Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
14.7.11 20:53

no tak jsem definitivne opustila tabor, Simon se porad nezlepsil :-( a asi jsem nekde cestou ztratila flasku (byla skoro nova a ne zrovna levna… a hlavne jak to dite ted bude pit? :zed: :zed: :zed: )

No a aby toho nebylo malo, Simon usnul jen v plince bez svrchnaku, to jsem teda zvedava… matrace ma teda chranic, ale jinak si nefandim, ze by ZROVNA dneska zustal suchy az do rana…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.7.11 21:32
Gina108 píše:
Ivuško, Míša má okolo stehýnka 34 cm, měří 95cm, váží 16 kg, takovej větší kousek, věk viz metřík - akorát teď v létě odplenkováváme :wink:

Díky, to jsou opravdu poctivé míry :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
14.7.11 22:08

no a kdo se cce pokochat… fotky tady: Šimon na táboře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.7.11 22:54

Pomerančo - fotečky pěkné. A kde jste vlastně byli?

Jen je škoda teda že se malý nachladil a museli jste domů :( - tak přeji brzké uzdravení.

• Citovat
  • Upravit
10713
14.7.11 23:17
PetkaK píše:
Pomerančo - fotečky pěkné. A kde jste vlastně byli?Jen je škoda teda že se malý nachladil a museli jste domů :( - tak přeji brzké uzdravení.

nejsme doma, jsme na chaloupce - domecek ve vesnici blizko tabora… neni to tak hrozny, ale bala jsem se, aby z toho nebylo neco horsiho, tak proto odsun… a uz si teda neuziju prani v prirode :cry: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
15.7.11 09:58

ahojky :mavam: chci se zeptat na vlňáčky :think: dávám Maxíkovi na noc flísáky a nebo Pulky, ale je děsně cítit močí :-? to je smrad že by jeden pad :mrgreen: k těm vlňáčkům, četla jsem že prý neutralizují zápach moče ??? já nad nimi pořád váhám a tohle by bylo plus a šla bych do nich :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
15.7.11 11:20
Barbulka píše:
ahojky :mavam: chci se zeptat na vlňáčky :think: dávám Maxíkovi na noc flísáky a nebo Pulky, ale je děsně cítit močí :-? to je smrad že by jeden pad :mrgreen: k těm vlňáčkům, četla jsem že prý neutralizují zápach moče ??? já nad nimi pořád váhám a tohle by bylo plus a šla bych do nich :mrgreen:

čau! tak mně ve vlnáčkách smrdí úplně stejně jako v čemkoliv jiném

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
15.7.11 11:35

fly, maji, posláno! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
15.7.11 14:23

Barbulko u nas taky smrad jak v pavilonu selem i s vlnakama :mrgreen: Ale troChu z toho podeziram i flisovou separacku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
15.7.11 14:45
Mirii píše:
Barbulko u nas taky smrad jak v pavilonu selem i s vlnakama :mrgreen: Ale troChu z toho podeziram i flisovou separacku :think:
:mrgreen: to jsem ráda že nejsem sama kdo má noční smradlavku :mrgreen: já separajdu nepoužívám, ale zase má flísový pyžamko :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
15.7.11 15:28
zuzanecka81 píše:
fly, maji, posláno! :palec:

Už se moc těším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
16.7.11 10:25

Zuzko: Paráda, taky se těším. :-) :palec: Pak napiš kolik přesně peňazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
16.7.11 22:34

Ahoj holky , tak se hlásím po dovolené :mavam:
Povedlo se nám tam odplínkování . Šlo to hladce, až jsem koukala…Na jednu stranu jsem nadšená , ale na druhou stranu pláááááčůůůůů…plínky půjdou z baráku. Teď akorát řeším , jestli si nějaké nechávat na denní spaní…nějak si nedovedu představit praní …to budu mít za 3 dny 3 plíny a to se asi krutě nevyplatí…Ješět si nechám nějaké AIO - na delší cesty raději jako pojistku, ale to je otázka měsíce …Máte nějaký nápad/zkušenost ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
16.7.11 23:20
Ráďa69 píše:
Ahoj holky , tak se hlásím po dovolené :mavam:
Povedlo se nám tam odplínkování . Šlo to hladce, až jsem koukala…Na jednu stranu jsem nadšená , ale na druhou stranu pláááááčůůůůů…plínky půjdou z baráku. Teď akorát řeším , jestli si nějaké nechávat na denní spaní…nějak si nedovedu představit praní …to budu mít za 3 dny 3 plíny a to se asi krutě nevyplatí…Ješět si nechám nějaké AIO - na delší cesty raději jako pojistku, ale to je otázka měsíce …Máte nějaký nápad/zkušenost ?

Gratuluji!

Jinak já jsem prala normálně se světlým prádlem, to už se 1× za cca 4 dny nasbíralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
17.7.11 12:06

tak devcata, moje dite prestalo pres den spat :cert: vyborny, jednak uz si nelehnu s ni a jednak teda kdyz chce mit clovek chvili klid tak smula, ted dala 3/4hodiny a smitec, jinak spi tak 2× po 15min…ale pritom je utahana a v noci spi od 20 do 7 kdyz se zadari…peklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure