Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5009
21.7.11 09:08

Zuzanecko,

já jsem si taky myslela, že nevyroste, ale ona ho má prostě už jakoby pod bokama, že jí z toho leze zadek. Ta tvá kamarádka musí mít super pidimidi mimino, dcerka má ve třech měsících 68cm a já už vážně nezvládám…prakticky ze včeho mi vyrostla v šestinedělí a pak jsme začali látkovat, takže jsem mohla vyházet další věci. Extendor jsem koupila, ale potřebuju, aby měl tak max. 5cm a ne deset nebo kolik :cert: trička se jí vyhrnují a v oblečení větší velikosti vypadá směšně, třeba u bodýček má výstřih až pod prsa. Už mi vyrostla i ze svrchňáků, který měli být do 9kg tuším.

Sorry za výlev, ale od rána má látkovací krizi, že s tím prostě fláknu. Na balkoně mi visí plíny, druhý den leje, takže super. Do toho rozhovor s manželem, že to jsou strašný peníze a do toho Emma, co skoro nic neoblíkne a nebo je hastroš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
21.7.11 09:40

ta její holčička je dlouhá a hubenější - má něco přes 10 kilo. jde o to, že ta část, co se dává na bříško a pak je na ní snappka (ta spodní sponka) už prostě až nahoru na bříško nedosáhne. tam je jen další čtverec, co je vložený jako savé jádro. zkus to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
21.7.11 10:04

Zuzanecko,

aha, tak to jsem nevěděla…tak uvidím, jak velký balík to bude s tím čtvercem, nechala jsem si od maminy našít vkládačky ze silného flísu, takže v tom má maličký zadek…po dalším přebalení to na ní nainstaluju:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
21.7.11 10:13

Moje dítě mělo na osmi měsících tuším 72cm a novosklad stále funguje.
Nová pračka na 8kg je jedním slovem ÚŽASNÁ. Je bezedná, vyperu dva dny po sobě a není do ní co hodit :mrgreen: Zjistila jsem ale, že i tak mám plen dost, našla jsem větší kýbl, aby se to tam za dva dny vešlo. A i když je venku hnusně a schne to dlouho doma, tak nemám problém. Doma dávám hodně čč, ty jsou za každých podmínek suché za chvíli.

• Citovat
  • Upravit
4509
21.7.11 10:41

u nas to taky ctverce jistej, ale do novoskladu uz se mi stepule taky nevejde :nevim: spis draka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
21.7.11 10:57

Ahoj holky,
já už dávám malé (skoro 8m) látkovku jen klasicky na rovno. Častěji přebaluju, ale je to taky řešení.

Novosklad ještě pasuje, ale při instalaci jsme spolu strašně bojovaly. :-)
Malá se může teď víc pohybovat a při přebalování mi nestíhá utéct. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
21.7.11 11:10

a moje dite dneska vstavalo po 8 hodine 8-o jsem byla vzhuru driv jak ona tak jsem zvedava jak mi to zase vrati :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
21.7.11 11:17

Sklad na draka jsem nikdy nezkoušela :mrgreen: Teď ale dávám často jen čč narovno, jak už nekadí vaječinu, tak se to nerozleze kolem a stačí to tak.
Do fleesáčků na sucháč je čč s vkládačkou na rovno ideální.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
21.7.11 11:18
lenholka píše:
a moje dite dneska vstavalo po 8 hodine 8-o jsem byla vzhuru driv jak ona tak jsem zvedava jak mi to zase vrati :mrgreen:

Moje v devět :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8651
21.7.11 11:20
lenholka píše:
a moje dite dneska vstavalo po 8 hodine 8-o jsem byla vzhuru driv jak ona tak jsem zvedava jak mi to zase vrati :mrgreen:

To já mám úplně posvátného manžela. Teď vstává k oběma děckám v noci (ke Klárce většinou není potřeba vůbec a k Ondrovi jde tak 1× ještě než jde spát, což je u něj tak kolem 2. a pak cca 1× když už spí) a pak ráno, když se kolem 7. vzbudí Ondra, dá mu mlíko a zanese ho k nám do postele, kde ještě tak do 8 vydrží spát. Pak vstane i Klárka, tak jde s oběma snídat, pustí jim pohádky a někdy si ještě lehne a já chrápu tak do devíti :lol: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
21.7.11 11:22

na rozlejzající bodýčka dobře fungují patentky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
21.7.11 11:24
ivuska.h píše:
lenholka píše:
To já mám úplně posvátného manžela. Teď vstává k oběma děckám v noci (ke Klárce většinou není potřeba vůbec a k Ondrovi jde tak 1× ještě než jde spát, což je u něj tak kolem 2. a pak cca 1× když už spí) a pak ráno, když se kolem 7. vzbudí Ondra, dá mu mlíko a zanese ho k nám do postele, kde ještě tak do 8 vydrží spát. Pak vstane i Klárka, tak jde s oběma snídat, pustí jim pohádky a někdy si ještě lehne a já chrápu tak do devíti :lol: :huban:

no ma to nekdo zivot :cert: :mrgreen: to ja mam chlapa ignoranta bo co… jak kdy..

ale ted mam fakt nervy na pochodu, ohrala jsem si polivku, dala na stul :zed: , sundala stepce plinu a odesla s ni do koupelny… no hadejte kde skoncila polivka, na koberci…nastesti byla vlazna.. ale co je jeste lepsi… prave prestala tect voda :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

cuketova polivka s kari, vyborny :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
21.7.11 11:30
lenholka píše:
ivuska.h píše:
lenholka píše:
To já mám úplně posvátného manžela. Teď vstává k oběma děckám v noci (ke Klárce většinou není potřeba vůbec a k Ondrovi jde tak 1× ještě než jde spát, což je u něj tak kolem 2. a pak cca 1× když už spí) a pak ráno, když se kolem 7. vzbudí Ondra, dá mu mlíko a zanese ho k nám do postele, kde ještě tak do 8 vydrží spát. Pak vstane i Klárka, tak jde s oběma snídat, pustí jim pohádky a někdy si ještě lehne a já chrápu tak do devíti :lol: :huban:

no ma to nekdo zivot :cert: :mrgreen: to ja mam chlapa ignoranta bo co… jak kdy..

ale ted mam fakt nervy na pochodu, ohrala jsem si polivku, dala na stul :zed: , sundala stepce plinu a odesla s ni do koupelny… no hadejte kde skoncila polivka, na koberci…nastesti byla vlazna.. ale co je jeste lepsi… prave prestala tect voda :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

cuketova polivka s kari, vyborny :zed: :zed: :zed:

No na druhou stranu nám zas začíná nějak senilnět :lol: Včera cestou do práce se stavil v Tescu koupit mlíka a Muller mlíka pro mě (byly v dobré akci). Nákup za 200 Kč v Envirosax tašce s robotem, co dostal ke svátku. No dojel do práce, chtěl dát mlíka do ledničky a taška nikde. Vůbec prý neví, kde o ni přišel, naposled si pamatuje, že ji za pokladnou dával do vozíku 8-o Vrátil se do Tesca, tam nic nikdo nenašel. Takže záhada a on vůbec netuší, co se dělo mezi tím, co odešel od pokladny a než došel k autu a odjel :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
21.7.11 13:46

Holky, zkoušíme z mamkou hledat návody na pletení vlňáků, a chtěli bychom uplést tyto http://zlaticko.cz/index.php?… - jenže tam není přesný návod na počet ok a řad atd. Nemáte někdo uložené nějaké jin=é odkazy na pletení vlňáků než na zlatíčka?

• Citovat
  • Upravit
14106
21.7.11 15:00

ivuško: Taky mám takového chlapa. :-) Teda jen o víkendu, přes týden chodí do práce a sem tam vstane i dřív jak dítě. :-D

Do novoskladu taky nedávám, dávno už dávám jen čtverce na rovno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure