Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
holky jak děláte řepu dětem? jenom řepa a brambor či rýže a nebo ještě něco přidáte?
ivuska.h píše:careynka píše:Doufám, že ano, pokud tomu nebude nic bránit, což možná bohužel bude, protože se zatím zdá, že mám vcestnou placentu… Je teď hodně brzo na konečné závěry, ale úplně dobré prognózy nemám. To by znamenalo nejen nerodit doma, ale rodit císařem. Tož uvidíme, jak to dopadneivuska.h píše:a budes zase rodit doma? Ja te obdivujuankasz píše:Termín mám v půlce prosince a snad se to obejde bez pauzy, ale uvidíme…
Taky jsem včera koukala na nové Anavy, já chci ty easy, ale až v prosinci, tak doufám, že tam budou nějaké krásné, nebo budete mít výrobní pauzu? Ivuško- kdy máš vlastně termín?na jednu stranu me to taky laka, ale to bych musela mit u sebe dobrou dulu nebo PA a jelikoz bydlime na dedine tak v pripade komplikace je to do porodky fakt daleko, tak si to netroufnu. Ale chtela bych zkusit Podoli
ty jo a co to vlastne je? Jo a misto podoli jsem chtela napsat Vrchlabi ![]()
holky máte někdo zkušenost s tou snappi šáličkou od Bundle of Joy? já nikde nemůžu najít jejich stránky .. zkrachovali? že jsou ty jejich věci skoro všude ve výprodeji .. ![]()
jankaslos píše:
holky máte někdo zkušenost s tou snappi šáličkou od Bundle of Joy? já nikde nemůžu najít jejich stránky .. zkrachovali? že jsou ty jejich věci skoro všude ve výprodeji ..
careynka píše:ivuska.h píše:ty jo a co to vlastne je? Jo a misto podoli jsem chtela napsat Vrchlabicareynka píše:Doufám, že ano, pokud tomu nebude nic bránit, což možná bohužel bude, protože se zatím zdá, že mám vcestnou placentu… Je teď hodně brzo na konečné závěry, ale úplně dobré prognózy nemám. To by znamenalo nejen nerodit doma, ale rodit císařem. Tož uvidíme, jak to dopadneivuska.h píše:a budes zase rodit doma? Ja te obdivujuankasz píše:Termín mám v půlce prosince a snad se to obejde bez pauzy, ale uvidíme…
Taky jsem včera koukala na nové Anavy, já chci ty easy, ale až v prosinci, tak doufám, že tam budou nějaké krásné, nebo budete mít výrobní pauzu? Ivuško- kdy máš vlastně termín?na jednu stranu me to taky laka, ale to bych musela mit u sebe dobrou dulu nebo PA a jelikoz bydlime na dedine tak v pripade komplikace je to do porodky fakt daleko, tak si to netroufnu. Ale chtela bych zkusit Podoli
To znamená, že mám placentu přes děložní hrdlo, neboli tam, kudy má dítě vylézt, což přes tu placentu nemůže. Někdy se stane, že růstem dělohy se placenta posune, tak ještě není nic ztraceno.
ivuska.h píše:careynka píše:To znamená, že mám placentu přes děložní hrdlo, neboli tam, kudy má dítě vylézt, což přes tu placentu nemůže. Někdy se stane, že růstem dělohy se placenta posune, tak ještě není nic ztraceno.ivuska.h píše:ty jo a co to vlastne je? Jo a misto podoli jsem chtela napsat Vrchlabicareynka píše:Doufám, že ano, pokud tomu nebude nic bránit, což možná bohužel bude, protože se zatím zdá, že mám vcestnou placentu… Je teď hodně brzo na konečné závěry, ale úplně dobré prognózy nemám. To by znamenalo nejen nerodit doma, ale rodit císařem. Tož uvidíme, jak to dopadneivuska.h píše:a budes zase rodit doma? Ja te obdivujuankasz píše:Termín mám v půlce prosince a snad se to obejde bez pauzy, ale uvidíme…
Fuha a to uz se pozna takhle brzo jo? Tak doufam, ze se jeste posune, byla by skoda jit na cisare!
dobrý den ivusko.h
teda já jsem se k vám na diskuzi dostala náhodou, protože se zajímám o bavlněné plenky a tak se sem občas juknu. Včera jsem ale našla souvislost - tedy velkou souvislost - mezi vámi a Anavy. Tak to vám tedy musím napsat, že to se vám povedlo. Já začínala se spoustou jiných a drahých plenek, ale na ty vaše teda nedosáhnou. Mám jen dvě, protože jsem je kupovala, když bylo malému už přes dva roky a to jsme s plenkami plánovali konec, ale neodolala jsem jim, aspoň je vyzkoušet a ty fleece svrchňáky - kouzelné. Teď se ještě objevily vlněné, ale Honzík už má plenku jen pro jistotu na noc, takže jsem jim nakonec odolala.
Také jsme si s jednou kamarádkou říkaly, protože nás štvalo, co je na trhu z dovozu, že vymyslíme nějakou super plenu a budeme jí vyrábět. Vadilo nám, že co má jedna plena dobré, tak má zase další špatné a dohromady to nikdo nedal do jedné dobré, až vy
![]()
A to k tomu čtu, že máte dvě děti a třetí čekáte.
Jo a snad ještě lepší jsou vaše látkové vložky. Ale to tak vnímám možná proto, že je mohu více zkoušet
. Jestli vše ale dopadne, tak jak má, tak na ty vaše plenky ještě dojde. Už si je chodím zase prohlížet na vaše stránky, ale jsem zatím v 11týdnu, tak mám ještě dost času.
![]()
Moc vám fandím a přeji hodně úspěchů a tu placentu - ať se potvora ještě odkoulí tam kam má
![]()
careynka píše:ivuska.h píše:Fuha a to uz se pozna takhle brzo jo? Tak doufam, ze se jeste posune, byla by skoda jit na cisare!careynka píše:To znamená, že mám placentu přes děložní hrdlo, neboli tam, kudy má dítě vylézt, což přes tu placentu nemůže. Někdy se stane, že růstem dělohy se placenta posune, tak ještě není nic ztraceno.ivuska.h píše:ty jo a co to vlastne je? Jo a misto podoli jsem chtela napsat Vrchlabicareynka píše:Doufám, že ano, pokud tomu nebude nic bránit, což možná bohužel bude, protože se zatím zdá, že mám vcestnou placentu… Je teď hodně brzo na konečné závěry, ale úplně dobré prognózy nemám. To by znamenalo nejen nerodit doma, ale rodit císařem. Tož uvidíme, jak to dopadneivuska.h píše:a budes zase rodit doma? Ja te obdivujuankasz píše:Termín mám v půlce prosince a snad se to obejde bez pauzy, ale uvidíme…
Tak poloha placenty je vidět od nějakého 8. týdne, ale až cca do 30. týdne se může posouvat.
careynka díky no
a nějaké zkušenosti?
ivushko já měla vcestnou placentu taky .. nemohla jsem dělat skoro nic … ležela jsem chvíli i v nemocnici ..a kolem 26týdne tuším a se vytáhla a bylo to dobré
a tak držím pěsti, aby se i Tobě posunula nahoru a prcek se mohl narodit přirozeně! ![]()
jankaslos píše:
careynka díky noa nějaké zkušenosti?ivushko já měla vcestnou placentu taky .. nemohla jsem dělat skoro nic … ležela jsem chvíli i v nemocnici ..a kolem 26týdne tuším a se vytáhla a bylo to dobré
a tak držím pěsti, aby se i Tobě posunula nahoru a prcek se mohl narodit přirozeně!
No já z toho teď žádné potíže nemám, nekrvácím, nic… Klidový režim stejně nehrozí, se dvěma děckama a z toho s jedním nechodícím ![]()
Anni moc pekne napsane ![]()
Dnes mi prisel pytel imse vimse se zviratkama od Zelazuzu a je boziiii, jako oproti tomu co mam od totsbost,je tenhle paradni. Samo ze jeste nemam u sebe anavackej,ale tenhle me ted teda taky nadchnul. Jen bych asi potrebovala jeste vetsi
pac pleny ze dvou dnu se mi tam teda asi nevejdoj ![]()
Ivus a ja koukam zeeLkoanavy je taky na cca 10 kalhotkovych
nevyrabite i XL? Potrebuju velkej pytel kde budu skladpvat pleny misto kose, pac budu 3 tydny mimo domov, nebo taky muzu napsat 3 tydny doma ![]()
Mirii píše:
Ivus a ja koukam zeeLkoanavy je taky na cca 10 kalhotkovychnevyrabite i XL? Potrebuju velkej pytel kde budu skladpvat pleny misto kose, pac budu 3 tydny mimo domov, nebo taky muzu napsat 3 tydny doma
Ty nebudeš tři týdny ty pleny prát? ![]()
Já když jedu k našim, tak čisté naházím do cestovní tašky a pytle zabalím. U mamky peru každý den, neb ona má pračku na pouhé 4kg, takže tam se vejdou plíny jen za jeden den, plus nějaké oblečení a je pračka plná.
Jinak mám ten pytel z USA na tuším 13plín a vejde se mi jich tam daleko více, když je hezky zabalím do kuličky
- vystačí mi to na plíny od páteku do neděle ![]()
PetkaK píše:
Ty nebudeš tři týdny ty pleny prát?
No to se právěže ještě neví, že, Mirii? ![]()