Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14106
25.7.11 14:49

ivuško: No já už jsem tak děsný exot, že jsem si říkala, že bych v něčem mohla být jako ony, no tak nic. :-)
Právě, že já bych i to krámování dovolila v kuchyni, ale ona ani u otevřené skříňky nic moc nezkouší. Jediné, co nepovoluju, je koš a router s modemem (též to nedělá, na NE slyší).
Jo a s tím PC, to je přesné, akorát, že ona ječí, i když něco dělám. :-) A třeba bych chtěla vyžehlit, dám ji do nosítka, jenže to je pořád jen pohyb na místě, zase toho tolik nevidí, tak prudí a dítě na zemi se mi při žehlení moc nezdá. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
25.7.11 14:50

Jinak hnusně mastné vlasy mě pobavily. :-) :palec: Asi si říká, že by nebylo marné je vyprat znovu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
25.7.11 17:09
ivuska.h píše:
zuzanecka81 píše:
fly, tak to máme doma taky podobně. hele teď si třeba neluše hraje na chodbě s vysavačem - mlátí hadicí, cucá šňůru a staví se u vysavače a používá ho jako aktivní chodítko :lol:
Z vysavačem mi pije krev Ondra, protože mi ho furt vypíná nebo zamotává šňůru.

jj, mě vyrvává šňůru ze zásuvky, či taky vypíná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
25.7.11 17:35

Stela při vysávání je v nosítku, jinak ječí jak přejetá, když vysávám a ona je na stejné úrovni jako vysavač. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
25.7.11 17:38

ivuska: Aha, a já že mi dítě usne v šátku na zádech, když sekám venku trávu, ale jak bych si ji uvázala a sedla k PC že si napíšu email, tak to neexistuje! :twisted:
Takže čím mám lepší posekáno, tím budu mít rozvinutější dítě? To teda půjde příští rok do školy :pankac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8651
25.7.11 20:21
Brunifid píše:
ivuska: Aha, a já že mi dítě usne v šátku na zádech, když sekám venku trávu, ale jak bych si ji uvázala a sedla k PC že si napíšu email, tak to neexistuje! :twisted:
Takže čím mám lepší posekáno, tím budu mít rozvinutější dítě? To teda půjde příští rok do školy :pankac: :mrgreen:

No nejsem si jista, zda to funguje přesně takto :think: :lol: :lol:

Jinak se zdá, že náš lenochod konečně chodí, dneska už přešel několikrát obývák napříč, tj. asi 6 kroků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
25.7.11 20:58

ivuško: Tak to gratuluju. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
25.7.11 21:19

Omlouvám se, že vám sem lezu, ale nevíte o někom, kdo by chtěl skoro nové fleesáky Anavy? Mám dva kusy, práno max 10×. Jsem byla látkařka/nelátkařka a teď už používám jen PULky. Jsou modrobílé s medvědama. Cena max 150kč za kus, ale klidně i slevím. :wink: Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
25.7.11 21:26
ivuska.h píše:
Flyingfrog píše:
Jo a po nohách se mi věší taky.Když já mám prostě pocit, že se jí nevěnuju. Nebo si nějak neumím pořád představit, co si pod pojmem věnování mám představit. Já si právě hrála vždycky ráda, jenže s takhle malým dítětem nevím. A ještě před nedávnem si ona hodně vyhrála sama, teď to nějak nejde.
A jak by sis myslela, že se jí máš věnovat? Copak nějaká indiánka, co celý den maká na poli, tká plátno a podobně, někde sedí a baví dítě? To je prostě výdobytek moderní doby, kdy matky nemají moc nic na práci a tak mají čas na takové „zbytečnosti“. Mláďata jsou přece naprogramovaná k tomu, aby se rozvíjela samostatně, matka je „jen“ taková záloha, co pořád číhá a v případě potřeby pomůže. Což ale teda obnáší i to, že když si dítě hrát nechce a chce chovat, tak ho vrazím do šátku a chovám. Oddělit to od sebe moc nejde.

Jéé, to se mě líbí :potlesk: A já měla pocit, že se malé málo věnuji :oops: (s tím hraním). Ona je totiž furt na dece a já vařím, žehlím, šiju, uklízím…no při 5členné rodině to ani jinak nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
25.7.11 22:12

souhlasím:-)u nás to vždy během dne vypadá jako by tu vybuchla bomba-a to doslova:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
26.7.11 07:38

Fly - já si třeba s malou řízeně hraju :think: - myslím to tak, že děláme paci paci, vařila myšička, bramboru, více zatím ne, ale tyto tři í jdou už samotné (z části samozřejmě). Pak jí čtu říkánky a ona kouká na obrázky, když to zhrnu, tak hodinu denně to určitě zabere.

S hračkama si taky hraje - ty korálky má teďkom u našich a frčí to u ní, doma je nemá, takže to nezná, a celý týden co jsem u našich jí neomrzeli. A pak si ráda hraje s panenkou, vyškrabává jí oči, svlíká jí oblečení a všude jí s sebou nosí.

Do kuchyně jsem jí ještě nepustila a ani jí tam pustit nechci. V obýváku máme tři zásuvky s lejstrama (RL, oddací, diplomy atd), tak to si umí otevřít ale když jí řeknu že nesmí tak to zavře, jeden šuplík je prázdný, ten je „její“ a tam si schová hračky, pak je zase vyndá.

Poslední dobou umí „uklízet“ - třeba vysypala kyblík s klíčkama na prádlo a zpátky vrátila ty kolíčky s babičkou samozřejmě, ale začíná uklízet.

A nejlepší hračka jsou teďkom plíny - patentky a potom ukazuje na plínách zvířatka, auta a tak, ale to zase tady u našich, protože se tady plíny válí „na volno“ po posteli, doma jsou ve skříni.

A na narozeniny jí chci koupit piánko, protože u tchánů mlátí do klavíru hlava nehlava.

Já si myslím že si lze hrát s dítětem.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
26.7.11 07:44
ivuska.h píše:
Jinak se zdá, že náš lenochod konečně chodí, dneska už přešel několikrát obývák napříč, tj. asi 6 kroků :lol:

Tak to je super :palec:

Naše teda už přejde od jedné „opory“ ke druhé - tj asi 2 kroky udělá sama.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
26.7.11 09:50
palošek píše:
Ona je totiž furt na dece a já vařím, žehlím, šiju, uklízím…

To Ti z té deky neuteče? 8-o

• Citovat
  • Upravit
5708
26.7.11 10:12

to u nás jako hračka vedou hrnce, plácačka na mouchy a kelímek na vajíčka. A taky sušák na prádlo a kolíčky. Já nevím, že máme tolik hraček… Ale budiž mi ke cti, že jsem jich koupila fakt pár (a hlavně dřevěných - tahle je oblíbená http://www.babygoods.cz/…Tobogan.html?…)

ale máme novinku - na přebalováku odmítá ležet a stoupá si. Takže dnes poprvé kalhotovka ve stoje. No jde to líp než když se furt snaží převrátit na břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
26.7.11 10:38

Petko: No tak sem tam taky řeknu říkanku, ukážu jí v knížce zvířátka. Ale jako abych deset minut v kuse ukazovala zvířata a říkala, jak se hlasově projevují, na to fakt nemám. :nevim: Myšičku si nedá dělat, to jí lechtá, bramboru ukazuju jako nouzovku v autě, když už je jinak na prohození oknem.

Já počítám, že když ji kuchyň dovoluju, tak ji pak nebude zajímat. Já jí vůbec dovolím krom koše, routeru a modemu hodně, ale ji to prostě nebere. Asi mám nezvídavé dítě, například když za mnou leze na WC, tak ji absolutně nezajímá, že se tam nachází Savo a v kuchyni se nikdy nedotkla toho zbytku Persilu, co tam je. :nevim:

A xylofon (ne teda piáno) máme, paličkama mlátit taky umí. :-)

palošku: Já tu mám bordel a jsme tu jen dvě. :roll: Nechápu, jak to. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí