Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
23.7.11 09:47

ahoj, mam takovej dotaz.
Odkdy muzu dat klasickej vyvar, napr. kureci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
23.7.11 10:15
lenholka píše:
ahoj, mam takovej dotaz.
Odkdy muzu dat klasickej vyvar, napr. kureci

Od té doby, co má dítě zavedené všechny složky, tj. maso a nějakou tu zeleninu… Takže já bych klidně dala, s nějakou těstovinovou zavářkou vpohodě. Jo ale teda nesolený, nám solím na talíři a děcka to měly skoro nesolené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
23.7.11 10:30
lenholka píše:
ahoj, mam takovej dotaz.
Odkdy muzu dat klasickej vyvar, napr. kureci

Já už vývar dávám, takovou nahusto zeleninu v té vodě ve které jsem dělala maso (ale dělám jen hovězí), a do toho pak dám těstoviny anebo žloutek povařím. Malá moc neumí jíst tekuté věci se lžičky, tak dělám vše nahusto.

• Citovat
  • Upravit
10713
23.7.11 10:39

tak jsem sepsala to latkovani v prirode … Nechtelo se mi cekat az domu, tak jsem pretrpela psani na ntb a je to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
23.7.11 10:42

tak to je super dekuju… odeberu maly z hrnce a dodelam zvlast, nesolila jsem ho kdybyste napsali ze uz jako jo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
23.7.11 20:41

prosim pekne nemel by nekdo nejakej napad jak dostat kari z koberce??drzi jako pribity :-? :-? a to se muselo stat tyden pred stehovanim :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
23.7.11 21:48
lenholka píše:
prosim pekne nemel by nekdo nejakej napad jak dostat kari z koberce??drzi jako pribity :-? :-? a to se muselo stat tyden pred stehovanim :cert:
žlučák, nebo sůl na skvrny jsi zkoušela? Já dostala z koberce kakao žlučákem…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
24.7.11 07:46

žlučák, já tím dostala z koberce i borůvkovou přenídávku :)

• Citovat
  • Upravit
4509
24.7.11 08:11

no vidite to jaky jsem jelito, to me vubec nenapadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
25.7.11 12:47

ahoj holky!
mám novou zkušenost s látkou :lol:
konečně jsem po roce a půl :roll: dostala ms
po třech „papírových“ :lol: vložkách jsem měla príma pocity :pocitac: už vím, jak příjemně je miminu v hnusce - sucho a teploučko :twisted:
no a tak jsem vytáhla látkové vložky. totální nářez! jsem neskutečně nadšená! nejlepší mi zatím přijdou ze sijemdetem :palec: úžasná savost, pohodlnost, nic se nepaří, nic neproteče, neobteče, krásné vzory 8-) kdo nevyzkoušel, fakt doporučuju! mám lepší pocity i než s tampony :palec:
už jsem doma se zadkem v bavlnce dvě :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
25.7.11 13:13

Zuzko: Sice hezká agitačka, ale já si zůstanu u tamponů. Při tom, jak silnou mám MS tři dny, tak bych byla na WC furt. Plus ještě něco na vložkách nesnáším, ale nechutné okénko tu nemáme. :-D

Holky, jak se dá hrát s 10m dítětem? Já to prostě neumím. :-( Nebo mám dítě, se kterým to nejde. Se synovcem jsem si hrála od chvíle, kdy seděl, tak nějak od sedmého měsíce, se Stelou si hrát nedokážu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
25.7.11 13:20
Flyingfrog píše:Holky, jak se dá hrát s 10m dítětem? Já to prostě neumím. :-( Nebo mám dítě, se kterým to nejde. Se synovcem jsem si hrála od chvíle, kdy seděl, tak nějak od sedmého měsíce, se Stelou si hrát nedokážu. :nevim:

Tak si s ní nehraj, stejně to k ničemu není :lol: Takhle napsané to zní tak blbě, ale jí prostě nejsem příznivcem řízené zábavy dětí. Dávej jí podnětné hračky a když bude potřebovat asistenci, tak jí pomož, ale jen do té míry, jak ona chce a potřebuje. Žádné „postavíme si kostky, dívej se a já budu stavět“, to dítě ničemu nenaučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
25.7.11 13:57

ivuško: A co to tak ty podnětné hračky jsou? Mi přijde, že žádné nemá. Jako hraček dost, ale asi ne moc podnětných. Mám takové ty kelímky do sebe. Pak zpívajícího psa, tři knížky (dvě se zvířaty, jedno s ovocem), nějaká ta kousátka, chrastítka, xylofon (ten jsem teda koupila víc sobě :oops: ). Pořád dumám, jakou hračku koupit, která bude trochu víc funkční. Koupila jsem jí aktivní centrum od FP a to jsem si měla ruce utrhnout a nebo to víc prozkoumat u kamarádky, protože mi přijde takové málo aktivní. :nevim:
A díky. Já bych ji klidně ráda nechala být, jenže sedět u ní a dívat se na ni mě nebaví :oops: a jakmile jdu dělat něco já, mám ji za zadkem s řevem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
25.7.11 14:01

Fly - nejlepší hračky najdeš v kuchyni. :pankac: Hrnce, misky, vařečky. Nech ji hrabat v šuplíkách .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
25.7.11 14:08

Achdárku: No to jsem se zrovna chystala připsat, že tyhle kuchyňské hračky jí půjčuju bez problémů, ještě jí sama otvírám dvířka ke kastrolům a miskám. Plus si běžně hraje se lžičkou, metličkou, naběračkou, vařečkou. Nechávám ji krámovat leccos. Jenže šuple si ona otevřít sama neumí a jelikož ono dobře zajíždí, tak já ho taky neotvírám, už takhle řičí jak přejetá, jen se lehce ťukne o moji nohu. Dál půjčuju různé věci typu její hřebínek, kartáček, krémy, pixly s vitamíny (krásně hrkají).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure