Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
7.7.11 14:08
Brunifid píše:
Tak jsem koupila rovnou dvě ovocné od Baby Love a jednu Nestle meruňkovou, všechno mléčné. A jestli to nebude chtít, tak si najdu, kdo mi to poradil a ať si mě nepřeje! :twisted: :mrgreen:
No jela jsem pro kaše, vzala rovnou tablety a sůl do myčky, pastu na zuby a podobné nezbytné blbiny a dvě tašky plný. :roll:

jo bruni ja dneska jela do dmky pro sklenicky a koupila jeste savo na plisne, holici strojek ultra levnej, jedny stiny (tam jsem se rozsoupla, neodolala jsem), nejakou babylove kasi, bananovou kdyz tu na ne pejete ody :-D a nechala jsem tam pred 7kil :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
7.7.11 14:20

lenholka: Doprdele (pardon) Savo do bazénu jsem ještě chtěla! A to jsem tam chodila jak bludnej Holanďan s tím, že co to ještě chci… :zed:
Stíny? Já se teď nemaluju, hlavu nemám nabarvenou přes půl roku :oops:

• Citovat
  • Upravit
719
7.7.11 14:24
Brunifid píše:
lenholka: Doprdele (pardon) Savo do bazénu jsem ještě chtěla! A to jsem tam chodila jak bludnej Holanďan s tím, že co to ještě chci… :zed:
Stíny? Já se teď nemaluju, hlavu nemám nabarvenou přes půl roku :oops:

já se v létě celkově moc nemaluju, stejně mám na očích sluneční brýle. No a u kadeřnice jsem byla po 3/4 roce a to jsem tam vlítla ať mě střihne na sucho ať jsem hned hotová a nabarvit se musím sama, ale nevím kdy :dance: mám to odrostlé jako blázen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
7.7.11 14:38
Brunifid píše:
Tak jsem koupila rovnou dvě ovocné od Baby Love a jednu Nestle meruňkovou, všechno mléčné. A jestli to nebude chtít, tak si najdu, kdo mi to poradil a ať si mě nepřeje! :twisted: :mrgreen:
No jela jsem pro kaše, vzala rovnou tablety a sůl do myčky, pastu na zuby a podobné nezbytné blbiny a dvě tašky plný. :roll:

Kdyby ti to nejedla, tak ty Babylove klidně odkoupím :wink: Ty jejich eko tablety do myčky Nature používáme (jestli jsi teda vzala ty) a myjí výborně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.7.11 14:58
Flyingfrog píše:
Jinak nějak se mi nechce věřit, že za dva měsíce bude mému dítěti rok. Slavíte/vily jste dítěcí rok? Mně se nějak nechce. :oops: Stejně to akorát obrečím. :oops:

U nás už za měsíc 8-o a slavit to budeme na dvakrát :) - dva dorty bude mít, každý jiný, a stejně je sníme my dospělí a jí dám něco jiného :)

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
7.7.11 15:00

Tablety beru DenkMit, myjí dobře a cenově jsou dost jinde než ty profláknuté značky.
O dortu jsem už taky uvažovala, z čeho to udělat, aby to mohla jíst. Dělat dort pro dospělé se mi nechce.

• Citovat
  • Upravit
4509
7.7.11 15:10

ja u holice byla ted v cervnu po pul roce a co vlasu slo dolu :roll: a nabarvit jsem se musela nechat ptz ja at si koupim co si koupim tak mi to chyta skoro do cerna :zed:

jinak vcera jsme byli v prazske zoo, nemelo to chybu, vylet na celej den, stejne jsme zjistili, ze jsme nakonec vsude nebyli, to se snad projit neda :mrgreen:
mala byla urvana, teda z lidi, zvirata ji byli sumak :lol: a v noci krasne spala skoro az do rana :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
7.7.11 15:11

a to jsem se bala ze vystoupi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
7.7.11 15:11

rocni narozeniny ja predpokladam, ze slavit budeme akorat chci ja jako mama obstarat ten dost :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
7.7.11 15:13
lenholka píše:
rocni narozeniny ja predpokladam, ze slavit budeme akorat chci ja jako mama obstarat ten dost :cert:

Tak nějak :cert:

• Citovat
  • Upravit
4509
7.7.11 15:15

myslela jsem dort :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
7.7.11 17:09
lenholka píše:

Takhle ted taky jezdíme :-) Malá je nadšená a já v očích hrůzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
7.7.11 17:10
PetkaK píše:
Flyingfrog píše:
Jinak nějak se mi nechce věřit, že za dva měsíce bude mému dítěti rok. Slavíte/vily jste dítěcí rok? Mně se nějak nechce. :oops: Stejně to akorát obrečím. :oops:
U nás už za měsíc 8-o a slavit to budeme na dvakrát :) - dva dorty bude mít, každý jiný, a stejně je sníme my dospělí a jí dám něco jiného :)

Peti to se bude Alžbětka mít :-) Určitě si do každého dortu aspoň sáhne ručkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.7.11 17:12
M-a-j-a píše:
lenholka píše:
Takhle ted taky jezdíme :-) Malá je nadšená a já v očích hrůzu.

Malá taky tak jezdí, ale teda v kšírách :)

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
7.7.11 17:13
M-a-j-a píše:
Peti to se bude Alžbětka mít :-) Určitě si do každého dortu aspoň sáhne ručkou :-)

Jo to ona bude určitě ráda, já jsem zvědavá jestli se nám jí povede s dortem vyfotit nějak hezky a v klidu :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí