Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
já jsem si taky myslela, že nevyroste, ale ona ho má prostě už jakoby pod bokama, že jí z toho leze zadek. Ta tvá kamarádka musí mít super pidimidi mimino, dcerka má ve třech měsících 68cm a já už vážně nezvládám…prakticky ze včeho mi vyrostla v šestinedělí a pak jsme začali látkovat, takže jsem mohla vyházet další věci. Extendor jsem koupila, ale potřebuju, aby měl tak max. 5cm a ne deset nebo kolik
trička se jí vyhrnují a v oblečení větší velikosti vypadá směšně, třeba u bodýček má výstřih až pod prsa. Už mi vyrostla i ze svrchňáků, který měli být do 9kg tuším.
Sorry za výlev, ale od rána má látkovací krizi, že s tím prostě fláknu. Na balkoně mi visí plíny, druhý den leje, takže super. Do toho rozhovor s manželem, že to jsou strašný peníze a do toho Emma, co skoro nic neoblíkne a nebo je hastroš.
ta její holčička je dlouhá a hubenější - má něco přes 10 kilo. jde o to, že ta část, co se dává na bříško a pak je na ní snappka (ta spodní sponka) už prostě až nahoru na bříško nedosáhne. tam je jen další čtverec, co je vložený jako savé jádro. zkus to ![]()
aha, tak to jsem nevěděla…tak uvidím, jak velký balík to bude s tím čtvercem, nechala jsem si od maminy našít vkládačky ze silného flísu, takže v tom má maličký zadek…po dalším přebalení to na ní nainstaluju:)
Moje dítě mělo na osmi měsících tuším 72cm a novosklad stále funguje.
Nová pračka na 8kg je jedním slovem ÚŽASNÁ. Je bezedná, vyperu dva dny po sobě a není do ní co hodit
Zjistila jsem ale, že i tak mám plen dost, našla jsem větší kýbl, aby se to tam za dva dny vešlo. A i když je venku hnusně a schne to dlouho doma, tak nemám problém. Doma dávám hodně čč, ty jsou za každých podmínek suché za chvíli.
u nas to taky ctverce jistej, ale do novoskladu uz se mi stepule taky nevejde
spis draka…
Ahoj holky,
já už dávám malé (skoro 8m) látkovku jen klasicky na rovno. Častěji přebaluju, ale je to taky řešení.
Novosklad ještě pasuje, ale při instalaci jsme spolu strašně bojovaly. ![]()
Malá se může teď víc pohybovat a při přebalování mi nestíhá utéct. ![]()
a moje dite dneska vstavalo po 8 hodine
jsem byla vzhuru driv jak ona tak jsem zvedava jak mi to zase vrati ![]()
Sklad na draka jsem nikdy nezkoušela
Teď ale dávám často jen čč narovno, jak už nekadí vaječinu, tak se to nerozleze kolem a stačí to tak.
Do fleesáčků na sucháč je čč s vkládačkou na rovno ideální.
lenholka píše:
a moje dite dneska vstavalo po 8 hodinejsem byla vzhuru driv jak ona tak jsem zvedava jak mi to zase vrati
Moje v devět ![]()
lenholka píše:
a moje dite dneska vstavalo po 8 hodinejsem byla vzhuru driv jak ona tak jsem zvedava jak mi to zase vrati
To já mám úplně posvátného manžela. Teď vstává k oběma děckám v noci (ke Klárce většinou není potřeba vůbec a k Ondrovi jde tak 1× ještě než jde spát, což je u něj tak kolem 2. a pak cca 1× když už spí) a pak ráno, když se kolem 7. vzbudí Ondra, dá mu mlíko a zanese ho k nám do postele, kde ještě tak do 8 vydrží spát. Pak vstane i Klárka, tak jde s oběma snídat, pustí jim pohádky a někdy si ještě lehne a já chrápu tak do devíti
![]()
ivuska.h píše:lenholka píše:To já mám úplně posvátného manžela. Teď vstává k oběma děckám v noci (ke Klárce většinou není potřeba vůbec a k Ondrovi jde tak 1× ještě než jde spát, což je u něj tak kolem 2. a pak cca 1× když už spí) a pak ráno, když se kolem 7. vzbudí Ondra, dá mu mlíko a zanese ho k nám do postele, kde ještě tak do 8 vydrží spát. Pak vstane i Klárka, tak jde s oběma snídat, pustí jim pohádky a někdy si ještě lehne a já chrápu tak do devíti
![]()
no ma to nekdo zivot
to ja mam chlapa ignoranta bo co… jak kdy..
ale ted mam fakt nervy na pochodu, ohrala jsem si polivku, dala na stul
, sundala stepce plinu a odesla s ni do koupelny… no hadejte kde skoncila polivka, na koberci…nastesti byla vlazna.. ale co je jeste lepsi… prave prestala tect voda
![]()
cuketova polivka s kari, vyborny
![]()
lenholka píše:ivuska.h píše:lenholka píše:To já mám úplně posvátného manžela. Teď vstává k oběma děckám v noci (ke Klárce většinou není potřeba vůbec a k Ondrovi jde tak 1× ještě než jde spát, což je u něj tak kolem 2. a pak cca 1× když už spí) a pak ráno, když se kolem 7. vzbudí Ondra, dá mu mlíko a zanese ho k nám do postele, kde ještě tak do 8 vydrží spát. Pak vstane i Klárka, tak jde s oběma snídat, pustí jim pohádky a někdy si ještě lehne a já chrápu tak do devíti
![]()
no ma to nekdo zivot
![]()
to ja mam chlapa ignoranta bo co… jak kdy..
ale ted mam fakt nervy na pochodu, ohrala jsem si polivku, dala na stul
cuketova polivka s kari, vyborny, sundala stepce plinu a odesla s ni do koupelny… no hadejte kde skoncila polivka, na koberci…nastesti byla vlazna.. ale co je jeste lepsi… prave prestala tect voda
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No na druhou stranu nám zas začíná nějak senilnět
Včera cestou do práce se stavil v Tescu koupit mlíka a Muller mlíka pro mě (byly v dobré akci). Nákup za 200 Kč v Envirosax tašce s robotem, co dostal ke svátku. No dojel do práce, chtěl dát mlíka do ledničky a taška nikde. Vůbec prý neví, kde o ni přišel, naposled si pamatuje, že ji za pokladnou dával do vozíku
Vrátil se do Tesca, tam nic nikdo nenašel. Takže záhada a on vůbec netuší, co se dělo mezi tím, co odešel od pokladny a než došel k autu a odjel ![]()
Holky, zkoušíme z mamkou hledat návody na pletení vlňáků, a chtěli bychom uplést tyto http://zlaticko.cz/index.php?… - jenže tam není přesný návod na počet ok a řad atd. Nemáte někdo uložené nějaké jin=é odkazy na pletení vlňáků než na zlatíčka?
ivuško: Taky mám takového chlapa.
Teda jen o víkendu, přes týden chodí do práce a sem tam vstane i dřív jak dítě. ![]()
Do novoskladu taky nedávám, dávno už dávám jen čtverce na rovno.