Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
pomeranca píše:
No a je to tu… totálně se zeblil (mě taky) a teď se nechce nechat nakojit. Vždyť už musí mít doprkýnka hlad, ne?Snad se nehodlá odstavit
Možná mu není dobře…mě dnes malá taky stávkovala, prsa jsem měla jak kámen…ale večer to vyzunkla…ufff
palošek píše:pomeranca píše:Možná mu není dobře…mě dnes malá taky stávkovala, prsa jsem měla jak kámen…ale večer to vyzunkla…ufff
No a je to tu… totálně se zeblil (mě taky) a teď se nechce nechat nakojit. Vždyť už musí mít doprkýnka hlad, ne?Snad se nehodlá odstavit
no to mě taky napadlo (kvůli té rýmě) ale jak ho mám teda uspat… joooo, jaký si to udělám, takový to mám, když jsem si ho naučila na usínání u prsu, tak mám problém
… Ještě že je manžel ochoten chovat ![]()
pomeranca píše:palošek píše:no to mě taky napadlo (kvůli té rýmě) ale jak ho mám teda uspat… joooo, jaký si to udělám, takový to mám, když jsem si ho naučila na usínání u prsu, tak mám problémpomeranca píše:Možná mu není dobře…mě dnes malá taky stávkovala, prsa jsem měla jak kámen…ale večer to vyzunkla…ufff
… Ještě že je manžel ochoten chovat
Možná uhoupat a zklidněného přiložit k prsu??? Kapalas něco do nosíka?
Ahojky
jsem to cele docetla. U nas je jaro v plnem proudu a tak porad nekde trajdame. Nestiham zadnou diskuzi,doctu a nez zareaguji,tak uz zase nove stranky ![]()
Plinky samodoma site krasne
a plinky od Kisy taky nadherne ![]()
A ja uz jdu zase na kute. ![]()
Jo a k detem - ja bych taky nejradeji tri a mozna i ctvrte - uvidime dle financi,ale ja bych zase radeji vice deti a mene penez,pac bych nerada rozmazlene a rozmachane spratecky
ja vim,ze dnes je jina doba…ale radeji bych v obchode detem nekoupila cokoladu s hysterickym revem a pravdivou odpovedi,ze na to nemam,nez s hysterickym revem a vymyskenim vymluv proc ji nechci koupit
Asi jsem v tomle divna,ale nejak me zmaha rozmachana dnesni mladez a vse kolem ![]()
Mirii píše:
Jo a k detem - ja bych taky nejradeji tri a mozna i ctvrte - uvidime dle financi,ale ja bych zase radeji vice deti a mene penez,pac bych nerada rozmazlene a rozmachane sprateckyja vim,ze dnes je jina doba…ale radeji bych v obchode detem nekoupila cokoladu s hysterickym revem a pravdivou odpovedi,ze na to nemam,nez s hysterickym revem a vymyskenim vymluv proc ji nechci koupit
Asi jsem v tomle divna,ale nejak me zmaha rozmachana dnesni mladez a vse kolem
Mě takhle začínaly vymýšlet ty dvě starší. Tak jsem moc ráda, že máme tu třetí…ted taky nemůžou mít vše co by chtěly a mám na ně víc času, než když jsem chodila do práce
Né, že by se jim to vždy líbilo ![]()
My byly včera poprvé v opravdovém bazénu ![]()
Akorát jsme tam byly nejmenší, čtyři děti kolem roka a půl, nevím, proč nepřišly s miminama
Ale Pavlínka borec, moc se jí to líbilo ![]()
Akorát jsem si hned zkraje říkala, že je dobře, že jsme chodily do vany, že už to zná, a že se doma koupeme spolu, jinak teda nevím, jak by reagovala, i takhle toho bylo dost nového. Rachot, další děti a tak.
A byla jsem tak KO, že jsme si spolu šly lehnout v osm večer
Protože nás dali na blbý termín, od půl jedné, a protože princezna dopoledne v podstatě nespí (a vstáváme kolem šesté ráno), tak se po obědě akorát štelujeme do kočárku spát. Takže jsem vyrazila v jedenáct pěšky s kočárkem, máme to tak 3km, takže pomalu pěšky, malá se hodinku vyspinkala, snad poprvé v životě jsem byla někde první. Zpátky jsem taky nespěchala, odcházely jsme až když ze šaten začal vylézat kurz co šel po nás ![]()
A plavečky fajn (Bambino Mio), některé děti měly ty jednorázové a to teda vůůůůůbec není hezké. ![]()
palošek píše:pomeranca píše:Možná uhoupat a zklidněného přiložit k prsu??? Kapalas něco do nosíka?palošek píše:no to mě taky napadlo (kvůli té rýmě) ale jak ho mám teda uspat… joooo, jaký si to udělám, takový to mám, když jsem si ho naučila na usínání u prsu, tak mám problémpomeranca píše:Možná mu není dobře…mě dnes malá taky stávkovala, prsa jsem měla jak kámen…ale večer to vyzunkla…ufff
… Ještě že je manžel ochoten chovat
Včera jsem jen odsávala. Manžel ho nakonec uspal a až se mladej v noci probudil hlady, tak už se nakojit nechal (Ufffffffffffffff) A snad už i ta rýma je lepší, ale teď pro jistotu kašle ![]()
Mirii píše:
Jo a k detem - ja bych taky nejradeji tri a mozna i ctvrte - uvidime dle financi,ale ja bych zase radeji vice deti a mene penez,pac bych nerada rozmazlene a rozmachane sprateckyja vim,ze dnes je jina doba…ale radeji bych v obchode detem nekoupila cokoladu s hysterickym revem a pravdivou odpovedi,ze na to nemam,nez s hysterickym revem a vymyskenim vymluv proc ji nechci koupit
Asi jsem v tomle divna,ale nejak me zmaha rozmachana dnesni mladez a vse kolem
Brunifid píše:
My byly včera poprvé v opravdovém bazénu
Akorát jsme tam byly nejmenší, čtyři děti kolem roka a půl, nevím, proč nepřišly s miminamaAle Pavlínka borec, moc se jí to líbilo
Akorát jsem si hned zkraje říkala, že je dobře, že jsme chodily do vany, že už to zná, a že se doma koupeme spolu, jinak teda nevím, jak by reagovala, i takhle toho bylo dost nového. Rachot, další děti a tak.
A byla jsem tak KO, že jsme si spolu šly lehnout v osm večerProtože nás dali na blbý termín, od půl jedné, a protože princezna dopoledne v podstatě nespí (a vstáváme kolem šesté ráno), tak se po obědě akorát štelujeme do kočárku spát. Takže jsem vyrazila v jedenáct pěšky s kočárkem, máme to tak 3km, takže pomalu pěšky, malá se hodinku vyspinkala, snad poprvé v životě jsem byla někde první. Zpátky jsem taky nespěchala, odcházely jsme až když ze šaten začal vylézat kurz co šel po nás
A plavečky fajn (Bambino Mio), některé děti měly ty jednorázové a to teda vůůůůůbec není hezké.
Tak to je super, že se vám v bazénu líbilo…
taky prohlašuju, že pro mamniny je to plavání docela makačka ![]()
pomeranca píše:
Tak to je super, že se vám v bazénu líbilo…taky prohlašuju, že pro mamniny je to plavání docela makačka
To vysvětli tomu mýmu. Prej z čeho jsem tak utahaná, když jsem se půl hodinky válela ve vířivce. To jo, jenže jsem z baráku odcházela v jedenáct a přijely jsme ve tři, to jsem akorát převlíkla bundu a kalhoty a šla ještě kousek se psema a nakrmit zvířata a ve čtyři už malá že prý vstáváme. ![]()
no tak u nas noc k popukani… mala se porad budila, vriskala, nakonec to dopadlo tak ze spala na rukach, jak jsem ji polozila do postylky, spustila neskutecnej hysterak, nekdy v pul 2 uz jsem nemohla a lehla si s ni do postele, tam se mnou vytuhla, v noci kdyz jsem zkusila ji spici soupnout do postylky tak opet rev, nakonec totalne vytuhla u kojeni tkz pak si ani nevsimla ze je u sebe v postylce… protivna jak reseto, ted uz zase vyje a do toho srandi porad…
tak doufam, ze uz se nejakej zub vyklube, nebo me svihne…
btw. chlap prisel domu v pul 12 a byl tuhej driv jak stepka na ruce
jako ptal se sice jestli chci vystridat, ale kdyz vim, ze do 5 minut zacne skuhrat jak je stepka tezka tak to fakt nema cenu mu ji davat ![]()
To je zajímavé že to plavání utahá maminky a miminka ne, teda alespoň ta naše po něm utahaná není a má pořád stejně elánu ![]()
My jdeme plavčit zítra
a zase jdu já, neboť u tatínka všechno bojkotuje.
lenholko tu chlapi jsou děsní. Nám dneska malá taky sem tam v noci kňourala a tak jsem si jednou dovolila vzbudit manžela, aby jí dal dudlík (má dneska ovolenou, tak nemusel vstávat) a samo, že mi nad ránem vynadal, proč ho budím ![]()
Peti ony ty děti cítí, když jsou bez maminky. Já jsem třba v neděli byla na večer domluvená s kamarádkou na nehty a Amálka prostě vycítila, že půjdu pryč a dělala u jídla takové rodeo ![]()
ahoj!
teda maji, to by si ten můj dovolil akorát jednou ![]()
a u nás se taky se.e nadprůměrně = každý den
a protivná je taky už od víkendu! doufám, že je to zub a ne nový povahový rys ![]()