Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Petko: Je to takové citronové.
Kyblík tam ale teď nevidím, já mám pětikilový. A obarvit si to musím sama. Mám i pár barev, dělala jsem si červený dort. Akorát jsem dala moc málo barvy, tak jsem měla mramor.
Můžu ti vzorek poslat poštou, už jsem takhle jedné holčině posílala jen za poštovné.
Je to míň sladké než marcipán.
careynko: Uf, 15kg dort? Těžký tedy. ![]()
Tak se mi brzy rozpadne pračka ![]()
Nějaké tipy na novou? Mám požadavek, aby zvládla 7kg prádla.
Hmmm tak kombinace pračka se sušičkou prý dobrá není. Tak na sušičku kašlu.
Bruni, to jsem řešila též tu odešlou pračku, ehm, teď mi ještě ke všemu zkrachovala lednička když se daří, tak se daří
![]()
Pračku jsem nakonec vybrala tuhle http://h-centrum.cz/…itez-d-testu-(id=lgf1480qds).html
Je parní, tak ty plíny aspoň propařím a jsou hyenicky čisté
ale jestli to má nějaký efekt
Zatím jsem spokojená, ale mám ji tak 14 dnů.
Gina108 píše:
Bruni, to jsem řešila též tu odešlou pračku, ehm, teď mi ještě ke všemu zkrachovala lednička když se daří, tak se daří![]()
Pračku jsem nakonec vybrala tuhle http://h-centrum.cz/…itez-d-testu-(id=lgf1480qds).html
Je parní, tak ty plíny aspoň propařím a jsou hyenicky čistéale jestli to má nějaký efekt
Zatím jsem spokojená, ale mám ji tak 14 dnů.
Tak narozeniny se vydařily, dort se celkem povedl, ovšem oslavenkyně z něj jí pouze oči, nos, fousy a potahovací hmotu, vnitřku se ani nedotkla
Hostů bylo málo, protože je většina lidí na dovolené.
Jinak byl dnešní den poněkud zkalen tím, že jsme museli nechat uspat jednu z našich fen, ani ne 11letou, zřejmě měla nádor na mozku. První příznaky před 14 dny (dezorientace, mírná ztráta zraku), postupně to pokračovalo mírnou paralýzou, včera večer už se nebyla schopna najíst a dneska ráno si ani nestoupla, tak to bylo jasné
Ale bolesti neměla, tak snad se moc netrápila tím, že ji už tělo neposlouchá…
K narozeninkám Klárce vše nejlepší. Dortík : úžasný
A pejska je mi moc líto
Stejně teď je to nějak časté (nádor u psů)
Nebo se to dřív nezjišťovalo ![]()
palošek píše:
K narozeninkám Klárce vše nejlepší. Dortík : úžasnýA pejska je mi moc líto
Stejně teď je to nějak časté (nádor u psů)
Nebo se to dřív nezjišťovalo
Díky ![]()
Jinak my tu diagnózu potvrzenou nemáme, je to jen nejpravděpodobnější varianta. Ještě by to mohla být mrtvice, to jsme si mysleli původně, ale vůbec nereagovala na léky a ten rychlý postup tomu taky nenasvědčoval. A jinak myslím, že u psů je rakovina stejně častá, jako u jakýchkoliv jiných zvířat či lidí, ty buněčné mechanismy máme všichni společné…
Ahoj,tak tu čtu o rozbité pračce a na potvoru se mi pokazila rok stará AEG..hlavně,že jsem ji vybírala jak dlouho
A na potvoru ve 3/4 programu,takže prádlo nacuclé,vode v bubnu
a v sobotu se na žádnou infolinku člověk nedovolá. Tak jsem jako pradlenka máchala ve vaně
Snad to brzy opraví nebo mi tam ta voda splesniví
![]()
Klárce všechno nejlepší!! Je to dračice-moc milá
A dort je krásný..já mám ruce levé…
A to si koupíš ten kýbl, a sama si to nějak obarvíš? A to chutná jako jak? To je klasický marcipán?