Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Bruni: ![]()
Jako já vím, že odejít můžu vždycky, ale neláká mě to. No kvůli dítku asi bude muset.
Pěkné pivní fotky ![]()
U nás max. sklenička od vína (pivo se u nás nepije), a nejraději si hraje s PETkou ![]()
Fly - ale ani kvůli dítěti přeci nemusíš nikam chodit, když tě to nebaví, tak kvůli ní to dělat nemusíš.
Já jsem třeba ráda že chodíme plavat a od září začneme znovu i na cvičení chodit. Jsem za to ráda, protože žiju ve městě kde nikoho neznám, nemám si s kým pokecat, nemám kam odložit dítě když potřebuju, zkrátka jsem tady na to všechno sama a proto jsem ráda, když si zajdu „do společnosti“.
Petko, taky to mám tak ,jsem přistěhovalec, takže hledám aktivity. Plavání začne zas od září a taky od září začíná mateřské centrum, tak se tam chci jít podívat.
Na plavání jsem potkala maminku, co látkuje a má šátek, v pondělí jsme měly sraz vázání ![]()
Tak u nás se chodí na plavání i přes léto, tudíž už chodím s dítkem do třetího kurzu.
Jenže tam ona se zajímá o vodu a ne o děti. ![]()
Jinak u nás flašky taky nejsou, to jsme jí nabízeli u kamarádky. ![]()
Jo a já jsem sice ve městě, kde bydlí spolužačka ze SŠ a má kluka o 2 měsíce staršího, ale se moc nevídáme, neb jaksi ona má jiné kamarádky a mě k ničemu nepotřebuje.
Jo a jako jak odkládat dítě někam? Tak to taky nezdám, leda tak manželovi odkládám. ![]()
Fly: Ja si s malou taky nehraju, ale ji to moc nebavi, radsi smejdi a kramuje… a neleze, jen se plazi, ted uz teda kleci a uz si parkrat stoupla (ale zjistila, ze to az tak zajimavy neni)
Ani: Ona Stela si taky vyhrála sama, jenže cca 14 dní je mi prostě pořád za zadkem.
Asi ta separační úzkost, či co.
Ale teď jsem u našich (jen do odpoledne) a to mě nepotřebuje, protože má dědu. ![]()
Flyingfrog píše:
Ani: Ona Stela si taky vyhrála sama, jenže cca 14 dní je mi prostě pořád za zadkem.Asi ta separační úzkost, či co.Ale teď jsem u našich (jen do odpoledne) a to mě nepotřebuje, protože má dědu.
aha, tak to mela Viky taky, ale preslo to…
porad chtela byt na rukou… trvalo to tak tyden ![]()
Krásné fotečky s pivíčkem…
naše včera u našich taky jela po pivní flašce
Že by to měla po tátovi??? ![]()
fly, já taky měla z první návštěvy mc osypky. ale honza je zas tlučhuba a šel se mnou. takže já se starala o dítě a on plkal s babama.
a příště už jsem šla sama a už to bylo cajk. tady je pidi mc. na setkávání miminek nás chodilo 9 a pořád ty samé. a kupodivu samý supr ženský. foto z dnešního výletu - jelo nás 6 matek a 6 robat ![]()
Zuzko: No tak to nehrozí, že se by mnou šel chlap a navíc on rozhodně není upovídaný. Jako já ukecaná jsem, ale řekla bych, že až moc. Ale zase nerada lezu mezi cizí lidi, kór matky.
No zkusím to prozkoumat.
Ani: To Stela na rukou být nemusí, nebo by možná chtěla, ale já nechci.
Nosím raději v nosítku.
Každopádně už to trvá cca 14 dní a zatím to nevypadá, že by to skončilo.
No koukám na ta dvě centra a mě dost odrazuje ten program. Myslela jsem, že se tam dá jen tak přijít, pohrát a nazdar. Z webu se to teda tak nejeví.
Flyingfrog píše:
No koukám na ta dvě centra a mě dost odrazuje ten program. Myslela jsem, že se tam dá jen tak přijít, pohrát a nazdar. Z webu se to teda tak nejeví.
NO , moje zkušenost s MC,je taková že do herny nikdo nechodí. BYla jsem aktivní ve dvou MC a měla službu v herně a pokud jsem nezavolala kamarádkám, že mám službu, tak obvykle nikdo nepřišel. ![]()
Program MC mně moc neoslovuje. NEvím, jak jinde , ale u nás musím třeba zaplatit cvičení na půl roku dopředu. A stejně kvůli nemoci nebo z jiných důvodů přijdu jen párkrát a peníze nikdo nevrátí.
Takže raději jdu do nějaké placené herny, kde mám jistotu,že budou děti a bude tam nějaká zábava. V PRaze je třeba Lefík , koala cafe nebo človíčkov . Děti tam jsou nadšené. Popř dětské koutky v OC.
Flyingfrog píše:
Ono je to asi jak kde - u nás je to tak že buď si zaplatíš cvičení na půl roku, anebo se jich třeba zeptáš jestli nemají volno někdy v nějakém cvičení že by jsi chtěla se přijít podívat jen jednou, u nás to jde, akorát že třeba cena cvičení když jí platíš na půl roku výjde o polovinu levněji než kdyby sis platila jen jednotlivé lekce a chodila tam půl roku (snad je to pochopitelné).
Pak pro děti od 2 let u nás je miniškolička - tzn na půl dne v týdnu tam malou šoupneš samotnou a papapalala - prostě je tam jakoby v jeslích bez mámy, a na oběd už si jí vyzvedneš. To se chodí jednou týdně, třebas u nás.
Volná herna u nás asi není vůbec - jakože by jsi tam přišla kdy chtěla hrála si a zase odešla kdy chtěla, to musíš do obchoďáků ![]()
Achdárku: Tady žádná herna není, co jsem tak zkoumala.
A z placených mi stačí plavání. Takže asi MC u nás nehrozí. ![]()
Chjo, zase řve.
Já to nechápu, včera u našich jsem si mohla v klidu zmizet na odběry krve a ani necekla. Doma na mě vidí a stejně bude ječet, i když se hnu o metr. ![]()
Jo a šetří mi plíny, nějak méně čůrá, že by tekutiny ztrácela rýmou? ![]()
ahoj!
u nas se nic dopredu neplati! proste platim pokazde pri odchodu