka řekla, že paralen jeden den můžu, tak budu doufat, že zítra ta rudá mrcha nebude tak hnusná. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
18.3.11 15:28

Fly já jsem tu první měla první den tky dost hnusnou, ale druhý den už pohoda, tak snad ti to taky povolí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
18.3.11 15:28
Flyingfrog píše:
Mirii: Mýdlové ořechy? Není to na fleecové separačky špatně?

Achdarku: Omrknu to, díky.

Já chci, až dopotřebuju ten Persil, přejít na ekopraní, jenže většina obsahuje mýdlo a to těm separačkám škodí. :-(

Vysloveně sliz jo, ale v ořechách jsem taky prala a to podle mýho ničemu nevadí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14106
18.3.11 15:37

Aha, tak já možná vořechy jedny koupím. :-)

Majo: Díky. Jako mě to taaaaak naštvalo. :cert: Ne, že bych si naivně myslela, že nepřijde vůbec, ale nemusí být tak hnusná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
18.3.11 15:45

Flyi tak to me ani nenapadlo ze by mohly ,ydlove orechy delat problem s flisem :think: Hm,musim se nad tim hluboce zamyslet :nevim:
Nebo jeste muzes zkusit ecover,ten by mel byt bez mydla,ne?
Po prvnim porodu jsem mela nekolikrat po sobe menzes faakt hnusnej,bolestivej,blbe mi bylo…ale to je prej normalni. Ted po druhem mi to prislo uz mnohem lepsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
18.3.11 15:50
Flyingfrog píše:
Aha, tak já možná vořechy jedny koupím. :-)Majo: Díky. Jako mě to taaaaak naštvalo. :cert: Ne, že bych si naivně myslela, že nepřijde vůbec, ale nemusí být tak hnusná.

Dani já byla taky poprvé pěkně nasr. , popravdě jsem myslela, že příjde mrcha později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
18.3.11 15:53

Achdarku kdy bude foto ovecek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
18.3.11 15:54

Peru v Dedře - ta mýdlo neobsahuje a je eko.

Bambinex je určitě eko :-) - ale je drahý, tak se mi nechce ho zkoušet :wink: .

Tak ms mi minule udělala to, že skoro celý týden jsem jen špinila a až pak se to rozjelo…tak jsem pěkně zuřila..Před těhu jsem s tím měla velké problémy a teď 4ms po porodu a tohle - ty 3předtím byly super! Trvaly jen 5dní - tak snad mi nezačíná tělo zase haprovat :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
18.3.11 15:55
Mirii píše:
Po prvnim porodu jsem mela nekolikrat po sobe menzes faakt hnusnej,bolestivej,blbe mi bylo…ale to je prej normalni. Ted po druhem mi to prislo uz mnohem lepsi…

Kdybych kojila tak už tu nejsem, páč já mám menzes šílený a zrovna minulý týden jsem za jedn den spořádala 3 brufeny :cert:

• Citovat
  • Upravit
2064
18.3.11 15:57
petka.konecna píše:
Mirii píše:
Po prvnim porodu jsem mela nekolikrat po sobe menzes faakt hnusnej,bolestivej,blbe mi bylo…ale to je prej normalni. Ted po druhem mi to prislo uz mnohem lepsi…
Kdybych kojila tak už tu nejsem, páč já mám menzes šílený a zrovna minulý týden jsem za jedn den spořádala 3 brufeny :cert:

3brufeny za den to je pohoda :-) - horší kdyby sis je musela brát zaráz :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
18.3.11 15:58
zelazuzu píše:
petka.konecna píše:
Mirii píše:
Kdybych kojila tak už tu nejsem, páč já mám menzes šílený a zrovna minulý týden jsem za jedn den spořádala 3 brufeny :cert:
3brufeny za den to je pohoda :-) - horší kdyby sis je musela brát zaráz :-P

Ale při kojení bych asi tolik brufenu do sebe nacpat nemohla, tak jsem to myslela.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí