Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
8.7.11 17:52
Flyingfrog píše:
Petko: WI je White Icing , je to potahová hmota. :-) Akorát ten kyblíkový tam už nemají. Plus já jsem čuně, mně to chutná i samotné. :-)

A to si koupíš ten kýbl, a sama si to nějak obarvíš? A to chutná jako jak? To je klasický marcipán?

• Citovat
  • Upravit
14106
8.7.11 20:15

Petko: Je to takové citronové. :-) Kyblík tam ale teď nevidím, já mám pětikilový. A obarvit si to musím sama. Mám i pár barev, dělala jsem si červený dort. Akorát jsem dala moc málo barvy, tak jsem měla mramor. :-) Můžu ti vzorek poslat poštou, už jsem takhle jedné holčině posílala jen za poštovné. :-) Je to míň sladké než marcipán.

careynko: Uf, 15kg dort? Těžký tedy. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
9.7.11 14:41

Tak se mi brzy rozpadne pračka :-(
Nějaké tipy na novou? Mám požadavek, aby zvládla 7kg prádla.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
9.7.11 14:50

Co tahle? Je se sušičkou. Candy GO W496D .

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
9.7.11 15:19

Hmmm tak kombinace pračka se sušičkou prý dobrá není. Tak na sušičku kašlu.

• Citovat
  • Upravit
23847
9.7.11 17:32

Bruni, to jsem řešila též tu odešlou pračku, ehm, teď mi ještě ke všemu zkrachovala lednička když se daří, tak se daří :zed: :pocitac:
Pračku jsem nakonec vybrala tuhle http://h-centrum.cz/…itez-d-testu-(id=lgf1480qds).html
Je parní, tak ty plíny aspoň propařím a jsou hyenicky čisté :mrgreen: ale jestli to má nějaký efekt :nevim: Zatím jsem spokojená, ale mám ji tak 14 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
9.7.11 18:25
zkušenost nemám, ale vypadá tedy dost dobře, odkaz si uložím - pro strýčka příhodu
Gina108 píše:
Bruni, to jsem řešila též tu odešlou pračku, ehm, teď mi ještě ke všemu zkrachovala lednička když se daří, tak se daří :zed: :pocitac:
Pračku jsem nakonec vybrala tuhle http://h-centrum.cz/…itez-d-testu-(id=lgf1480qds).html
Je parní, tak ty plíny aspoň propařím a jsou hyenicky čisté :mrgreen: ale jestli to má nějaký efekt :nevim: Zatím jsem spokojená, ale mám ji tak 14 dnů.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
9.7.11 18:27

Hmmm to je drahý. Tahle mi přijde dobrá. A je na 8kg prádla.

• Citovat
  • Upravit
14475
9.7.11 18:50

ta má ale o dost vyšší spotřebu vody :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
9.7.11 19:06

Tak narozeniny se vydařily, dort se celkem povedl, ovšem oslavenkyně z něj jí pouze oči, nos, fousy a potahovací hmotu, vnitřku se ani nedotkla :twisted: Hostů bylo málo, protože je většina lidí na dovolené.

Jinak byl dnešní den poněkud zkalen tím, že jsme museli nechat uspat jednu z našich fen, ani ne 11letou, zřejmě měla nádor na mozku. První příznaky před 14 dny (dezorientace, mírná ztráta zraku), postupně to pokračovalo mírnou paralýzou, včera večer už se nebyla schopna najíst a dneska ráno si ani nestoupla, tak to bylo jasné :cry: Ale bolesti neměla, tak snad se moc netrápila tím, že ji už tělo neposlouchá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
9.7.11 21:06

K narozeninkám Klárce vše nejlepší. Dortík : úžasný :palec: A pejska je mi moc líto :cry: Stejně teď je to nějak časté (nádor u psů) :think: Nebo se to dřív nezjišťovalo :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
9.7.11 21:16
palošek píše:
K narozeninkám Klárce vše nejlepší. Dortík : úžasný :palec: A pejska je mi moc líto :cry: Stejně teď je to nějak časté (nádor u psů) :think: Nebo se to dřív nezjišťovalo :?:

Díky :-)

Jinak my tu diagnózu potvrzenou nemáme, je to jen nejpravděpodobnější varianta. Ještě by to mohla být mrtvice, to jsme si mysleli původně, ale vůbec nereagovala na léky a ten rychlý postup tomu taky nenasvědčoval. A jinak myslím, že u psů je rakovina stejně častá, jako u jakýchkoliv jiných zvířat či lidí, ty buněčné mechanismy máme všichni společné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
9.7.11 22:08

Ahoj,tak tu čtu o rozbité pračce a na potvoru se mi pokazila rok stará AEG..hlavně,že jsem ji vybírala jak dlouho :cert: A na potvoru ve 3/4 programu,takže prádlo nacuclé,vode v bubnu :cert: a v sobotu se na žádnou infolinku člověk nedovolá. Tak jsem jako pradlenka máchala ve vaně :roll: Snad to brzy opraví nebo mi tam ta voda splesniví :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
9.7.11 22:09

Klárce všechno nejlepší!! Je to dračice-moc milá :huban: A dort je krásný..já mám ruce levé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
9.7.11 22:14

Ivusko - dort je nádherný. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat