Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14106
20.7.11 14:43
zuzanecka81 píše:
holky, tak tu je na ukázku, co jsem teď z mých veleděl sundala ze sušáku :mrgreen:
jinak vzory jsou tam všechny, krom jedné plíny.
dohro mám fialové kytičky 3, modré husy 2, růžové ovce 2, veselá žirafka 3, modrá auta 2, motýl na banánu 3 a plus teda jedna růžová, co nejni na fotce. a ruka šmátralka je nelušina :mrgreen:

To je parádní sbírka. :palec: A ruka šmátralka super. :lol:

Já se chystám jednou nafotit všechno, co mám od anavy, jenže nějak to nejde, pořád je něco v oběhu. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
20.7.11 14:51
zuzanecka81 píše:
holky, tak tu je na ukázku, co jsem teď z mých veleděl sundala ze sušáku :mrgreen:
jinak vzory jsou tam všechny, krom jedné plíny.
dohro mám fialové kytičky 3, modré husy 2, růžové ovce 2, veselá žirafka 3, modrá auta 2, motýl na banánu 3 a plus teda jedna růžová, co nejni na fotce. a ruka šmátralka je nelušina :mrgreen:
:potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
8651
20.7.11 15:32

Zuzi, moc hezké!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
20.7.11 19:54

Zuzanečka moooc hezký :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
20.7.11 20:01

tak ty se povedly :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
20.7.11 21:13

Zuzi máš je super :palec:
Já přidávám nespolupracující modelku v Zuzčině plíně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
20.7.11 21:15

Jo a když plína přišla, tak si ji malá chtěla hned vyzkoušet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
20.7.11 21:18

maji, ta druhá fotka je hustááá. hlavně se mi teda líbí ten malíček na nožce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
20.7.11 21:37
zuzanecka81 píše:
maji, ta druhá fotka je hustááá. hlavně se mi teda líbí ten malíček na nožce :lol:

vid taky jsem na nej koukala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
20.7.11 21:52

zuzi :potlesk: paradni pliny, jsi dobra :palec:
Maji: super druha fotka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
20.7.11 21:52

Zuzanečko, to ses rozšila :palec: :palec: :palec:

já zjišťuju, že ať mám plín kolik chci, pořád je to málo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
20.7.11 22:09

Holky tak toho malíčku jsem si vůbec nevšimla :mrgreen: Po kom to ta holka má :mrgreen:
Zuzi já jsem to vytáhla z obálky a ona si to začala takhle dávat na hlavu a měla z toho ohromnou radost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
21.7.11 08:25

Ráďa69,

ať koukám jak koukám, tak jsem anavky na MMB nenašla, hodíš mi, prosím, odkaz na svůj obchůdek tam? Já mám zoufalý nedostatek plen, malá mi ještě vyrostla z novoskladu a manžel nemá pochopení, takže zkusím nakoupit alepsoň nějaké použité…pokud se někdo plenek zbavuje, napiště mi, prosím do IP. Hlavně kalhotkové nebo kapsovky a možná svrchňáčky velké, Mám thirsties 1 a jsou malé!

Děkuju moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
21.7.11 08:28

ahoj!
díky :oops:
já si taky myslela, že už toho mám mrak. jenže pračka na 7 kilo toho pobere najednou mrak a pak mi všechno visí na šňůrách a jen tak tak mi to vyjde než uschnou, abych nemusela hnuskovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
21.7.11 08:29
rosslyn píše:
ať koukám jak koukám, tak jsem anavky na MMB nenašla, hodíš mi, prosím, odkaz na svůj obchůdek tam? Já mám zoufalý nedostatek plen, malá mi ještě vyrostla z novoskladu a manžel nemá pochopení, takže zkusím nakoupit alepsoň nějaké použité…pokud se někdo plenek zbavuje, napiště mi, prosím do IP. Hlavně kalhotkové nebo kapsovky a možná svrchňáčky velké, Mám thirsties 1 a jsou malé!Děkuju moc!

z novoskladu ti jen tak nevyroste. kamarádka má holčičku 15 měsíců a stále dává z klasických čtverců novosklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure