Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2762
21.3.11 21:24
Achdarek píše:
pomeranca píše:
Achdarek píše:
Nové vlňáčky. Akorát je velikost S a tak je POli neužije. Doufám, že třetáko se zadaří brzo.
:potlesk: Krásné vlňáky. A kdy to plánujete :twisted: ?
Už na něm pracujem a furt nic. :cert: :cert: :cert:

tak ať se brzo zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
21.3.11 21:25
pomeranca píše:
Achdarek píše:
pomeranca píše:
Achdarek píše:
Nové vlňáčky. Akorát je velikost S a tak je POli neužije. Doufám, že třetáko se zadaří brzo.
Ehm a… zkoušeli jste sex? prý to zabírá :lol:
:palec: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
21.3.11 21:25
Barbulka píše:
pomeranca píše:
Dnes jsme byli odpoledne na procházce a pak jsem zašla k našim (celkem víc než 3 hodiny)… a mladej měl celou dobu na sobě jednu plínku 8-o Ale nekamenujte mě, já ji za tu dobu snad desetkrát kontrolovala a pořád byla suchá 8-o 8-o 8-o Je možný že to je rýmou? A může dítě díky rýmě odmítat jídlo? (DNeska byl den plného kojení :roll: )
mě malý při rýmě taky hůř jí a jednou se mi též stalo že nečůral, ale u mě asi cca 4,5 hodiny 8-o byla jsem z toho auf, ale pak zase čůral normálně

Dík za uklidnění… snad se to brzo zlepší. Rýma je na odstřel :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
21.3.11 21:26
palošek píše:
Achdarek píše:
pomeranca píše:
Achdarek píše:
To je super, že lidi chtějí víc než 2 děti :-D U nás v práci se každý díval úkosem, když jsem řekla, že čekáme třetí a že se těšíme… Však se zadaří, uvidíš. :hug:

Já jich chci šest :lol: (ale u mě se nikdo divně nedívá, páč to mám dědičně :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
21.3.11 21:29
palošek píše:
To je super, že lidi chtějí víc než 2 děti :-D U nás v práci se každý díval úkosem, když jsem řekla, že čekáme třetí a že se těšíme… Však se zadaří, uvidíš. :hug:

Jasně, dvě jsou málo. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
21.3.11 21:30

Dnes jsem byla na návštěvě u kamarádky a chovala jsem jeí miminko. Furt jsem přemýšlela, co je tak divně cítit. Hnuska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
21.3.11 21:37
Achdarek píše:
Dnes jsem byla na návštěvě u kamarádky a chovala jsem jeí miminko. Furt jsem přemýšlela, co je tak divně cítit. Hnuska
:lol:
Já už jsem na ně alergická :-D Asi nám ty dva otevřené balíky zůstanou pro panenky. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
21.3.11 21:38
pomeranca píše:
palošek píše:
Achdarek píše:
pomeranca píše:
Achdarek píše:
Já jich chci šest :lol: (ale u mě se nikdo divně nedívá, páč to mám dědičně :lol: )

uou, to už je obdivuhodné. Já chtěla vždy tak 4, ale to se uvidí 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
21.3.11 21:49
palošek píše:
Achdarek píše:
Dnes jsem byla na návštěvě u kamarádky a chovala jsem jeí miminko. Furt jsem přemýšlela, co je tak divně cítit. Hnuska
:lol:
Já už jsem na ně alergická :-D Asi nám ty dva otevřené balíky zůstanou pro panenky. :lol:

někomu to levně prodej… Urvou ti ruce a ty si budeš moct koupit novou plínku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
21.3.11 21:51
palošek píše:
uou, to už je obdivuhodné. Já chtěla vždy tak 4, ale to se uvidí 8-o

no ještě to není jistý, záleží, jestli se další podaří porodit přirozeně, protože jít pak šestkrát pod kudlu se mi fakt nechce :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
21.3.11 21:57

No dobry tema…asi vam poslu Bena, oni vas ty roupy prejdou :cert: Jsem z nej nejaka vystavena :jazyk:
Takze ja rozhodnuta, ze jsme s rozmnozovanim skoncili, jinak to nepreziju, a cestou z prazdnin se mne muj drahy drahy DH zepta, jestli si neporidime jeste jednu holcicku :zed: :zed: :zed:

(zdravi v hajzlu, maly byt i auto…a navic mne zacina stvat, ze se vsechno podrizuje prckum a s Matyskem nemuzu ani do kina, do planetaria, muzea… hmm, co s tim, radte baby! ) ale to maly miminko jeste aaach jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
21.3.11 22:20

Asho - nestraš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
21.3.11 22:23

čauky děvčata tak vy tu řešíte tři děti a více a já nevím jestli vůbec budeme mít druhý. Taky bych chtěla, ale asi zůstane jen u přání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
21.3.11 22:29

Asho, neboj, oni vyrostou, v deseti už budou mít své zájmy. Mluvím ze zkušenosti. Jen je bude třeba financovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
21.3.11 22:30
mehlo píše: čauky děvčata tak vy tu řešíte tři děti a více a já nevím jestli vůbec budeme mít druhý. Taky bych chtěla, ale asi zůstane jen u přání

Všechno má svůj čas. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí