Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
13.7.11 09:54

Mucik - kalhotovka funguje jako jednorázovka - musí se po každém použití celá vyprat.

Vkladačky většinou už mají, ale můžeš klidně vycpat dalšíma.

A na noc je používám taky - hlavně Anavy, ty už nijak nevycpávám a pak používám na noc bamboo idea etra a tam do nich dám ještě prefold. A ty jsou na noc nejlepší, protože i po 13-14h spánku jsou na povrchu suché, anavy jsou po této době hodně nacuclé.

• Citovat
  • Upravit
5
13.7.11 09:57
PetkaK píše:
Mucik - kalhotovka funguje jako jednorázovka - musí se po každém použití celá vyprat.

A na noc je používám taky - hlavně Anavy, ty už nijak nevycpávám a pak používám na noc bamboo idea etra a tam do nich dám ještě prefold. A ty jsou na noc nejlepší, protože i po 13-14h spánku jsou na povrchu suché, anavy jsou po této době hodně nacuclé.

A tak kdybych chtela jen kalhotkovy, kolik je tak idealni pocet? S frekvenci prani tk obden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
13.7.11 10:03

mucik: Já kalhotkovky na vycházky obvykle ještě vycpávám bambusovými vkládačkami od Anavy (kdysi jsem zakoupila jako druhou jakost) a nebo dlouhýmy Baby Idea vkládačkami.

A na noc to dělám stejně. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
13.7.11 10:04

Bruni: No huba nevymáchaná jsem na to dost, abych mu to třeba pak jednou řekla, že těhotnět jedině kvůli němu. :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
13.7.11 10:05

Já jich mám 20 (Anavy, plenky od Kisy z fleru, babyidea bamboo extra), peru ob den a někdy to nestačí :nevim: - jak kdy, podle toho jak pije a čůrá, teď v těch teplech pije dost a třeba za hodinu je plína totálně mokrá :nevim: . Na noc mám jen jednu.

Venku dávám i AIO (těch mám asi 10), ale teď v létě je skoro nevytahuju, jen když už je „krize“ a nemám malé co dát.

• Citovat
  • Upravit
4509
13.7.11 13:02

petko nevim jak to teda delas ale ja kdyz dam prefold tak mam stejne malou durch pres HHS…a to jeste obcas pridam vkladacku anavy biobavlnu a stejne je prodojena :roll:
a ted se mi mala zaparuje v tech vedrech v latce :cert: pekne me to krka… ted mela 2 noci na noc hnusku a venku taky a kuzi ma krasnou grrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
13.7.11 13:10

Leni, ale já dávám toto http://www.mamaja.cz/…tra-patentky a do toho na 4 vrstvy toto http://www.mamaja.cz/…prefold-2-ks a ráno je ta bamboo na šáhnutí docela suchá, což se třeba o anavě říct nedá :nevim: už to testuju pár dní a přemýšlím jestli ty bamboo nedokoupit na noc :think:

• Citovat
  • Upravit
10170
13.7.11 20:12

Ivusko- POlinka má stehýnko 29 cm, váží 11kg, je jí 21 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanzlici
13.7.11 20:18
PetkaK píše:

Ty jo, to jde? Já dávám na noc celkem 8 vrstev bambusu do popolinek, tzn. celkem 12 vrstev a za 12 hodin je totálně durch! valim oči :palec: mě udivte i další, že jste ráno suchý a já snad půjdu a nakoupim to!

• Citovat
  • Upravit
8651
13.7.11 20:49
Achdarek píše:
Ivusko- POlinka má stehýnko 29 cm, váží 11kg, je jí 21 měsíců.

Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
13.7.11 21:06

Tak ono jde asi nejvíc o to, jak moc dítě čůrá. :-) Stela občas v půl osmé dostane plínu a ráno v 6:30 je plína suchá a nechce se mi věřit, že by na ní uschla. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
13.7.11 21:11
Hanzlici píše:
PetkaK píše:

Ty jo, to jde? Já dávám na noc celkem 8 vrstev bambusu do popolinek, tzn. celkem 12 vrstev a za 12 hodin je totálně durch! valim oči :palec: mě udivte i další, že jste ráno suchý a já snad půjdu a nakoupim to!

My máme na noc těch 12 vrstev bambusu a ráno jsou durch… ve spánku to malé nebrání…ona se ale furt budí v noci asi 4× na kojení…takže, proto tak čůrá.
Poraďte mi, jak ji noční kojení odnaučit…to se asi nedá… ikdyž už se naučila jíst večer kaši (jde jí to celkem rychle :mrgreen: ), stejně v noci chce pít (asi ze zvyku???) Jak s tím přestat??? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanzlici
13.7.11 21:31

My přestali tak, že jsem jí místo krmení jenom přebalila a dala zpátky do postele. Ona to nějak pobrala a od té doby v noci prostě spí. Jenže my vůbec tyhle prekérky zvládáme od mala tak jakoby mimochodem, jde to samo. Takže jestli to u vás takhle nešlo, jinou radu nemám :nevim:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
13.7.11 22:01
Hanzlici píše:
PetkaK píše:

Ty jo, to jde? Já dávám na noc celkem 8 vrstev bambusu do popolinek, tzn. celkem 12 vrstev a za 12 hodin je totálně durch! valim oči :palec: mě udivte i další, že jste ráno suchý a já snad půjdu a nakoupim to!

No jak kdy, ale zatím to sleduju 14 dní, a fakt je že ta BI je na povrchu suchá, kdežto jiné plíny (anavy, zavazovačky s prefoldem) jsou už na povrchu mokré. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10713
13.7.11 22:05

:mavam: tak jsem zase v civilizaci, tentokrat na noc. Predevcirem byla dost studena noc, ac to tak puvodne nevypadalo, takze rano byl Simonek uplne promrzly a samozrejme nachlazeny :roll: :-( takze dneska peru zase v pracce. Ale chystam se napsat nejaky denicek o latkovani v prirode… ale az doma, tady na tom manzelove notasu pisu desne nerada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure