Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ivuska.h píše:
Tak narozeniny se vydařily, dort se celkem povedl, ovšem oslavenkyně z něj jí pouze oči, nos, fousy a potahovací hmotu, vnitřku se ani nedotklaHostů bylo málo, protože je většina lidí na dovolené.Jinak byl dnešní den poněkud zkalen tím, že jsme museli nechat uspat jednu z našich fen, ani ne 11letou, zřejmě měla nádor na mozku. První příznaky před 14 dny (dezorientace, mírná ztráta zraku), postupně to pokračovalo mírnou paralýzou, včera večer už se nebyla schopna najíst a dneska ráno si ani nestoupla, tak to bylo jasné
Ale bolesti neměla, tak snad se moc netrápila tím, že ji už tělo neposlouchá…
je naadhernej!! Fakt se povedl …
Taky jsme meli u cuby nador, mela malinkou boulicku a doktor ji v tom zacal rejpat a za dva mesice mela bouli do dlane a asi ji to prorustalo do mozku, pomahal ji na to jed z tarantule, ale v dobe kdy se musel vysadit, se to hrozne zhorsilo. V jednu chvili mivala zachvaty, ze se zacala drbat na ty hlave a v bolesti ji povolily spodni vicka. Byl to hnus, taky musela uspat ![]()
Čekatelka píše:
ta má ale o dost vyšší spotřebu vody
To má, jenže si to spočítej. Rozdíl spotřeby vody je 11 litrů (60-49). Kubík vody stojí 30,–Kč. Kdybych prala denně, mám to za 68 let zpátky
To už tu nebudu strašit ani já, natož pračka. ![]()
Jedna moje fena měla rakovinu na pěti letech. Do 14 dnů od prvních příznaků jsem kopala díru ![]()
Ivusko dort krasnej
, Klarce prejeme vsechno nejlepsi! ![]()
Co dostane princezna k narozeninam? Pejska je mi lito,ale hlavne ze se netrapil ![]()
Zmerila jsme Denisku a ma kolem stehynka 29cm
oresnej vek koukni v metriku ![]()
zase vas zdravim, v noci jsme meli paradni bourku, ze jsem se bala, aby nam to neodneslo stany, Simon to nastesi cele prospal ![]()
Mimochodem, vite jak dlouho trva vyprat denni davku plinek bez pracky? Presne 1,5 hodiny, vcetne pumpovani vody na prani, prubezneho prebalovani, krmeni a zabavovani ditete, vytahovani klistat a osetrovani zraneni (jsem na tabore jako zdravotnik) a nasledne veseni. Takze zadne hodiny prani
(pochopitelne nezehlim, pac nemam kde
)
Nutno teda podotknout, ze denni davka na tabore na cerstvem vzduchu a v pripade chozeni bez svrchnaku je zvysena na 15 kusu+ dve curani do nocniku, ktera je pochopitelne nutno odnest do kadibudky, stejne jako vsechny separacky s bobkama
Foto ZDE
Pomeranco - máš můj obdiv
, já bych se na to asi vybodla a používala bych jednorázovky.
Jo a až to budeš psát v nějaké diskuzi látka versus hnusky se teda těším ![]()
PetkaK píše:
Pomeranco - máš můj obdiv![]()
, já bych se na to asi vybodla a používala bych jednorázovky.Jo a až to budeš psát v nějaké diskuzi látka versus hnusky se teda těším
no hnusky (alany) mam ve stanu taky, ale prvni jsem nasadila, propukla jsem v huronsky smich a dala radsi zase latku. koupila jsem velikost 7-18 kilo, Simon ma skoro deset a jsou mu desne velky (je docela stihlej). Kdyz je mokro, jako treba dneska, tak si radsi skocim do vesnice do chalupy, vyprat v pracce (casove to vyjde nastejno, cesta tam a zpet zabere pres hodinu). Ale sla bych do toho i bez civilizace za zady… No a jinak stejne nemam skoro co na praci, tak proce ten usetreny cas (kdy nesedim u pocitace) nevenovat prave prani plinek… Nemam to jako dovolenou, tak mi to neva
Ivo, ten rozmer chces sikmo jak jsou kalhotky vykrojene nebo rovne pres stehno?
A jeste dotaz - v bazaru na modrem konikovi jsem narazila na Anavy velikost 4-9 kg - ty byly delane na zakazku?
Ivuško dort je nádherný, moc se povedl. A pejska je mi líto.
Dík všem za pochvalu dortu!
Mirii – dostala kolo a kuchyňku (z Ikea) a pak pár drobností jako knížku říkadel a noční košilku. Dárky měly velký úspěch, byly už dlouho vytoužené, tak to bylo dost na jistotu ![]()
Oskárek píše:
Ivo, ten rozmer chces sikmo jak jsou kalhotky vykrojene nebo rovne pres stehno?A jeste dotaz - v bazaru na modrem konikovi jsem narazila na Anavy velikost 4-9 kg - ty byly delane na zakazku?
Rozměr asi rovně, sice je pravda, že ve výsledku je to šikmo, ale to by se dost nejasně měřilo…
Myslíš tento http://www.modrykonik.cz/…navy-plenky/ inzerát? To bude asi nějaký omyl, ty plínky na fotce vypadají jako normální jednovelikostní…
ivusko: Taky Klárce přeju vše nejlepší.
Dort krásný. Co bylo uvnitř, že to nechtěla jíst? ![]()
A kuchyňka z IKEA se mi taky líbí, snad jednou ji bude Stela taky chtít. ![]()
Kuchyňka z IKEA je krásná. Ale mám šikovného manžela
a tak dětem udělal originální. Svítí tam světýlka. Ještě má plánu dodělat digestoř (s větráčkem od počítače)
Ivuško - určitě POli změřím, jen v včera nebyla dobře naladěná a dnes je s manželem u rodičů. TAkže asi až zítra. Myslím na to.
na ikeáckou se chystáme
bude mít i světlo
jedno jsme neupotřebili pod linku
a ted lovím, kde jaký doplňky na vaření na netu ![]()