Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Achdarek píše:pomeranca píše:Už na něm pracujem a furt nic.Achdarek píše:
Nové vlňáčky. Akorát je velikost S a tak je POli neužije. Doufám, že třetáko se zadaří brzo.Krásné vlňáky. A kdy to plánujete
?
![]()
![]()
tak ať se brzo zadaří ![]()
pomeranca píše:Achdarek píše:Ehm a… zkoušeli jste sex? prý to zabírápomeranca píše:Už na něm pracujem a furt nic.Achdarek píše:
Nové vlňáčky. Akorát je velikost S a tak je POli neužije. Doufám, že třetáko se zadaří brzo.Krásné vlňáky. A kdy to plánujete
?
![]()
![]()
Barbulka píše:pomeranca píše:mě malý při rýmě taky hůř jí a jednou se mi též stalo že nečůral, ale u mě asi cca 4,5 hodiny
Dnes jsme byli odpoledne na procházce a pak jsem zašla k našim (celkem víc než 3 hodiny)… a mladej měl celou dobu na sobě jednu plínkuAle nekamenujte mě, já ji za tu dobu snad desetkrát kontrolovala a pořád byla suchá
![]()
![]()
Je možný že to je rýmou? A může dítě díky rýmě odmítat jídlo? (DNeska byl den plného kojení
)
byla jsem z toho auf, ale pak zase čůral normálně
Dík za uklidnění… snad se to brzo zlepší. Rýma je na odstřel ![]()
palošek píše:Achdarek píše:To je super, že lidi chtějí víc než 2 dětipomeranca píše:Už na něm pracujem a furt nic.Achdarek píše:
?
![]()
![]()
U nás v práci se každý díval úkosem, když jsem řekla, že čekáme třetí a že se těšíme… Však se zadaří, uvidíš.
Já jich chci šest
(ale u mě se nikdo divně nedívá, páč to mám dědičně
)
palošek píše:
To je super, že lidi chtějí víc než 2 dětiU nás v práci se každý díval úkosem, když jsem řekla, že čekáme třetí a že se těšíme… Však se zadaří, uvidíš.
Jasně, dvě jsou málo. ![]()
Dnes jsem byla na návštěvě u kamarádky a chovala jsem jeí miminko. Furt jsem přemýšlela, co je tak divně cítit. Hnuska
Achdarek píše:
Dnes jsem byla na návštěvě u kamarádky a chovala jsem jeí miminko. Furt jsem přemýšlela, co je tak divně cítit. Hnuska
pomeranca píše:palošek píše:Já jich chci šestAchdarek píše:To je super, že lidi chtějí víc než 2 dětipomeranca píše:Už na něm pracujem a furt nic.Achdarek píše:
?
![]()
![]()
U nás v práci se každý díval úkosem, když jsem řekla, že čekáme třetí a že se těšíme… Však se zadaří, uvidíš.
(ale u mě se nikdo divně nedívá, páč to mám dědičně
)
uou, to už je obdivuhodné. Já chtěla vždy tak 4, ale to se uvidí ![]()
palošek píše:Achdarek píše:
Já už jsem na ně alergickáAsi nám ty dva otevřené balíky zůstanou pro panenky.
někomu to levně prodej… Urvou ti ruce a ty si budeš moct koupit novou plínku ![]()
palošek píše:
uou, to už je obdivuhodné. Já chtěla vždy tak 4, ale to se uvidí
no ještě to není jistý, záleží, jestli se další podaří porodit přirozeně, protože jít pak šestkrát pod kudlu se mi fakt nechce ![]()
No dobry tema…asi vam poslu Bena, oni vas ty roupy prejdou
Jsem z nej nejaka vystavena ![]()
Takze ja rozhodnuta, ze jsme s rozmnozovanim skoncili, jinak to nepreziju, a cestou z prazdnin se mne muj drahy drahy DH zepta, jestli si neporidime jeste jednu holcicku
![]()
(zdravi v hajzlu, maly byt i auto…a navic mne zacina stvat, ze se vsechno podrizuje prckum a s Matyskem nemuzu ani do kina, do planetaria, muzea… hmm, co s tim, radte baby! ) ale to maly miminko jeste aaach jo ![]()
čauky děvčata tak vy tu řešíte tři děti a více a já nevím jestli vůbec budeme mít druhý. Taky bych chtěla, ale asi zůstane jen u přání
Asho, neboj, oni vyrostou, v deseti už budou mít své zájmy. Mluvím ze zkušenosti. Jen je bude třeba financovat ![]()
mehlo píše: čauky děvčata tak vy tu řešíte tři děti a více a já nevím jestli vůbec budeme mít druhý. Taky bych chtěla, ale asi zůstane jen u přání
Všechno má svůj čas. ![]()