Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ahoj!
takže jsem definitivně došila a tohle je moje definitivní plenková výbava ![]()
12* anavy kalhotková
2* kissy kalhotková
2* sufik kalhotková
16* samodoma kalhotková ![]()
4* anavy easy
2* bumgenius kapsovka
1* anavy flees
2* samodoma flees
1* disana vlňáky
mám tu i jiné plíny, ale nic jiného nepoužívám
kdyby někdo chtěl merinostar sio l, levně prodám. leží mi tu a fakt ji nepoužívám (nela jí měla snad 5*) za lidovku ![]()
zuzanecka81 píše:
16* samodoma kalhotková
Tyjo dost dobrý, máš foto?
Brunifid píše:zuzanecka81 píše:
16* samodoma kalhotkováTyjo dost dobrý, máš foto?
ne-e, neb jsou pořád v oběhu
hm, tak až to všechno vyperu, pojedu jen v anavách a ty svoje veledíla nafotím ![]()
nebo to fot na maly
a udelej si popisky v albu
jsem chytra co ![]()
Já pláču , dnes nafotím Anavky a většina půjde z domu , dám je na MMB , už jsme fakt přes den bez . Nechám si jich tak 6 na spaní a ještě pár AIO na cesty - zatím do auta dávám neb ne vždy můžu hned zastavit a zatím jsme ve fázi , kdy když řekne , tak je spěch.
Zuzu, asi impertinentní otázka, ale můžeš prosím porovna ty Anavy a Kissy? V čem jsou které lepší? Nebo jsou stejné? Koukala jsem na oboje a nechce se mi objednávat testovací kousky kvůli přepravnýmu zas. ![]()
Gina108 píše:
Zuzu, asi impertinentní otázka, ale můžeš prosím porovna ty Anavy a Kissy? V čem jsou které lepší? Nebo jsou stejné? Koukala jsem na oboje a nechce se mi objednávat testovací kousky kvůli přepravnýmu zas.
anavy mi přijdou velikostně menší. na kisy jsem si přidávala patentek (na uších jsou jen dva). já mám kisy s dvojema dlouhýma vkládačkama, takže je mám jako extra-držáky. ostatní holky tu myslím psaly, že kissy dělají menší zadečky
nám sedí oboje výborně.
jo a fotit na miminu se chystám asi sto let…
ale pozor, ono teda nemám každou jinou. jsou většinou po třech jednoho vzoru.
zuzanecka81 píše:
jo a fotit na miminu se chystám asi sto let…
ale pozor, ono teda nemám každou jinou. jsou většinou po třech jednoho vzoru.
tim to budes mit jednodussi ![]()
Mela bych mit konecne na poste bambucke maslo (slo to do Prahy skoro tyden
), takze kdo mel zajem, napiste mi SZ. Ashu jsem tu dlouho nevidela a popravde nevim, do byl ten dalsi.
Takze se muze proste ozvat, kdo ma zajem
mam ho kg
![]()
Anielkha píše:
Mela bych mit konecne na poste bambucke maslo (slo to do Prahy skoro tyden), takze kdo mel zajem, napiste mi SZ. Ashu jsem tu dlouho nevidela a popravde nevim, do byl ten dalsi.
mam ho kg
![]()
nojo, asha odplinkovala
tak se tu ukaze az bude mit to ctvrty dite ![]()
Anielkha píše:
Mela bych mit konecne na poste bambucke maslo (slo to do Prahy skoro tyden), takze kdo mel zajem, napiste mi SZ. Ashu jsem tu dlouho nevidela a popravde nevim, do byl ten dalsi.
mam ho kg
![]()
mám i kokosák a avokádový olej - míchala jsem to s bambuckým máslem a teď už to samotné máslo ani nepoužívám, mažu jen míchaným ![]()
holky, tak tu je na ukázku, co jsem teď z mých veleděl sundala ze sušáku ![]()
jinak vzory jsou tam všechny, krom jedné plíny.
dohro mám fialové kytičky 3, modré husy 2, růžové ovce 2, veselá žirafka 3, modrá auta 2, motýl na banánu 3 a plus teda jedna růžová, co nejni na fotce. a ruka šmátralka je nelušina ![]()