Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
no tak jsem definitivne opustila tabor, Simon se porad nezlepsil
a asi jsem nekde cestou ztratila flasku (byla skoro nova a ne zrovna levna… a hlavne jak to dite ted bude pit?
)
No a aby toho nebylo malo, Simon usnul jen v plince bez svrchnaku, to jsem teda zvedava… matrace ma teda chranic, ale jinak si nefandim, ze by ZROVNA dneska zustal suchy az do rana…
Gina108 píše:
Ivuško, Míša má okolo stehýnka 34 cm, měří 95cm, váží 16 kg, takovej větší kousek, věk viz metřík - akorát teď v létě odplenkováváme
Díky, to jsou opravdu poctivé míry ![]()
Pomerančo - fotečky pěkné. A kde jste vlastně byli?
Jen je škoda teda že se malý nachladil a museli jste domů
- tak přeji brzké uzdravení.
PetkaK píše:
Pomerančo - fotečky pěkné. A kde jste vlastně byli?Jen je škoda teda že se malý nachladil a museli jste domů- tak přeji brzké uzdravení.
nejsme doma, jsme na chaloupce - domecek ve vesnici blizko tabora… neni to tak hrozny, ale bala jsem se, aby z toho nebylo neco horsiho, tak proto odsun… a uz si teda neuziju prani v prirode
![]()
ahojky
chci se zeptat na vlňáčky
dávám Maxíkovi na noc flísáky a nebo Pulky, ale je děsně cítit močí
to je smrad že by jeden pad
k těm vlňáčkům, četla jsem že prý neutralizují zápach moče ??? já nad nimi pořád váhám a tohle by bylo plus a šla bych do nich ![]()
Barbulka píše:
ahojkychci se zeptat na vlňáčky
dávám Maxíkovi na noc flísáky a nebo Pulky, ale je děsně cítit močí
to je smrad že by jeden pad
k těm vlňáčkům, četla jsem že prý neutralizují zápach moče ??? já nad nimi pořád váhám a tohle by bylo plus a šla bych do nich
čau! tak mně ve vlnáčkách smrdí úplně stejně jako v čemkoliv jiném
Barbulko u nas taky smrad jak v pavilonu selem i s vlnakama
Ale troChu z toho podeziram i flisovou separacku ![]()
Mirii píše:
Barbulko u nas taky smrad jak v pavilonu selem i s vlnakamaAle troChu z toho podeziram i flisovou separacku
Zuzko: Paráda, taky se těším.
Pak napiš kolik přesně peňazí.
Ahoj holky , tak se hlásím po dovolené ![]()
Povedlo se nám tam odplínkování . Šlo to hladce, až jsem koukala…Na jednu stranu jsem nadšená , ale na druhou stranu pláááááčůůůůů…plínky půjdou z baráku. Teď akorát řeším , jestli si nějaké nechávat na denní spaní…nějak si nedovedu představit praní …to budu mít za 3 dny 3 plíny a to se asi krutě nevyplatí…Ješět si nechám nějaké AIO - na delší cesty raději jako pojistku, ale to je otázka měsíce …Máte nějaký nápad/zkušenost ?
Ráďa69 píše:
Ahoj holky , tak se hlásím po dovolené
Povedlo se nám tam odplínkování . Šlo to hladce, až jsem koukala…Na jednu stranu jsem nadšená , ale na druhou stranu pláááááčůůůůů…plínky půjdou z baráku. Teď akorát řeším , jestli si nějaké nechávat na denní spaní…nějak si nedovedu představit praní …to budu mít za 3 dny 3 plíny a to se asi krutě nevyplatí…Ješět si nechám nějaké AIO - na delší cesty raději jako pojistku, ale to je otázka měsíce …Máte nějaký nápad/zkušenost ?
Gratuluji!
Jinak já jsem prala normálně se světlým prádlem, to už se 1× za cca 4 dny nasbíralo.
tak devcata, moje dite prestalo pres den spat
vyborny, jednak uz si nelehnu s ni a jednak teda kdyz chce mit clovek chvili klid tak smula, ted dala 3/4hodiny a smitec, jinak spi tak 2× po 15min…ale pritom je utahana a v noci spi od 20 do 7 kdyz se zadari…peklo