Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
21.3.11 13:29
ivuska.h píše:
Brunifid píše:
A heč, my máme takovouhle kukličku! Výborná do šátku, na fotu jsme se akorát vrátily z testování :palec:
Teda ta má očiska! A pusinku jak namalovanou :palec:

A to je má po spinkání ještě ne úplně rozlepený :lol:

• Citovat
  • Upravit
1720
21.3.11 14:07
Katy2 píše:
evi.an píše:
petka.konecna píše:
Mahja píše:
evi.an píše:
Holky, pořád přemýšlím, že bych testla ty plenky od Kisy z Fleru, o kterých tady všichni tak básníte. Můžete mi je porovnat s Anavama (střih, savost, schnutí)? Anavy nám sedí pěkně, s těma jsem fakt spokojená, ale co kdyby bylo někde něco lepšího :mrgreen: .
Mám jednu na cestě, tak jsem taky zvědavá.
Kisy dělá na zadečku menší balík než anavka, savost je dobrá, je uzší mezi nožičkama, schne rychleji než anavy.
Sakra, samý klady :think: :mrgreen: . Tak já to zkusím, nakupovat ještě můžu, žádný přebytky nemám, spíš naopak… :lol:
Jinak moc děkuji za porovnání :palec:
Kisy jsou fajn, já jen doporučuji paní napsat, aby ti tam přicvakla na křidýlka ještě patentky, ať jich mají více, pro nás je to málo, lépe by se mi zapínaly, kdyby bylo o jeden patentek na každém křidýlku více.

A tam jsou ty patentky ve větších rozestupech? Jinak moc děkuji za radu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
21.3.11 14:22
evi.an píše:
Katy2 píše:
evi.an píše:
petka.konecna píše:
Mahja píše:
evi.an píše:
Holky, pořád přemýšlím, že bych testla ty plenky od Kisy z Fleru, o kterých tady všichni tak básníte. Můžete mi je porovnat s Anavama (střih, savost, schnutí)? Anavy nám sedí pěkně, s těma jsem fakt spokojená, ale co kdyby bylo někde něco lepšího :mrgreen: .
Mám jednu na cestě, tak jsem taky zvědavá.
Kisy dělá na zadečku menší balík než anavka, savost je dobrá, je uzší mezi nožičkama, schne rychleji než anavy.
Sakra, samý klady :think: :mrgreen: . Tak já to zkusím, nakupovat ještě můžu, žádný přebytky nemám, spíš naopak… :lol:
Jinak moc děkuji za porovnání :palec:
Kisy jsou fajn, já jen doporučuji paní napsat, aby ti tam přicvakla na křidýlka ještě patentky, ať jich mají více, pro nás je to málo, lépe by se mi zapínaly, kdyby bylo o jeden patentek na každém křidýlku více.
A tam jsou ty patentky ve větších rozestupech? Jinak moc děkuji za radu :-)

Tady na té fotce to jde vidět, jak jsou patentky na křidýlkach, tak že na jedné straně jsou jen dva u Anavy tři a na druhé straně jsou 4 u Anavy 6, prostě mě tam ten třetí zacvakávací chybí, lépe se to pak zapíná. http://www.fler.cz/…azku-1539763

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
21.3.11 14:34
macinka85 píše:
Máte nějaké dobré "střihy vlňáku zašité v šuplíku? A správnou vlnu seženu jen na fler?

Macinko, já jsem vlnu kupovala na Zlatíčku (www.zlaticko.cz)). Jinak střihy na vlňáčky najdeš buď taky na Zlatíčku, nebo třeba já jsem pletařka - začátečnice, tak se učím na primitivních http://www.salatky.cz/index.php?…, různé typy najdeš tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
21.3.11 19:23

asho: http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
jen teda nevím, zda se letos ještě užije :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
21.3.11 19:57
evi.an píše:
macinka85 píše:
Máte nějaké dobré "střihy vlňáku zašité v šuplíku? A správnou vlnu seženu jen na fler?
Macinko, já jsem vlnu kupovala na Zlatíčku (www.zlaticko.cz)). Jinak střihy na vlňáčky najdeš buď taky na Zlatíčku, nebo třeba já jsem pletařka - začátečnice, tak se učím na primitivních http://www.salatky.cz/index.php?…, různé typy najdeš tady

díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
21.3.11 19:57
zuzanecka81 píše:
asho: http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
jen teda nevím, zda se letos ještě užije :nevim:

Diky!
Prosimte, ja nez se s tim navodem poperu, bude prosinec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
21.3.11 21:02

Nové vlňáčky. Akorát je velikost S a tak je POli neužije. Doufám, že třetáko se zadaří brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
21.3.11 21:11

Dnes jsme byli odpoledne na procházce a pak jsem zašla k našim (celkem víc než 3 hodiny)… a mladej měl celou dobu na sobě jednu plínku 8-o Ale nekamenujte mě, já ji za tu dobu snad desetkrát kontrolovala a pořád byla suchá 8-o 8-o 8-o Je možný že to je rýmou? A může dítě díky rýmě odmítat jídlo? (DNeska byl den plného kojení :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
21.3.11 21:12
Achdarek píše:
Nové vlňáčky. Akorát je velikost S a tak je POli neužije. Doufám, že třetáko se zadaří brzo.
:potlesk: Krásné vlňáky. A kdy to plánujete :twisted: ?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
21.3.11 21:13

Bruni: super kukla, malá v tom vypadá bezvadně :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
21.3.11 21:20
pomeranca píše:
Achdarek píše:
Nové vlňáčky. Akorát je velikost S a tak je POli neužije. Doufám, že třetáko se zadaří brzo.

Už na něm pracujem a furt nic. :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
21.3.11 21:23
pomeranca píše:
Dnes jsme byli odpoledne na procházce a pak jsem zašla k našim (celkem víc než 3 hodiny)… a mladej měl celou dobu na sobě jednu plínku 8-o Ale nekamenujte mě, já ji za tu dobu snad desetkrát kontrolovala a pořád byla suchá 8-o 8-o 8-o Je možný že to je rýmou? A může dítě díky rýmě odmítat jídlo? (DNeska byl den plného kojení :roll: )

mě malý při rýmě taky hůř jí a jednou se mi též stalo že nečůral, ale u mě asi cca 4,5 hodiny 8-o byla jsem z toho auf, ale pak zase čůral normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
21.3.11 21:24
Achdarek píše:
pomeranca píše:
Achdarek píše:

To je super, že lidi chtějí víc než 2 děti :-D U nás v práci se každý díval úkosem, když jsem řekla, že čekáme třetí a že se těšíme… Však se zadaří, uvidíš. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
21.3.11 21:24
Achdarek píše:
pomeranca píše:
Achdarek píše:

Ehm a… zkoušeli jste sex? prý to zabírá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky