Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
holky nechci vam do toho kecat ale o vikendu ma bejt prave hnusne z celyho tydne ![]()
a nam dorazily navleky z fleru
teda neskutecna rychlost, vcera byly posilany
se ceska posta vyjimecne cinila ![]()
lenholka píše:
holky nechci vam do toho kecat ale o vikendu ma bejt prave hnusne z celyho tydnea nam dorazily navleky z fleru
se ceska posta vyjimecne cinila
Já jsem myslela, že má být hezky ![]()
M-a-j-a píše:lenholka píše:Já jsem myslela, že má být hezky
holky nechci vam do toho kecat ale o vikendu ma bejt prave hnusne z celyho tydnea nam dorazily navleky z fleru
nevim nevim… nechci sejckovat
zelazuzu
Byl
, díky, teda když do toho nepočítám pět pastelek, ty se šijou jinak.
lenholka píše:M-a-j-a píše:nevim nevim… nechci sejckovatlenholka píše:Já jsem myslela, že má být hezky
tak to je na prd
![]()
M-a-j-a píše:petka.konecna píše:M-a-j-a píše:Hele já ho mám dost, bych ti mohla dát
Holky tak jsem sháněla u nás lanolin a ani v jednéé lékárně ho nemají- v sobotu k Vám asi pojedeme, takže bych ti ho i dovezla, jen vymyslet do čeho bych ti ho dala.
Peti tak to by bylo super. A jak je to husté? Chtělo by to nějakou krabičku
Tak to dovez celé a já nějakou seženu a příjdeme k tetě a nějak to vykutíme
MAhjo závidím, že umíš šít
Holky která mě naučíte šít???Plínka je super!
Tak sit te nenaucim, ale muzem do toho jit spolu, ja se sit naucim! ![]()
asha píše:M-a-j-a píše:Tak sit te nenaucim, ale muzem do toho jit spolu, ja se sit naucim!petka.konecna píše:M-a-j-a píše:Hele já ho mám dost, bych ti mohla dát
Holky tak jsem sháněla u nás lanolin a ani v jednéé lékárně ho nemají- v sobotu k Vám asi pojedeme, takže bych ti ho i dovezla, jen vymyslet do čeho bych ti ho dala.
Peti tak to by bylo super. A jak je to husté? Chtělo by to nějakou krabičku
Tak to dovez celé a já nějakou seženu a příjdeme k tetě a nějak to vykutíme
MAhjo závidím, že umíš šít
Holky která mě naučíte šít???Plínka je super!
ok
budeme se vzájemně doplňovat ![]()
Mahjo super plína. ![]()
Já v sobotu taky došila konečně plínu co už jsem měla delší dobu nastříhanou, ale tak jsem se k tomu ještě nedokopala, není pro koho šít, když ELi má pár plín na den, dnes zatím stále jen jednu a to zatím pořád suchou. ![]()
Teda ja jsem tak vytocena, ze to sem musim napsat, jinak se mi neco stane. Scitani lidu…nejen, ze mi to desne stve samo o sobe, ted mne jeste nastvala komisarka. Poprvy mela prijit tu sobotu, jak zacaly prazdniny. Meli jsme odject v patek, ale budiz, odlozime to na sobotu. V sobotu vecer na vytahu papir, ze neprijde, ze az v utery. Tak to nazdar, prijde holt podruhy. V nedeli jsme se vratili, zadny vzkaz nic, tak cekame…a dneska jsem mela ve schrance oznameni, ze jsme nebyli pritomni ani pri druhym pokusu, ktery byl VCERA…a mame si pro to hezky zajit buhvikam. Zadny kontakt, jen jmeno. Mam sanci se nejak na tu zenskou vyrvat???
Asho běž udělat boro na poštu ![]()
Katy asi budeš muset šít pro nás všechny ![]()
Katy2 píše:
Mahjo super plína.
Já v sobotu taky došila konečně plínu co už jsem měla delší dobu nastříhanou, ale tak jsem se k tomu ještě nedokopala, není pro koho šít, když ELi má pár plín na den, dnes zatím stále jen jednu a to zatím pořád suchou.
Krásná barvička, tak akorát pro nás… ![]()
Co do toho strkáš?
Mahja píše:Katy2 píše:
Mahjo super plína.
Já v sobotu taky došila konečně plínu co už jsem měla delší dobu nastříhanou, ale tak jsem se k tomu ještě nedokopala, není pro koho šít, když ELi má pár plín na den, dnes zatím stále jen jednu a to zatím pořád suchou.Krásná barvička, tak akorát pro nás…
Co do toho strkáš?
Mahjo dekorační vrstva je flanel, pak dvě vrstvu bambusového flisu a vkládačka je dvouvrstvý prefold cca 30×30cm
lenholka píše:
Asho myslim, ze mas… na prislusny poste…
Tam ta komisarka nedela…
Katy2 píše:Mahja píše:Mahjo dekorační vrstva je flanel, pak dvě vrstvu bambusového flisu a vkládačka je dvouvrstvý prefold cca 30×30cmKaty2 píše:
Mahjo super plína.
Já v sobotu taky došila konečně plínu co už jsem měla delší dobu nastříhanou, ale tak jsem se k tomu ještě nedokopala, není pro koho šít, když ELi má pár plín na den, dnes zatím stále jen jednu a to zatím pořád suchou.Krásná barvička, tak akorát pro nás…
Co do toho strkáš?
Ten flis mas ten cesky?