Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
zuzanecka81 píše:
holky, tak tu je na ukázku, co jsem teď z mých veleděl sundala ze sušáku
jinak vzory jsou tam všechny, krom jedné plíny.
dohro mám fialové kytičky 3, modré husy 2, růžové ovce 2, veselá žirafka 3, modrá auta 2, motýl na banánu 3 a plus teda jedna růžová, co nejni na fotce. a ruka šmátralka je nelušina
To je parádní sbírka.
A ruka šmátralka super. ![]()
Já se chystám jednou nafotit všechno, co mám od anavy, jenže nějak to nejde, pořád je něco v oběhu. ![]()
zuzanecka81 píše:
holky, tak tu je na ukázku, co jsem teď z mých veleděl sundala ze sušáku
jinak vzory jsou tam všechny, krom jedné plíny.
dohro mám fialové kytičky 3, modré husy 2, růžové ovce 2, veselá žirafka 3, modrá auta 2, motýl na banánu 3 a plus teda jedna růžová, co nejni na fotce. a ruka šmátralka je nelušina
Zuzi máš je super ![]()
Já přidávám nespolupracující modelku v Zuzčině plíně.
Jo a když plína přišla, tak si ji malá chtěla hned vyzkoušet ![]()
maji, ta druhá fotka je hustááá. hlavně se mi teda líbí ten malíček na nožce ![]()
zuzanecka81 píše:
maji, ta druhá fotka je hustááá. hlavně se mi teda líbí ten malíček na nožce
vid taky jsem na nej koukala
![]()
Zuzanečko, to ses rozšila
![]()
já zjišťuju, že ať mám plín kolik chci, pořád je to málo ![]()
Holky tak toho malíčku jsem si vůbec nevšimla
Po kom to ta holka má ![]()
Zuzi já jsem to vytáhla z obálky a ona si to začala takhle dávat na hlavu a měla z toho ohromnou radost ![]()
ať koukám jak koukám, tak jsem anavky na MMB nenašla, hodíš mi, prosím, odkaz na svůj obchůdek tam? Já mám zoufalý nedostatek plen, malá mi ještě vyrostla z novoskladu a manžel nemá pochopení, takže zkusím nakoupit alepsoň nějaké použité…pokud se někdo plenek zbavuje, napiště mi, prosím do IP. Hlavně kalhotkové nebo kapsovky a možná svrchňáčky velké, Mám thirsties 1 a jsou malé!
Děkuju moc!
ahoj!
díky ![]()
já si taky myslela, že už toho mám mrak. jenže pračka na 7 kilo toho pobere najednou mrak a pak mi všechno visí na šňůrách a jen tak tak mi to vyjde než uschnou, abych nemusela hnuskovat ![]()
rosslyn píše:
ať koukám jak koukám, tak jsem anavky na MMB nenašla, hodíš mi, prosím, odkaz na svůj obchůdek tam? Já mám zoufalý nedostatek plen, malá mi ještě vyrostla z novoskladu a manžel nemá pochopení, takže zkusím nakoupit alepsoň nějaké použité…pokud se někdo plenek zbavuje, napiště mi, prosím do IP. Hlavně kalhotkové nebo kapsovky a možná svrchňáčky velké, Mám thirsties 1 a jsou malé!Děkuju moc!
z novoskladu ti jen tak nevyroste. kamarádka má holčičku 15 měsíců a stále dává z klasických čtverců novosklad.