Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
22.3.11 17:02

holky nechci vam do toho kecat ale o vikendu ma bejt prave hnusne z celyho tydne :lol:

a nam dorazily navleky z fleru :dance: teda neskutecna rychlost, vcera byly posilany 8-o se ceska posta vyjimecne cinila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
22.3.11 17:03
lenholka píše:
holky nechci vam do toho kecat ale o vikendu ma bejt prave hnusne z celyho tydne :lol:a nam dorazily navleky z fleru :dance: teda neskutecna rychlost, vcera byly posilany 8-o se ceska posta vyjimecne cinila :-D

Já jsem myslela, že má být hezky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
22.3.11 17:05
M-a-j-a píše:
lenholka píše:
holky nechci vam do toho kecat ale o vikendu ma bejt prave hnusne z celyho tydne :lol:a nam dorazily navleky z fleru :dance: teda neskutecna rychlost, vcera byly posilany 8-o se ceska posta vyjimecne cinila :-D

nevim nevim… nechci sejckovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
22.3.11 17:07

zelazuzu
Byl :oops: , díky, teda když do toho nepočítám pět pastelek, ty se šijou jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
22.3.11 17:09
lenholka píše:
M-a-j-a píše:
lenholka píše:
nevim nevim… nechci sejckovat

tak to je na prd :-( :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.3.11 17:09
M-a-j-a píše:
petka.konecna píše:
M-a-j-a píše:
Holky tak jsem sháněla u nás lanolin a ani v jednéé lékárně ho nemají :cert:
Hele já ho mám dost, bych ti mohla dát :) - v sobotu k Vám asi pojedeme, takže bych ti ho i dovezla, jen vymyslet do čeho bych ti ho dala. :nevim:

Peti tak to by bylo super. A jak je to husté? Chtělo by to nějakou krabičku :think: Tak to dovez celé a já nějakou seženu a příjdeme k tetě a nějak to vykutíme :-)

MAhjo závidím, že umíš šít :oops: Plínka je super!

Holky která mě naučíte šít??? :-D

Tak sit te nenaucim, ale muzem do toho jit spolu, ja se sit naucim! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
22.3.11 17:11
asha píše:
M-a-j-a píše:
petka.konecna píše:
M-a-j-a píše:
Holky tak jsem sháněla u nás lanolin a ani v jednéé lékárně ho nemají :cert:
Hele já ho mám dost, bych ti mohla dát :) - v sobotu k Vám asi pojedeme, takže bych ti ho i dovezla, jen vymyslet do čeho bych ti ho dala. :nevim:

Peti tak to by bylo super. A jak je to husté? Chtělo by to nějakou krabičku :think: Tak to dovez celé a já nějakou seženu a příjdeme k tetě a nějak to vykutíme :-)

MAhjo závidím, že umíš šít :oops: Plínka je super!

Holky která mě naučíte šít??? :-D
Tak sit te nenaucim, ale muzem do toho jit spolu, ja se sit naucim! :mrgreen:

ok :mrgreen: budeme se vzájemně doplňovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
22.3.11 17:11

Mahjo super plína. :pankac:
Já v sobotu taky došila konečně plínu co už jsem měla delší dobu nastříhanou, ale tak jsem se k tomu ještě nedokopala, není pro koho šít, když ELi má pár plín na den, dnes zatím stále jen jednu a to zatím pořád suchou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.3.11 17:13

Teda ja jsem tak vytocena, ze to sem musim napsat, jinak se mi neco stane. Scitani lidu…nejen, ze mi to desne stve samo o sobe, ted mne jeste nastvala komisarka. Poprvy mela prijit tu sobotu, jak zacaly prazdniny. Meli jsme odject v patek, ale budiz, odlozime to na sobotu. V sobotu vecer na vytahu papir, ze neprijde, ze az v utery. Tak to nazdar, prijde holt podruhy. V nedeli jsme se vratili, zadny vzkaz nic, tak cekame…a dneska jsem mela ve schrance oznameni, ze jsme nebyli pritomni ani pri druhym pokusu, ktery byl VCERA…a mame si pro to hezky zajit buhvikam. Zadny kontakt, jen jmeno. Mam sanci se nejak na tu zenskou vyrvat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
22.3.11 17:14

Asho myslim, ze mas… na prislusny poste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
22.3.11 17:21

Asho běž udělat boro na poštu :cert:
Katy asi budeš muset šít pro nás všechny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
22.3.11 17:21
Katy2 píše:
Já v sobotu taky došila konečně plínu co už jsem měla delší dobu nastříhanou, ale tak jsem se k tomu ještě nedokopala, není pro koho šít, když ELi má pár plín na den, dnes zatím stále jen jednu a to zatím pořád suchou. :mrgreen:

Krásná barvička, tak akorát pro nás… :andel:

Co do toho strkáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
22.3.11 17:25
Mahja píše:
Katy2 píše:
Já v sobotu taky došila konečně plínu co už jsem měla delší dobu nastříhanou, ale tak jsem se k tomu ještě nedokopala, není pro koho šít, když ELi má pár plín na den, dnes zatím stále jen jednu a to zatím pořád suchou. :mrgreen:

Co do toho strkáš?

Mahjo dekorační vrstva je flanel, pak dvě vrstvu bambusového flisu a vkládačka je dvouvrstvý prefold cca 30×30cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.3.11 17:30
lenholka píše:
Asho myslim, ze mas… na prislusny poste…

Tam ta komisarka nedela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.3.11 17:31
Katy2 píše:
Mahja píše:
Katy2 píše:

Co do toho strkáš?
Mahjo dekorační vrstva je flanel, pak dvě vrstvu bambusového flisu a vkládačka je dvouvrstvý prefold cca 30×30cm

Ten flis mas ten cesky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí