Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
21.7.11 15:02

Holky nejedná se sice o plínky, ale třeba mi poradíte. Musí mí dítě při cestě na Slovensko pas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
21.7.11 15:08
Flyingfrog píše:
ivuško: Taky mám takového chlapa. :-) Teda jen o víkendu, přes týden chodí do práce a sem tam vstane i dřív jak dítě. :-DDo novoskladu taky nedávám, dávno už dávám jen čtverce na rovno.

To on do práce taky chodí, ale holt později, pak pracuje večer z domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
21.7.11 18:46
M-a-j-a píše:
Holky nejedná se sice o plínky, ale třeba mi poradíte. Musí mí dítě při cestě na Slovensko pas?

Myslím, že musí. A bude to ještě více zpřísněno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
21.7.11 18:51
palošek píše:
M-a-j-a píše:
Holky nejedná se sice o plínky, ale třeba mi poradíte. Musí mí dítě při cestě na Slovensko pas?

My loni jeli a měli Míšu jen zapsaného v mém pasu. Ale nikdo nás nekontroloval, tak nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
21.7.11 20:43
Gina108 píše:
palošek píše:
M-a-j-a píše:
My loni jeli a měli Míšu jen zapsaného v mém pasu. Ale nikdo nás nekontroloval, tak nevím. :nevim:

aha, já to možná spletla. asi teprv budou muset mít :oops: Nikde se to nekontroluje, ale kdyby se něco přihodilo, nebo náhodou byla nějaká kontrola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
21.7.11 20:52
M-a-j-a píše:

Letos stačí mít dítě jenom zapsané v pasu, ale od příštího roku(nevím ale kterého měsíce), už musí mít vlastní pás- jezdíme na Slovensko za rodinou, takže jsme se informovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
21.7.11 20:52

Do konce cervence to jde zapsat, pak uz ne… pak uz musi mit dite vlastni pas - http://www.chytrazena.cz/…vy--334.html

• Citovat
  • Upravit
16492
21.7.11 21:28

Takže nestačí mít ho zapsané v občance? Tak to je na prd. TO si budeme muset nechat udělat pasy jen kvůli Slovenska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
22.7.11 12:11
M-a-j-a píše:
Takže nestačí mít ho zapsané v občance? Tak to je na prd. TO si budeme muset nechat udělat pasy jen kvůli Slovenska?

Vy ne, jen pro malou.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
22.7.11 12:12
Anielkha píše:
Do konce cervence to jde zapsat, pak uz ne… pak uz musi mit dite vlastni pas - http://www.chytrazena.cz/…vy--334.html

Do konce června to šlo zapsat si dítě do pasu, a platí to do konce příštího června.

Teď už si musíš pro dítě udělat jeho vlastní pas - letos za 100kč z platností na 5 let, příští rok za 600KČ z platností na 5let.

• Citovat
  • Upravit
5502
22.7.11 16:15

Holky potřebovala bych poradit,která plena je podle vás nejsavější - kalhotková ANAVY, Tots bots bamboozle, Baby Idea bamboo extra, nebo bum hugger? Vše kalhotkové pleny. Děkuji za odpověď:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
22.7.11 17:18
Brokianaa píše:
Holky potřebovala bych poradit,která plena je podle vás nejsavější - kalhotková ANAVY, Tots bots bamboozle, Baby Idea bamboo extra, nebo bum hugger? Vše kalhotkové pleny. Děkuji za odpověď:-)

Mám jen Anavy a BabyIdea bamboo extra - holka má 11m a na noc jsou pro ní lepší BabyIdea s vloženým prefoldem složeným na 4 vrstvy - tohle vydrží 13h a není na dotek na povrchu mokrá. Kdežto anavy s těma originálníma vkládačkama jsou i na povrchu mokré, ale jak říkám spí i 13h v kuse bez přebalení. S ostatními zkušenost nemám.

• Citovat
  • Upravit
8651
22.7.11 17:24
Brokianaa píše:

Bum Hugger ani Bamboo Extra bez dovycpání nějak moc nepoberou, na noc pro batole určitě samy o sobě nestačí. Na druhou stranu jsou obě celkem prostorné, takže se do nich dá leccos nacpat. Do Anavy už toho moc nenacpeš, Ondrovi na noc stačí, ale on už v noci skoro nepije. Bamboozle neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
22.7.11 17:29

Mi spíš šlo o to na ven. Abych třeba nemusela ˇpřebalit hned po prvním čůrání. Synmá 15měsíců a někdy (hlavně odpoledne) čůrá hodně. A navíc ať není moc tlustá a nemusím dokupovat další extra vkládačky. Asi toho chci po plínce hodně,ale zatím látkuju jen doma a na ven bohužel jednorázovku (začla jsem až po roce věku - dřív jsem o moderních látkovkách neměla ponětí a ještě další důvody,které už ale pominuly) a tak bych ráda i ven,ale ať vydrží dost dlouho a i ať se vleze i pod kalhoty…Teď se vše co je hezké šije na jednorázovky a na látku jsou akorát starší, nebo drahé bavlněné věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
22.7.11 17:35

Jinak doma mám jen sketch fr.froté-samy o sobě nenasají skoro nic, vrstvené naturfolds-na jedno čůraní na doma s bambino mio kalhotkami ok,imse vimse flanel bez čč o ničem a ještě mám konopku babyidea a ta taky jen na jedno čůraní bych řekla… Nic víc nemám. Ještě 2froté a 2flanel vkládačky a spostu čč. Kupovala jsem a neměla o plenách moc ponětí…A navíc na doma stačilo,ale na vec…to ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure